kızlar çok dikkat edin salgın varmış. öksürmekten ciğerlerim kopuyo adeta. Karnımı tutuyorum kuzuma bişey olmasın diyekuru kuru öksürük başka bişey yok. Birde şiddetli baş ağrısı rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hepimize şifa versin..
Canım cok gecmis olsun sana da..bas agrısı bende de var ama garip olan kalabalık veya hatasız ortamda durduğumda oldugunu farkettim..benim onceden migren de vardı tedavi oldum ve cok hafifletmişti aynı ağrılar geri geldi resmen ins hamileliğe bağlıdır ve kalıcı degildir..
aslında yazdıktan sonra bende böyle yorum alacağımı biliyordum canımcım fakslayan abim kendisi kadın doğum uzmanı ikili testimi o yapmıştıyoksa nerdeee öyle ilgili hastane doktor
az önce doktorum aradı ikili test sonucum iyiymiş birazdan fakslayacaklar bana
vay anasını sonucu fakslayan yerlerde mi var yahuben onbinbeşyüz kez arayınca öğrenebilmiştim hayırlı olsun bu arada ofertacım:)
aslında yazdıktan sonra bende böyle yorum alacağımı biliyordum canımcım fakslayan abim kendisi kadın doğum uzmanı ikili testimi o yapmıştıyoksa nerdeee öyle ilgili hastane doktor
Merhaba arkadaşlar yazdıklarınıza denk gelince bende paylaşayım dedim:) bu arada uzun zamandır takipte olmama rağmen ilk kez yazmak kısmet oldu.. Bende dün ikili test için doktora gittim. Boyu posu ense kalınlığı burun kemiği vs herşeyi ince ince ölçü. Zaten bende tavsiye üzerine gittim doktora ve memnun kaldım çok şükür. Biz telefona çekeriz diye düşünürken doktor bey Bütün ultrasonu cd ye çekip bize verdi. kan sonucu içinde bize fakslayacaklarını söylediler. Mail olup olmayacağını sorduğumuzda telefonunuza fotoğrafını çekip yollarız olmazsa dedi :) böyle yani bizimde doktor maceramız bu şekilde geçti :) ikili test için doktor arayışında olan yada merak eden olursa söyleyebilirim hastaneyi. İstanbul büyükçekmecede.. Buarada 12+5 tik ama 13+1 çıktık ultrasonrda. Doktor kızımız olacak dedi çok emin bi şekilde. Hatta bizede gösterdi bacak arasınıben havalara uçtum tabi :) eşim düne kadar erkek adamın erkek çocuğu olur diyordu bugünse erkek adamın erkek damadı olur diyor Allah herşeyden önce sağlık versin tabi en düyük duam bu ama kızı duyuncada çok mutlu oldum yalan yok :) darısı başınıza inşalllah arkadaşlar güzel haberlerinizi almak dileğiyle..
Hoşgeldin canım :) İnşallah sonuçların iyi çıkar. Ben testi yaptırdım açıkcası ama İstanbul'da iyi bir doktor bulmam lazım o yüzden fikirlere açığım. Seninkide aklımda olsun en azından:))
Teşekkür ederim hoşbuldum :) ben normalde anadolu yakasında oturruyorum ama özlelikle ikili test için bu doktoru tercih ettim. Şuan ataşehir şifaya gidiyorum emel hanıma . Genel anlamda memnunum ama hastene biraz pahalı ben özel sigorta yaptırdığım halde 110 tl ödüyorum sadece yatış ve doğumu kapsadığı için muaynelerde indirimden yararlanıyorum sadece. Ama anadolu yakasında doğum için özellikle tavsiye edilen hastanelerden biri.. Umarım gönlüne göre bi doktor bulursun. İnsan gözü kapalı güvenmek istiyor doktoruna. Öylesini bulmakta zor tabi.. Hangi yakada oturuyorsun sen bu arada?
Kastamonu'da :) Benim hamilelik riskli gidiyor o yüzden İstanbul'a ailemin yanına geleceğim büyük ihtimal burda doktor 2 saat uzağımda. Avrupa yakasında olacağım bende.
Kızlar Meraba.. Gribim 5 günden beri en son dayanamadım doktoruma gittim. Bana "Sulcid" antibiyotik ve burun sipreyi verdi. hiçbir zararı yok ilacını kullanabilirsin dedi. Bende akşam yemekten sonra içtim ama içime de sinmedi açıkcası devam etmek. Aranızda bu ilacı kullananız var mı ?
