• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
evet canım sonunda netleşti erkek olacak....ıkılı testte kız denmıstı ama erkekmiş..senın kı belli oldu mu..şekerı de ye ama kendıne sınır getır ... bıtter cıkolata ye.. hıc yememezlık yapma yoksa ınsan kendını kotu hıssedıyor. zaten bu aşermede gecer yakında

Ne güzel sen öğrenmişsin ..Benim 14 haftalık iki hafta sonra belli olur dedi doktorum çok merak ediyorum.. Aynen dediğin gibi yapayım canım sağol Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eysin

canm senle haftamız ve dogum tarıhımız de tutuyor..ben bir aydır hep tatlı aşerdiğim için benımkı de kıpır kıpır.4 lü ultrasonda yapmadıgı kalmadı .. ıkılı testte yuzde 90 kız denmişti ama erkek oldugunu görduk hatta ben ınanmadım hayır bızımkı kız dedım dr bey bacakları ve pipisını zumladı annesi paşa gelıyor dedı ve resmını verdı:) ve erken cınsıyet tahmınınde bulunan drlara kızdı..ben bes haftadır oğlanı kızım dıye sevmişim::)saglıklı olsunda cınsıyet önemlı degıl

Ben hiç tatlı yemiyorum aslında çok severdim ama hamile kaldığımdan beri istemiyor canım,bugünde hep duyuyorum okuyorum ya ondan tatlı yedim,tam tersine keyif yapacağı tuttu :) Yüzde 90 da az buz bir oran değil yani :) Bende hem başka bir doktor gözüylede bakalım diye farklı bir doktora gideceğim önümüzdeki hafta,belki söyler cinsiyetide:) Tabi ki önemli değil,Rabbim aratmasın yeter ki..Minicik ellerine dokunayım,kokusu sinsin evimize yeter :16: Rabbim paşanızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
:)

Ben hiç tatlı yemiyorum aslında çok severdim ama hamile kaldığımdan beri istemiyor canım,bugünde hep duyuyorum okuyorum ya ondan tatlı yedim,tam tersine keyif yapacağı tuttu :) Yüzde 90 da az buz bir oran değil yani :) Bende hem başka bir doktor gözüylede bakalım diye farklı bir doktora gideceğim önümüzdeki hafta,belki söyler cinsiyetide:) Tabi ki önemli değil,Rabbim aratmasın yeter ki..Minicik ellerine dokunayım,kokusu sinsin evimize yeter :16: Rabbim paşanızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
:)

allah hepımızı saglıkla yavrumuza kavustursun... ben sıkıntılı bır gebelık gecırdığim ıcın hayal kuramıyorum artık Allaha bıraktık bız elımızden gelenı yapıyoruz. dra da devam eden kanama yuzunden gıtmıstık o zaman cınsıyetı söyledi. alla hakkımzda hayırlısını versin

Bu kasık ağrısı dediğiniz bıçak saplanır gibi olanlardan mı 3 gündür böyle bir ağrım var sağ tarafta:(

Birdde şey var bir kerecik nescafe içsem birşey olur mu yaa :(

Canım benimde vardı o kasık ağrısından doktor bana magnorm verdi magnezyum düştüğünde vücutta ağrılar olabiliyormuş. Nescafe konusundada bence Can'ın istediyse içebilirsin bişey olmaz. Benim isteseydi içerdim. Ama sütlü ya da latte falan içerdim. :)

Son düzenleme:
Canım sıkma canını doğduktan sonra anlarlar onlarda..en guzel anlatma bicimi davranışlardir zaten..en cok sen seversin sonuçta o senin oğlun büyükler sadece kuruntu yapıyorlar sanırım..aslında oğlunun kardeşi olması asıl oğluna en buyuk hediye artık canı gibi seveceği bi kardeşi olacak bütün cocuklarda gözlemlediğim kiskansada kıskanmasa da kardeşler cok seviliyor ve kıskanmak sadece ailenin tutumuyla kısıtlı degil biraz da cocuğun fitratiyla alakalı..ins oğlun kardeşini hemen kabullenir sende zorlanmazsin sabır konusunda..kayınvalideler de iki cocuğunuzun uyumuna ve senin iyi idarene bakıp oğlunu saçma bi sekilde sahiplendiklerine pişman olur..

