2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canımcım benim kadar teknolojiden çakmayan bir insan daha tanımıyorum bugün tekrar güncellemeyi düşünüyorum zaten 2 gün yokum ... ya vallaha bu işlerden anlayanlar varsa bi el atsın bana anlatsın, tek yapabildiğim o şekilde yazmak , 2 gündür bekliyorum oyüzden doğum yapanlar çoğalsın bi çırpıda yazayım ,zira listeyi tekrar baştan yazmam gerekiyor
hatta geçenlerde doğum yapanlara ekliyeyim dedim renkler gitti ,imgeler oradan yok oldu ..... yardım pliiiissss
bak bugunde dogum olmus yaaa listeyi hep gorcegimiz bi formul yok mu yani sen bi care bulursun....

Gulsum84 Allah yardımcın olsun canım

ben senin yerinde olsam beklerim erkek dr da istemiyosan daha güvendiğim bi dr giderdim çünkü benim de hastanemde gece erkek oluyomuuş bende bazen kendi kendime ben gece olursa nereye gidecem diyorum kararsız kalıyorum hayırlısı inş

az önce benzer bi deneyim yaşadım canım, googledan resimlerini arattım mucus plug diye benziyor benimkine, yarın kontrole gitmişken doğururum inşallah... sana da kolay gele şekerim

.

Hehe ben de aynen mucuos plug diye arattım buldum, teyit ettim :))) ne sabırsızım yaa... ama yakın zamanda başlamayabilir, gene beklenti içine girmiyim diyorum

kuzucuğum teknolojiden anlayanlar duysun sesimi , söylesinlr bana napıcağmı bende yapayım , zaten elim boş , hepiniz ağrıydı sancıydı uğraşrken benimde bir katkım olsun dimi ama ben her daim hazırım
Dogum yapanlar listesine bi care bulmak gerek bunlarla nasil ugrascan her dogum yapanlara.Fikri olan soylesin Arkadaslar?Topikmi acsak acaba.,.¿Dogumlat gene basladi bundan sonra durmaz sanirim -

Hehe ben de aynen mucuos plug diye arattım buldum, teyit ettim :))) ne sabırsızım yaa... ama yakın zamanda başlamayabilir, gene beklenti içine girmiyim diyorum

sabır hepimize lazım

ben de dün bebişime yolu tarif ettim, şöyle doğcaz, ben seni itcem sen de hemen çıkcan falan dedim de havaya mı girdi benim sıpa nedir)))

Slm arkadaşlar nasılsınız. Dün geceden beri sancı vardı. Sabah doktora gideceğim diye kale almadım. Sabah saat 10 da doktora gittim sancı olduğunu söyledim. Alttan muayene etti. İki santim açılma var. Bebek de kafasını dayamış dedi. Yatış yapalım serum takalım dedi. Yanımda sadece eşim vardı hem hazırlıksız gittik hem de annem daha yolda gelmedi o yüzden kabul etmedim bir de serum la suni sancı vermesin diye istemedim eve geldin şu an. Sancıların sıklaşmasını bekliyorum. Kızım geliyor. Hem heyecanlı hemde çok korkuyorum ne olur bana dua edin.

Yerinde olsam beklerdim canim normal dogum istiyorum bende.Bakarsin supriz yapar seninki.Buarada belki duymussundur hurma,ananas faln icip yedinmi yakinlasmasina yardim edebilir?

hadi hayırlısı fıstık, hiç korkma çok güzel, sorunsuz bi doğum yaşayacaksın inşallah...dualarım seninle, Allah yardımcın olsun

En iyisi yani suanlik akla gelen topik acmak.Ordan tekrar tekrar duzenlenir unutulmazda.Boyle hep yeniden yazcan.Senin dogumunda napcan hem doktor bey birdakika arkadsimiz topigimizi duzenliyecek diee izin isticez.

Ne guzel haber.Allah tek avazla kurtarsin ins.canim.Hic ayirmasin bebisini kucagindan.

yavrucum benim doğum falan yok ilahi unutmuşsun benim bacım inşaAllah doğum yolunda
En iyisi yani suanlik akla gelen topik acmak.Ordan tekrar tekrar duzenlenir unutulmazda.Boyle hep yeniden yazcan.Senin dogumunda napcan hem doktor bey birdakika arkadsimiz topigimizi duzenliyecek diee izin isticez.

bebişler geliyor birer birer. sakin davranmaya çalış. ayy ben de heveslendim : ))

yavrucum benim doğum falan yok ilahi unutmuşsun benim bacım inşaAllah doğum yolunda
Harbide yaa sindi hatirliom ozaman no problem ee bu listeyi topikleyelim ozaman tekrar tekrar yazmakla ugrasma.Unutulan olursa yorum yapan olur herkes bilgi verir.
Baska fikri olan varmi¿

topluca alıntı yapmayı bilmiyorum mazur görün
melekim19 ikramlarına bayıldım ,gerçekten çok güzeller
oferta canım sende tarihini almışsın ne güzel hayırla gelsın miniğin annesei
derin58 ne güzel sende bitirdin sayılır güzel haberlerini bekliyoruz
gülsüm84 çok şaşırdım gerçekten, muhtemelen almışsındır yavrunu kucağına öpüyorum sizi

Alinti yap yaziyorya yaninda kucuk bi simge daha var o yapio.Buarada bestekizde 6 mayis,aldi.

en iyisini yapmışsın eve gelmekle daha rahat geçirirsin zamanını hemde sakin sakin, gözün aydın inş kolaycada kucağına alırsın prensesini bende heycanladım Allah yardımcın olsun bir avazda kucağına almayı nasip etsin. ben hep takip edemiyorum kusura bakmayın kızlar ama hepininiz dualarımdasınız

Bu doktor beni deli edecek inanın yaaa, ayın 14 ünde gittiğimde bebeğimin kilosunu 2661 gr ölçtü, aradan 11 gün geçti bu gün tekrar gittik 2650 gr ölçtü... 11 günde hiç kilo almamış bebeğim ve de zayıflamış ölçümlerine göre bebek iri dedi diye 11 gündür adamakıllı yemek yemedim, bunun vebalini nasıl ödeyecek... Nasıl mantıkları var anlamıyorum yaaaaa

emine yıldız sendende güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım Allah yardımcın olsun canım

kızlar 1 kaç saat sonra listeyi güncelliyeyim diyorum ... beklediğimiz arkadaşlarda hayırlı haberlerini versinler inşaAllah ona göre son halini alır liste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…