2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Allah tamamina erdirsin hosgeldin aramiza
Kasiktaki agrilar oluyor zamanla geciyor.kalp icin erken telas yapma 8.haftamda gittim ben
Erken gibi ama bazilari tutturuyor hafi bakalim ilk seninki mi belli olacak simde benimki 29 Ağustos'ta
Birak o doktoru progesteron kullanman gerek hemen baska doktora git
Gunaydin kizlar
3-4 gundur mide bulantilarim basladiama kusamiyorumbu iyi bi sey ama demek ki bebegim yasiyo
bu gun serumlarim bittibi tek haplarim kaldi
11 agustos doktora gidicem:18:
Hadi insallah bakalim bende seni merak etmistim insallah guzel haberler verirsin hep
merhaba arkadaşlar bugün doktora gitcez bebişin kalp atışlarını duymaya gitcez rabbim inşaalah hayırlısıyla sağlıklı ve güzel haberler almayı nasip eder

Hadi bakalim bekliyoruz guzel haberlerini

canım çok sağol 7 değil ama imkan yok 8 temmuz idi şühlendiğim tarih bu sonucu değiştirir mi???

onu ALLAH BİLİR AMA bana sorarsan ilk çocuğunun kız olması kadar güzel bişi yok benm kızım 8 yasında bide oğlum var 14 aylık benden iyi bakıyor cok merhametli oluıyorlar ben olsa bidaha kız isterim bnm bu 3. sürpriz yumurta bakalım erkek cıktı benm ama dediğim gibi ALLAH bilir ancak ve hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

merak ettim simdi yaw bana da bakin
dogum tarihim
20 eylul 1990
babanin dogum tarihi
2 eylul 1979
SAT im 20 haziran
hamile kaldigim ay temmuz ama siz hazirana da bakin o da o bilir yani
simdiden tesekkurler

Amin tesekkur ederim canim

arkidişler banada bi bakın ya niye bakmıyosunuz bana :)

doğum tarihim 07.10.1985
babamızın doğum tarihi 31.12.1982
sat 21 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…