Cnm ben kullanamadim. Iade ettim. Memnun arkadaslar vardir belki.Selam kızlar nasılsınız cepten çok vakit alıyor girip cvp yazmak
İyisinizdir inş
Bizim oğlan hala yüzünü tırnaklıyo kanatıyo sizinkiler nasıl
Saçlarımız döküldü baya tepesi ensesi kaldı
O slinglerden alsam bebeği içüne abiyi de bebek arabasına koysam avmde nasıl olur. Öbür türlü abimiz koşuyo her yana. Ama fiyatı yüksekgibi ya kullanamazsam dimi
Cok sukur benim bebegim yasamadi.Günaydın kızlar bizde de bir çoğumuz olduğu gibi geç kaka yapma sendromu var (kısaca babası ile aramızda b.k sendromu diyoruz)
En dön geçtiğimiz hafta cumartesi yapmıştı bugun8. Gün oldu bir türlü yapıp kurtulamadı için derin uykuya bile geçemiyor yavrucugum.
Çok rahatsız en az 4 doktor ile konuştum yapılacak hiçbir şey olmadığını söyledi hepsi.
Saatlerce masaj , ikinmaya teşvik , zeytinyağı içirme , zeytinyağını popo sürme , hiçbiri ise yaramıyor bir fitil aldım geçtiğimiz hafta gliserin fitil ama hiçbir doktor vermedi şimdi kullanmam mi acaba ne olur kendisi yapsa diye dua ediyorum 2 gecedir nafile....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ama kizkardesimde bebekken yapamiyrdu. O zaman annem minicik sabunu poposundan iceri ittiriyrdu. Ama hergun degil. Arada sirada. Hemen yapiyrdu.
Bi de annem yine hani kucuk hindistan cevizleri var. Ondan rendeleyip azicik badem yagina koyup iciriyrdu. O da super ise yaramisti.