le le sakine ni ye gittinn le le
6 MAYİS NE KİZLAR 6MAYİS
sina nay yawrum hopa sina na
6 MAYİS NE KİZLAR 6MAYİS
aaaa bende ankaradayım etimesgutta sen ne taraftasın bakıyım :)
Canım ben 5.aya kadar düşük iğneleri ciddi kan boşalması sebepleriyle serumlarla büyüdü.Hergece doğum yapmış gibi kan boşalıyordu erken doğum riskim vardı benimde ama bu zamna geldik şimdide gelsin artık diğiyorum çok ağırlaştım ilk zamanların sebebiyle.Rahim ağzı kaşınıodu geçende benim çok garip nasıl kaşıcam die düşünüodum öyle kaşınıoduki geçti sonrada.Zaten baskı ağrı sancı ne ararsan var.,.
Doktorun dönmemişmi dedi sana?
Kontrolumuz çok güzel geçti çok şükür hersey yolunda oglusum 3.200 olmuş 37+3 olduk. Çatı muayenesi yapmadi doktorum kanama olabilir dogum baslayabilir risk almayalim dedi % 90 normal dogum yaparmisim. 10 gün sonra tekrar gidicem bizden bu kadar :)
Bi tanede eryamanli var
tatlım ya seninle aramızda bir gün var senin doktorun beklenen doğum tarihine ne dedi benim ki 22 mayıs dedide hala sinirden ölüyomm
ayy sende yakınmışsınn sen hagi hastaneye gidiyosunn
Bi tanede eryamanli var
Ben gazi uni. Hastaneine gidiyorum canim
doğuma 10 gün kaldı sezaryen olacak allahım sen yardım et...korkuyorumhem çok heycanlıyım bebişimi kucağıma alacağım ve şu hamilelikten kurtulacağım için hemde çok korkuyorum (
Kontrolumuz çok güzel geçti çok şükür hersey yolunda oglusum 3.200 olmuş 37+3 olduk. Çatı muayenesi yapmadi doktorum kanama olabilir dogum baslayabilir risk almayalim dedi % 90 normal dogum yaparmisim. 10 gün sonra tekrar gidicem bizden bu kadar :)
6 MAYİS NE KİZLAR 6MAYİS
Haftanla uyumlusun dedi canım 2 hafta icinde yada sonra yani 12 mayisa kadar doğum olur dedi. Senin usgde haftan ile son adet gunune gore olan haftan uyumlu mu belki bir hafta gerideyse usg ona göre demistir doktor.
Hadi gozun aydin canim hidrellez bebegi olacakle le sakine ni ye gittinn le le
6 MAYİS NE KİZLAR 6MAYİS
canım yaa face deki grupta birisi doğurdum diye yazmış , bende senin evlilik tarihini gösteren yerde ''mavi dünyam'' yazınca (ki doğum yapan kişinin de soy adı mavi olunca) ben onu sen zannettim hatta yazdım 'sen zeygur musun diye .... face ye takılan arkadaşlar varsa kim olduğunu bilen var mı? o arkadaşın :44:
6 MAYİS NE KİZLAR 6MAYİS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?