Katılıyorum canım cok saçma bi iddia..secim doktoruna gore değişen bi durum kadın erkek diye ayırmak cok komik.. Ayrıca tercih meselesi en basta..Sanırım hepimiz hamile olduğumuz için cok komik bi tarzda mevzuları tartışmaya cevirebiliyoruz..:) ve ayrıca yazıyla anlasirken bu tur problemler hep olur..sende kırılma kimse kırılmasın bende kırılmadım gecen günkü mevzuda cunku fikir fikirdir saygı duyanı dinler sende saygı duyarsın saygı duymayanı da dinlemezsin kıymet vermezsin olur biter canını sıkmaya gerek yok canım..hadi gitme gel aramıza sohbete devam..

gitmedim cnm burdayım zaten:) kimseyede kırgın degilim zaten,teşk yorumun için:34:

canm senle haftamız ve dogum tarıhımız de tutuyor..ben bir aydır hep tatlı aşerdiğim için benımkı de kıpır kıpır.4 lü ultrasonda yapmadıgı kalmadı .. ıkılı testte yuzde 90 kız denmişti ama erkek oldugunu görduk hatta ben ınanmadım hayır bızımkı kız dedım dr bey bacakları ve pipisını zumladı annesi paşa gelıyor dedı ve resmını verdı:) ve erken cınsıyet tahmınınde bulunan drlara kızdı..ben bes haftadır oğlanı kızım dıye sevmişim::)saglıklı olsunda cınsıyet önemlı degıl

hayırlısı olsun cnm,banada geçen hafta ve dün kıza benziyo bacak arasında birşey yok dediler,ilk bebegimiz ama kız olsun istiyorduk,bu yüzden çok sevindik kendimizi kıza alıştırdık,birdahaki kontrolde erkek derse büyük şok yaşarız,tabiki herşeyden önce saglıgı ama insan merak etmedende duramıyorki:52:

Aaa sen ılk mesajında da buna vurgu yapmıssın ama anlamamısım.
Senın soyledıgın farklı bırsey.
Sen ıkıncının ruhanıyetınden endıselısın.
Ayhhh bak bu enteresanmıs.
uzulme sımdıden... ne desem bılemedım hakıkaten.
Tek torun mu oglun? belkı sebep budur. ıkıncının tadını sımdıden tahmın edemıyorlardır belkı.

Evet tek oğullarının tek oğlu şuanda... Haklısın tahmin edemiyor olabilirler umarım bu yüzdendir.

7 aralık çok geç.git canım benden tavsiye. etrafımdakiler cinsiyet belli olmadı mı hala deyip duruyodu.ben de çok merak ediyordum. valla devlet olunca kafama göre gidiyorum ultrasona gircem bebeğime bakcam diye, 2 li 3 lü test yaptırıyorum ne varsa hepsini ücretsiz. bi de beklemiyorum randevulu sistem ya. hatta doktorum akşam 8 e kadar çalışıyo haftanın bir iki günü.antalya merkezdeyim ben.bi gün babasıyla gel o da baksın ultrasona dedi. iyi doktoru araştırmak önemli. devlet de olsa özel de olsa doktordaki en önemli şey vicdan.

benden sonra 37 haftalık biri girdi ultrasona hala bebişi cinsiyetini göstermemiş. artık göstermezmiş sürpriz olacak ona.

Benım yasadıgım ıste.
Ben de dogumda ogrendım.
Ayrıntılıda "erkek" denılmıstı... Dogumda kız oldu:))..hıc gostermemıstı.

hayırlısı olsun cnm,banada geçen hafta ve dün kıza benziyo bacak arasında birşey yok dediler,ilk bebegimiz ama kız olsun istiyorduk,bu yüzden çok sevindik kendimizi kıza alıştırdık,birdahaki kontrolde erkek derse büyük şok yaşarız,tabiki herşeyden önce saglıgı ama insan merak etmedende duramıyorki:52:

canım ben gecen cuma öğrendım. kanamam ıcın gıtmıştık özel dra bırden erkek dedı. ama bu drun ultrasonu farklı dıger drumdan ..dort boyutluymuş. yoksa kendı drum hala benım kanama derdımle ugrastıgı ıcın cınsıyetı ne o ne bız önemsemıyoruz tek saglıkla gelsın de yeter

allah hepımızı saglıkla yavrumuza kavustursun... ben sıkıntılı bır gebelık gecırdığim ıcın hayal kuramıyorum artık Allaha bıraktık bız elımızden gelenı yapıyoruz. dra da devam eden kanama yuzunden gıtmıstık o zaman cınsıyetı söyledi. alla hakkımzda hayırlısını versin

