2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
benimki hep 2 hafta önden gidiyodu bu kez günüyle uyumlu dedi günüyle uyyumluysa nası 22 mayı oluyo anlamadım o an şok oldum sanırım bişeyde sormadan çıktımm

Benim iki hafta onceki usg kagidimda beklenen dogum 18 mayis yaziyordu çünkü 4 gün geriden geliyordu. Bugunkinde 12 mayis yaziyor. Ondan sordum acaba doktor neye gore hesapladi sorsaydin keşke

Çok güzel bir noktadan yakalamışsın çok güldüm:))))))) Erkek çocuk ile anne arasında muazzam bir aşk oluyor. Şimdi kız geliyor bize de, babayla aynı aşkı yaşarlarsa ne olacak diye düşünüyorum bazen:)))

kızlar bacımla konuştum az önce , doğumunu devlette yapacağı için gitimş güzelce doktruna ... tabii dünden dolayıda yoğunluk varmış çok kalabalıktı diyo, neyse sırada beklerken fenalaşmış, başı dönmüş gözü kararmış eşi tutmuş hemen , bekleme baya zor olmuş kalabalaık, sıcak mahvetmiş
neyse olmuş muayenesini bebekimiz 3.100 gr olmuş 2 hafta önce 2.800 gr idi... bundan sonra haftada 1 gel demiş , nts ye girmiş normal seyrin de çıkmış sancılar , ha bide kafasını hala sokmamış kanala , bi güzel yüzünü gözünü göstermiş ufaklık sanırım bukadardı

Bestekız hadi hayırlı olsun 6 mayıs ta gelsin bebişin.bizde bugün abimle 7 mayıs olarak belirledik günü.tabi erkenci olmazsa bizim bebiş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

angara lıda pek çokmuş yaww maşaAllah ... ankaranın her yeri bizim

ankara candır

Bestekız hadi hayırlı olsun 6 mayıs ta gelsin bebişin.bizde bugün abimle 7 mayıs olarak belirledik günü.tabi erkenci olmazsa bizim bebiş.

Anam herkes gün aldı yaaaaa, ben bildiğin kaldım ortada
Valla Salı günü ben de çemkircem artık stres oluyorum kendimi her an tetikte gibi hissediyorum
İkinize de tarihleriniz hayırlı olsun, sağ salim bebeklerinizi kucaklarınıza alın inşallah.
Oferta tüp bebek günlüklerimizi hatırlıyorum bugün sancım var kesin tutmadı felan idyorduk bir zamanlar şimdi Allh'ın izni ile bebişlerimizi kucaklarımıza alıyoruz

Dimi ya zaman nasılda geçti. Tüp bebek çok zorlu bir yoldu allah yüzümüze baktı geride uğraşan tüm isteyenlerede bu günleri nasip etsin inşallah.

Rica ederim canim, keske yakinlarda oturan bir hamis arkadasimiz olsa hepimizin..ne iyi gelirdi valla

Ne guzel tarihler aliniyor bebisler geliyor

Biz kontrolden geldik, hala ne kanala inme var ne sanci.. Bu kadar agrinin sizinin sonucu sifir! Cikacak oradan elbet ama ne zaman bakalim.
38+5 3200 kg

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
le le sakine ni ye gittinn le le
6 MAYİS NE KİZLAR 6MAYİS
sina nay yawrum hopa sina na

Ohh nihayet gözün aydın!!! Benimkinden birgün sonra, tabii beklerlerse:)

Maaşallah, hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah.

Çok ilginçmiş ya yok anam bu bizim erkekleri bozar

Aynısını düşündüm:)))

Çok sevindim bunlar ne güzel haberler. İnşallah doğumun da başlar vaktinde ve bu stresli günleri unutursunuz.

