aynen canım yaa bende ilk başlarda para verip özele gidiyodumm kadın hep moralimim bozuyodu doğru dürüst açıklama yapmıyodu son 3 kontrlümü devlete gittim allahım ne kadar iyi bi doktor hemde erkek ama insanı nasıl rahatlatıyor bebişimin her yerini gösteriyor eşime gel bak babası falan diyor hastaneden ağzımız kulaklarda mutlu çıkıyoz ve bi kuruş ödemeden nerde yaşıosun ankara daysan tavsiye ederim :)
Evet canım ankaradayım eşim erkek dra karşı ama yinede söylersen sevinirim birde devlet babaları içeri almıyor diye biliyorum eşin girebildimi?
ama nasipse doğumu akropol hastanesinde nurten hanım da yapcam oda çok iyi bi doktor ama malum özelde doğum masraflı o yüzden 6. aya kadar sami bey e gitcem çünkü çooook menunum ama devlette doğum yapmak istemiyorum doktorumda doğuma girmio o yüzden akropolü istiyorum hayırlısı bakalımmm
Merhaba kizlar bugun 2li taramam yapildi doya doya seyrettim ama benim sıpa baya hareketli resmen show yapti bize takla atiyodu doktor bile bu hic durmuyo dedi :)) yandim ben cok afacan olcak sanirim cinsiyeti bi hevesle sordum ama sadece bi cikinti gordugunu soyledi cok erken oldugu icin net bisi soylemedi doktorbenim bel agrisi fıtık olabilirmis oyle soyledi ama yapacak bisi yok malesef dogumdan sonra artik bakcaklar
Uclu test sonucum riskli degil fakat riskli gruba yakin, 1/250 riskli benimki 1/310 amniyosentez onerdiler orada yaptiranlarida gordukten sonra rabbime sigindim yaptirdim 10 dk surdu canim acimadi acisada onemli degilbasil onemli olan amniyosentez sonucu azda olsa dusuk riski olmasi oooffff 3hafta icinde cikacak sonuc cok dua edin bana buarda kizima bir erkek kardes geliyormus rabbim saglikla getirsin insslah dualarinizi bekliyorum....
ben almadım canım, beli lastikli bir kaç tane pantalonum var, birini de hamile kaldıktan sonra aldım. doğumdan sonra da giyebileceğim şeyler diye düşündüm. 5-6. aylarda nasılsa kilo alırım diye bekliyorum. benim de asıl derdim kaban almak, düğmelerimi zor ilikliyorum artık göbek kısmından. ne yapsam bilemedim. kilo almayı mı beklesem?
yaa ne kadar pislikler yaa resmen para almak için yapıyorlar sen de oraya gitme 9 aralıkta başka yere git sinir oldumKızlar hastaneyi aradım drumun sekreteriyle konustum durumu anlattım malesef o şekilde cinsiyet söylemiyoruz dedi 9 aralıkta gideceğim o zaman öğrenebilirmişim
slm kızlar,bugün gittim devlet hastanesine,gayette iyiydi,özelde para veriyorum rezil oluyorum,devletten daha memnun kaldım,bebişim maşallah sağlıklı 16+2 günlügüz,elleri ayakları kıpır kıpır,videoyada çektik,her gün izlerim artık:) beni 4 lü teste yolladı ama gitmedim yaptırmıycam,hepinize saglıklı günler diliyorum...
Uclu test sonucum riskli degil fakat riskli gruba yakin, 1/250 riskli benimki 1/310 amniyosentez onerdiler orada yaptiranlarida gordukten sonra rabbime sigindim yaptirdim 10 dk surdu canim acimadi acisada onemli degilbasil onemli olan amniyosentez sonucu azda olsa dusuk riski olmasi oooffff 3hafta icinde cikacak sonuc cok dua edin bana buarda kizima bir erkek kardes geliyormus rabbim saglikla getirsin insslah dualarinizi bekliyorum....
slm kızlar,bugün gittim devlet hastanesine,gayette iyiydi,özelde para veriyorum rezil oluyorum,devletten daha memnun kaldım,bebişim maşallah sağlıklı 16+2 günlügüz,elleri ayakları kıpır kıpır,videoyada çektik,her gün izlerim artık:) beni 4 lü teste yolladı ama gitmedim yaptırmıycam,hepinize saglıklı günler diliyorum...
Herkese ıyı aksamlarr bugun optimumdaydık ve dayanamadım mo...care badılerı ındırımdeydı 3 tanesı 18 liraydı ve oglusuma aldım cok guzel ve uygun bence
Eki Görüntüle 867443
Aminn cok tesekkurlerCok guzeller allah mutlulukla giymeyi nasip etsin.evime cok yakin optimum var ama gitmeye korkuyorum.kendimi kayedip magazayi satin alabilirim
selam kızlar bende bugün çalıştığım hastanede kadın doğumcuya göründüm baktı bebişe kız dedi. 13.haftada kendi doktorum erkeğe benziyor ama kordonda olabilir demişti bebişim kıza döndü galiba neyseki yarın kendi doktoruma gideceğim 3 hafta sonra bakalım o ne diyecek oda erkek demez umarım :44:birde bugün idrar kontrolu gönderdim monorul kullanmıştım ya bi hafta geçti ancak enfeksiyonum hala devam ediyor. ne yapacağım bilmiyorum.yarın doktora göstereceğim sonuçları.ama devamlı antibiyotik kullanmaktan çok korkuyorum.Allah yardımcım olsun ne diyim. bebişim kıpır kıpırdı doktor bile dediki uuu nekadar hareketli bakamıyorum ki ) zor gördü cinsiyetini halbuki tatllı falanda yememiştim ama sanırım bir cadolozum olacak cimcimee
Burda okadar cok doktor problemi yasiyan varki cok zor valla.uygun bir doktor bulduguna sevindim.bende universite hastanesine gidiyorum ama normal muayene yerine degil ogretim uyesinin ozel odasina gidiyorum.cokta memnunun doktorumla artik arkadas gibi oldum resmen. benimki tup bebek bunuda daha onceki iki tup bebegide o yapti.yaklasik iki yildir beraberiz zaten tup bebekte iki gunde bir kontrol oluyo mecbur taniyosun.umarim herkes istedigi gibi doktor bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?