- 22 Mart 2013
- 381
- 136
benim kızımda uykudan önce ağlamaya başladı özellikle de gece uykusuna geçişte çok ağlıyor her akşam aynı saatte banyo yaptırıyoruz sonra kucağım da yarım saat kucağımda dolaştırıyorum şarkı falan söylüyorum o ağlıyo ama ben onun ağlamasına odaklanmamaya çalışıyorum yoksa bende gerilmeye başlıyorum ben gerildikçe o daha çok ağlıyo o yüzden o ağlarken ben kendimi kumsalda yürüyo falan hayal ediyorum kemdimce terapi :) sende o ağlasa bile başka şeyler düşünmeye çalış kolay diil amaAcil yardım!
arkadaslar merhaba,
Bu aralar sınır krızlerı gecırıyorum.kızım battaniye de sallanarak uyumaya alıştı, uyku zamanı geldığınde resmen krız gecırıyoruz uyumakta zorlanıyor ve sureklı aglıyor . Ne yapıcağımı sasırdım bıde tekım artık. Cuma gunu kardesımle bakıyorduk 1 saat uyuması ıcın uğrasıyoruz sonunda uyuyor ama 10 dak. sonra uyanmıs tekrar aynı dejavuları yaşıyoruz. En sonunda dayanamayıp ağlamaya başladım ağlama nöbetim sinir krizine dönüştü bebeği benden uzaklaştırıp komşuya götürdüler eşim, arkadaslar beni sakinleştirmeye çalışıyor ama yok ne yapıcam ben ınanın bebeğimi bile sevemez hale gelmeye basladım.Fikri olan paylaşsın lütfen...

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2441 gün geçti.