2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canım ben bir aydır falan hamile pantolonu giyiyorum :))) karnım büyüdüğünden değilde normal düşük bel giderdim bebekte altta olduğu icin tedirgin oldum hem ağrıdı hemde bebeği sıkmayayım dedim hamile pantolonları ayarlanabilir olduğu icin bellini sıkıyorum suan yavas yavas karın büyüdükce acıcam :)

Hepinize cok cok teşekkür ederim. Allah dusmanima vermesin. Psikojik ve bedensel yönden cok zor biseymis.. hala inanmak istemiyorum. Allah hayirlisini gostersin. Rabbim herkesin evladini bagislasin. Saglikla kucaklarina almayi nasip etsin.
geçmiş olsun arkadaşım,peki nedenini söyledimi doktor,araştırcaklarmı?

Allah gönlüne göre versin inşallah... bende kontrole gittiğimde 3'lü tarama yapılacak. ilk hamişliğimden hiç hatırlamıyorum nasıl yapıyolardı sadece kan mı alıyolar?

sadece kan alıyorlar canım birda yaşını ve sigara içip içmediğini soruyor o kadar ben devlette yaptırdım 2 hafta sonra çıkacakmış sonuç aslında ben yaptırmak istemedim doktorum olsun bakalım dedi

Günaydın..

Clickk çok üzüldüm,inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın..

Aybah dr.a gidicektin seni merak ediyorum..
Melisanurum cinsiyet belli oldumu,ben göremedim..

Herkes iyidir inşallah..

Biz iyiyiz,cuma günü dr.a gidicez..Cinsiyeti çok merak ediyoruz,zaman geçmiyor..

Pantolonlarım önden sıkıyor,o yüzden tayt giyiyorum çok rahat oluyor..Hamile pantolonları bana olmuyor..Belki daha sonraki aylarda olabilir..

Bizden bu kadar...

Evet okumuştum bunuda canım işte çok memnun kalanda var memnun olmayanda. Para veriyoruz ve rezil oluyoruz. Devlet hastaneleri İstanbul'da kim bilir nasıldır onlarada güvenemiyorum. Şuan her yeri araştırıyorum. Maddi olarakta düşünmek zorundayım ister istemez. İnşallah gideceğin doktorda sorun yaşamazsın sende. bende İstanbul'a gelene kadar iyi birilerini bulabilirim belki :)

Yaqmurdamlası bende leventte oturuyorum ve Gültepe Avicenna ya gidiyorum.
Alparsalan bey doktorum ve çok memnunum, muayene saatleri de bana çok uyuyor çarşamba ve cumartesi pazar nöbetçi iş yerinden izin almama gerek kalmıyor
sen anladığım kadarıyla Hatice hanım a gidiyorsun
doktorlar 1 hafta aralıkla ultrasonda bebeğe bakmaya sıcak bakmıyorlar sonuçta radyasyon yayıyor o alet ve fazlası bebeğe zararlı.
senin yaşadığın da bundan kaynaklanıyor sanırım
tabi biz anne adayları olarak çok heyecanlı ve ürkeğiz
muayene günlerini iple çekiyoruz bize bıraksalar her gün gideriz bebişleri görmeye:)
umarım aradığın doktoru bulmuşsundur:)

cumartesi birde oraya gideyim bakıyım ne diyecekler..ben işyerinden izin alamıyorum laf yapıyorlar

Çalışmanda çok kötü. Ben işi falan bıraktım ilk kanamadan sonra hastanede falan yatırdılar zaten eşimde göndermedi bir daha. Şimdi maddi olarak zorlanıyoruz tabi daha doğum falan var inşallah ama O'na bir şey olmasından da çok korkuyorum. İnşallah cumartesi herşey yolunda gider ve sende rahatlarsın.

Sonradan farkettim, size de geçmiş olsun. Burada anlatılanlardan sonra ben de antipati oluştu kadın doğumculara karşı
38. Haftada kalbi duran bebek ve annesi için hungur hungur aglayan, gece uykuları kacan, yurtdısı tatilindeyken bile destek için hastaneye nişanlısını (o da doktor) yanıma gönderen, orada bile 7/24 ulaşabildiğim doktoruma bir kere daha dua ettim, tüm bu duyduklarımdan sonra.

bende bundan önceki gebeliğimde erdeme gidiyordum. ama maalesef düşükle sonuçlandı erdeme gitmemdeki neden yasemin doktoru bi arkadaşım tavsiye etmiş olmasaydı ama dediğin gibi o kadar younki 4 defa muayneye gitmeme rağmen kendisiyle bi kez karşılaştık ve herdefasında farklı doktora göründüm ona derdini anlat bidaha diğerine anlat çok sıkıcıydı. muayne ücreti 50 tl ona o parayı verene kadar medicanaya git bence zehraya gidiyorum çok memnunum. medicananın erdeme göre cihazları çok daha yeni

herkeze iyi günler tam 8 gündür ne gece ne gündüz dinmek bilmeyen bi baş ağrısı tuttu neyapsam geçmiyor ağrıkesici bile fayda etmiyor perşembe günü ükontrolüm var benimle aynı durumu yaşayan yada sebebini bilen varmı

Kaseker keske heyet raporu alsaydın. Tüm gebeliği evde geçiren iş arkadaşlarımız oldu bizim... İş kanunları hamileleri çok koruyor, istifa etmediysen henüz haklarını kullansaydın. Doğum sonrası kısmetse ve istersen dönersin işine tekrar çünkü.

Egıtmenlıgım bıttı..artık buyuklerı -sampıyon adayları- egıtıyorum.
Evet aynen oyle 0-6:)))
3 haftalık bebegım bıle vardı... ogrettıgım sey yuzme degıldı.. Engellı adayı ıdı..cok sukur saglıklı sımdı..
yuzme ıcın 2.5+ ıdı ogrencılerım..
Zaten 6+ cok gec.
ınsaellah yavas yavas yaygınlasacak.
Cocukların ılk -2yas ustu- bale/yuzme ıle bıseyler yapmaya baslaması ne guzel olur.

Merhaba;

Ben folik asiti bırakalı 3 gün oldu elevite başladım, o hamile karnım indi hatta kilo verdim. Acaba hamileliğimle ilgili bir sıkıntı mı var yoksa folik asidin yan etkisini mi attım bilemedim. Benzer durum yaşayan var mı aranızda?

Muayene ücreti ne kadar avicenna da?

Allah sabır versin cnm, en kısa zamanda tekrar yüzünü güldürür inşallah...

Arkadaşlar, ben şöyle bişey duydum gebelikte 40 gün rapor alınabiliyor diye. acaba yanlış duyum mu aldım? bilen var mı?
bende çalışıyorum ve benim yolum çok uzun otobüs + minübüs derken şimdiden zorlanıyorum göbeğim şişince ne yaparım diye düşünüyorum izin haklarımızı ayrıntılı olarak bilen arkadaşlarımız bilgilendirebilir mi?

bir de gebeliğimiz kış aylarına geldiği için şimdiden karı kışı düşünüyorum (

Canım bırak heyet raporunu ben eşimin görevlendirmesi merkeze yapılsın diye onlardan bir yazı istedim durumumu açıklayan onu bile vermediler.

yeni zam gelmiş 35 ti. 40 tl olmuş canım

İyiymiş (diğer özel hastanelere göre tabi) Hem yakın, hemde yenidoğan yoğun bakım ünitesi var o yüzden aklımdaydı hep. Teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…