2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bugün sağlik ocagında topuk kani alındı cok ağladı yavrum 2.400 gram doğmuştu 100 gram daha almış 48 cm boyu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim boyu kilosuna göre cok iyi masallah... kiloya gelincede insallah alirda alir toparlanir hemencik minik bir tosun olur

Cook guzel yaa :))
Nasil ayaklandin mi? Sutun hemen geldi sanirim?
Bize de moral oldu sancin olmasa da surec olumlu ilerlemis. Pilates topu siparis etmistim ben de bugun gelecek ve baslayacagim egzersizlere.
Bir de kilosu ultrasonda en son kac cikmisti?

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada 6 da baslayan dogum sureci 8.15 de sona erdi.
cok uzun surermi diye cok endiseliydim.cok sukur 3 saatle atlattim.
en rahat dogumlari diliyorum sizlere

Doğum hikâyenizi okurken gözlerim doldu maşallah rahat geçmiş doğumun Allah evladını size bağışlasın darısı başımıza ınş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada 6 da baslayan dogum sureci 8.15 de sona erdi.
cok uzun surermi diye cok endiseliydim.cok sukur 3 saatle atlattim.
en rahat dogumlari diliyorum sizlere

süper anlattın canım ya heyecanla okudum ay bende dogurmak istiyorum agrılarım var benim ishal olmuşum birde bebişinii öpüyorum mis mis kokla canım onu

süper anlattın canım ya heyecanla okudum ay bende dogurmak istiyorum agrılarım var benim ishal olmuşum birde bebişinii öpüyorum mis mis kokla canım onu
ishalde dogurmanin bir belirtisi diyorlardi ama nerdeee belirti olsaydi gecen ay dogurmustum :))
ama dogum yaklastikca ishal olma s1kligi artiyor oldugu dogru

YAKUTESRA, Mrsbeyaz masallah size AAllah anali babali buyutsun. Berraksu vde bir arkadas daha vardi bugun dogum yapacak insallah almissinizdir yavrulari kucaginiza. Dogum yapan diger aarkadaslara da hayirli olsun. Darisi sabirsizlanip bekleyenlerin basina. Ben en sonum galiba sizi takip etmekle gececek gunlerim :)

ay maşallah ne güzel anlatmışsın gözünüz aydın, Allah analı, babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

darısı hepimizin başına inşallah

ishalde dogurmanin bir belirtisi diyorlardi ama nerdeee belirti olsaydi gecen ay dogurmustum :))
ama dogum yaklastikca ishal olma s1kligi artiyor oldugu dogru

bende öyle duymuştum canım hatta sevinmiştim bile dogurcam diye ama sende aylardır ishalsen zor bu dogum ya agrım oldukca zaman gecmiyor son ayın tadını cıkar diyorlar ama böyle nasıl cıkcak tadı sürekli tuvalete cıkarak mı adet sancısı gibi agrı cekerek mi gece rahat uyuyamıyarak mı pöfff çok mu şikayet ettim ya

Slm kizlar
gecmisi pek okuyamadin.dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin.darisi bize

bugun kontrole gittim.alttan bakicakti biraz tedirgindim.cok kolay ve bir kac saniyelik bi seymis.hiic korkmayin.37+4 teyim kizimin hic cikasi yokmus gunumu gecirirmisim.iyi belki ama uzuldum beklemek zor.3200 gr olmus.sevgiler hepinize

seni çok merak etmiştim ne kadar güzel bir doğum olmuş.minik yavruna kavuştun öp kokla mis gibidir şimdi.

Kızlar nasıl yükledim bilmiyorum inş olmuştur 37+1

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gecen eltim aradiginda uyuyorum cvp veremedim dedim.. uyu uyu son gunlerin tadini cikar bebek olunca uyumaya firrsatin kalmiycak dedi...
bende basladim laf söylemeye daha 1 sene önce dogum yaptin hamileligin özellikle son gunlerde uykusuz gecelerini surekli cise gitmelerini ne cabuk unuttun dedim

aynen öyle canım ya tadı nasıl cıkarılıyo biri ögretsin illaki seviniyorum tmm da dogsa daha cok sevincem yani hamilelik cok uzun ve zorlu bir sürec tadı nasıl cıkar koca göbişimize bakıp bakıp zevk almamız gerekse ben onu da yapamıycam malesef

İyi demissin ohhh :)
Ay kalip cumle ztn her gun duymazsam olmuyor.

Ama bisi varmis, dogumdan sonra hamileligini unutuyormus insan.. O zorluklari vs.. Unutmak isteniyor da olabilir, fotolara falan bakmak istemiyorum o zamanki diyorlar..

Hamileyken de eskiden nasildim unuttum diyordu gorduklerim, aynen ben de hamilelikten once nasildim unuttum.. Hareketli miydim..mutfakta is yaparken belime hemen agri girmiyor muydu mesela ilginc geliyor:)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen canım ya nasıl bu tadını cıkarma durumu biri banada ögretse ya zorlu ve uzun bir sürec gebelik yani tek güzel yanı dünyaya bş bebek getirecek olmak tabiki cok mutluyum da bu kadar agrı ve rahatsızlık varken onun mu tadını cıkarcam yoksa aynaya bakıp koca göbişimin mi tadını cıkarmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…