Alinti yap yaziyorya yaninda kucuk bi simge daha var o yapio.Buarada bestekizde 6 mayis,aldi.
Slm arkadaşlar nasılsınız. Dün geceden beri sancı vardı. Sabah doktora gideceğim diye kale almadım. Sabah saat 10 da doktora gittim sancı olduğunu söyledim. Alttan muayene etti. İki santim açılma var. Bebek de kafasını dayamış dedi. Yatış yapalım serum takalım dedi. Yanımda sadece eşim vardı hem hazırlıksız gittik hem de annem daha yolda gelmedi o yüzden kabul etmedim bir de serum la suni sancı vermesin diye istemedim eve geldin şu an. Sancıların sıklaşmasını bekliyorum. Kızım geliyor. Hem heyecanlı hemde çok korkuyorum ne olur bana dua edin.
hadi hayırlısı, Allah yardımcın olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz)
az önce benzer bi deneyim yaşadım canım, googledan resimlerini arattım mucus plug diye benziyor benimkine, yarın kontrole gitmişken doğururum inşallah... sana da kolay gele şekerim
Kızlar şuan bahsettiğiniz mucus plug olayını bende dün akşam yaşadım ama akıntı diye düşündüm ve internetten bakınca nişanmış o.peki şimdi ne yapmamız gerekiyor.korkalım mı 😥 acaba doğumumuz nezaman başlar.dün nst de herşey normsl çıktı benim.şuan 37+2 olduk.neler oluyor bize 😰😰
Cok hos :)papatyaorj dün gece rüyamda seni gördüm. ruyamda ınternetın basında sancın geliyor hemen gıdıyorsun ama çok bagırıyorsun. ben de çok komik kapıda bekliyorum karnım burnumda..kızın doğuyor havluyla dısarı cıkarıyorlar ayyy ne güzel kız dıyorum. ıngılızce konusuyorum ebeyle. kadın bana farklı bır dılde konusuyor ama bana kızıyor sanırım bebegı alıp göturuyor..senı odaya cıkarıyorlar sana muhallebi verıyorum. nasıl yıyorsun iştahla dıyorum kı benımde cnm çekti bana da bırak:)))) çok komik bir rüyaydı
Ben olsam normal icin beklerdim.her seyde var bir hayir.dogum olsa bile erkek dr belki daha iyidir.karasız kaldım bana bi yardımm lütfen
şimdi erken doğum riskim vardı.ilaçla durdu eee şimdide doğmuyor.sürekli nst de sancı çıkıyordu.şimdi doktordan geldim sancı falan kalmamış.günümüz geçmdi ama normal doğum bekliyoruz.doktorumda kongreye gitcekmiş 4-5 gün yokmuş.eee şimdi nolacak doktor yokken bebek olabilirmiş olursa erkek doktora yönlendirecekmiş hiç görmediğim bi doktor yani.yada ptesi günü suni sancı vereyim diyor olmazsa sezeryana alacakmış.sezeryan istemedim ama suni sancıyla açılmazsaa mecbur sezeryan olacak.herşey normale uygunken istemiyorum ama açılma yokmuş.off çok karışık anlattım ama napayım ben şimdi.herşey normalken doktor gidecek diye ya sezeryan kabul etcem yada doktor yokken şansıma doğum başlarsa tanımadığım bi erkek doktorda normal yapcam.siz olsanız naparsınız????bi akılll verin noluuurr:26:
Slm arkadaşlar nasılsınız. Dün geceden beri sancı vardı. Sabah doktora gideceğim diye kale almadım. Sabah saat 10 da doktora gittim sancı olduğunu söyledim. Alttan muayene etti. İki santim açılma var. Bebek de kafasını dayamış dedi. Yatış yapalım serum takalım dedi. Yanımda sadece eşim vardı hem hazırlıksız gittik hem de annem daha yolda gelmedi o yüzden kabul etmedim bir de serum la suni sancı vermesin diye istemedim eve geldin şu an. Sancıların sıklaşmasını bekliyorum. Kızım geliyor. Hem heyecanlı hemde çok korkuyorum ne olur bana dua edin.
