2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

hoş buldummm canımmm inşallahh geçerr çok zorlanıyorumm hiç bişi yiyemiyorumm inşallah geçerr o haftalardaa geçiyo diolar amaa bazısının da hamileliği boyunca oluyomuşş inşş olmaz kii bebişlerimizee ii bakmamızz daha çok kolaylaışırrr

canım biz geçen sene genetik testlerimizi yaptırmıştık eşimle...
bende kanda pıhtılaşma çıktı...
onun için doğuma kadar kan sulandırıcı iğne yapıcam göbekten yaptığım iğne bu...
bizimde mucizemiz süpriz yaptı bize
5 sene sonra olduğu için drum temkinli davranmak adına lekelenmem olmamasına rağmen progestan iğne verdi...
kalçadan olduğum iğnede bu...
allah çok büyük onun için imkansız diye bişey yok...
negüzel sende olmaz diyenlere çok güzel bi örnek olmuşsun

Canlar ben arabayla 10 saatlik yolculuk yapmayı planlıyorum 6+5 im şuan
varmı yolculuk yapan bi sorun olurmu acaba arabanın arkasında yatarak gtsem sorun olurmu çok merak ediyorum

Arkadasim ben su an 8+4teyim gecen hafta istanbul ankara konya manisa arasi yolculuk yaptim 5-6gunluk bir sure icinde cok sukur hiçbir şey olmadi ertesi günü koşa koşa doktora gittim gümbür gümbür du bebeğim cok şükür yuregini ferah tut bana gore arabanin arkasi daha cok sarsar ben onde yolculuk yaptım ama her mola yerinde durduk esime bitmek bilmedi yol :) sık sık durun sarsilmadan insallah sag selim gidersin tabi bir riskin yoksa yine de doktoruna sor asprin filan veriyorlar sebebini bilmiyorum

yok artık 4 sene önce şimdinin parasını alıyormuş demek yuh artık teşekkür ederim lady cim

canımm rabbim şifa versinn bebğini korusunn...
ne kadar güzell bebeği gelmiş annesinee
evet canımm doktorlarr öyle demiştii ama gittiğim doktorrr çok rahatlatmıtıı saolsunn olurr hemde doğall yolla sayılacak tedavi yöntemiylee bile olur dedii saolsunn o rahatlıklaaa stressiz bi tedavii süreci geçirdiimm rabbimm isteyen herkese versinn bebklerimizii korurusunn sağlıkla kucağımızaa almayıı nasip etsin

Ahh ahh bi bilsem korkuyorum.tamam haftaya duyariz. Falan dese kesin nise solese bari korkuyorum umutsuzum Allah im ins bebegim benimle. Ve. Sagliklidir(

inşallahhh acaip endişeliyim bu konuda bulantılar da cabası Rabbim şu bi kaç haftayı çabucak atlatabilmemizi nasip etsin inşallahhh
ben 2dr. takibindeyim biri özel biri devlet özeldeki 20sinde gel duyalım kalp atışlarını dedi ama ben 20sine dayanamam salı günü devlete gideceğim o çağırmıştı 6+3te duyanlar var kalp atışlarını inşallah bayramdan önce duyarız da içimiz rahatlar en azından:18:

amin canım allah herkesin bebişini korusun
dileyen herkese nasip etsin evlat sahibi olabilmeyi
negüzel destek olmuş drun sana sonunda da gelmiş bebişin
haftalar bian evvel geçsede hayırlısıyla mart ayına gelsek

amin canım allah herkesin bebişini korusun
dileyen herkese nasip etsin evlat sahibi olabilmeyi
negüzel destek olmuş drun sana sonunda da gelmiş bebişin
haftalar bian evvel geçsede hayırlısıyla mart ayına gelsek

aminn canımm inşallahh
evett yaa bi an önce geçsekk keşkee hemnciikk mart ayı gelseeehamişliğin tadını çıkartçamm diorumm ama bu kusma bulantı yanmalardann çıkaramıyom kii çok kötüü bişii

Günaydın canlar bu mide bulantısına ne yapacağız yaaa hiç iyi değilim çarşamda serum yedim dün iyiydim ama bugün acaip bulanıyor dr. premesis diye bir ilaç verdi 2gündür kullanıyorum ama bugün bana mısın demedi

mide bulantısı çeken arkadaşlarım Allah hepinize yardım etsin
daha öncede söylemiştim elevit midemi bulandırıyor diye
yatarken alıyordum uykuda pek bişey hissetmiyodum sabah kalkınca kötü oluyodum ama dünkü gibi hiç olmadım
yine yatarken içtim, arkadaşım ve eşi bizde kaldılar normalde sahura kalkmıyordum ama misafir varkende olmazz kalktım
ayağa kalkmamla lavaboya koşmam bir oldu geceden beri bi tuhafım ölüyorum bulantıdan
Allah yardımcınız olsun

geçer inş canım genelde 12 haftadan sonra olmaz diyorlar...
benim görümcem 5 aylık oldu hala bulantı kusma devam ediyor...
inş senin çabuk geçer

Ay canimm hic sorma oluyorum valla kuru kuru seylerle gun geciriorum su icmeyi cok severim cok icemiyorum senin kusma var miydi ?

geçmiş olsun canım okadar kötüsün demek :26:
peki başka hiç bişey iyi gelmiyor mu bulantına ??

korkma canım ınsallah bısı olmaz ultrason en guzel yer zaman ılerledıkce gun sayarsın sende

kızlar çok teşekkür ederim az önce eve geldim hemen yazayım dedim. bebişim iyiyimiş pıtpıtlarını duydum çok rahatladım. cleaxan 0.4 ve coraspin kullanıyorum bu arada testlerde pıhtılaşma çıktı. inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde bebişimi kucağıma alırım ben ve benimle birlikte tüm hamişler

İns hayirla atlatiriz su bulanti surecini ben de elevit kullaniyorum ck zor yutuyorum tadi igrenc geliyor. elevit yaninda baska bir sey kullaniyor musun cnm?

gözün aydın canım
aminnnnnnn canım inş hepimiz sorunsuz bi hamilelik geçirir hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…