2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım çok geçmiş olsun

canım bu banaydı heralde öyle olmasada üstüme aldım
hoşbulduk canım bende özledim sizi
çok şükür iyiyim sizlerde iyiysiniz topikte güzel haberler var sevindim...

Hadi gozun aydin canim

Sevindim seni gordugume merak etmistim valla.sagol canim pitpitlari duyduk evet.cik guzel ve heyecanliydi.kw ne guzel yemekte yapmis sanslisin bence.ama yinede hamileligin basinda insan tek kalmak istiyor.bende oyleyim istedigin zaman yat kalk otur tv isle temizlik yap dimi ama

Günaydınn kızlarrr Senin organlar iç savaş çıkarmış vallaa

günaydın kızlar topic bayağı şenlenmiş hergün okuyorum ama çok sık yazamıyorum nedense. kızlar ben bugün itibariyle 9+1 im bulantılarım var şiddetli olmasa da. ama geceleri uyuyamıyorum uyurken nefes almakta zorlanıyorum. sizde de var mı bu durum. bu arada pıt pıtları duyan tüm annecikleri tebrik ediyorum. bugün benim de kontrolüm var çok heyecanlıyım.

bende 8+6 yım bugün canım.Bulantım var ama hafif.
Ve aynen geceleri nefesim daralıyor.
Daha fazla oksijen harcadığımızdan dolayı olabilir..

evet sanaydı canım alıntı yapmayı unutmuşum :)

valla güzel haberler var.herkes pıtpıtları duyuyor maaşallah.bende bugün doktora gidicem bakalım ben neler duyucam

Gunaydinnn herkese... :))

Canim senle satlarimiz ayni miydi?22haziran :)bende yarin gidicem off hem heyecan hem de korku var.(

Nefes konusunda bende sıkıntılıyımm Şarkıları söyleyemiyorumm nefessiz kalıyorumm

Hayırlı olsun, seninle aynıyız, benimde bugün 9+1, mide bulantılarım benimde ara ara çok hafif oluyor. Benim problemim sürekli uyuma isteği, bel ve kasık ağrıları. Bide şimdi adet tarihinde olduğum için ekstra ağrım var. Hamilelikte kan hacmi arttığı için nefes almada daha sık oluyormuş, bu yüzden belki sorun yaşıyorsundur. Merdiven falan çıkarken ben nefes nefese kalıyorum. Kontrolünde çok güzel geçer inşallah, bebişini büyümüş olarak görürsün :))

herkesee günaydın 2 haftadır devam eden bulantılarıma bugun kusmalarım da eklendı çok fenayım kızlar karnım aç ama bişi yıyemıyorum

Gözün aydın canım, çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. Kanama korkusunu çok iyi bilirim, benimde ilk başlarda olmuştu, en ufak akıntıda acaba gene kanamamı oldu diye hala tuvalete koşuyorum. İnşallah bir daha yaşamayız öyle şeyler.

yok canım ben daha bişey duymadım ilk doktora gittiğimde 4+5 ti keseyi görmüştük sadece
bugün 7. haftaya giricem bakalım belki sürpriz yaparda duyarız bişeyler inşallah :)

aaa doğru canım keseyi görmüştünüz siz inş bugün kalp atışlarınıda duyarsınız
çoğu arkadaş 6. haftasında duydu sende duyarsın bence

canım geçmiş olsun çok şükür yoluna girmiş herşey kalp atışlarınıda duymuşsun
inş bundan sonrasını daha rahat geçirirsin

Allah korusun.Allah herkesin yavrusunu bagislasin..kalp atislarini ne zaman duydun kac haftaliktin?ayrica guzel dileklerin icin sagol aminnnnn

bende 8+6 yım bugün canım.Bulantım var ama hafif.
Ve aynen geceleri nefesim daralıyor.
Daha fazla oksijen harcadığımızdan dolayı olabilir..
haklısın canım bebişimize de nefes veriyoruz. 2 kişilik yaşıyoruz artık.
Nefes konusunda bende sıkıntılıyımm Şarkıları söyleyemiyorumm nefessiz kalıyorumm
ayy bi de şarkı söylesem nefessizlikten ölürüm heralde :))

bende de uyku problemi var yerli yersiz uyuyorum kociş isyanlarda bensiz uyuyorsun diyor. kasıklarımda da batma oluyor. ama herşeye rağmen halime şükrediyorum. Rabbim kucaklarımızı tatlı minnaklarımızla doldursun inşallah

çok sevindim canım her gidişinde daha güzel haberler alırsın bebişinden inş
canım inan ki ben kendim yemek yapmaya razıyım...
saolsun 1 hafta hiçbişey yaptırmadı ama insanın kendi kafasına göre davranması başka

günaydın canım maşallah demek 9+1 oldun bende bugün 8+6 yım
canım geçmiş olsun sıkıntılarının hepsi geçer inş :26:
çok şükür bende hiçbiri yok...
ama zamanla neolur bilemem

Son düzenleme:

Hehehe :)), bende simdi eski doktorumdan randevu aldim 28 agustosa verdiler.simdiki gittigim iyi ama cok dalgin biri.ne ilacimi yazip veriyor nede hatirlatiyor.cok hizli bakiyor birde .odadan cikinca baska hastasi oluyor ve benle hizlica konusyor hersey yolunda sorun olursa ara.ben bir türlü tatmin olmadim.eski doktorumla esim cok espiriler yapardi birbirlerine .kamerayi hazirla derdi esime cevirdi ultrason ekranini .randecu almak zordu ama sekreterine eski hastasiyim diyince en erken 28 agustos dedi .zaten digeride 29 na demisti iyi oldu simdi :))

gunaydın tatlı anneler

uzun bır aradan sonra geleneler hosgelmısler
kayınvalıde benıde sıkar bende uzun sure dayanamıyorum bı zararı yok ama

aybuke canım ugrasıyorlardır belkı benımde eskıden oluyordu esım yatakta donse fırlıyordum tepemde bırı varmıs gıbı goruyordum bagırıyordum bı donem oluyo gecıyo arada yokluyo aklıma getrmemeye calısıyorum dusundukce daha cok oluyor.

benım daha dr gıtmeme cok var ya agustosun 23 u gıbı gıdecegım 3 hafta var bööööö cokmus yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…