- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
Bugün sağlik ocagında topuk kani alındı cok ağladı yavrum 2.400 gram doğmuştu 100 gram daha almış 48 cm boyu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslarim,
dua eden, iyi dilekte bulunan tum yoldaslarima tesekkur ederim.
Gece 2.39 da suyum ve 1 sanci ile baslayan surecim,5 de hastaneye gelmemiz ve 6 cm aciklik oldugunu ogrenmemizle basladi.sancim cok azdi.suni sanci ile devam ettik.hastanede mukemmel bir ekip karsiladi bizi
Doktorumuzla bulustugumuzda ilk cati muaynemi olmus oldum.
Saat 6 da sancinin derecesini yukselttiler, plates topu ile egzersiz yaparak acilmayi ve bebegin basinin asagi gelmesini saglayarak normal dogumum basladi.
cok korktum dogum sureci sezeryana donermi diye.yapamayacagimi dusundum.sancilar siddetliydi, kac kez dilimin ucuna geldi dayanamiyorum sezeryana gecin diye derken.3.siddetki sancida ikinmam ile yavrym dunyaya geldi.
gul kokuyordu.annem ve esum dogumdaydi, esim kordonu kesti.
hemsire gogsumu sıkıp ilk sari sutu bebege verdi.sonra gogus uclarima sıktı.
4 dikis sonrasi kesi yapilmis bu arada esim gormus, odamiza ciktik.
emzirdim, cok guzel bisey,
bebegimiz saglikli cok sukur bende oyle.simdi ondan kan aliyorlar.tsh ve hemogram olcumleri yapilacak.sonrada emmeye gelecek.3.120 gr.51 cm bu arada.
hepinize saglikli hayirli dogumlar diliyorum.yavrulariniza kavustursun allahim huzurla hepinizi.
Bu arada 6 da baslayan dogum sureci 8.15 de sona erdi.
cok uzun surermi diye cok endiseliydim.cok sukur 3 saatle atlattim.
en rahat dogumlari diliyorum sizlere
Bu arada 6 da baslayan dogum sureci 8.15 de sona erdi.
cok uzun surermi diye cok endiseliydim.cok sukur 3 saatle atlattim.
en rahat dogumlari diliyorum sizlere
ishalde dogurmanin bir belirtisi diyorlardi ama nerdeee belirti olsaydi gecen ay dogurmustum :))süper anlattın canım ya heyecanla okudum ay bende dogurmak istiyorum agrılarım var benim ishal olmuşum birdebebişinii öpüyorum mis mis kokla canım onu
Arkadaslarim,
Gece 2.39 da suyum ve 1 sanci ile baslayan surecim,5 de hastaneye gelmemiz ve 6 cm aciklik oldugunu ogrenmemizle basladi.sancim cok azdi.suni sanci ile devam ettik.hastanede mukemmel bir ekip karsiladi bizi
Saat 6 da sancinin derecesini yukselttiler, plates topu ile egzersiz yaparak acilmayi ve bebegin basinin asagi gelmesini saglayarak normal dogumum basladi.
cok korktum dogum sureci sezeryana donermi diye.yapamayacagimi dusundum.sancilar siddetliydi, kac kez dilimin ucuna geldi dayanamiyorum sezeryana gecin diye derken.3.siddetki sancida ikinmam ile yavrym dunyaya geldi.
bebegimiz saglikli cok sukur bende oyle.simdi ondan kan aliyorlar.tsh ve hemogram olcumleri yapilacak.sonrada emmeye gelecek.3.120 gr.51 cm bu arada.
hepinize saglikli hayirli dogumlar diliyorum.yavrulariniza kavustursun allahim huzurla hepinizi.
Görunusude tatliydi dimi
ishalde dogurmanin bir belirtisi diyorlardi ama nerdeee belirti olsaydi gecen ay dogurmustum :))
ama dogum yaklastikca ishal olma s1kligi artiyor oldugu dogru
Arkadaslarim,
Gecen eltim aradiginda uyuyorum cvp veremedim dedim.. uyu uyu son gunlerin tadini cikar bebek olunca uyumaya firrsatin kalmiycak dedi...bende öyle duymuştum canım hatta sevinmiştim bile dogurcam diye ama sende aylardır ishalsen zor bu dogum ya agrım oldukca zaman gecmiyor son ayın tadını cıkar diyorlar ama böyle nasıl cıkcak tadı sürekli tuvalete cıkarak mı adet sancısı gibi agrı cekerek mi gece rahat uyuyamıyarak mı pöfff çok mu şikayet ettim ya
MasallahEki Görüntüle 1085469
Kızlar nasıl yükledim bilmiyorum inş olmuştur 37+1
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Masallahsivri göbis ikinci pasami geliyor yoksa
Benimki kiz oldugu icin tam tersi duruyor canm seninki sivri... koca kari isleri ama bazende tutuveriyor demekki :))Nasıl da bildin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gecen eltim aradiginda uyuyorum cvp veremedim dedim.. uyu uyu son gunlerin tadini cikar bebek olunca uyumaya firrsatin kalmiycak dedi...
bende basladim laf söylemeye daha 1 sene önce dogum yaptin hamileligin özellikle son gunlerde uykusuz gecelerini surekli cise gitmelerini ne cabuk unuttun dedim
Gecen eltim aradiginda uyuyorum cvp veremedim dedim.. uyu uyu son gunlerin tadini cikar bebek olunca uyumaya firrsatin kalmiycak dedi...
bende basladim laf söylemeye daha 1 sene önce dogum yaptin hamileligin özellikle son gunlerde uykusuz gecelerini surekli cise gitmelerini ne cabuk unuttun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?