2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Ne heyecanli bir topik oldukkk :)))

Benim esime dese ne olur diye dusundumde bi an,oldugu yerde cikarip kizimizi alir gögsüne :))
Evde zaten yapacak onu bekliyorda hastandede hic sorun degil :))

Kızlar suyum geldi adet ağrım gibi ağrı var dr aradım gel yatış yapdedi dua edin kızlar az erken geldi 5 mayıs sezeryan tarihimizdi bakalım nolcak ameliyata gircem gibi dimi çok heycanlandım

Allah yardimciniz olsun.bir minik daha geliyoorr :))

Gozunaydiiin :) kuzenimin nisani geldikten 2 gun sonra olmustu dogumu :)) nasip tabii..
Hayirlisiyla cok beklemeden gelir insallah minik :)

Son düzenleme:
çok tşk ediyorum cevaplarınız için sabah gittim muayende çok az açıklık var başlamış hafta sonunu atlatabilirsen pazartesi çantanla beraber gel dedi hala doğum yapcak gibi hssetmiyorum söyledim bu ağrıları çok hissetmemen iyi bişey herkes bu ağrıyla doğuruyorum diye geliyo dedi kilosuda 2650miş çok minik ama hayırlısı olsun artık doğumu başlayanlarda var sanırım allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Benim bir hafta önce geldi nişanım ilaçla durdurduk doğumu bebek biraz daha büyüsün diye şimdi ilacı kestık ama hala bendede tık yok hayırlısıyla beklemedeyiz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebeğin uykusu için -klasik olarak karnının tok, altının temiz gazının cıkmış olduğunu varsayarsak ben;
1- bebeği yarım kundak yapıyorum(1 göysü verip 2.ye geçmeden elleri sıkıca bacakları serbest bırakacak sekilde yumsak bir battaniye sarıyorum o şekilde emziriyorum).
2- bir portbebeli arabamız var ona bebek yastığı koydum dönmeyi engelleyen(2 parçalı bir yastık). onun arasına koyuyorum.
3- uzerine polar bir battaniye koyuyorum, hoşuna gitti.
4-yuzunu örtmeyi seviyor, iç battaniyesi ile hafifçe örtüyorum. ellerini kundaktan sıyırıp azına dayıyor başta uyandırır kendini sanmıştım ama uyuyor.
5- arabada olduğu için odalar arasında dolaşıyoruz. kaldırmak zorunda kalmıyorum. gerekirse hafifçe sallayabiliyorum.
6-piş piş pışpış sesleri çıkararak sallarsam daha hızlı sakinleşiyor.

ama bebeğim 8 gunluk daha 15 gunlukken gaz sancıları başlar ve 40. gunlerde zirvede olurmuş. şimdilik bizde yarıyor bu taktikler.

Ne güzel düzen bile kurmaya başladın canım abisiyle arası nasıl beni doğumdan çok büyük çocuğun yaşayacakları endişelendiriyor bebek nasılsa anlayamayacak kadar küçük oluyor. İhtiyaçları karşılandıktan sonrasında büyük çocukla nasılsınız. Kıskançlık oluyormu. Sen nasılsın işlerini rahatça yapabiliyormusun artık. Çok soru sordum ama kusura bakma

Kızlar bu sabah ne kadar hareketli burası suyu gelenler nisani gelenler sizleri okudukça heycandan karnima ağrı girdi dogurcakmisim gibi hissettim, Allah hepimize hayırlı dogumlar yapmayı nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ofertacim bisi sorucam sana yaa benimde dogumu durdular herhalde ayni yontemledir(serum,nidulat vs.vs.)Bendede tiklamalar kesildi hic haber yok oysa erken dogum bekliyorduk yani doktorlar oyle soyluyordu bu dogum durdurma islemleri nekadsar sure durduruyor acaba¿Biliomusun yaa yoksa en sonbizmi dogurcaz.

