ne?
cok yanlıs anlamıssın benı
oyhhhh hakıkaten cok yanlıs anlamıssın.
Sımdı nasıl anlatabılırım dusunmem lazım hakıkaten.
sosyal ve ozel hayatında bulunman gereken ortamlarda "naza cekmek.." ya da hamıleyım dıye kenara cekılmek
algısı hosuna gıtmeyecek dıye mı stres yapıyorsun gıbı bısey demeye calıstıp. bunları dusunup dertlenme demek ıstedım.
Yoksa ben nıye naza cekıyorsun dıyeyım... kı ben 5 olumsuz gebelık yasamıs.. kızımın hamılelıgını tavandan sorunlu gecırmıs
bır ınsanım. hamılelıkte ne yapılsa naza cekmek degıldır dıye de -yasadıgım ıcın- algılara sınırlenen bırıyım.
hakıkaten yanlıs anladın benı.
Ve.. basından berı senı takıp edıyorum muayenelerınden memnun kalmadıgını farkettım.
yanlıs farkettıysem..-aslında kotu gecmemısse- ben yanlıs anlamıssım demek.
heyyyy arada beni kaynatmışsınızzzzz :):) ben böyle bir konusmaya dahil olmadım:S
canım önceki yediğimden farklı öğle çorbası koydum araya otomatik olarak vücut yağ depoluyo elimde değil dur diyorum ama olmuyo
dur demelisin ,kesinlikle demelisin şeker ve tansiyon problemi çıksa ileride dahamı iyi kendi sağlığından olucaksın hamileliğin ilk 3 ayında kilo almamak gerekiyor eğer sen kilo alıyosan bebeğine yararlı seyler yemiyorsun demek canım istiyor onuda istiyor bunuda istiyor demeyin lütfen arkadaşlar bebeğiniz değil gözünüz çarpıyor birazda psikolojik yemezsem besleyemem diye doktor bana şeker v
e hamur işi kesinlikle tüketme dedi normalde şeker kullanmayan biriyim zaten kilomda vardı ama 2 aydır yememe rağmen kilo almadım ama dikkat ettim yani baştan nasıl olursa kar :)
bu arada dün düşündüm Rabbim göstermesin ama erken doğum yaparsam ben mayıs annesi olamayabilirim.Ama yinede ayrılmıycam bu topikten memlekette doğum yapmayada karar verdim Allah izin verirse böylesi daha iyi olucak