2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Hayirli cumalar olsun hepimize..
Doğum yapanlara Rabbim saglikli sihhatli uzun ömürlü hayirli evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inşaallah. Yapmayan bizlere de hayirli en az agrili sancili dogumlar nasip olsun insaallah )
Biz mayisin sonunda dogurana kadar doğum yapanlar 40i cikmis olacak resmen yaa.

Canım şimdiden kolay bir dogum diliyorum sana... Dalgaları evde karşılamayı iyi düşünmüşsün..Bir avazda inşallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz

Cok hos :)
Ben olsam normal icin beklerdim.her seyde var bir hayir.dogum olsa bile erkek dr belki daha iyidir.

Ne guzel kizina kavusacaksin.saglikla al kucagina insallah.kolay dogum olsun

Ozelemi gidiyorsun canim doktorun degistirme imkanin yokmu.

Kızlar sancılar sıklaşıyor. Nisanda geldi. Çok heyecanlıyım.

Kiyamam sana hadi kiz darisi basimiza son hazirliklarin haber vericegin kisileri unutma sakin.Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla versin kucagina ins.bebisini.,.Bizede dua et dualarin kabul olur ins.dogum ani ya bizimkiler cok inatci cikti.,. Unutmadan canim dus almak dogumu kolaylastiriyormus yaninda biri varsa ilik bi dus ve hurma tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Bgn kontrolümüz vardı , 36+1 olduk , suyumuz hala sınırda bebeğim de 2 haftada 350 gr almış şuan 2.850 gr olmuş.
dr yemeklerden sonra sol tarafına yattığında yarım satte 10 hareket etmesi lazım dedi , seri ve hissedilir ,
ama benm 10 kez pek olmuyo ve dr dediği giibi seri de değil ,dedim , dr bgn içinde 2. kez nst istedi yatış isteyecekti, 2. nst daha iyi dedi , çarşamba tekrar çağırdı kontrole
36 şuan küçük die karışmıyorum ama böle devam ederse 38 de alırım dedi , inşallah son günlerimizi sğlıcakla geçiririz, hakkımızda hayırlı olan ne ise o olsun inş.

Ozelemi gidiyorsun canim doktorun degistirme imkanin yokmu.

Özele gidiyorum canım, şimdiye kadar değiştirmediğim hata zaten, ultrasonu o kadar rezil ki bebeğimin yüzünü bile göremedim şimdiye kadar ( detaylı hariç )... Bir de 47 tl muayene ücreti alıyorlar... bu saatten sonra nereye giderim kime güvenirim bilemiyorum ki ama çok sinir etti beni inan, 10 gün önce suyun fazla,bebeğin aşırı kilolu, normal doğum yapmazsın dedi, resmen diyete girdim... Bugün de çıkmış o zaman yanlış ölçmüşüm diyor... Bunlar çok ciddi şeyler, zaten son zamanlarda en ufak şeyi bile kafaya takıyoruz sinirimden oturup ağlıycam

Kizlar 15gundur kontrole gitmiyorum.Sizve gitmelimiyim.Randevum mayis2si cokmu gec bi problem yok gibi gorunuyor ama oglusumu gormeyeli cok oldu sizce gitmelimiyim.

Ben de gecen hafta gittigimde 34+2 ydim ve 2.800 gr olmuştu minik kurbaaamm. 35.hafta için kilosu fazla biliyorum ama napayim anne baba ufak tefek değil 1.75in üstündeyiz ikimiz de ve haliyle yavrucuum da genlerden dolayi minik olamiyacak. Ozele gidiyordum 1ay öncesine kadar ve doktorum çok kilolu olduğunu ve boyle giderse normal doguramiyacagimi söyleyip heeerrr defasinda moralimi bozuyodu. Kontrolden iki gün sonra devlete gittim ve çok mu fazla kilosu dedim. "Bu kilo geniş bi aralik ve illaki normali budur diye bisey yok,hem de genetik engelleyemezsin çok da abartilcak bi durum yok ortada" dedi. 300gr altında yada üstünde dogma ihtimalleri var zaten söylenenden. Ben o yüzden umursamiyorum artik. Sen de beslenmene normal şekilde devam et bence. Herşey olcagina variyo çünkü

Canim riskli gebe olmama ragmen devlete gidiyorum ben memnunumda herzaman ayni doktora gitmiyorum boylelikle hangisinin dogru oldugunu anliyorum ikisi a digiyor birisi b digiyorsa demekki a dogru digiyorum misal yani.Ben memnunum bundan sonrada kanuniye gidicem dogum uzerine kurulmus devlet hastanesi cok guzel ebeleri falan cok bilincli.Tavsiye ederim ozel var yakinimda ama ii ilgilenmiyorlar cok gittim ozellerede kanuninin yerini tutamazlr dogrusu onlara para yedirip gonlumu yapadiysam ne gerek var.,.Karar senin tavsiyemi sunim dedim.

Öyle yapıcam artık canım, son zamanlar artık, bebeğimi iyi beslemeye çalışıcam ve artık ne derse desin umursamıycam... Benim boyum da 1.69, eşim 1.83 bebeğimizin de, senin dediğin gibi minik olmayacağını düşünüyorum. Ama doktora hala çook sinirliyim 11 gündür resmen kendime ve bebeğime işkence etmişim...

Canım aslında özele mecburiyetten gittim Çalışıyorum bu yüzden devlete gidemedim, çünkü sabah erkenden gidip işlerini halletmen gerekiyor devlette... Ama özele istediğim saatte gidiyorum Memnun musun diye sorarsan, aslında değilim... Ama hem evime çok yakın hem de zaman sorunum yoktu. Bakalım hayırlısı canım ya, RAbbim hepimize hayırlı, kolay ve güzel bir doğum nasip etsin, inşallah bugünleri gülerek hatırlarız

öncelikle hiiiiiç korkmuyoruz ve. mutlu oluyoruz

nişandan sonra saatler içinde de doğum başlayabilir ama haftalar sonra da olabilir doğum o yüzden sancı var mı yok mu sürekli mi sıklığı nasıl gibi sorular önemli olan...suyun gelir ya da kanaman olursa veya aralığı sık olan şiddetli sancın başlarsa doktorunu ara hemen... hiçbiri olmazsa bi sonraki kontrolünde bu nişan benzeri akıntıdan bahsedersin o da muayene eder muhtemelen... çünkü nişan ve açılmaya rağmen doğumun hemen başlayacak diye bişey yok... hakkımızda hayırlısı artık canım... bu arada ben yarın doğurmak istiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…