2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Canlar ben arabayla 10 saatlik yolculuk yapmayı planlıyorum 6+5 im şuan
varmı yolculuk yapan bi sorun olurmu acaba arabanın arkasında yatarak gtsem sorun olurmu çok merak ediyorum

günaydıb canım maşallah demek 9+1 oldun bende bugün 8+6 yım
canım geçmiş olsun sıkıntılarının hepsi geçer inş :26:
çok şükür bende hiçbiri yok...
ama zamanla neolur bilemem

günaydın canım aslında mutluyum sıkıntılarımdan gebeliğim devam ediyor diye seviniyorum. dr a da gitmekten korkuyorum inşallah hayırlı haberlerle dönerim. 2 defa düşük yaptım ikisini de ultrasonda öğrendim. o yüzden ultrasondan çok korkuyorum.

canım içine sinen drla devam et tabi...
hem 1 günde olsa diğer drundan önceye almışsın randevuyu
benimde 23 ağustosta bayram araya girince zaman çabuk geçmiş gibi olur inş

varmı yolculuk yapan bi sorun olurmu acaba arabanın arkasında yatarak gtsem sorun olurmu çok merak ediyorum

canım bence dr una danış ama kendi arabanızla gideceksen en az 2 saatte bir mola ver 15 dk falan yürü dolaşımın hızlansın.

ben gebelıgıogrendım 7 saat yol gıttım sonra gerı dondum
sımdıde bayramda gıdecegım en az bı 10 saat
bısı olmaz korkma ama arabanın arkasında yatma bence otur ve yolu gor zıplayacagında falan ona gore oturursun

Kızlar reklama girer mi bilmiyorum ama şimdi maillerime bakınca gördüm. Ben lösevde gönüllüyüm. Bayramla alakalı mail gelmiş. Lösevin bir sitesi var ıspanak diye orda bayram çikolataları satılıyor Nasılsa hepimiz alcaz marketten ya da başka yerden. Bakabilirsiniz fikir olur hem

hoşbulduk canım
kayınvalide ile uzak olalım iyi olalım
benimde bidahaki kontrolüm 23'ünde valla 3 hafta geçmiycek gibi ama bayram araya girince biraz daha iyi olur heralde...

korkma canım ınsallah bısı olmaz ultrason en guzel yer zaman ılerledıkce gun sayarsın sende

canım aklına kötüyü getirmemeye çalış...
allah bebişinizi size bağışlasın inş bu defa sağlıcakla kavuşursun meleğine
canım peki önceki düşüklerinin sebebi belli mi yanlış hatırlamıyorsam sende clexane kullanıyordun değil mi ??

Gunaydin canlar
bebeginin kalp atisini duyan anneler gozunuz aydin darisi basmiza
benim kontrolum bayramdan sonra off cok merak ediyorum:18:
ilaclara ve seruma devam
bu sabah hafif mide bulantisiyla basladim guneistahim da acildi
ay insallah her sey iyi olacak

merhaba kızlar dün doktora gittik kalp atışlarını dinledik kan falan verdim tahliller yaptım değerlerim çok iyiydi.ama doktor tam 6 haftalık dedi ultrasyon da bakınca yani ben ne zaman geç mi döllendim

merhaba kızlar dün doktora gittik kalp atışlarını dinledik kan falan verdim tahliller yaptım değerlerim çok iyiydi.ama doktor tam 6 haftalık dedi ultrasyon da bakınca yani ben ne zaman geç mi döllendim

gözün aydın canım kalp atışlarını duymuşsunuz tahlil sonuçlarında iyiymiş
dediğin gibi geç döllenmiştir bikaç arkadaş daha vardı böyle sat'ına göre geride olan...

Son düzenleme:
gunaydin hamislerr

cnm eger hesaplarindan geriyse hafta olarak gec dollenme olmus demektir. cunku o konuda ztn doktorlar uyariyor bazen gec yumurtlama olabiliyor diye basta son adet tarihine gore hesaplaniyor ama sonra onlar kontrolden sonra direk haftayi soyluyorlar... stres yapmana gerek yok gec olmus ama senin olmus

kizlar dun beklenen adet tarihimdi... karnim belim fln garipti... bugun hicbirsey yok...
sizinde oyle oldumu 2. ayinizda... doktora gitmelimiyim sizce? nette fln normal oldugu yaziyor...

canım içine sinen drla devam et tabi...
hem 1 günde olsa diğer drundan önceye almışsın randevuyu
benimde 23 ağustosta bayram araya girince zaman çabuk geçmiş gibi olur inş
Evet bayram sayesinde nasil gectigini anlamiyacagiz
Doktoruna sor canim ama rn az iki saate bir mola verin yoksa ayaklarin siser

Benimde bu hafta adet gunlerim canım dun yoktu bisi sali carsamba biraz bel agrim oldu.bugunde sanki ayni agri adet olacam gibi tatli bir agri :)

herkeseee slmlarrr kızlarrr ben bebeğimee tedavii sonucuu (yumurta geliştiricii+çatlatma) tedavisii sonucuu kavuşçamm inşallaahh şükürler olsun kii güzell haberinii aldıkk ve hafta haftaa büyüyoo kalp atışınıda duyduk kendisinidee bende mart annesiyimm inşallahh sorunsuzzz güzell hamilelikk geçirirzzzz ve bebeklerimizii sağlıkla kucağımıza alırızz

Kizlar ben denize girmek istiyorum. 7+3de bi bilgisi olan varmi?
Problem olur mu?

Ben aynı konuyu doktorumla görüştüm canım. havuz sakıncalı ama denize girmenizde bi sakınca yok dedi. 30 faktör güneş kremi kullanmak ve güneşlenmemek şartıyla. tam 30 faktör olcakmış yalnız ne altı ne üstü. :)

Kizlar ben denize girmek istiyorum. 7+3de bi bilgisi olan varmi?
Problem olur mu?

canım her drun farklı görüşleri olabiliyor...
biz kalp atışları için 7+3 de gitmiştik drum denize girebilirsin diye biz sormadan söylemişti...
ben girmedim ama bilmiyorum bide kendi druna sorsaydın...

Peki son adetin ne zamandi ki?anladigim kadariyla bebege gore soyluyorlar.bi durum olsa doktorun soylerdi.bosuna bebisini uzme :))

hoşgeldin aramıza canım gözün aydın allah bebişinizi size bağışlasın
inş güzel bi hamilelik geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…