canım yontemı anlatsana uzun degılse senı yormucaksa cevreme yaparım bende
benımde bı yontemım var cogunda tutuyor tuttu ama suan bana kız dıyor baklım erkek olursa senın yonteme geccem bende
bana da öyle geldi ... evet erkek bebek çook istiyorum evlenmeden önce de öyleydi nedendir bilemiyorum artık
canım yontemı anlatsana uzun degılse senı yormucaksa cevreme yaparım bende
benımde bı yontemım var cogunda tutuyor tuttu ama suan bana kız dıyor baklım erkek olursa senın yonteme geccem bende
yeni bir yöntem miiiiiiiiiii yazsaati bana da bakar mısın canım?
ay bende kızımda nıyeyse cok erkek endekslıydım hatta dr kız dıyınce bı sok yasamıstım sonradan alısmıstım
ama sımdı bı kızım olmasına ragmen bı kızım daha olsa yıne sevınırım evlat sahıbı olunca kız erkek farketmıyor ınan dogum yaptım sabaha kadar kızımı ızledım sukrettım saglıklı dıye cok farklı ya saglık en onemlısı rabbım sınamasın evlatlarımızla.
sizin doğum tarihiniz ve son adet tarihinizin ilk günü kızlaryanlış yazmışsınız muhtemel doğum tarihinizi sormadım
bence şöyle yapalım benm tahminler tutarsa ben sana öyle anlatayım şuanda gebe olanlara baktırsan daha cok sevinirim geçmiş zor oluyor Allah bilir yinede hep söyledim söylüyorumda ama böyle tahminler eylenceli oluyor genelde tutma şansı yüksek tabi yaşlar ve son adet tarihiniz doğru ise tabiki yinede sağ salim dogsunlarda bakalım kendime de baktım erkek çıkıyor Yinede Allah tan hayırlısını istiyorum önemli olan bu!
bence şöyle yapalım benm tahminler tutarsa ben sana öyle anlatayım şuanda gebe olanlara baktırsan daha cok sevinirim geçmiş zor oluyor Allah bilir yinede hep söyledim söylüyorumda ama böyle tahminler eylenceli oluyor genelde tutma şansı yüksek tabi yaşlar ve son adet tarihiniz doğru ise tabiki yinede sağ salim dogsunlarda bakalım kendime de baktım erkek çıkıyor Yinede Allah tan hayırlısını istiyorum önemli olan bu!
canım baksana bende benımkı farklı cıktı bosver farklı cıkar sımdı ee hangısı
ama ıstersen bakarım babanım dogum yılı gerek. bıde hamıle kaldıgın ay.
eşimin doğum tarihini çok farklı girmşler .o yüzden yılını söyleyeyim 1987 doğumlu .sat 9 haziran 2013
hadi bak bakalım ne çıkacak
cANIM 03.06.1981 SAT 23.06 Bİ BAKARMISINNNNN ÇOK SAĞOLL
canım baksana bende benımkı farklı cıktı bosver farklı cıkar sımdı ee hangısı
ama ıstersen bakarım babanım dogum yılı gerek. bıde hamıle kaldıgın ay.
kız cıkıyor canım hayırlısı olsun.
bana da bakarmısın yaz saati
babanın dogum tarihi 30.01.1982 , hamile kalınan ay ise haziran :)))
canım rica etsem benimkine de bakarmısın d.t 06.08.87 sat 30.05.2013
sizin doğum tarihiniz ve son adet tarihinizin ilk günü kızlaryanlış yazmışsınız muhtemel doğum tarihinizi sormadım
eşimin doğum tarihi 06,05,1986
benim doğum tarihim 12,04,1989
31 mayıs son adet tarihim
haziranda hamile kaldım
bana da bakarmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?