2 hafta önce kanamam olmuştu o kadar korktumki bundan 4 ay önce de aynısı olmuştu ve bebeğimi kaybettim. Kanı görünce dünya başıma yıkıldı paylaşmadım burada moral bozuntusu olmasın diye. Raporluydum 2 haftadır yatıyorum ilacımı alıyorum sıkıntım çok şükür geçtii veee salı günü miniğimin kalp atışlarını duydum.Rabbim bu güzel duyguyu herkese yaşatsın ve hepimize sorunsuz, her anını doyumsuz yaşayacağımız hamilelik günleri versin.AMİN
canım bu banaydı heralde öyle olmasada üstüme aldım
hoşbulduk canım bende özledim sizi
çok şükür iyiyim sizlerde iyiysiniz topikte güzel haberler var sevindim...
Hadi gozun aydin canim2 hafta önce kanamam olmuştu o kadar korktumki bundan 4 ay önce de aynısı olmuştu ve bebeğimi kaybettim. Kanı görünce dünya başıma yıkıldı paylaşmadım burada moral bozuntusu olmasın diye. Raporluydum 2 haftadır yatıyorum ilacımı alıyorum sıkıntım çok şükür geçtii veee salı günü miniğimin kalp atışlarını duydum.Rabbim bu güzel duyguyu herkese yaşatsın ve hepimize sorunsuz, her anını doyumsuz yaşayacağımız hamilelik günleri versin.AMİN
günaydın canlarrrrrrrrr
bi haftalık bi aradan sonra nihayet kavuştum size
1 haftadır kayınvalidem bizdeydi topiğe girdim ama sayfalar hızlı ilerlediği için sadece okuyabildim...
bugün kayınvalidemi gönderdik bende koştum hemen topiğe
yokluğumda keseyi gören pıt pıtları duyan tüm arkadaşları tebrik ediyorum
inş sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride görürüz hayırlısıyla
bendeki durumlar bugün 8+6 olduk
çok şükür kabızlık sorunu çözüldü gibi...
hala bulantı ve kusma yok
iştahsızlık devam ediyor acıkıyorum ama canım bişey istemiyor zorla yiyorum
56 kilo ile hamile kalmıştım kilo almadım hala aynıyım...
gerçi kayınvalidem kimle konuşsa kızım kilo almış karnıda çıkmış diyor
bende alışkanlık olmuş her sabah aç karnına wc den sonra tartılırım hamilelikten öncede böyleydim...
onun için kilomu çok iyi biliyorum söylüyorum anne kilo almadım hala 56 kiloyum diyorum ama anlamıyor...
kızıda hamile daha 5 aylık 15 kilo almış sanırım ona moral vermeye çalışıyor
alıcam da zaten hep böyle kalacak değilim...
ama kilo almadığımı söylememe rağmen hala aynı şeyleri söylemesi pek düşündürücü geldi bana
saolsun 1 haftadır mutfağa sokmadı beni her işi yaptı ama ben yalnız olmaya razıyım...
rahat edemiyorum öyle neyseki bugün keyfim yerinde
benden son durumlar böyle canlarrrrrr artık burdayımmmmm
günaydın canımmmmmm merak etmişsin beni saol
bende yeni yazdım 1 haftadır kayınvalidem vardı topiğe girdim ama sadece okuyabildim...
tebrik ederim senide pıt pıtları duymuşsun
bidahaki kontrolün nezaman canım
günaydın annecikler!ya ben sabahları kurt gibi aç uyanıyrum hatta acıktığımdan uyanıyorum hala uykum olmasına rağmen.ama gel gelelim sıra o kahvaltıyı yemeye gelince işler değişiyo.tüm vücut mücadeleye giriyo.beyin yutmak zorundasın diyo,boğaz yutmıcaaammm diyo,midede çıkarırım bak haaa diyoo..
günaydın kızlar topic bayağı şenlenmiş hergün okuyorum ama çok sık yazamıyorum nedense. kızlar ben bugün itibariyle 9+1 im bulantılarım var şiddetli olmasa da. ama geceleri uyuyamıyorum uyurken nefes almakta zorlanıyorum. sizde de var mı bu durum. bu arada pıt pıtları duyan tüm annecikleri tebrik ediyorum. bugün benim de kontrolüm var çok heyecanlıyım.
evet sanaydı canım alıntı yapmayı unutmuşum :)
valla güzel haberler var.herkes pıtpıtları duyuyor maaşallah.bende bugün doktora gidicem bakalım ben neler duyucam
günaydın kızlar topic bayağı şenlenmiş hergün okuyorum ama çok sık yazamıyorum nedense. kızlar ben bugün itibariyle 9+1 im bulantılarım var şiddetli olmasa da. ama geceleri uyuyamıyorum uyurken nefes almakta zorlanıyorum. sizde de var mı bu durum. bu arada pıt pıtları duyan tüm annecikleri tebrik ediyorum. bugün benim de kontrolüm var çok heyecanlıyım.
2 hafta önce kanamam olmuştu o kadar korktumki bundan 4 ay önce de aynısı olmuştu ve bebeğimi kaybettim. Kanı görünce dünya başıma yıkıldı paylaşmadım burada moral bozuntusu olmasın diye. Raporluydum 2 haftadır yatıyorum ilacımı alıyorum sıkıntım çok şükür geçtii veee salı günü miniğimin kalp atışlarını duydum.Rabbim bu güzel duyguyu herkese yaşatsın ve hepimize sorunsuz, her anını doyumsuz yaşayacağımız hamilelik günleri versin.AMİN
yok canım ben daha bişey duymadım ilk doktora gittiğimde 4+5 ti keseyi görmüştük sadece
bugün 7. haftaya giricem bakalım belki sürpriz yaparda duyarız bişeyler inşallah :)
haklısın canım bebişimize de nefes veriyoruz. 2 kişilik yaşıyoruz artık.bende 8+6 yım bugün canım.Bulantım var ama hafif.
Ve aynen geceleri nefesim daralıyor.
Daha fazla oksijen harcadığımızdan dolayı olabilir..
ayy bi de şarkı söylesem nefessizlikten ölürüm heralde :))Nefes konusunda bende sıkıntılıyımmŞarkıları söyleyemiyorumm nefessiz kalıyorumm
Hayırlı olsun, seninle aynıyız, benimde bugün 9+1, mide bulantılarım benimde ara ara çok hafif oluyor. Benim problemim sürekli uyuma isteği, bel ve kasık ağrıları. Bide şimdi adet tarihinde olduğum için ekstra ağrım var. Hamilelikte kan hacmi arttığı için nefes almada daha sık oluyormuş, bu yüzden belki sorun yaşıyorsundur. Merdiven falan çıkarken ben nefes nefese kalıyorum. Kontrolünde çok güzel geçer inşallah, bebişini büyümüş olarak görürsün :))
Sevindim seni gordugume merak etmistim valla.sagol canim pitpitlari duyduk evet.cik guzel ve heyecanliydi.kw ne guzel yemekte yapmis sanslisin bence.ama yinede hamileligin basinda insan tek kalmak istiyor.bende oyleyim istedigin zaman yat kalk otur tv isle temizlik yap dimi ama
çok sevindim canım her gidişinde daha güzel haberler alırsın bebişinden inş
canım inan ki ben kendim yemek yapmaya razıyım...
saolsun 1 hafta hiçbişey yaptırmadı ama insanın kendi kafasına göre davranması başka
Günaydınn kızlarrrSenin organlar iç savaş çıkarmış vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?