• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Off burnuma kokuları geliyor böylee ama nasıl aşeriyorum resmen çokta düşkün değilimdir aslında:(
Kardeşin idare eder durumda mı peki ? Olmamış derken :D Vazgeçicem içmekten sanırım :)

Benim sormak hiç aklıma gelmedi yani 3 gündür böyle. Ben çok aramam kahveyi 40 yılda bir lakin aşeriyorum işte. Neyse anlaşılan o ki bu sevdadan vazgeçip kendimi portakala vermeye devam edeyim :)

Doktor randevusunada çok var arayıp söylesem muayene etmem lazım der. Düşünmekteydim ama şu bebeğin vücdundan 100 saat atılmaması kafamı karıştırdı :D

Saka yapıyorum... suan 3.unıversıtesı ıle mesgul, ıyıdır yanı:))
hem o kadar canın cekıyorsa ıc mutlaka.

Kızlar benim de kontrol Aralık başına. 13. haftada gittiğimde erkeğe benziyor demişti. Kayınvalidem fln çok sevinip alısverişe başlamıstı hemen. Biz brz daha temkinliyiz daha birşey almadık. Ama şimdi sizin yazdıklarınızı okuyorum, erkek diyenlere kız demişler bebişler büyüyünce...Bize farketmez de, bnm kayınvalide üzülür gibi geliyor..Ben de bir devlete gitsem mi diye düşünmeye başladım.

Ne olursa olsun sağlıklı olsun inşallah!

sizler nasılsınız bakalım bugun annişler:)

Yüzümde iltahaplı sivilceler çıktı oldukça da sertler ve sancı yapıyorlar. Daha önce anjioödem geçirmiştim, nüksetmesinden korkuyorum yarın için dermatoloji doktoruna randevu aldım. zaten 2 testin sonucunu göstermek için doktora çıkıcam arada onu da hallederim dedim.

sen nasılsın canım ?

Yüzümde iltahaplı sivilceler çıktı oldukça da sertler ve sancı yapıyorlar. Daha önce anjioödem geçirmiştim, nüksetmesinden korkuyorum yarın için dermatoloji doktoruna randevu aldım. zaten 2 testin sonucunu göstermek için doktora çıkıcam arada onu da hallederim dedim.

sen nasılsın canım ?

Onların ne oldugunu bılıyor musun?
Kızımda da cıkmıstı..sımdı de cıktılar.
Yalnız benım hep boynumda (kulakaltı) cıkıyorlar.
SErt..bazen beyaz.. agrılı... sonra gecıyor.

Onların ne oldugunu bılıyor musun?
Kızımda da cıkmıstı..sımdı de cıktılar.
Yalnız benım hep boynumda (kulakaltı) cıkıyorlar.
SErt..bazen beyaz.. agrılı... sonra gecıyor.

yok ben beyaz değil daha çok gri yeşil gibi oluyor canım o da iltahap olduğunun göstergesi, sizinki beyazsa yağ bezesi de olabilir bir dermatologa göstermende fayda var.

bendeki sivilceler bulunduğu bölgede ceviz büyüklüğünde şişliğe neden olup anjioödeme çeviriyor o da nefes yollarımın şişip nefes alamama - tıkanma vs. gibi ölümcül şeylere neden olabiliyor.

sen nasılsın canım ?
:5:cok gecmis olsun canim.

Kızlar benim de kontrol Aralık başına. 13. haftada gittiğimde erkeğe benziyor demişti. Kayınvalidem fln çok sevinip alısverişe başlamıstı hemen. Biz brz daha temkinliyiz daha birşey almadık. Ama şimdi sizin yazdıklarınızı okuyorum, erkek diyenlere kız demişler bebişler büyüyünce...Bize farketmez de, bnm kayınvalide üzülür gibi geliyor..Ben de bir devlete gitsem mi diye düşünmeye başladım.

Kusura bakmasın da üzülsün yani :) Benim kayınvalide çok iyidir,4 torun var hepsi kız,hep sağlıklı olsun yeter dedi ama dün doktor kıza benzetti bakalım öğrenince ne olacak :) Birşey olmaz belki de tabi ama kız deyince amaan boşver diyen insanlara sinir oluyorum neyi boşvereyim?Rabbim aratmamış bir evlat nasip ediyor kim beğenmiyorsa kendisi yapsın:1: Kızına da erkeğine de kurban olsunlar onu verene:16:

sizler nasılsınız bakalım bugun annişler:)

Teşekkürler :) Çok şükür iyiyim,tek doktorla kalmamak amaçlı genel bir kontrol için doktor arayışındayım :) Dün kontrolümüz vardı,nasıl geçer 1 ay hem 1-2 hafta içinde görmüş olurum yine miniğimi :1: Siz nasılsınız?

Son düzenleme:
Günaydın kızlaar, herkes iyidir umarım.
Bugün kontrolüm var, 15 gün sonra ilk kez görücem kızımı,özledim:) Dün de oğlum diziyle uçarak karnıma zıplamıştı oynamak için, çok canım yandı, yürürken biraz da acıma oluyor inşallah bir sorun yoktur.
Canim bendede olmustu kizim tekme degil yatarken geldi ayagiyla karnıma çıktı dru aradım çok korkmuştum alışsın ablasının dayaklarına kanama yoksa sorun yok demişti;))
Kusura bakmasın da üzülsün yani :) Benim kayınvalide çok iyidir,4 torun var hepsi kız,hep sağlıklı olsun yeter dedi ama dün doktor kıza benzetti bakalım öğrenince ne olacak :) Birşey olmaz belki de tabi ama kız deyince amaan boşver diyen insanlara sinir oluyorum neyi boşvereyim?Rabbim aratmamış bir evlat nasip ediyor kim beğenmiyorsa kendisi yapsın:1: Kızına da erkeğine de kurban olsunlar onu verene:16:
Banada soruyorlar cinsiyeti ne kız deyince olsun diyorlar:)) şaka gibi insanlar ya:)

