Hayirli olsun hosgeldin aramiza saglikli hamilelikler diliyorum.bulantti kusma bende de var cok kötü. Umarim 12 haftada gecer
Canim igneyi ben doktora 10 kutu birden yazdirdim aldim.yazilabiliyormus rapor cikinca.boylece ugrasmamis olurum bir tek progestan icin artik doktora gidene kadar aile hekimime yazdirrim
ammiinn canımmm inşallahh tek duamızz buahhh canımmm yaa anne olmakk zorr katlanıyoruzzz iştee ne iğnesi vuruluyosunn :26:benimde şükürler olsun ki 2.denemdee bebişim geldii ama bekarlığımdan berii senelrce çapada tedavi gördüm adet olmuyodumm ilaçla oluyodum olmıcakk şansınn az diyolardıı amaa rabbiimm mucizemi gönderdii hemde bi süprizzle adet oldumm 5 gün sonraa hamişş olduğumu öğrendimm
Canlar ben arabayla 10 saatlik yolculuk yapmayı planlıyorum 6+5 im şuan
varmı yolculuk yapan bi sorun olurmu acaba arabanın arkasında yatarak gtsem sorun olurmu çok merak ediyorum
serdar oğuz da çok iyi bi doktor. ben çok kişiden duydum ismini. hatta dün serviste bi arkadaşımla muhabbeti oldu. onla yapmış doğumunu. ama 4 sene önce muayeneye 250 lira alıyomuş, açıkçası bizi biraz aşıyo. o yüzden düşünmedim.
canım biz geçen sene genetik testlerimizi yaptırmıştık eşimle...
bende kanda pıhtılaşma çıktı...
onun için doğuma kadar kan sulandırıcı iğne yapıcam göbekten yaptığım iğne bu...
bizimde mucizemiz süpriz yaptı bize
5 sene sonra olduğu için drum temkinli davranmak adına lekelenmem olmamasına rağmen progestan iğne verdi...
kalçadan olduğum iğnede bu...
allah çok büyük onun için imkansız diye bişey yok...
negüzel sende olmaz diyenlere çok güzel bi örnek olmuşsun
Ahh ahh bi bilsem korkuyorum.tamam haftaya duyariz. Falan dese kesin nise solese bari korkuyorum umutsuzum Allah im ins bebegim benimle. Ve. Sagliklidir(
canımm rabbim şifa versinn bebğini korusunn...
ne kadar güzell bebeği gelmiş annesinee
evet canımm doktorlarr öyle demiştii ama gittiğim doktorrr çok rahatlatmıtıı saolsunn olurr hemde doğall yolla sayılacak tedavi yöntemiylee bile olur dedii saolsunn o rahatlıklaaa stressiz bi tedavii süreci geçirdiimm rabbimm isteyen herkese versinn bebklerimizii korurusunn sağlıkla kucağımızaa almayıı nasip etsin
amin canım allah herkesin bebişini korusun
dileyen herkese nasip etsin evlat sahibi olabilmeyi
negüzel destek olmuş drun sana sonunda da gelmiş bebişin
haftalar bian evvel geçsede hayırlısıyla mart ayına gelsek
Bizimkide iyi bir ebe :) 7 Ekimde gidicem tetanoz aşısı vurulcakmışım. Size de dediler mi öyle birşeyy ?
aminn canımm inşallahh
evett yaa bi an önce geçsekk keşkee hemnciikk mart ayı gelseeehamişliğin tadını çıkartçamm diorumm ama bu kusma bulantı yanmalardann çıkaramıyom kii çok kötüü bişii
Günaydın canlar bu mide bulantısına ne yapacağız yaaa hiç iyi değilim çarşamda serum yedim dün iyiydim ama bugün acaip bulanıyor dr. premesis diye bir ilaç verdi 2gündür kullanıyorum ama bugün bana mısın demedi
Kizlar ben denize girmek istiyorum. 7+3de bi bilgisi olan varmi?
Problem olur mu?
Günaydın canlar bu mide bulantısına ne yapacağız yaaa hiç iyi değilim çarşamda serum yedim dün iyiydim ama bugün acaip bulanıyor dr. premesis diye bir ilaç verdi 2gündür kullanıyorum ama bugün bana mısın demedi
korkma canım ınsallah bısı olmaz ultrason en guzel yer zaman ılerledıkce gun sayarsın sende
canım aklına kötüyü getirmemeye çalış...
allah bebişinizi size bağışlasın inş bu defa sağlıcakla kavuşursun meleğine
canım peki önceki düşüklerinin sebebi belli mi yanlış hatırlamıyorsam sende clexane kullanıyordun değil mi ??
mide bulantısı çeken arkadaşlarım Allah hepinize yardım etsin
daha öncede söylemiştim elevit midemi bulandırıyor diye
yatarken alıyordum uykuda pek bişey hissetmiyodum sabah kalkınca kötü oluyodum ama dünkü gibi hiç olmadım
yine yatarken içtim, arkadaşım ve eşi bizde kaldılar normalde sahura kalkmıyordum ama misafir varkende olmazz kalktım
ayağa kalkmamla lavaboya koşmam bir oldu geceden beri bi tuhafım ölüyorum bulantıdan
Allah yardımcınız olsun
geçer inş canım genelde 12 haftadan sonra olmaz diyorlar...
benim görümcem 5 aylık oldu hala bulantı kusma devam ediyor...
inş senin çabuk geçer
20. Haftada cagiriyorlar genelde. Sen kac haftalik oluyorsun o tarihte?
kızlar çok teşekkür ederim az önce eve geldim hemen yazayım dedim. bebişim iyiyimiş pıtpıtlarını duydum çok rahatladım. cleaxan 0.4 ve coraspin kullanıyorum bu arada testlerde pıhtılaşma çıktı. inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde bebişimi kucağıma alırım ben ve benimle birlikte tüm hamişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?