2014 Mart Bebekleri Ultrason Görüntüleri

$IMAG0394.webp $IMAG0396.webp

buda benım bebısımın 4 gun onceki resmi teyzelerı cınsıyet tahmını ıstıyoruz
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bu topiği yeni gördüm canım arkadaşım
kız bu bebek çok şirin ya aynı bana benziyo:1::1::1:
Sağlıkla kucağına al inşallah

tüm resim paylaşmış arkadaşlar inşallah sağlıkla doğar bebişleriniz

demek sana benziyor haaa :1: teşekkürler teyzesi negüzel bak bebişimde senin kadar şirinmiş :16:
saol canım darısı en kısa zamanda başına inş :16::16::16:

CANIMM BEN BU TOPİĞİ YENİ FARKETTİM MAŞALLAH KUZUCUĞUNA:nazar::nazar: SAĞLICAKLA BÜYÜSÜN ANNESİNİN KARNINDA
ÇOK ŞEKER GÖRÜNÜYOR BURDAKİ HERKESE VE SANA RABBİM HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN:nazar::nazar::nazar:
ALLAH BİZİM GİBİ BEKLEYENLERE DE NASİP ETSİN İNŞALLAH

saol teyzesi heyecanla senin miniğin fotolarınıda bekliyoruz rabbim yüzünüzü güldürsün inş :16::16::16:

allahım hepimizin evlatlarını bağışlasın. ilk hamile kaldığımda deli gibi ikiz ultrason görüntüsü aramıştım.benim gibi merak edenler için bebekler burda 11+1 ve 11+2:nazar::nazar: bu arada fotolar net değil ama cinsiyet tahmin eden olursa çook sevinirim:21:
Eki Görüntüle 788322 Eki Görüntüle 788325 Eki Görüntüle 788326

canım maşallah bebişlerine :nazar::nazar:
ben daha önce hiç görmemiştim ikizlerin ultrason görüntüsü çok hoşuma gitti :16::16::16:
sağlıcakla kavuşursun miniklerine inş :16:

canım maşallah bebişlerine :nazar::nazar:
ben daha önce hiç görmemiştim ikizlerin ultrason görüntüsü çok hoşuma gitti :16::16::16:
sağlıcakla kavuşursun miniklerine inş :16:

çok teşekkür ederim canım hep beraber sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza inşallah:nazar::nazar:

demek sana benziyor haaa :1: teşekkürler teyzesi negüzel bak bebişimde senin kadar şirinmiş :16:
saol canım darısı en kısa zamanda başına inş :16::16::16:

:16::16::16:

canım flzaska da söylüyorum bebeğin bana benziyor ya da benzicek diye inanmıyor o ama bakın görün hepsi bana benzicek:1::1::1::52::52:

kımseden yorum gelmedı neden yaaa:(

Canım ben pek anlamıyorum.Ama 11+3 te tahminler yanıltıcı olabiliyor.Bana doktor 12+3 te kıza benziyor dedi 14. hafta bitiminde %90 erkek dedi.Düşün artık doktorlar bile yanılabiliyor.Sabretmek gerekiyor sanırım.Umarım gönlündeki olur.

ben nazar değer diye korkar koyamazdım snaırım bin tane insan bakıyo bu forumlara

Back
X