bak bugunde dogum olmus yaaa listeyi hep gorcegimiz bi formul yok mu yani sen bi care bulursun....
bende tel canim....saol amin canim....
sorma herkes rahatladi topikte ;) walla yaa bide aglamayaydik ii di de war bi hayir...
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
karasız kaldım bana bi yardımm lütfen
şimdi erken doğum riskim vardı.ilaçla durdu eee şimdide doğmuyor.sürekli nst de sancı çıkıyordu.şimdi doktordan geldim sancı falan kalmamış.günümüz geçmdi ama normal doğum bekliyoruz.doktorumda kongreye gitcekmiş 4-5 gün yokmuş.eee şimdi nolacak doktor yokken bebek olabilirmiş olursa erkek doktora yönlendirecekmiş hiç görmediğim bi doktor yani.yada ptesi günü suni sancı vereyim diyor olmazsa sezeryana alacakmış.sezeryan istemedim ama suni sancıyla açılmazsaa mecbur sezeryan olacak.herşey normale uygunken istemiyorum ama açılma yokmuş.off çok karışık anlattım ama napayım ben şimdi.herşey normalken doktor gidecek diye ya sezeryan kabul etcem yada doktor yokken şansıma doğum başlarsa tanımadığım bi erkek doktorda normal yapcam.siz olsanız naparsınız????bi akılll verin noluuurr:26:
az önce benzer bi deneyim yaşadım canım, googledan resimlerini arattım mucus plug diye benziyor benimkine, yarın kontrole gitmişken doğururum inşallah... sana da kolay gele şekerim
.
Dogum yapanlar listesine bi care bulmak gerek bunlarla nasil ugrascan her dogum yapanlara.Fikri olan soylesin Arkadaslar?Topikmi acsak acaba.,.¿Dogumlat gene basladi bundan sonra durmaz sanirim -
Hehe ben de aynen mucuos plug diye arattım buldum, teyit ettim :))) ne sabırsızım yaa... ama yakın zamanda başlamayabilir, gene beklenti içine girmiyim diyorum
karasız kaldım bana bi yardımm lütfen
şimdi erken doğum riskim vardı.ilaçla durdu eee şimdide doğmuyor.sürekli nst de sancı çıkıyordu.şimdi doktordan geldim sancı falan kalmamış.günümüz geçmdi ama normal doğum bekliyoruz.doktorumda kongreye gitcekmiş 4-5 gün yokmuş.eee şimdi nolacak doktor yokken bebek olabilirmiş olursa erkek doktora yönlendirecekmiş hiç görmediğim bi doktor yani.yada ptesi günü suni sancı vereyim diyor olmazsa sezeryana alacakmış.sezeryan istemedim ama suni sancıyla açılmazsaa mecbur sezeryan olacak.herşey normale uygunken istemiyorum ama açılma yokmuş.off çok karışık anlattım ama napayım ben şimdi.herşey normalken doktor gidecek diye ya sezeryan kabul etcem yada doktor yokken şansıma doğum başlarsa tanımadığım bi erkek doktorda normal yapcam.siz olsanız naparsınız????bi akılll verin noluuurr:26:
Slm arkadaşlar nasılsınız. Dün geceden beri sancı vardı. Sabah doktora gideceğim diye kale almadım. Sabah saat 10 da doktora gittim sancı olduğunu söyledim. Alttan muayene etti. İki santim açılma var. Bebek de kafasını dayamış dedi. Yatış yapalım serum takalım dedi. Yanımda sadece eşim vardı hem hazırlıksız gittik hem de annem daha yolda gelmedi o yüzden kabul etmedim bir de serum la suni sancı vermesin diye istemedim eve geldin şu an. Sancıların sıklaşmasını bekliyorum. Kızım geliyor. Hem heyecanlı hemde çok korkuyorum ne olur bana dua edin.
kuzucuğum teknolojiden anlayanlar duysun sesimi , söylesinlr bana napıcağmı bende yapayım , zaten elim boş , hepiniz ağrıydı sancıydı uğraşrken benimde bir katkım olsun dimi ama ben her daim hazırım
Slm arkadaşlar nasılsınız. Dün geceden beri sancı vardı. Sabah doktora gideceğim diye kale almadım. Sabah saat 10 da doktora gittim sancı olduğunu söyledim. Alttan muayene etti. İki santim açılma var. Bebek de kafasını dayamış dedi. Yatış yapalım serum takalım dedi. Yanımda sadece eşim vardı hem hazırlıksız gittik hem de annem daha yolda gelmedi o yüzden kabul etmedim bir de serum la suni sancı vermesin diye istemedim eve geldin şu an. Sancıların sıklaşmasını bekliyorum. Kızım geliyor. Hem heyecanlı hemde çok korkuyorum ne olur bana dua edin.
En iyisi yani suanlik akla gelen topik acmak.Ordan tekrar tekrar duzenlenir unutulmazda.Boyle hep yeniden yazcan.Senin dogumunda napcan hem doktor bey birdakika arkadsimiz topigimizi duzenliyecek diee izin isticez.
Harbide yaa sindi hatirliom ozaman no problem ee bu listeyi topikleyelim ozaman tekrar tekrar yazmakla ugrasma.Unutulan olursa yorum yapan olur herkes bilgi verir.yavrucum benim doğum falan yokilahi unutmuşsun benim bacım inşaAllah doğum yolunda
topluca alıntı yapmayı bilmiyorum mazur görün
melekim19 ikramlarına bayıldım ,gerçekten çok güzeller
oferta canım sende tarihini almışsın ne güzel hayırla gelsın miniğin annesei
derin58 ne güzel sende bitirdin sayılır güzel haberlerini bekliyoruz
gülsüm84 çok şaşırdım gerçekten, muhtemelen almışsındır yavrunu kucağına öpüyorum sizi
hadi hayırlısı fıstık, hiç korkma çok güzel, sorunsuz bi doğum yaşayacaksın inşallah...dualarım seninle, Allah yardımcın olsun
Ne guzel haber.Allah tek avazla kurtarsin ins.canim.Hic ayirmasin bebisini kucagindan.
Çok sağolun arkadaşlar Allah razı olsun.bebişler geliyor birer birer. sakin davranmaya çalış. ayy ben de heveslendim : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?