2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
canım yontemı anlatsana uzun degılse senı yormucaksa cevreme yaparım bende
benımde bı yontemım var cogunda tutuyor tuttu ama suan bana kız dıyor baklım erkek olursa senın yonteme geccem bende

yeni bir yöntem miiiiiiiiiii yazsaati bana da bakar mısın canım?

bana da öyle geldi ... evet erkek bebek çook istiyorum evlenmeden önce de öyleydi nedendir bilemiyorum artık

ay bende kızımda nıyeyse cok erkek endekslıydım hatta dr kız dıyınce bı sok yasamıstım sonradan alısmıstım
ama sımdı bı kızım olmasına ragmen bı kızım daha olsa yıne sevınırım evlat sahıbı olunca kız erkek farketmıyor ınan dogum yaptım sabaha kadar kızımı ızledım sukrettım saglıklı dıye cok farklı ya saglık en onemlısı rabbım sınamasın evlatlarımızla.

canım yontemı anlatsana uzun degılse senı yormucaksa cevreme yaparım bende
benımde bı yontemım var cogunda tutuyor tuttu ama suan bana kız dıyor baklım erkek olursa senın yonteme geccem bende

bence şöyle yapalım benm tahminler tutarsa ben sana öyle anlatayım şuanda gebe olanlara baktırsan daha cok sevinirim geçmiş zor oluyor Allah bilir yinede hep söyledim söylüyorumda ama böyle tahminler eylenceli oluyor genelde tutma şansı yüksek tabi yaşlar ve son adet tarihiniz doğru ise tabiki yinede sağ salim dogsunlarda bakalım kendime de baktım erkek çıkıyor Yinede Allah tan hayırlısını istiyorum önemli olan bu!

benim 1 düşüğüm oldu geçen yıl kasımda.o beni çok yıktı 6 ay boyunca her gece gizli gizli ağladığımı hala da karnıma dokununca öncekini hatırlıyor ve ağlıyorum.o ilk miydi bilmiyorum hala da içimdedir acısı (düşün daha 4-5 haftalık hamişleydim ama)

şimdiki dünyaya gelse yarabbim bir görsem diyorum kız olsun oğlan olsun rabbim sağlıklı nasip etsin de

yaaa banada bak lütfen
doğum tarihim 07.10.1985 sat 21.06.2013

canım rica etsem benimkine de bakarmısın d.t 06.08.87 sat 30.05.2013

canım baksana bende benımkı farklı cıktı bosver farklı cıkar sımdı ee hangısı
ama ıstersen bakarım babanım dogum yılı gerek. bıde hamıle kaldıgın ay.

eşimin doğum tarihini çok farklı girmşler .o yüzden yılını söyleyeyim 1987 doğumlu .sat 9 haziran 2013

hadi bak bakalım ne çıkacak

canım baksana bende benımkı farklı cıktı bosver farklı cıkar sımdı ee hangısı
ama ıstersen bakarım babanım dogum yılı gerek. bıde hamıle kaldıgın ay.

bana da bakarmısın yaz saati
babanın dogum tarihi 30.01.1982 , hamile kalınan ay ise haziran :)))

eşimin doğum tarihi 06,05,1986
benim doğum tarihim 12,04,1989
31 mayıs son adet tarihim
haziranda hamile kaldım
bana da bakarmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…