Hoşgeldin canım :) İnşallah sonuçların iyi çıkar. Ben testi yaptırdım açıkcası ama İstanbul'da iyi bir doktor bulmam lazım o yüzden fikirlere açığım. Seninkide aklımda olsun en azından:))
merhaba,ne güzel şanslısın ben özele gittigim halde 10 dk bile bakmıyorlar deliriyorum,dogru düzgün doktor bulamadım ya off,tam buldum derken hayal kırıklıgı oluyor,maalesef özel hastaneler soyguncu resmen,12 kasımda muayeneye gittim gültepe avıcenna hastanesine,doktor çok iyi ilgilendi begenmiştim tamam doktorumu buldum artık diyordumki bugün yanıldıgımı anladım,arada sırada sag tarafımda sancı oluyor tedirgin oldum,10 günlük kontrol süremden yararlanmak için hastaneye gittim ama,doktorla bile görüştürmediler ilk başta kontrol oldugu için,yanındaki asistanı kapıyı açıp neyin var diye sordu,sancım oluyo dedim,kanaman varmı dedi,yok dedim,içeriye girdi,tahlil kagıdı getirdi idrar tahlili bunu yaptır gel dedi,neyse yaptırdım,sonucu göstercem,yine içeriye alınmadım,asistan dışardan aldı doktora gösterdi,sonuç iyiydi bakmıştım zaten,sonuç iyi çıkınca beni içeriye almak zorunda kaldılar,sancım var diyorum kadına,ultrasondan bi bakalım içim rahatlasın bari diyorum,daha 1 hafta oldu bakalı baksam nolcakki aynıdır dedi,12 kasımda gittigimde 1 ay sonra gel demişti,bugünde diyorki bu ay sonu gel o zaman bakarım,muayene ücreti verseydim bayılarak bakardı,ne kadar fırsatçılar Allahım özel hastanelerden bıktım artık,kızlar avrupa yakasında önerebilceginiz hastaneler varmı leventte oturuyorum,çok uzak olmasın yeter,2 hafta sonrada haliç hospıtale gitcem,çogu kişi orayı önerdi,bide oraya gidim bakalım,k.bakmayın uzun oldu bayagı,içimi döktümBizimde kontrolumuz vardi cok guzeldi ya valla devlet hastanesine gidiyorum ama doktorum 10 numara 20 dk dan fazla surdu ultrasob herseyini anlatti gosterdi hatta uyuyodu dur biraz rahatsiz edelm dedi uyandirdi yuz ustu yatiyodu cok tayliydi ya cinsiyet icin 10 gun sonra gel dedi bana da decavit ve marincap verdi
Teşekkür ederim canım. Doğru söylüyorsun canım çünkü hiçbir ilerleme alamadm kendi yöntemlerimle.mrb cnm.çok geçmiş olsun.. eğer ilacı doktorun verdıyse mutlaka bebişine zararı olmayanı vermiştir. için rahat olsun..
hanımlar selam,
grip salgınından şikayet etmiş herkes. bağışıklık sistemi zayıf bir bünye olarak kendi yöntemimi söyleyeyim bende. sabahları sıcak suya taze zencefil ve biraz limon suyu katıyorum. 6-10. haftalar arasında gripten günde 2000 mg antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım, şimdi rahatım, zencefilin faydasını görüyorum..
İyi akşamlar hanımlar ben geldim bugün dra gittik ama suratım 5 karış çıktım drdan öncelikle bebeğimiz namaz kılar pozisyondaydı uyuyordu cinsiyetini öğrenemedik ama durumunun nasıl olduğunuda öğrenemedik drumu hiç beğenmiyorum ,hiç bir bilgi vermedi sadece ultrasona girmek için 25 tl vermiş oluyorum her gidişimde bu sefer aynısı oldu ve bütün keyfim kaçtı kendime gelemiyorum ben ne için gidiyorum özele ya bir bilgi alamayacaksam devlet hastanelerinede giderim drumu değiştircem hemen bi dr arayışına girdim ve haftaya tekrar randevu alıp gitmeyi planlıyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşimde benim gibi düşünüyor oda gıcık oldu suratımdan anladıki o açtı konuyu başka dra gidelim dedi ben bugün sadece ultrasona girmek için mi 25 tl verdim dedi ve bebeğimiz nasıl,boyu ne kadar olmuş,kaç haftalık gözüküyor, vs hiçbişey söylemedi kendi baktı tamam dedi 9 aralıkta gel dedi ve çıktık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?