ayy cok ozur kız cıkıyor.
merhaba, rica etsem banada bakabilirmisin. 05/04/1986 doğun tarihim - 11/06/2013 son sat. teşekkür ederim şimdiden.
Allah tamamina erdirsin hosgeldin aramizaÖncelikle Allah C.C. sağlıklı sıhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Benimde 2. gebeliğim 8 yaşında bir oğlum var bugün itibari ilede tam 7 hastalık hamileyim çok şükür geçen cumartesi kalp atışlarını duyduk:) ben İst-Pendikteyim doktorum Medet YILMAZ bayağı bir tavsiye üzerine gittim kendisine gayet anlayışlı anlatımı güzel ilk muayeneden sonra direk beni aile hekimine yönlendidi, tahlillerimi kan şeker guatr vs yapmamı aile hekimiminde beni yakından takip etmesi gerektiğini söyledi şimdilik herşey yolunda mide bulantılarım dışında
Kasiktaki agrilar oluyor zamanla geciyor.kalp icin erken telas yapma 8.haftamda gittim benMerhaba arkadaşlar;
Ben 6+1 hamileyim.Bebeğimin kesesini gördüm iki kez . Gelişme gösteriyor ama halen kalp atışlarını duyamadım.Belki vajinal muayene yapılsaydı duyulurdu ama doktorum yapmadı.Bayramdan sonra duyacağım inşallah kalp atışlarını miniğimin.Kasıklarımda ağrı oluyor uyku hali bazen,bulantı henüz hiç yok ki bu benim kafamı karıştırmıyor değil.Gerçi memnunum olmamasından ama Acaba erken mi? Bir de doktorum bebeğimin rahimin sol tarafında durduğunu ve genelde sol tarafta durunca erkek olduğunu söyledi ama bilemiyorum hiç böyle bir şey duydunuz mu kızlar? Bebeklerinizi hayırlısı ile kucağınıza almanız dilekleriyle..Sevgiler.
Erken gibi ama bazilari tutturuyor hafi bakalim ilk seninki mi belli olacak simde benimki 29 Ağustos'takızlar bende uzun süredir yazamıyordum , mide bulantıları beni de mafetti , tam haftasonu geçti derken dün gece gene kendini gösterdi . ayrıca cumartesi doktora gittik ve 23 agustos için ikili test randevumuzu verdi , hatta cinsiyete de bakarız dedi...
çok erken değil mi , 12+5 oluyorum o gün .
Birak o doktoru progesteron kullanman gerek hemen baska doktora gitmerhaba arkadaşlar bende ilk doktor muayeneme cumartesi günü gittim.bebeğimin kalbi atıyodu.kahverengi lekelenmeler olduğunu söyledim.doktorda düşük tehliken olabilir dikkat et dedi.güya özele gittim.hiç birşey anlatmadı progestan da vermedi.sorcan bişey varsa sor dedi bende yok dedim çıktım bidaha gitmiycem o doktora
Hadi insallah bakalim bende seni merak etmistim insallah guzel haberler verirsin hepGunaydin kizlar
3-4 gundur mide bulantilarim basladiama kusamiyorum bu iyi bi sey ama demek ki bebegim yasiyo
bu gun serumlarim bittibi tek haplarim kaldi
11 agustos doktora gidicem:18:
merhaba arkadaşlar bugün doktora gitcez bebişin kalp atışlarını duymaya gitcez rabbim inşaalah hayırlısıyla sağlıklı ve güzel haberler almayı nasip eder
bu hesaplarda hep erkek çıkıyo çin takvimi kız diyo bakalım nolcak çok teşekkür ederim
doğum tarihin ve son adet tarihinin ilk günü yaz sanada bakim benmkinde ne cıkıcak
yarencim 3 haziran 1981 carşamba doğumlusun ve 23 haziran son adet tarihinse eğer 7 temmuz günü gebe kalmışsın ve kız çıkıyor
kız cıkıyor canım hayırlısı olsun.
12,04,1989 sat 31 mayıs canım
canımm bende istiyorumm16.03.1985 babanın doğum tarihi.son adet tarihim 3 haziran
canım çok sağol 7 değil ama imkan yok 8 temmuz idi şühlendiğim tarih bu sonucu değiştirir mi???
erkek cıkıyor canım
Allah tamamina erdirsin hosgeldin aramiza
Kasiktaki agrilar oluyor zamanla geciyor.kalp icin erken telas yapma 8.haftamda gittim ben
Erken gibi ama bazilari tutturuyor hafi bakalim ilk seninki mi belli olacak simde benimki 29 Ağustos'ta
Birak o doktoru progesteron kullanman gerek hemen baska doktora git
Hadi insallah bakalim bende seni merak etmistim insallah guzel haberler verirsin hep
Hadi bakalim bekliyoruz guzel haberlerini
merak ettim simdi yaw bana da bakin
dogum tarihim
20 eylul 1990
babanin dogum tarihi
2 eylul 1979
SAT im 20 haziran
hamile kaldigim ay temmuz ama siz hazirana da bakin o da o bilir yani
simdiden tesekkurler
arkidişler banada bi bakın ya niye bakmıyosunuz bana :)
doğum tarihim 07.10.1985
babamızın doğum tarihi 31.12.1982
sat 21 haziran
cnm 6 ağustos 1987persembe günü doğmuşsun 30 mayıs son adet tarihinse 13 haziranda gebe kalmışsın Kız çıkıyor seninde
erkek cıkıyor canım:)
ikinizinki farklı cinsiyet hayırlısı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?