Bu doktor beni deli edecek inanın yaaa, ayın 14 ünde gittiğimde bebeğimin kilosunu 2661 gr ölçtü, aradan 11 gün geçti bu gün tekrar gittik 2650 gr ölçtü... 11 günde hiç kilo almamış bebeğim ve de zayıflamış ölçümlerine görebebek iri dedi diye 11 gündür adamakıllı yemek yemedim, bunun vebalini nasıl ödeyecek... Nasıl mantıkları var anlamıyorum yaaaaa
Kızlar sancılar sıklaşıyor. Nisanda geldi. Çok heyecanlıyım.
Ozelemi gidiyorsun canim doktorun degistirme imkanin yokmu.
Bu doktor beni deli edecek inanın yaaa, ayın 14 ünde gittiğimde bebeğimin kilosunu 2661 gr ölçtü, aradan 11 gün geçti bu gün tekrar gittik 2650 gr ölçtü... 11 günde hiç kilo almamış bebeğim ve de zayıflamış ölçümlerine görebebek iri dedi diye 11 gündür adamakıllı yemek yemedim, bunun vebalini nasıl ödeyecek... Nasıl mantıkları var anlamıyorum yaaaaa
Özele gidiyorum canım, şimdiye kadar değiştirmediğim hata zaten, ultrasonu o kadar rezil ki bebeğimin yüzünü bile göremedim şimdiye kadar ( detaylı hariç )... Bir de 47 tl muayene ücreti alıyorlar... bu saatten sonra nereye giderim kime güvenirim bilemiyorum kiama çok sinir etti beni inan, 10 gün önce suyun fazla,bebeğin aşırı kilolu, normal doğum yapmazsın dedi, resmen diyete girdim... Bugün de çıkmış o zaman yanlış ölçmüşüm diyor... Bunlar çok ciddi şeyler, zaten son zamanlarda en ufak şeyi bile kafaya takıyoruz sinirimden oturup ağlıycam
Ben de gecen hafta gittigimde 34+2 ydim ve 2.800 gr olmuştu minik kurbaaamm. 35.hafta için kilosu fazla biliyorum ama napayim anne baba ufak tefek değil 1.75in üstündeyiz ikimiz de ve haliyle yavrucuum da genlerden dolayi minik olamiyacak. Ozele gidiyordum 1ay öncesine kadar ve doktorum çok kilolu olduğunu ve boyle giderse normal doguramiyacagimi söyleyip heeerrr defasinda moralimi bozuyodu. Kontrolden iki gün sonra devlete gittim ve çok mu fazla kilosu dedim. "Bu kilo geniş bi aralik ve illaki normali budur diye bisey yok,hem de genetik engelleyemezsin çok da abartilcak bi durum yok ortada" dedi. 300gr altında yada üstünde dogma ihtimalleri var zaten söylenenden. Ben o yüzden umursamiyorum artik. Sen de beslenmene normal şekilde devam et bence. Herşey olcagina variyo çünkü
Canim riskli gebe olmama ragmen devlete gidiyorum ben memnunumda herzaman ayni doktora gitmiyorum boylelikle hangisinin dogru oldugunu anliyorum ikisi a digiyor birisi b digiyorsa demekki a dogru digiyorum misal yani.Ben memnunum bundan sonrada kanuniye gidicem dogum uzerine kurulmus devlet hastanesi cok guzel ebeleri falan cok bilincli.Tavsiye ederim ozel var yakinimda ama ii ilgilenmiyorlar cok gittim ozellerede kanuninin yerini tutamazlr dogrusu onlara para yedirip gonlumu yapadiysam ne gerek var.,.Karar senin tavsiyemi sunim dedim.
Kızlar şuan bahsettiğiniz mucus plug olayını bende dün akşam yaşadım ama akıntı diye düşündüm ve internetten bakınca nişanmış o.peki şimdi ne yapmamız gerekiyor.korkalım mı �� acaba doğumumuz nezaman başlar.dün nst de herşey normsl çıktı benim.şuan 37+2 olduk.neler oluyor bize ����
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?