Kızlar benim karnım zaten büyükçeydi ama iki gündür devleşti! Yani şuanda resmini çeksem koysam şok olursunuz.
Kaburgalarımı itelemeye başladı karnım, canım yanıyor...Oysa doktor minyon bir kız olacak demişti:) Böyle giderse doğuma doğru karnımı düşünemiyorum bile...
En iyi doktorlar erkeklerden çıkıyor haberiniz olsun ben devlete gitmiştim esimizde almışlardı içeri hepsi öylemi bilmiyorum kapının önünde doktor erkekli diye hemşireye soruyorlardı evet deyince giren içeri pek olmadı bana sordular hic farketmez dedim kadın doktorun önünde cok uzun kuyruk vardı ben erkeğe geçtim isim çabuk. Bitti çıktım :))) bide okadar cok ilgilendiği aklımda ne varsa sordum yok kızım tedirgin olma söyle yap böyle yap dedi şaşırdım kaldım bazı kadınlar cok fena erkekler daha iyi geliyor bana
Kızlar benim karnım zaten büyükçeydi ama iki gündür devleşti! Yani şuanda resmini çeksem koysam şok olursunuz.
Kaburgalarımı itelemeye başladı karnım, canım yanıyor...Oysa doktor minyon bir kız olacak demişti:) Böyle giderse doğuma doğru karnımı düşünemiyorum bile...
En iyi doktorlar erkeklerden çıkıyor haberiniz olsun ben devlete gitmiştim esimizde almışlardı içeri hepsi öylemi bilmiyorum kapının önünde doktor erkekli diye hemşireye soruyorlardı evet deyince giren içeri pek olmadı bana sordular hic farketmez dedim kadın doktorun önünde cok uzun kuyruk vardı ben erkeğe geçtim isim çabuk. Bitti çıktım :))) bide okadar cok ilgilendiği aklımda ne varsa sordum yok kızım tedirgin olma söyle yap böyle yap dedi şaşırdım kaldım bazı kadınlar cok fena erkekler daha iyi geliyor bana
canım zaten özele gidiyorum bunu yapan özeldeki dr um bu zamana kadar her gittiğimde ultrasona almıştı en son 1 hafta önce aldı acaba arası yakın diye mi bakmadı anlamadım yarın devlete randevu almıştım ama iptal edeceğim nasılsa söylemezler cinsiyetini devlette
canım sevindim senin adına bu haftalarda kıpırtıları görünce hastası bağımlısı oluyor insan her dakika görmek istiyor
kızlar bu arada 2li deki hcg sonucum 27 erkek mi dersiniz? var mı bu değerlere göre tutturamayan
canım üzülme benimde aynı ikinci bebekte çabuk çıkarmış karın.bende 3,5 aylık dediğmde kimse inanmıyor en az altı aylık gibiyim çünkü
şahsen ben asla kadın doktora gitmem çevremde ne kadar arkadaşım varsa hiç memnun olmadılar kadınlardan.ilk çocuğumdada erkekti doktorum şimdide öyle.bu arada bu adamlar doktor yani ben kadın erkek diye ayıranlara hayret ediyorum.emin olun hiç biri bizim vücudumuzla ilgilenmiyordur amaçları işlerini yapmak.bu arada benim ağbimde kadın doğumcu belki bu yüzden bu denli rahatımdır.
bende aynısıyım canım gören beş aylık sanıyo sağlık ocağında bile 3 aylık deyince eminmisin diyolar evet dedim artık daha ilerimi düşünemiyorum çok kilo aldın diyolar yemeğede korkuyorum yemedende yapamıyorum kiloda almak istemiyorum çok üzülüyorum bu konuda
bende aynısıyım canım gören beş aylık sanıyo sağlık ocağında bile 3 aylık deyince eminmisin diyolar evet dedim artık daha ilerimi düşünemiyorum çok kilo aldın diyolar yemeğede korkuyorum yemedende yapamıyorum kiloda almak istemiyorum çok üzülüyorum bu konuda
Evet öyle birşey duymuştum ben de mantıklı bence. Bel ağrısı erkenden başlamasa iyiydi.üzülme şekerim ben de çıksa da sevsem diye bakıyorum iç karın dış karın genişliği diye bir şeyler söylüyorlar demek ki senin iç karın dar
tadını çıkar göbeğinin
mrb arkadaşlar.ya ızmırde oturan arkadaşlardan bı ıstegım olacak.doktorundan memnun olan ve doktorunu hastanesini tavsiye edecek olan var mı.benim iyi bir yere ihtiyacım var.şimdiden teşekkür ederim.
mrb arkadaşlar.ya ızmırde oturan arkadaşlardan bı ıstegım olacak.doktorundan memnun olan ve doktorunu hastanesini tavsiye edecek olan var mı.benim iyi bir yere ihtiyacım var.şimdiden teşekkür ederim.[/QUOTE
ben sıkıntılı bır hamılelık gecırıyorum. ızmırde bır suru dr dolaştım. benı en rahatlatan moral veren ben sormadan acıklama yapan guven veren tek dr mavısehır baskent unıv. prof mesut özsoy..acıl durumlarda eskı drlar telefonu acmazken bu drum her kanamada aradıgımda telefonu acıyor. doguma gırecegı garantısını verdı tabı o gunlerı gorebılecekmıyım bılemıyorum. muane ucretı 95 tl. ama 20 gun para odemıyorsunuz ben her hafta problemımden dolayı gıdıyorum.hatta bu ay sekız kere gıtmek zorunda kaldım..para ödemedım..babacan bırı..eşim bız boşuna dr dr gezmışız dıyor.. ayrıca ayda bır kezde prof dr fuat akercana gıdıyorum.30 dk boyunca bebegı 4 boyutlu ultrasonda ayrıntılı ıncelıyor..ama fuat hoca rısklı gebelık uzmanı bır sıkıntın yoksa özeline 250 tl verme. ben mecburen gıtmek durumundayım.Sorunun kaynagını anlamak ıcın gıttım...nereye gıdersen gıt kadın dr asla tercıh etme..
Evet öyle birşey duymuştum ben de mantıklı bence. Bel ağrısı erkenden başlamasa iyiydi.üzülme şekerim ben de çıksa da sevsem diye bakıyorum iç karın dış karın genişliği diye bir şeyler söylüyorlar demek ki senin iç karın dar
tadını çıkar göbeğinin
canım üzülme benimde aynı ikinci bebekte çabuk çıkarmış karın.bende 3,5 aylık dediğmde kimse inanmıyor en az altı aylık gibiyim çünkü
şahsen ben asla kadın doktora gitmem çevremde ne kadar arkadaşım varsa hiç memnun olmadılar kadınlardan.ilk çocuğumdada erkekti doktorum şimdide öyle.bu arada bu adamlar doktor yani ben kadın erkek diye ayıranlara hayret ediyorum.emin olun hiç biri bizim vücudumuzla ilgilenmiyordur amaçları işlerini yapmak.bu arada benim ağbimde kadın doğumcu belki bu yüzden bu denli rahatımdır.
Günaydinnnnnn :) Benim göbeğinse sabahlari 2 aylik aksamlari 6 aylik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?