2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

benim oglum 30+5 de döndu cnm. hala ayni durumda.
benim iki duusgum ve kan pihtilasmam var. bunda da proluton depot igne ve progestan kullanmistim.
benim.normal.dogum yapamama sebebim pihtilasma igneleri. genelde pihtilasmasi olanlar sezeryan oluyr be genlde 37 bitince alinyr. benimmi de dun hareketlenince o nedenle azcik endise ettim.

Kontrolumuz çok güzel geçti çok şükür hersey yolunda oglusum 3.200 olmuş 37+3 olduk. Çatı muayenesi yapmadi doktorum kanama olabilir dogum baslayabilir risk almayalim dedi % 90 normal dogum yaparmisim. 10 gün sonra tekrar gidicem bizden bu kadar :)

tatlım ya seninle aramızda bir gün var senin doktorun beklenen doğum tarihine ne dedi benim ki 22 mayıs dedide hala sinirden ölüyomm

tatlım ya seninle aramızda bir gün var senin doktorun beklenen doğum tarihine ne dedi benim ki 22 mayıs dedide hala sinirden ölüyomm

Haftanla uyumlusun dedi canım 2 hafta icinde yada sonra yani 12 mayisa kadar doğum olur dedi. Senin usgde haftan ile son adet gunune gore olan haftan uyumlu mu belki bir hafta gerideyse usg ona göre demistir doktor.

KK sakinleri bana bi bakar mısınız? Ben bugün devlet hastanesine gittim. Dr nst ye gönderdi. Sonucunda hafif kasılmaların var dikkat et, yarın dopplere gir dedi. Ne yaptığı konusunda en ufak fikrim yok.Doktora soru sormaya korktuğum için size soruyorum bu durumu yorumlayın hele hayrına.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doğuma 10 gün kaldı sezaryen olacak allahım sen yardım et...korkuyorum hem çok heycanlıyım bebişimi kucağıma alacağım ve şu hamilelikten kurtulacağım için hemde çok korkuyorum (

Kotu seyleri okuma dinleme sakin. Her sey cok guzel olacak insallah..

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım yaa face deki grupta birisi doğurdum diye yazmış , bende senin evlilik tarihini gösteren yerde ''mavi dünyam'' yazınca (ki doğum yapan kişinin de soy adı mavi olunca) ben onu sen zannettim hatta yazdım 'sen zeygur musun diye .... face ye takılan arkadaşlar varsa kim olduğunu bilen var mı? o arkadaşın :44:

Haftanla uyumlusun dedi canım 2 hafta icinde yada sonra yani 12 mayisa kadar doğum olur dedi. Senin usgde haftan ile son adet gunune gore olan haftan uyumlu mu belki bir hafta gerideyse usg ona göre demistir doktor.

benimki hep 2 hafta önden gidiyodu bu kez günüyle uyumlu dedi günüyle uyyumluysa nası 22 mayı oluyo anlamadım o an şok oldum sanırım bişeyde sormadan çıktımm

Yok canım o ben değilim benim mavi dünyam kocisimin gozlerinden geliyo :)) dogurmadim daha o arkadaşı bende cikaramadim. Ordan bitek northstar i gordum baska kimler var bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…