Ben aynı konuyu doktorumla görüştüm canım. havuz sakıncalı ama denize girmenizde bi sakınca yok dedi. 30 faktör güneş kremi kullanmak ve güneşlenmemek şartıyla. tam 30 faktör olcakmış yalnız ne altı ne üstü. :)
hoşbuldukk canıminşş canımm ama şu anda sorunluu geçiyoo çok istifraa ediyorum vee mide yanmasııı bulntımm varr en kısa zamanda geçer inşş ..
ben gecen hafta girdim... doktorda bana sorun olmaz deniz dedi....
guneslenmek yok... bu arada gunes kremlerinizi eczaneden almanizi tavsiye ederim... mesela iyi bir marka bnde kabarma yapti alerji gibi ki senelerce kullandigim bir marka... vucut daha hassas ve iclerindeki kimyasallari tam olarak bilmiyoruz. hamileler icin daha iyi ozellikli kremler mevcut.
belki sorun olmaz ama tedbir amacli...
Kızlarr sağlık ocağına gidip kaydınızı yaptırdınız mı ??
sevgili mart anneleri doktorumu değiştirmek istiyorum ankarada özel tavsiye edebleceğiniz bir doktor var mı acaba
canım ben keseyi gördükten sonra ilaçlarımı yazdırmaya gittim kaydım da yapıldı...
Bende bu sabah gittim yaptırdımGerçekten de daha çok ilgileniyo sağlık ocağı
hadi hayırlı olsun canım
gerçekten çok ilgileniyorlar...
sağlık ocağındaki ebe evsahibimin yiğeni aramızda iyi saolsun ilgileniyor...
bugün iğnelerim vardı yazdırılacak ben yazdırırım dedi...
yazdırdı dra bana şifresini gönderdi evimden kıpırdamadan işim halloldu
hazirancım akay hastanesinde ilhami atılgana gidiyorum. çok memnunum. diyarbakırdan gelmiş kendisi. orda başhekimlik yapmış. şu anda akay hastanesi başhekim yardımcısı aynı zamanda. ayrıca da etlik doğum evinde senelerce çalışmış, gerçekten mükemmel bi doktor. baya da araştırmıştım gitmezden önce. tavsiye edebilirm.
geçen inş onlarda canım kimi arkadaşlar zor geçiriyor işte sende onlardansın demekki...
zamanla düzelir inş bebişin iyi olsunda annesi herşeye katlanır değil mi
Bizimkide iyi bir ebe :) 7 Ekimde gidicem tetanoz aşısı vurulcakmışım. Size de dediler mi öyle birşeyy ?
Hayirli olsun hosgeldin aramiza saglikli hamilelikler diliyorum.bulantti kusma bende de var cok kötü. Umarim 12 haftada gecerherkeseee slmlarrr kızlarrr ben bebeğimee tedavii sonucuu (yumurta geliştiricii+çatlatma) tedavisii sonucuu kavuşçamm inşallaahh şükürler olsun kii güzell haberinii aldıkk ve hafta haftaa büyüyoo kalp atışınıda duyduk kendisinidee bende mart annesiyimm inşallahh sorunsuzzz güzell hamilelikk geçirirzzzz ve bebeklerimizii sağlıkla kucağımıza alırızz
hadi hayırlı olsun canım
gerçekten çok ilgileniyorlar...
sağlık ocağındaki ebe evsahibimin yiğeni aramızda iyi saolsun ilgileniyor...
bugün iğnelerim vardı yazdırılacak ben yazdırırım dedi...
yazdırdı dra bana şifresini gönderdi evimden kıpırdamadan işim halloldu
şimdi bende internetten bakıyorumda forumda serdar oğuzu çok övmüşler onada bakmışmıydın araştırırken
inşallahh canım hamileliğim boyunca sürmezz..çok zorr muşş başlarda bişi yokktuu 5 .haftadaa başladıı öyle devam ediyooo..annesinin kuzuusuu oo o yetrkii beni bırakmasıı benn herşeyee katlanırımmmmm onun içinnn o ii olsun ablasıı yeterkiii
serdar oğuz da çok iyi bi doktor. ben çok kişiden duydum ismini. hatta dün serviste bi arkadaşımla muhabbeti oldu. onla yapmış doğumunu. ama 4 sene önce muayeneye 250 lira alıyomuş, açıkçası bizi biraz aşıyo. o yüzden düşünmedim.
Canim igneyi ben doktora 10 kutu birden yazdirdim aldim.yazilabiliyormus rapor cikinca.boylece ugrasmamis olurum bir tek progestan icin artik doktora gidene kadar aile hekimime yazdirrim
öyle tabi canım allah bebişlerimizi bize bağışlasın
sağlıcakla kucağımıza aldığımızıda görürüz inş
bende 5 sene sonra kavuştum mucizeme...
sabah göbekten akşam kalçadan iğnem var hergün...
bugün 29. iğnemi yaptım göbekten :94:
akşamda 29. iğnemi olucam kalçadan...
yeter ki bebişim iyi olsun herşeye razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?