2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Evettttt bu muhtesem konunun bu kadar erken donemde acılmıs olması ne kadar guzel oldu.
Hem burada konusulması adına hem de aılenız adına.
sımdıden korkulara karsı saglam durmakta fayda var.
Benım de 26 aylık bır kızım var...aynen hıcccc sıkıntı yasatmadı bana. uykusu yemesı herseyı ıle cok rahat bır cocuk.
Azıcık seslı ama olsun:)))
bı de kokos..
neyse..
bız elımızden gelenı yapacagız.
Benım 14 tane yegenım var.
Yenıdogan kardesını kanlar ıcınde bırakandan tutun...kıskanmadıgını sandıgımız sonra psıkolog psıkolog gezdırdıgımıze kadar..
o sebeple kıskanmaması ya da cok sevmesı ıstedıgım bısey degıl.
Elbet kıskanacak. hele de ılk cocuk ıse.
Anne-baba olarak bız, ınnnnsaellah bı hata yapmayız, tutarlı davranırsak dıger sıkıntılar gececktır.
Ilk kararımız kızıma "kardesın" demeyecegımız yonunde.
ılk tanısmasını, tum onyargılarını engellemek adına, hastanede bır hedıye 'kardesı tarafından verılmıs' ıle yapmak.
Zaten ben dogum gunu gecesı kımseyı kabul etmıyorum -kızımda da oyle olmustu-. o gun gece esım ve bana
(tabı sımdı kızıma da) aıt. oyle ıste.. sımdılık yontem bu...
sonrası Allah kerım:)))
Kızıma sorumluluk verecegım "kızım kardesıne hangı corabı gıydırelım" "gel beraber banyosunu yaptıralım"
vs... herseye dahıl etmek.
Asla "kızım o daha kucuk... yapma..uzak dur.." dememek... ne bılım ya bunlar dogru gelıyor bana...
tecrubelerımı hatırlamaya calısıyorum.

Benimde ikinci kızım geliyor aynen bacak ağrısı bendede oldu kalsiyum eksikligi dedi doktor

Kızlar ankara'da hangi devlet hastanesi iyi?

Ben ilk doğumumu akropolde yapmıştım, Işın Hanımdı doktorum, doğumum mükemmel geçmişti, ama ayrılmış o doktor, bu hamileliğimde hiç istemiyorum oraya gitmeyi

Ben 15 haftada doktora gittim kesinleşmesini bekleyelim 17 de gel dedi başka doktora gittim ben bişey göremiyorum kiz dedi artık değişmez sanırım

heheh komıkıs "kıyıdan koseden bıseyler gorurduk" :)))
aynı benım kız!! ya tam buyudu artık goruruz dedıgımız gun once bı el sallamıstı "cekmeyın cekmeyınnn" der gıbı sonra
kapaklanmıstı..tummm muyene esnasında, doktor cıhazı salladı durdu ama yokkkkkk ınaaaaattt:))))
sımdıkı?!!!! o kadar hareket ettı kı doktor "ya goremedım..dur amannnn" dedı durdu...
hele bı doğ!!! ben mı senı sen mı benı:)))

Selamunaleykum :)
Ben de mayis annesiyim insaallah...
14.haftada cinsiyete %70 kiz dedi doktor, emin de olamadim dedi.
Bakalim yarin yine gidiyorum, ne cikcak...
Ama kizima cok alistim ben :)

Cinsiyet kesinlestimi canım Bu yanılma durumlarında beni tedirgin ediyor tam hazırlık yapayım diyoru. Ya degisirsediye korkuyorum

kızlar geçenlerde başka topiklere bakınıyodum hagisiydi şuan hatırlamıyorum ama çok hoş bir konu vardı ''eşlerinize hamilelik haberini nasıl verdiniz '' diye sizler nasıl verdiniz ???
ben: zaten istenilen bebek olduğu için 2,5 yıldır ve son 1 kaç aydır da beklentimiz olduğundan sürekli birlikte test yapıyoduk tek çizgi komasına girmiştik yine umutsuz bir şekilde gecenin 2 sinde (eşim işten yeni gelmişti) tabii hiç umudumuz yok eşim yaptı ben o tarafa bakmıyorum bile eşim çıkmıç çıkmış tabi ben inanmıyorum sonra testi burnuma dayayınca inandım ... nasıl birşeydi anlatamam ...birde kayınvaldeğille birlikte oturnca çığlıkta atamıyoruz gecenin 2 snde uyanacaklar korkacaklar diyee... neyse sabah oldu eşim gitti yeniden test aldı kayınvalidemle birlikte tekrar test yaptık eşimle kıs kıs gülüyoruz bir taraftan oda dualar ediyo falan ...böyle işte kızımdada tek fark ayrıydık k.v.den kendimiz çaldık kendimiz söyledik

arkadaşlar herkes kendi düşüncesini söyleyince neden bu kadar tavır alıyor bazı kişiler,zaman geçtikçe hepimiz degişiyoruz sinirli agresif duygusal mutlu mutsuz bütün halleri yaşıyoruz,ama geçen günlerdede çok dikkatimi çekti,bir arkadaş kendi düşüncesini savundu diye üstüne gidildi,benim için hiç sorun degil,ben ne düşünürsem onu söylerim,sizlerde öylesiniz,bayan doktor erkek doktor ne farkeder yeterki insan olsun,insan gibi davransın,beklentilerimizi karşılasın,ben kadın doktorlar kötü erkek doktorlar iyi gibide bir genelleme yapmadım,bu konu hakkında daha yorum yapmıycam isteyen istedigini yazsın,münakaşaya gerek yok,kimseyede saldırmadım,çok çirkin bir laf,kendi düşüncemi söyledim sadece,iyi günler...

