2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım üzülme benimde aynı ikinci bebekte çabuk çıkarmış karın.bende 3,5 aylık dediğmde kimse inanmıyor en az altı aylık gibiyim çünkü

şahsen ben asla kadın doktora gitmem çevremde ne kadar arkadaşım varsa hiç memnun olmadılar kadınlardan.ilk çocuğumdada erkekti doktorum şimdide öyle.bu arada bu adamlar doktor yani ben kadın erkek diye ayıranlara hayret ediyorum.emin olun hiç biri bizim vücudumuzla ilgilenmiyordur amaçları işlerini yapmak.bu arada benim ağbimde kadın doğumcu belki bu yüzden bu denli rahatımdır.

canım üzülme benimde aynı ikinci bebekte çabuk çıkarmış karın.bende 3,5 aylık dediğmde kimse inanmıyor en az altı aylık gibiyim çünkü

şahsen ben asla kadın doktora gitmem çevremde ne kadar arkadaşım varsa hiç memnun olmadılar kadınlardan.ilk çocuğumdada erkekti doktorum şimdide öyle.bu arada bu adamlar doktor yani ben kadın erkek diye ayıranlara hayret ediyorum.emin olun hiç biri bizim vücudumuzla ilgilenmiyordur amaçları işlerini yapmak.bu arada benim ağbimde kadın doğumcu belki bu yüzden bu denli rahatımdır.

Günaydın arkadaslar bi kaç gündür midem çok kötü ne zaman geçicek ya hem bulantı yapıyor hemde ağzımın tadı hiç yok ne yesem tat almıyorum ,keyifsizim.

Kontrol suresı dahılınde ıkıncı kez bakmıyorlar. Bıldıgım.

AYNENNNN
Kızıma hamıleyken "yaw cıksın artık" dedıgımı bılıyorum 5aylıkken.. cıplak ve yandan bakınca bıseyler bellı oluyordu.
ama suan.... 2 haftadır bayagı bayagı pıyasada. Ehhh ılkı gıbı olamazdı zaten:))

Canım hiç üzülme, iştahın varsa ve sağlıklı şeyler yiyorsan takma kafana o kilolar aynen geldiği gibi gidiyor... Bebeğine yarasın inşallah...
Ben henüz 1-2 kilo almışımdır ama işte senin gibi göbeğim kocaman. Sende bel ağrısı oluyor mu peki?

Canım hiç üzülme, iştahın varsa ve sağlıklı şeyler yiyorsan takma kafana o kilolar aynen geldiği gibi gidiyor... Bebeğine yarasın inşallah...
Ben henüz 1-2 kilo almışımdır ama işte senin gibi göbeğim kocaman. Sende bel ağrısı oluyor mu peki?

üzülme şekerim ben de çıksa da sevsem diye bakıyorum iç karın dış karın genişliği diye bir şeyler söylüyorlar demek ki senin iç karın dar
tadını çıkar göbeğinin
Evet öyle birşey duymuştum ben de mantıklı bence. Bel ağrısı erkenden başlamasa iyiydi.

mrb arkadaşlar.ya ızmırde oturan arkadaşlardan bı ıstegım olacak.doktorundan memnun olan ve doktorunu hastanesini tavsiye edecek olan var mı.benim iyi bir yere ihtiyacım var.şimdiden teşekkür ederim.

merhaba canım
ben egepol hastanesi gökalp tokaç a gidiyorum doktorumdan çok memnunum
eğer onda randevu bulamazsan hakan sabırlı ve cem büyüktosun için de çok iiyi şeyler duydum giden arkadaşlarım var memnunlar

üzülme şekerim ben de çıksa da sevsem diye bakıyorum iç karın dış karın genişliği diye bir şeyler söylüyorlar demek ki senin iç karın dar
tadını çıkar göbeğinin
Evet öyle birşey duymuştum ben de mantıklı bence. Bel ağrısı erkenden başlamasa iyiydi.

Dünden beri sırt ve bel kısmımda ağrı başladı. Bir de sabah karnmı açınca pulpul sanki çatlayacakmış gibi görünce çok üzüldüm. O kadar krem de sürüyorum ama belki de bu sefer ne yaparsa yapayım çatlayacak(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…