Aminn..Allah yardımcınız olsun.Biz de hayal kuruyoruz ama başımıza ne gelecek bilmiyoruz ki,Rabbim neylerse güzel eyler.İyi düşünün sizde,tabi ki beterin beteri var diye iyiyide düşünmemek olmaz ama benim kuzenim 11 senedir evlat özleminde.Rabbim dermansız dert vermesin

canım ben gecen cuma öğrendım. kanamam ıcın gıtmıştık özel dra bırden erkek dedı. ama bu drun ultrasonu farklı dıger drumdan ..dort boyutluymuş. yoksa kendı drum hala benım kanama derdımle ugrastıgı ıcın cınsıyetı ne o ne bız önemsemıyoruz tek saglıkla gelsın de yeter

gerçektende öyle cnm,insan başına gelince daha iyi anlıyor,cinsiyetini daha önce çok ama çok merak ediyordum,bikaç gündür sancım falan olmaya başlamıştı,endişelendim,yemin ediyorum aklımdan cinsiyet falan uçtu gitti bir anda,Allahım dedim yeterki sağlıklı olsun erkek kız farketmez...

Benım yasadıgım ıste.
Ben de dogumda ogrendım.
Ayrıntılıda "erkek" denılmıstı... Dogumda kız oldu:))..hıc gostermemıstı.

Aaaa cok zor olmustur canim ya.e ama erkek dendi diye erkek hazirligida yapmamissindir umarim.gerci kizlara mavi cok yakisiyor :-) .herkese ikili testte doktoru bir tahminde bulundu bana bulunamadi gostermedi ne yazikki ben meraktan ölüyorum resmen.11 aralikta randevum ama ben arada gidicem belki tahminde bulunur diye.

Arkadaslar masallah yavrular buyuyup cinsiyet gostermeye baslamis. Benim uc yasinda bir kizim var Allah nasip ederse bir de oglumuz olacakmis. Tam kesin demedi doktor gerci ama icime hep erkek diye dogmustu. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza aldirsin insallah.

Ben 15 haftada doktora gittim kesinleşmesini bekleyelim 17 de gel dedi başka doktora gittim ben bişey göremiyorum kiz dedi artık değişmez sanırım

Degisiyor inan anneme doktor 9 ay boyunca kız dedi kadın cagız pembe zibinlar battaniye yelek neler aldi cicili bicili doguma bir hafta kala son kontrole gittiginde aaa erkek bu dedi doktor tabi annem şoklarda pempe pembe Buyudu benim erkek kardesim :))) ana Rahminde olani yanlız Allah bilir saglikli olsun da onemli deil aslinda

Aaaa cok zor olmustur canim ya.e ama erkek dendi diye erkek hazirligida yapmamissindir umarim.gerci kizlara mavi cok yakisiyor :-) .herkese ikili testte doktoru bir tahminde bulundu bana bulunamadi gostermedi ne yazikki ben meraktan ölüyorum resmen.11 aralikta randevum ama ben arada gidicem belki tahminde bulunur diye.

Hehehhe hazırlık?! dogumda ogrendıgımde ohooooo hersey hazırdı:))
bırkac tulumu mavı ıdı..kızım gıydı cok da guzel oldu.
Onun dısında -tamemen kendı ıstegım- herseyı beyaz ıstemıstım..ısabet oldu.
Bı tek babasının aldıgı kocaaaaaaaaaaaaaaaaaa devasaaaaaaaaaaaaaaaa -bu tepkım hala esımedır:)) her temızlıkte tekrarlarım-
kamyon sıkıntı olmustu.

merhaba arkadaşlar. mayıs anneleri cinsiyet konusuna geçmiş ne güzel...:) bende geçen cuma gitmiştim doktora bana hiç beklemediğim bir anda cinsiyetimiz de erkekmiş dedi şaşırdım. tabi bir şeyler gösterdi bak bundan dolayı erkeğe benziyor falan ama burdaki arkadaşların yazdıklarını görünce yüzde yüz demeden kendimi alıştırmamam gerektiğini anladım:))))

bana yardım edin :( tekirdağdayım gittiğim doktor daha önce bir arkadaşıma normal bir arkadaşıma da sezeryanla doğum yaptırdı sezeryanla doğum yaptırdığı arkadaşımın bebeğinin boynuna kordon dolandığını söyledi ayrıca suyu bulanık kakasını yapmış olablir demiş başka bir tanıdığımsa o öyle anlaşılmaz doktor arkadaşını sezeryan yapmak için kandırmış dedi Allah ın izniyle normal doğum yapmak istiyorum doktorumdan da aslında çok memnunum ama bu da aklımda bi soru işareti olarak kaldı buralarda bildiğim başka doktor da yok yabancısı sayılırız. benimle aynı kaygıları yaşayan kimse var mı gerildim 3 gündür bunu düşünüyorum

Back
X