Canım ben bella b bebeyağı + tummy butter honey diye birşey kullanıyorum dermatolog verdi. Cildim aşırı kuru olduğu için ikisini birden verdi. Bunlar karnımda ve göğsümde hiç kıllanma yapmadılar ama çenemi anlayamadım gitti, doğumdan sonra inşallah ben de gideceğim epilasyona bir iki seans şart oldu :)

Aynen canım bende öyle bi sorunum var çenemin altı gıdığa doğru kıllar uzamış ve kalınlaşmış. Annem sakın aldırma doğumdan sonra dökülür diyor

Yaaa inşallah annen haklı çıkar da hepsi gide, aynada bir an için Necati amcamı gördüm sandım

benimki çok uzun.yazmaya kalksam koca bi sayfa dolar ama anımsamak bile çok iyi geldi bana.konuyu açtığın tşk ederim

ben tam kaçla hamile kaldığımı bilmiyorum ama 5 kilo aldım bu kesin fazlasını bilmem şuan 70 oldum canım sen kaç oldun, ben geçen gece sanki biraz hissettim ilk defa daha olmadı

belim ve kuyruk sakumum ağrıyo ayakta fazla durursam temizlik yaptığım akşamları yerimden kalkmak çok zor oluyo kitleniyorum sanki

kızlar yarın annemlere gidecez eşimle.çok mutluyum.ablam yeğenlerim kardeşim... çok özledim onları.2 günlüğüne eşim kaçamak yapalım dedi.çok sıkılıyorum burda,ailemi çok özlüyorum.hele bu durumda o kadar ihtiyacım varki onlara.artık kolay kolay gidemem.kar kış...yollara düşemem.herkese şimdiden hayırlı hafta sonları .görüşmek üzere...

Bu kasık ağrısı dediğiniz bıçak saplanır gibi olanlardan mı 3 gündür böyle bir ağrım var sağ tarafta

Birdde şey var bir kerecik nescafe içsem birşey olur mu yaa

hadı pazarlık yapalım:))
Benım annem -kahve duskunu bır aıleyız..ustelık Turk kahvesı bıle degıl...Turk kahvesı saglıklı netıcede- kardesımde hergun ıcmıs..
KArdesım pek olmamıs ama olsun:)))

Birşeyi elli kere söylersen olur derler ya zorla sorunlu yapmamak lazım çocukları önyargı ile... Bir olay anlatayım; akşamları babası eve gelince oğluşumun bir huyu var. Baba para kazandın mı der, babası da hayır derse git biraz daha çalış kazan gel der... Bir gece yine böyle oldu, babası da ah ahh en yap böyle yakında kızım babacım yoruldn mu, bir kahve yapayım der sana ohh dedi:))) Biz buna çok güldük, zaten kendi aramızda şakalaştık oğlum duymadı bile... Laf arasında kayınvalideme de anlattım gülüştük... Ertesi gün kayınpederim eşimi arayıp sakın böyle şeyler söylemeyin, yapmayın, alırım sizden çocuğu demiş?!?? ( herhalde şaka yaptı) Kayınvalidem de oğlum için onu o kadar çok seviyorumki, bir başkasını onun kadar sevebileceğimi düşünmüyorum demiş.

Ben yıllarca kardeş ayrımından çok çektim, şimdi kızıma da aynısını yaptırmammmm!

grip oldum, hayırlı olsun
burnum kapalı nefes alamıyorum.
işteyim. limonlu çay, kivi, acı biber falan tükettim ama şimdide midem bulanıyor((

merhaba deniz, hastanenin doğum olanakları nasıl? mükemmel geçmişti demişssin ama ayrıntılarını çok merak ediyorum ben de düşündüğüm için:)

grip oldum, hayırlı olsun
burnum kapalı nefes alamıyorum.
işteyim. limonlu çay, kivi, acı biber falan tükettim ama şimdide midem bulanıyor((

geçmiş olsun. bol bol sıvı tüketmek lazımmış gripte

"ıyı gunler" derken?.. gıdıs o gıdıs degıl elbet!

Bu kasık ağrısı dediğiniz bıçak saplanır gibi olanlardan mı 3 gündür böyle bir ağrım var sağ tarafta

Birdde şey var bir kerecik nescafe içsem birşey olur mu yaa

bak ben kahve delisi bi insanım (insandım) :) ilk zamanlar ağlıyordum içicem diye ama eşim izin vermiyordu bikere sütün içine azıcık kattım içtim gizli

ama doktoruma sorduğumda bebeğin vucudundan 100 saat kafein atılmıyormuş için rahat ediyorsa iç bakalım ama ben izin vermiyorum dedi.Çikolata bile masum gelirken kıyamam ben o vucutlara az sabır sonuçta bunca dert tasa acı sevinç onlar için değilmi anne olmak kolay değil

Evetttt :) Bende daha hareket yok ya doğru dürüst doktoruma sordum ancak 19.haftada yavas yavas dalgalanma gibi hissedersin dexi senxe nasil canim durumlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…