le le sakine ni ye gittinn le le
6 MAYİS NE KİZLAR 6MAYİS
sina nay yawrum hopa sina na
benimki hep 2 hafta önden gidiyodu bu kez günüyle uyumlu dedi günüyle uyyumluysa nası 22 mayı oluyo anlamadım o an şok oldum sanırım bişeyde sormadan çıktımm
Kızlar o şekildeki karın ağrısı bebek kıkırdağınının yavaş yavaş sertleşmeye başlamasından kaynaklanıyormuş korkulacak birşey yokmuş...
İnşallah ben de senin gibi bunlardan zevk alırım doğumdan sonra çünkü ben 9 ay önceye kadar eşim işten gelince ve yemeğini bitirince gidip kucağına oturuyordum sandalyeye beni sevsin, saçlarımı okşasın diye. Bakalım şimdi kızımıza yapacak, aynı şekilde ben de kızımıza yapacağım onu yine bu kadar özleyecek miyim çok merak ediyorum..
Canııııımmmm hayırlı olsun Rabbim acılarını göstermesin..
Keşke bir ay önce aklımıza gelseydi canım yaaaaa, ben de çok isterdim hediyeleşmeyi :)
Bebişin hayırlı uğurlu olsun şimdiden, Allah bol sütlü lohusalık nasip etsin :)
Sağ salim bebiğini kucağına almak nasip olur inşallah, tedirgin olma hiç annesi erkenden kavuşuyorsun miniğine :)
Canım şu anda odaklanman gereken iki şey var 1. bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almak 2. sağlıklı ve bol sütlü bir lohusalık geçirmek. Lütfen tüm düşüncelerini bunlardan sonraya sakla ve bebeğini düşün, tansiyonunu düşün hem kendine hem bebeğine haksızlık etme. Ondan sonra zaten annenle konuşursun ve durumu anlatırsın annen tüm eşyalarını sana kargolasın, kardeşine de profesyonel bir destek lazım. Dediğim gibi lütfen şimdilik bunlar için üzülme olur mu
Hareketlerinin azalmasının sebebi suyunun azlığı bebek hareket edecek yer bulamıyor içeride maalesef, bol su içerseniz, protein ağırlıklı beslenirseniz ve portakal suyu içerseniz belki biraz artırabilirsiniz bebeğin suyunu, çok da takılmayın çünkü artık çok şükür ki bebeklerimiz doğsa bile kendilerini kurtarabilecek seviyeye geldiler.
Anaaaaaammm bu dünyaya bir melek daha geldi, darısı bizimkilere :)
6 MAYİS NE KİZLAR 6MAYİS
Anam herkes gün aldı yaaaaa, ben bildiğin kaldım ortadaBestekız hadi hayırlı olsun 6 mayıs ta gelsin bebişin.bizde bugün abimle 7 mayıs olarak belirledik günü.tabi erkenci olmazsa bizim bebiş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Döner inş.Hem bebğin aşşağıya dönmesi için egzersizler canım istersen onları yap intte var.;http://www.do-um.com/content/yazilar/6-12-Hamilelik-Ters-Bebek-Dondurme_17.aspx veya https://www.google.com.tr/search?q=...e=UTF-8#q=bebeği+baş+aşağı+döndürme+egzersizi
Anam herkes gün aldı yaaaaa, ben bildiğin kaldım ortada
Valla Salı günü ben de çemkircem artık stres oluyorum kendimi her an tetikte gibi hissediyorum
İkinize de tarihleriniz hayırlı olsun, sağ salim bebeklerinizi kucaklarınıza alın inşallah.
Oferta tüp bebek günlüklerimizi hatırlıyorum bugün sancım var kesin tutmadı felan idyorduk bir zamanlar şimdi Allh'ın izni ile bebişlerimizi kucaklarımıza alıyoruz
Desider ne güzel yazmışsın, evet psikolojimizi anlamıyorlar. ve aynen evinde otur, güvenli limanda kal, onlar için yeter, kolunu yükseğe kaldırma, ağır taşıma. ama ben şu miss gibi bahar havasında kendimi sokaklara atmak istiyorum. bebeğim henüz doğmamışken gezmek istiyorum belki.. teşekkür ederim destek veren yorumun için..
6 MAYİS NE KİZLAR 6MAYİS
Kontrolumuz çok güzel geçti çok şükür hersey yolunda oglusum 3.200 olmuş 37+3 olduk. Çatı muayenesi yapmadi doktorum kanama olabilir dogum baslayabilir risk almayalim dedi % 90 normal dogum yaparmisim. 10 gün sonra tekrar gidicem bizden bu kadar :)
Çok ilginçmiş ya yok anam bu bizim erkekleri bozar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Az önce ebenin yanindan geldim bebisin kalp atisina bakti gayet iyi...
idrardaki protein coook azicikmis...
tansiyonum ilk 14/9 du 5 dk dinlendikten sonra 14/8 oldu gayet iyi dedi ama duzensiz dedi...
pazartesiye tekrar randevu verdi idrar ve tansiyon kontrolu icin..
en ufak bas agrisindada hastaneye git zehirlenme durumu var ama siddetli degil siddetli olana kadar insallah dogurucakmisim dedi
Acayip sevindim gözün Aydın canım darısı başıma artık ben daha normal mi sezeryan mı onu bile bilmiyorum. 😔le le sakine ni ye gittinn le le
6 MAYİS NE KİZLAR 6MAYİS
kızlar benim 22 nisan da gece saat 1:30 da suyum geldi çok korktum eşimle apar topar hastaneye gittik saat 4 te de doğuma girdim spinal sezaryen oldum oğlum erken geldi anlayacağınız şimdi çok yorgunum loğusalık sıkıntıları sardı beni bir de bebeğim memin ucunu çıkaramıyor sağıp vermeye çalışıyoruz çok üzülüyorumsonra herşeyi ayrıntısıyla anlatırım hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?