- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 103
- 35
Yaqmurdamlası bende leventte oturuyorum ve Gültepe Avicenna ya gidiyorum.
Alparsalan bey doktorum ve çok memnunum, muayene saatleri de bana çok uyuyor çarşamba ve cumartesi pazar nöbetçi iş yerinden izin almama gerek kalmıyor
sen anladığım kadarıyla Hatice hanım a gidiyorsun
doktorlar 1 hafta aralıkla ultrasonda bebeğe bakmaya sıcak bakmıyorlar sonuçta radyasyon yayıyor o alet ve fazlası bebeğe zararlı.
senin yaşadığın da bundan kaynaklanıyor sanırım
tabi biz anne adayları olarak çok heyecanlı ve ürkeğiz
muayene günlerini iple çekiyoruz bize bıraksalar her gün gideriz bebişleri görmeye:)
umarım aradığın doktoru bulmuşsundur:)
bendede var o sabaha kadar uyku yok bende itede uykusuzluktan ölüyorummmmm
canım ben küçükköyde oturuyorum abimin arkadaşı olan bir doktora gidiyorum.bilge hastanesi yusuf yılmaz tavsiye ederim öyle çok vıcık vıcık bir doktor değil ama sorduğunu anlatıyor açıklıyor detayları söylüyor.dün hatta ordaydım.ssk varsa 40 tl ücreti ben tavsiye edebilirim.benimki tüp bebek biliyorsun kendi merkezimde muayene ücreti 250 tl gücümüz yetmiyor maalesef.o yüzden yusuf beyi beğendimde onunla devam edeceğim bundan sonra.
Benimde ocakta 4 yaşına basıcak bir oğlum var .bebeğin cinsiyeti bellimi?
Bende bilge hastanesine başladım şimdilik memnunum.
Evet okumuştum bunuda canım işte çok memnun kalanda var memnun olmayanda. Para veriyoruz ve rezil oluyoruz. Devlet hastaneleri İstanbul'da kim bilir nasıldır onlarada güvenemiyorum. Şuan her yeri araştırıyorum. Maddi olarakta düşünmek zorundayım ister istemez. İnşallah gideceğin doktorda sorun yaşamazsın sende. bende İstanbul'a gelene kadar iyi birilerini bulabilirim belki :)
allah korusun canımm rabbim bebeğini sana bağışlasın
Sonradan farkettim, size de geçmiş olsun. Burada anlatılanlardan sonra ben de antipati oluştu kadın doğumculara karşı
38. Haftada kalbi duran bebek ve annesi için hungur hungur aglayan, gece uykuları kacan, yurtdısı tatilindeyken bile destek için hastaneye nişanlısını (o da doktor) yanıma gönderen, orada bile 7/24 ulaşabildiğim doktoruma bir kere daha dua ettim, tüm bu duyduklarımdan sonra.
Allah bağışlasınay başında gidicem kontrole bakalım görebilecek mi dr.umuz.. bir kızım var ama bir kıza daha hayır demem açıkçası
bakalım canım hayırlısı bi gideyim yusuf beye çok sağol gelirsem oraya daha sonra aynı günler gidelim tanısırız :)
bende kız çocuklarına bayılıyorum ama kısmet iki şehzade doğurmakmış benimde güzel güzel gelinlerim olacak
Tabi ne güzel olur tanışırız.bu arada yusuf bey haftada 2-3 gün nöbetçide kalıyor hastanede yani işten izin alma derdinde olmaz ben dün 19:30 da gittim mesela.
bende kız çocuklarına bayılıyorum ama kısmet iki şehzade doğurmakmış benimde güzel güzel gelinlerim olacak.
onun nöbetçi oldugunu nasıl anlarız acaba akşam gitsem tabi daha uygun olur benim için...
dur bakalım dr. kesin konuşmamış ki belkide kordondu gördüğü.. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.. belki bi gelinin bide yakışıkı bi damadın olur
Yani kafaya takıp uğraşmayı hakediyorlar. Bu yazıyı vermeyen hastane değil mi, Allah Allah? Bir kere mahsus özele gidip rapor almak çözüm olur mu acaba?Canım bırak heyet raporunu ben eşimin görevlendirmesi merkeze yapılsın diye onlardan bir yazı istedim durumumu açıklayan onu bile vermediler.
İyiymiş (diğer özel hastanelere göre tabi) Hem yakın, hemde yenidoğan yoğun bakım ünitesi var o yüzden aklımdaydı hep. Teşekkürler canım.
İyi akşamlar hanımlar ben geldim bugün dra gittik ama suratım 5 karış çıktım drdan öncelikle bebeğimiz namaz kılar pozisyondaydı uyuyordu cinsiyetini öğrenemedik ama durumunun nasıl olduğunuda öğrenemedik drumu hiç beğenmiyorum ,hiç bir bilgi vermedi sadece ultrasona girmek için 25 tl vermiş oluyorum her gidişimde bu sefer aynısı oldu ve bütün keyfim kaçtı kendime gelemiyorum ben ne için gidiyorum özele ya bir bilgi alamayacaksam devlet hastanelerinede giderim drumu değiştircem hemen bi dr arayışına girdim ve haftaya tekrar randevu alıp gitmeyi planlıyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşimde benim gibi düşünüyor oda gıcık oldu suratımdan anladıki o açtı konuyu başka dra gidelim dedi ben bugün sadece ultrasona girmek için mi 25 tl verdim dedi ve bebeğimiz nasıl,boyu ne kadar olmuş,kaç haftalık gözüküyor, vs hiçbişey söylemedi kendi baktı tamam dedi 9 aralıkta gel dedi ve çıktık.
Günaydın arkadaşlar, cuma gününden beri yazdıklarınızı okuyamıyorum (netim yok) ne kadar çoook şey yazmışsınız.
Ben pazar günü çok kötü oldum ne yediysem çıkardım, buna rağmen pazartesi işe geldim ama daha da kötü oldum ve soluğu DR da aldım. serum verdi 3 saat.
2 günde rapor verdi. bugün iş başı yaptım.
Çok geçmiş olsun canım bende yeni atlattım 2 hafta kadar çektim ama senden daha kötü yakalanmışsın bi dra gitseydin.
ah kuzum ah ben geen hafta çok hastaydım ve dr ilaç vermedi antibiyotiklik birşey olmadığı sürece vermiyorlar bana da yatıp dinleneceksin ıhlamur vs içeceksin dedi öksürükten uyuyamıyordum baını birkaç yastıkla destekleyebilirsin bir de okyanus suyu ve şırıngayla temizliyordum sinüslerimi o da rahatlatıyordu beni mümkün olduğunca evden çıkma yat dinlen üstünde de battaniye falan olsun
.
aynen canım yaa bende ilk başlarda para verip özele gidiyodumm kadın hep moralimim bozuyodu doğru dürüst açıklama yapmıyodu son 3 kontrlümü devlete gittim allahım ne kadar iyi bi doktor hemde erkek ama insanı nasıl rahatlatıyor bebişimin her yerini gösteriyor eşime gel bak babası falan diyor hastaneden ağzımız kulaklarda mutlu çıkıyoz ve bi kuruş ödemeden nerde yaşıosun ankara daysan tavsiye ederim :)
Evet canım ankaradayım eşim erkek dra karşı ama yinede söylersen sevinirim birde devlet babaları içeri almıyor diye biliyorum eşin girebildimi?
kendim içok bitkin ve yorgun hissediyorum iiiiyiiicee tembelleştim9.aya girseydimde evde yatsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?