Uclu test sonucum riskli degil fakat riskli gruba yakin, 1/250 riskli benimki 1/310 amniyosentez onerdiler orada yaptiranlarida gordukten sonra rabbime sigindim yaptirdim 10 dk surdu canim acimadi acisada onemli degilbasil onemli olan amniyosentez sonucu azda olsa dusuk riski olmasi oooffff 3hafta icinde cikacak sonuc cok dua edin bana buarda kizima bir erkek kardes geliyormus rabbim saglikla getirsin insslah dualarinizi bekliyorum....
geçmiş olsun, umarım fıtık değildir. ben hala öğrenemedim cinsiyeti kısmetse 3lü test için gittiğimizde öğrenicez.
Canım tekrar gitmek senin hakkın tabi ama doktorundan memnun degilsen degiştir derim doktorun güven vermesi cok önemli biliyosun..Yani drdan çekindim biraz gitsemmi gitmesemmi teredütte kaldım pazartesi eşim izinli o zaman gideyim bari 10 günlük sürem dolmamış oluyor bide bu gittiğimde göstermedi yumurcak uyuyordu çikolata yiyeyim bari.Drumuz biraz sert görünümlü evet bebeğimin gelişimini bu gittiğimde öğrenemedim tatmin olmadım hemde onları sormuş olurum
Ben pentiden large beden bi tayt aldım cok rahat oldu.karnim sıkışınca cok rahatsız oluyorum cunku..Normalde small giyiyorum bu arada..kızlar gebelik pantolonu veya taytı alışverişi yapanlar oldumu? benim göbek çıktı baya.
pantolonlar sıkıyor, burada bazı arkadaşlar pantolon aldığını yazmışlardı ama galiba en küçük beden bile olmayabiliyormuş. şimdilik tayt falanmı baksam diyorum?
canım karnın büyüklüğüyle bebeğin büyüklüğünün bir ilgisi yok görümceme ikiz mi diye soruyorlardı hep ama bebeği küçüktü, gazdır seninkiKızlar benim karnım zaten büyükçeydi ama iki gündür devleşti! Yani şuanda resmini çeksem koysam şok olursunuz.
Kaburgalarımı itelemeye başladı karnım, canım yanıyor...Oysa doktor minyon bir kız olacak demişti:) Böyle giderse doğuma doğru karnımı düşünemiyorum bile...
Merhaba kızlar 13 haftada medicanada özel bir doktora gitmiştim %80 kıza benziyor ama iki hafta sonra net anlaşılır dedi bugün tekrar doktora gittik bebeğim 15 haftalık haftasına göre 16 haftalık dedi doktorum bir hafta önde gidiyor cinsiyet içinde kesin erkek dedi pipiyide gördük halen inanamıyorum kıza alıştırmıştım kendimi 13 haftada söylenen cinsiyetlerde yanılma oluyor şaşkınım...
Aminn cok tesekkurler
Valla bende zor tuttum kendımı ama kızlar ıcın cok secenek var erkekler ıcın pek fazla yokcınsıyet bellimi sizin
Herkese ıyı aksamlarr bugun optimumdaydık ve dayanamadım mo...care badılerı ındırımdeydı 3 tanesı 18 liraydı ve oglusuma aldım cok guzel ve uygun bence
Eki Görüntüle 867443
yaa ne kadar pislikler yaa resmen para almak için yapıyorlar sen de oraya gitme 9 aralıkta başka yere git sinir oldum
oh ne güzel ya keşke ben de bulabilsem iyi bir dr devlette tuzla devleti beğenmedim hiç bir de pendik devleti denemeyi düşünüyorum
bugün gittim 2li test sonuçlarını göstermeye ultrasona sokmadı sayın dr um oysaki ne hayallerle gitmiştim videoya çekecektik üstelik benim moralim sıfır sıfır sıfır:26:
Insaellah bılen bırı cıkar.Arkadaşlar, ben şöyle bişey duydum gebelikte 40 gün rapor alınabiliyor diye. acaba yanlış duyum mu aldım? bilen var mı?
bende çalışıyorum ve benim yolum çok uzun otobüs + minübüs derken şimdiden zorlanıyorum göbeğim şişince ne yaparım diye düşünüyorumizin haklarımızı ayrıntılı olarak bilen arkadaşlarımız bilgilendirebilir mi?
bir de gebeliğimiz kış aylarına geldiği için şimdiden karı kışı düşünüyorum(
selam kızlar bende bugün çalıştığım hastanede kadın doğumcuya göründüm baktı bebişe kız dedi. 13.haftada kendi doktorum erkeğe benziyor ama kordonda olabilir demişti bebişim kıza döndü galiba neyseki yarın kendi doktoruma gideceğim 3 hafta sonra bakalım o ne diyecek oda erkek demez umarım :44:birde bugün idrar kontrolu gönderdim monorul kullanmıştım ya bi hafta geçti ancak enfeksiyonum hala devam ediyor. ne yapacağım bilmiyorum.yarın doktora göstereceğim sonuçları.ama devamlı antibiyotik kullanmaktan çok korkuyorum.Allah yardımcım olsun ne diyim. bebişim kıpır kıpırdı doktor bile dediki uuu nekadar hareketli bakamıyorum ki ) zor gördü cinsiyetini halbuki tatllı falanda yememiştim ama sanırım bir cadolozum olacak cimcimee
Cnm cok sevindim valla senin adina devletteiyi doktora denk gelirsen valla cok iyi :) ozelde dedigim gibi genellikle paranla reziloluyosun sanki hayrina bakiyo:)
gözünaydın cnm,banada 12 kasımda büyük ihtimal kız demişti doktor,bugün başka doktor bacak arasında bişey göremiyorum kıza benziyor dedi:) benimde prensesim geliyor sanırım
aynen canım yaa bende ilk başlarda para verip özele gidiyodumm kadın hep moralimim bozuyodu doğru dürüst açıklama yapmıyodu son 3 kontrlümü devlete gittim allahım ne kadar iyi bi doktor hemde erkek ama insanı nasıl rahatlatıyor bebişimin her yerini gösteriyor eşime gel bak babası falan diyor hastaneden ağzımız kulaklarda mutlu çıkıyoz ve bi kuruş ödemeden nerde yaşıosun ankara daysan tavsiye ederim :)
ve aleykum selammmSelamunaleykum :)
Ben de mayis annesiyim insaallah...
14.haftada cinsiyete %70 kiz dedi doktor, emin de olamadim dedi.
Bakalim yarin yine gidiyorum, ne cikcak...
Ama kizima cok alistim ben :)
Evet canım ankaradayım eşim erkek dra karşı ama yinede söylersen sevinirim birde devlet babaları içeri almıyor diye biliyorum eşin girebildimi?
Ne güzel:) Belki de yogurt sütten bile daha faydalı... Bir kase de aksam üzeri yiyin içine kuru üzüm, ceviz, vb. ekleyip. Ben de süt içemiyorum diye çok konuştum doktorumla günde 500 ml. Süt ya da süte denk gelecek süt ürünü almak lazım dedi. Aylar ilerledikçe ihtiyaç ta artacakmış. Sanırım bunu bebekten ziyade bizim için istiyorlar. Bebek kemikten dişten bile çekip alıyor da, biz ilerde kemik erimesi gibi sorunlarla karşılaşabiliriz. Yani sütten kaçış yok anladığım kadarıyla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?