Bugün doğum yapacak arkadaşlarımız vardı, inşallah güzel gitmiştir herşey. Çok yaklaştık sona artık, hepimiz yakında doğurmuş olacağız. Heyecan başladı iyice...

kızlar benim 22 nisan da gece saat 1:30 da suyum geldi çok korktum eşimle apar topar hastaneye gittik saat 4 te de doğuma girdim spinal sezaryen oldum oğlum erken geldi anlayacağınız şimdi çok yorgunum loğusalık sıkıntıları sardı beni bir de bebeğim memin ucunu çıkaramıyor sağıp vermeye çalışıyoruz çok üzülüyorum sonra herşeyi ayrıntısıyla anlatırım hoşçakalın

Gozunuz aydin :) en kisa zamanda sikintilar biter duzeniniz oturuz umarimm

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrs beyaz ne yakutesra arkadaşlarım gözünüz aydın güle güle bol sütlü gazsız günlerde büyütün bebişlerinizi. Darısı bizlere olsun inşallah.
Bestekız gözün aydın canım kavuştun tarihine nihayet. Ofertacım sende canım ne güzel belli tarih olması. Bu kararsız zaman beni öldürcek. sezryan desem benimde 10 15i arası alırdı heralde hiç konuşmadık. Salı günü kontrolüm var ozman sorcam inşallah. Hepinizi öpüyoruz canlar. Ben çok çabuk yoruluyorum artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoooyyy yani bittim basima agri girio stresten ama mutluyum agrisada no problem ))) simdi anlatim sinrada bir turk kahwesi icerken sizler ne kaynattiniz onlara bakicam ;;))) tesekkur ederiz mesajlar icin sizi bile panik yapmisim herkes cokmutlu )) ;)) ii ki warsiniz ;;))

haftada bir gittigimiz icin artik randewulari dolu oluo dr.muzun zaten kontrol bi rde sira bulamayinca cok uzulduk.....kapida cok bekledik ve basindan daha cok sagcak die dusunduk....neyse sira geldi oh oh 36+4 olmusuz dedi masallah dedi artik gelirse kurtarir kendini dedi....nasilsin dedi 2 gun onceye kadar ii dim dedim...( bu arada 9 aydir ilk kez bole karsilandik ) ishal olduumu adet sancimi papomun ustune oturamadigimi idrarimda koku oldugunu tansiyonumu hepsini anlattim....sikayetler dogum baslamasi dedi ultrasonda bakti 3 000 kg gecmis catinda musait istedigi zaman gelsin bebek ben seni cok rahat dogurturum dedi ben basladim aglamaya sasti kaldi birakti ultrasonu falan dondu panik oldu tamam sakin ol aglama falan filan dedi esimle konustu esim siz o kadar sakin gulerek gelip gittigine bakmayin falan dedi....sonra ben bu kadar daynabildim kusura bakmayin ben epidural istiodum artik bunu bile istemiorum ben oraya uyur girebilirm ancak dedim.....tamam sakin ol madem bu kadar istemiosun yapcak bisi yok dedi 6 mayis dedi....eger daha once gelmek isterse de sorun yok dedi sadece cumartesi pazar yurt disindayim sik disini dedi...sikayetlerimden emin olmak icin nst istedi bi sanci ciksin alip kesicem seni dedi ( korkucam sandi pisik tamam olur dedim ) sanci cikmadi bebis ii ben ii hem sezaryeni hem tarihi aldim daha ne isterim ki......carsamba yine kontrolumuz war...ayrintilari konusuruz dedi bilmiorum ne ayrintisi oldugunu....heralde epidurali falan anlatcak yada su saatte gel ac gel falan dicek cok ta onemli degil artik olcaklari ben degil o dusunsun...ben gidip kizimi alip sagligida ii se ewime gelicem ertesi gun....hemen plan yaptik carsamba kontrolden sonra cantalara tekrar goz aticaz arabaya yerlestircez odasini bi kez daha temizlicez bi gun ew temizlencek ama buyuk temizlik oldu zaten....sonra bi gun amnem kendi ewini temizlicek....sonra benim lohusa kiafetlerimi hazirlicaz hani biri ziyarete gelieken temiz temiz ayri pijama giyim die...ee sonra esim bir hafta izin alcak bir hafta olmasi cok ii olcak hep yanimizda olcak...ama her an 10 gun yapabilir o heycani goruom sanki yurudugune emekledigine gozuyle sahit olmadan gitmicek ise gibi hayaleri war ;;)) yani her gune bir etkinlik koyduk bile ;;)

mrb arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum okuyorum sürekli ama ilk kez yazıyorum bende mayıs annesi olcaktım normal şartlarda 36 haftalığız ama bugün nstye girdim nstdeyken doktor geldi baktı sancın var doğumun başladığını gösterir bu gece daha çok sancın olur sabah erken gel açılmana bakıyım şimdi doğuma girmem lazım dedi saatte geç olmuştu bekle demedi ama ben hiç doğum yapcakmış gibi değilim böyle bişey yaşayan var mı şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…