papatyaorj dün gece rüyamda seni gördüm. ruyamda ınternetın basında sancın geliyor hemen gıdıyorsun ama çok bagırıyorsun. ben de çok komik kapıda bekliyorum karnım burnumda..kızın doğuyor havluyla dısarı cıkarıyorlar ayyy ne güzel kız dıyorum. ıngılızce konusuyorum ebeyle. kadın bana farklı bır dılde konusuyor ama bana kızıyor sanırım bebegı alıp göturuyor..senı odaya cıkarıyorlar sana muhallebi verıyorum. nasıl yıyorsun iştahla dıyorum kı benımde cnm çekti bana da bırak:)))) çok komik bir rüyaydı

Tesekkur ederiz annesiii :)
Hosuna gidiyor, seviyor demissin ya cildirdimmm :) icimdeki canin neleri sevdigini ogrenmek istiyorum ben deee :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar suyum geldi adet ağrım gibi ağrı var dr aradım gel yatış yapdedi dua edin kızlar az erken geldi 5 mayıs sezeryan tarihimizdi bakalım nolcak ameliyata gircem gibi dimi çok heycanlandım

ay ben de çok heyecanlandım benimde adet sancısı tarzında agrılarım oluyor ama suyum falan gelmiyor hayırlı haberlerini bekliyoruz canım darısı başımıza

karasız kaldım bana bi yardımm lütfen
şimdi erken doğum riskim vardı.ilaçla durdu eee şimdide doğmuyor.sürekli nst de sancı çıkıyordu.şimdi doktordan geldim sancı falan kalmamış.günümüz geçmdi ama normal doğum bekliyoruz.doktorumda kongreye gitcekmiş 4-5 gün yokmuş.eee şimdi nolacak doktor yokken bebek olabilirmiş olursa erkek doktora yönlendirecekmiş hiç görmediğim bi doktor yani.yada ptesi günü suni sancı vereyim diyor olmazsa sezeryana alacakmış.sezeryan istemedim ama suni sancıyla açılmazsaa mecbur sezeryan olacak.herşey normale uygunken istemiyorum ama açılma yokmuş.off çok karışık anlattım ama napayım ben şimdi.herşey normalken doktor gidecek diye ya sezeryan kabul etcem yada doktor yokken şansıma doğum başlarsa tanımadığım bi erkek doktorda normal yapcam.siz olsanız naparsınız????bi akılll verin noluuurr:26:

İlacı kestik nidilat içiyordum bende artık normal seyrine bıraktılar aceleci bebiş şimdide yerinden memnun sanırım her an beklemedeyim bende ne zaman olacak bilemiyorum

hadi hayırlısı, Allah yardımcın olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz)

az önce benzer bi deneyim yaşadım canım, googledan resimlerini arattım mucus plug diye benziyor benimkine, yarın kontrole gitmişken doğururum inşallah... sana da kolay gele şekerim

ben olsam beklerim canım, ayın 8inde günün doluyor daha var, hem başka doktor olması da korkutmasın seni, güvenmese emanet etmez seni...

canım eger gebelıgınde sıkıntı olmadıysa ve erkek drdan cekınmıyorsan normal yap. ben de 39.un ıcındeyım senle aynı durumdayım ne sancı var ne agrı asırı enerjıgım.bebek dönmedıgı zmnda drum sezaryan tarıhı verdı o da 40 haftanın ıcınde yani... o gun gıttık bebek dönmüş ama gelmeye nıyetı yok..ben sıkıntılı gebelık gecırdım kanamalar falan o yuzden esım rıske atmıyor sezaryan dıyo ama sezaryana kdr sancım acılmam baslarsa normal yapcam hem de hıc korkmuyom.. evde nefes calışması bıle yapıyom ama tık yok. yuruyusede basladım . ben kadın drlardan cektıgım kadar kımseden cekmedım. kaprıslı oluyolar bırsey soruyon dovcek gıbı cvp verıyolar ben de hıc gelemem öyle seylere cvp verırım. erkek drlar daha ılımlı, sakın ve sogukkanlı ve bılgı verıcı.. keske benım sancım olsa dogururum hop dıye..tas catlasın 3-5 saat agrın olcak ama sonra mis gıbı ayakta olcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…