2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Evet canım ankaradayım eşim erkek dra karşı ama yinede söylersen sevinirim birde devlet babaları içeri almıyor diye biliyorum eşin girebildimi?

ben de ankaradayım kızlar, özele gidiyorum ama iyi bir devlet hastanesi de bilmek iyi oldu, ne olur ne olmaz bilgim olsun.

ben de aynı yere gidiyorum canım, ebru hanım benim doktorum da. çok memnunum. kontrollerde belki karşılaşırız:) geçen gün sormuştum yine burda, hastanenin yeni doğan bakım ünitesi yokmuş. bu yüzden kararsız kaldım. sen ne düşünüyorsun bu konuda?

geçmiş olsun, umarım fıtık değildir. ben hala öğrenemedim cinsiyeti kısmetse 3lü test için gittiğimizde öğrenicez.

Kızlar cok fazla yazamasam da her gün sizin yazdıklarınızı takip ediyorum. Yalnız hissetmiyorum sayenizde...

Dr undan memnun olmayanlar var.. Doğum çok özel bir tecrübe arkadaşlar, memnun değilseniz hiç vakit kaybetmeden değiştirin...Her anını güzel hatırlamak lzm..hele paramızla rezil olmaya hiç gerek yok...

Ben bugün 16+6 dayım. Son 3-4 gündür sürekli bebeğimin hareketlerini hissedebiliyorum. Göz seğirmesi, damar atması gibi...Daha önce daha tek tük farkediyordum ama şu an sürekli.. gaz sancısından da epey ayırdedilebilir oldu... Darısı başınıza...gerçekten çok enteresan bir deneyim :)

Merhaba kizlar bugun 2li taramam yapildi doya doya seyrettim ama benim sıpa baya hareketli resmen show yapti bize takla atiyodu doktor bile bu hic durmuyo dedi :)) yandim ben cok afacan olcak sanirim cinsiyeti bi hevesle sordum ama sadece bi cikinti gordugunu soyledi cok erken oldugu icin net bisi soylemedi doktor benim bel agrisi fıtık olabilirmis oyle soyledi ama yapacak bisi yok malesef dogumdan sonra artik bakcaklar

Uclu test sonucum riskli degil fakat riskli gruba yakin, 1/250 riskli benimki 1/310 amniyosentez onerdiler orada yaptiranlarida gordukten sonra rabbime sigindim yaptirdim 10 dk surdu canim acimadi acisada onemli degilbasil onemli olan amniyosentez sonucu azda olsa dusuk riski olmasi oooffff 3hafta icinde cikacak sonuc cok dua edin bana buarda kizima bir erkek kardes geliyormus rabbim saglikla getirsin insslah dualarinizi bekliyorum....

Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Çokta üzme kendini bunlar kesin sonuçlar değil. Herşey Allah'tan dua et bol bol.

Son düzenleme:
slm kızlar,bugün gittim devlet hastanesine,gayette iyiydi,özelde para veriyorum rezil oluyorum,devletten daha memnun kaldım,bebişim maşallah sağlıklı 16+2 günlügüz,elleri ayakları kıpır kıpır,videoyada çektik,her gün izlerim artık:) beni 4 lü teste yolladı ama gitmedim yaptırmıycam,hepinize saglıklı günler diliyorum...

Ay canim benimde tek derdim kaban aynen usteki dugmeler kapaniyor gobege gelince kaliyor.zorlayip kapatmakta istemiyorum.biraz daha bekliycem sanirim bu aralar hava iyi ankarada yasiyorum ben ama ankaranin kisida pis olur.

