günaydıb canım maşallah demek 9+1 oldun bende bugün 8+6 yım
canım geçmiş olsun sıkıntılarının hepsi geçer inş :26:
çok şükür bende hiçbiri yok...
ama zamanla neolur bilemem
Hehehe :)), bende simdi eski doktorumdan randevu aldim 28 agustosa verdiler.simdiki gittigim iyi ama cok dalgin biri.ne ilacimi yazip veriyor nede hatirlatiyor.cok hizli bakiyor birde .odadan cikinca baska hastasi oluyor ve benle hizlica konusyor hersey yolunda sorun olursa ara.ben bir türlü tatmin olmadim.eski doktorumla esim cok espiriler yapardi birbirlerine .kamerayi hazirla derdi esime cevirdi ultrason ekranini .randecu almak zordu ama sekreterine eski hastasiyim diyince en erken 28 agustos dedi .zaten digeride 29 na demisti iyi oldu simdi :))
Canlar ben arabayla 10 saatlik yolculuk yapmayı planlıyorum 6+5 im şuan
varmı yolculuk yapan bi sorun olurmu acaba arabanın arkasında yatarak gtsem sorun olurmu çok merak ediyorum
Canlar ben arabayla 10 saatlik yolculuk yapmayı planlıyorum 6+5 im şuan
varmı yolculuk yapan bi sorun olurmu acaba arabanın arkasında yatarak gtsem sorun olurmu çok merak ediyorum
gunaydın tatlı anneler
uzun bır aradan sonra geleneler hosgelmısler
kayınvalıde benıde sıkar bende uzun sure dayanamıyorum bı zararı yok ama
aybuke canım ugrasıyorlardır belkı benımde eskıden oluyordu esım yatakta donse fırlıyordum tepemde bırı varmıs gıbı goruyordum bagırıyordum bı donem oluyo gecıyo arada yokluyo aklıma getrmemeye calısıyorum dusundukce daha cok oluyor.
benım daha dr gıtmeme cok var ya agustosun 23 u gıbı gıdecegım 3 hafta var bööööö cokmus yaaa
günaydın canım aslında mutluyum sıkıntılarımdan gebeliğim devam ediyor diye seviniyorum. dr a da gitmekten korkuyorum inşallah hayırlı haberlerle dönerim. 2 defa düşük yaptım ikisini de ultrasonda öğrendim. o yüzden ultrasondan çok korkuyorum.
günaydın canım aslında mutluyum sıkıntılarımdan gebeliğim devam ediyor diye seviniyorum. dr a da gitmekten korkuyorum inşallah hayırlı haberlerle dönerim. 2 defa düşük yaptım ikisini de ultrasonda öğrendim. o yüzden ultrasondan çok korkuyorum.
merhaba kızlar dün doktora gittik kalp atışlarını dinledik kan falan verdim tahliller yaptım değerlerim çok iyiydi.ama doktor tam 6 haftalık dedi ultrasyon da bakınca yani ben ne zaman geç mi döllendim
merhaba kızlar dün doktora gittik kalp atışlarını dinledik kan falan verdim tahliller yaptım değerlerim çok iyiydi.ama doktor tam 6 haftalık dedi ultrasyon da bakınca yani ben ne zaman geç mi döllendim
Evet bayram sayesinde nasil gectigini anlamiyacagizcanım içine sinen drla devam et tabi...
hem 1 günde olsa diğer drundan önceye almışsın randevuyu
benimde 23 ağustosta bayram araya girince zaman çabuk geçmiş gibi olur inş
Doktoruna sor canim ama rn az iki saate bir mola verin yoksa ayaklarin siserCanlar ben arabayla 10 saatlik yolculuk yapmayı planlıyorum 6+5 im şuan
gunaydin hamislerr
cnm eger hesaplarindan geriyse hafta olarak gec dollenme olmus demektir. cunku o konuda ztn doktorlar uyariyor bazen gec yumurtlama olabiliyor diye basta son adet tarihine gore hesaplaniyor ama sonra onlar kontrolden sonra direk haftayi soyluyorlar... stres yapmana gerek yok gec olmus ama senin olmus
kizlar dun beklenen adet tarihimdi... karnim belim fln garipti... bugun hicbirsey yok...
sizinde oyle oldumu 2. ayinizda... doktora gitmelimiyim sizce? nette fln normal oldugu yaziyor...
Kizlar ben denize girmek istiyorum. 7+3de bi bilgisi olan varmi?
Problem olur mu?
Kizlar ben denize girmek istiyorum. 7+3de bi bilgisi olan varmi?
Problem olur mu?
herkeseee slmlarrr kızlarrr ben bebeğimee tedavii sonucuu (yumurta geliştiricii+çatlatma) tedavisii sonucuu kavuşçamm inşallaahh şükürler olsun kii güzell haberinii aldıkk ve hafta haftaa büyüyoo kalp atışınıda duyduk kendisinidee bende mart annesiyimm inşallahh sorunsuzzz güzell hamilelikk geçirirzzzz ve bebeklerimizii sağlıkla kucağımıza alırızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?