Kızlar hastaneyi aradım drumun sekreteriyle konustum durumu anlattım malesef o şekilde cinsiyet söylemiyoruz dedi 9 aralıkta gideceğim o zaman öğrenebilirmişim
yaa ne kadar pislikler yaa resmen para almak için yapıyorlar sen de oraya gitme 9 aralıkta başka yere git sinir oldum

oh ne güzel ya keşke ben de bulabilsem iyi bir dr devlette tuzla devleti beğenmedim hiç bir de pendik devleti denemeyi düşünüyorum
bugün gittim 2li test sonuçlarını göstermeye ultrasona sokmadı sayın dr um oysaki ne hayallerle gitmiştim videoya çekecektik üstelik benim moralim sıfır sıfır sıfır:26:

merhabalar anneler.
gecen gun gogus ucu catlagi icin birsey onermistim. denedim. iki gun surdum. hemen iyilesti.

ayva cekirdegini azicik suya koyun. bekletin. su zamanla jel oluyr. o jeli surun. hemen iyilestiriyr cidden. emzirme doneminde de kullanbilirsinjz..

Herkese ıyı aksamlarr bugun optimumdaydık ve dayanamadım mo...care badılerı ındırımdeydı 3 tanesı 18 liraydı ve oglusuma aldım cok guzel ve uygun bence

canım rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah Allah yardımcımız olsun.inşallah bir sorun olmaz

Burda okadar cok doktor problemi yasiyan varki cok zor valla.uygun bir doktor bulduguna sevindim.bende universite hastanesine gidiyorum ama normal muayene yerine degil ogretim uyesinin ozel odasina gidiyorum.cokta memnunun doktorumla artik arkadas gibi oldum resmen. benimki tup bebek bunuda daha onceki iki tup bebegide o yapti.yaklasik iki yildir beraberiz zaten tup bebekte iki gunde bir kontrol oluyo mecbur taniyosun.umarim herkes istedigi gibi doktor bulur.

selam kızlar bende bugün çalıştığım hastanede kadın doğumcuya göründüm baktı bebişe kız dedi. 13.haftada kendi doktorum erkeğe benziyor ama kordonda olabilir demişti bebişim kıza döndü galiba neyseki yarın kendi doktoruma gideceğim 3 hafta sonra bakalım o ne diyecek oda erkek demez umarım :44: birde bugün idrar kontrolu gönderdim monorul kullanmıştım ya bi hafta geçti ancak enfeksiyonum hala devam ediyor. ne yapacağım bilmiyorum.yarın doktora göstereceğim sonuçları.ama devamlı antibiyotik kullanmaktan çok korkuyorum.Allah yardımcım olsun ne diyim.bebişim kıpır kıpırdı doktor bile dediki uuu nekadar hareketli bakamıyorum ki ) zor gördü cinsiyetini halbuki tatllı falanda yememiştim ama sanırım bir cadolozum olacak cimcimee

Cnm cok sevindim valla senin adina devletteiyi doktora denk gelirsen valla cok iyi :) ozelde dedigim gibi genellikle paranla reziloluyosun sanki hayrina bakiyo:)

Cok guzeller allah mutlulukla giymeyi nasip etsin.evime cok yakin optimum var ama gitmeye korkuyorum.kendimi kayedip magazayi satin alabilirim
Aminn cok tesekkurler
Valla bende zor tuttum kendımı ama kızlar ıcın cok secenek var erkekler ıcın pek fazla yok cınsıyet bellimi sizin

Son düzenleme:

Hayırlı olsun gözünüz aydın:)) doğunca da hareketli olacak demek ki:))

Kızlar benim karnım zaten büyükçeydi ama iki gündür devleşti! Yani şuanda resmini çeksem koysam şok olursunuz.
Kaburgalarımı itelemeye başladı karnım, canım yanıyor...Oysa doktor minyon bir kız olacak demişti:) Böyle giderse doğuma doğru karnımı düşünemiyorum bile...

inş cnm gerçekten doktor bulmak çok zor ya,3 hafta sonra devamlı gitcegim doktora gitcem,Allah izin verirse doğumumuda yaptırcak,annem cuma günü görüşcek doktorumla hayırlısı bakalım,tanıdık olması bir başka oluyor daha çok ilgileniyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…