Size cevap yazdıktan sonra aradı kayınvalidem :) Rabbim sağlık versin dedi.Bir de hikaye anlattı,televizyonda kadın cıkmış doktora soruyormuş 4 tane kızım var kayınvalidem erkek istiyor demiş,doktorda sormuş kayınvalidenin kaç oğlu var kadın çok demiş doktorda onlar ona yeter siz bunları düşünmeyin demiş :) Bir de bunu anlattı gülerek :) :1:

Günaydın kızlaar, herkes iyidir umarım.
Bugün kontrolüm var, 15 gün sonra ilk kez görücem kızımı,özledim:) Dün de oğlum diziyle uçarak karnıma zıplamıştı oynamak için, çok canım yandı, yürürken biraz da acıma oluyor inşallah bir sorun yoktur.

bir tanedede bende var böyle uçan modellerden ben hergün karnıma tekme tokat yiyorum ne yapalım allah koruyordur artık.bide kocaman çocuk hep kucağımda valla hamilelerin ağır kaldırmama prensibini yerlebir ettik biz hergün kucağımda 15 kiloyla boğuşuyorum.
Günaydıııınnnnnn anneler ve bebişleri;
Benim bugün 11'de kontrolüm var, çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin...

güzel haberlerle gel canım şu anda muayenede olmalısın.

çok geçmiş olsun

sen nasılsın canım ?

Teşekkürler :) Çok şükür iyiyim,tek doktorla kalmamak amaçlı genel bir kontrol için doktor arayışındayım :) Dün kontrolümüz vardı,nasıl geçer 1 ay hem 1-2 hafta içinde görmüş olurum yine miniğimi :1: Siz nasılsınız?

kız deyince aman boşver diyenlermi var cidden.banada ikinciside erkek diyince olsun nasip işte diyenler olmuştu.

Ne güzel demişsin canım...

nasılsınız herkes iyiyidir inşallah 17. haftadayım 3l testin sonucunu bekliyorum yarın çıkarsa gideceğim hemen bebeğimide görürüm inş gösterir artık merakla herkes erkek desede :)) bugun kızımın öğrt günü kutlaması vardı hamile olduğumu kimse bilmiyordu annelerden doğuma daha var dedim kim hamile dediler 4bucuk aylık diyince karnıma baktılar bebek değil göbek gibi ama erkek bu erkek dediler kızımda heryerim şişmişti bunda hafif karnım cıktı hayırlısı bakalım gidince öğreneceğiz bu arada ben İstanbul tuzlada oturuyoruz özel tuzla hastanesine başladım ilkay arzu hanıma başka doktora gitsem mi diyorum önereceğiniz dr varmı kızımdaki dr kıyasladığımda cok fark var öyle bekliyorum sanırım 10 dk sürmüyor muayene bebeğe bakıyo ben sororsam cevaplıyor çıkıyoruz tuzla pendik civarında önereceğiniz hastane ve doktor varmı ?

kız deyince aman boşver diyenlermi var cidden.banada ikinciside erkek diyince olsun nasip işte diyenler olmuştu.

Bilinçaltında sipariş yatan insanlar var sanırım :) İlki erkek ikinci kız gb bir planlama yapıyorlar :)

Ben hep oglum olsun ıstedım.
ISmı falan hazır bısekılde beklıyordum.
Annem "kız ne kadar guzeldır...hayırlıdır." vs dese de "ya ben kız annesı olamam" derdım.
dogumda kızımın oldugunu ogrendım.
Sımdı ıkıncısını de -farketmese de- kız ıstedım hep.
Oyhhhh benım bırıcık kızım:)) ıyıkı kız olmus...
Ama "kız mı? bosver" meselesını anlamadım... saka hakıkaten:))

sımdı doktor "erkege benzıyor" dedı ya.. "olsun... o da olacak" dedım ama:))))
cok tuhafım cok!!
Allah'ım hepsıne saglık versın guzel gunlerını bol bol yasatsın.

Günaydın hayırlı cumalar arkadaslar sizler cinsiyetini öğrenip söyledikçe bende iyice heveslendim 9 una daha çok var dr arıyorum gitsem pazartesi eşim evdeyken belki öğrenirim diye meraktan çatlıycam 4 yaşında bir oğlum var buda içimden kız geçiyor ve kız olmasını çok istiyorum sağlıklı olsunda yinede kız olsun diye dua etmekten kendimi alıkoyamıyorum.

Günaydın hayırlı cumalar arkadaslar sizler cinsiyetini öğrenip söyledikçe bende iyice heveslendim 9 una daha çok var dr arıyorum gitsem pazartesi eşim evdeyken belki öğrenirim diye meraktan çatlıycam 4 yaşında bir oğlum var buda içimden kız geçiyor ve kız olmasını çok istiyorum sağlıklı olsunda yinede kız olsun diye dua etmekten kendimi alıkoyamıyorum.

hayırlı cumalar cnm,devlet hastanesine gitsen,ordada söylüyorlar...

erkek çocuk: dünya üzerinde ki neredeyse tüm insanların isteği (özellikle ilk çocukta)
kız çocuk : çoğu insanların duyduğu zaman hıım, ay, öylemi, olsun ....... gibi sözlerine maruz kalıyo...
Allah ın Nebisi MUHAMMED MUSTAFA nın da 4 kızı vardı ve onlar onun gözbebekleriydi ... bizler kim oluyoruz da Rabbim in verdiğine gönül koyuyoruz ... işte insanoğlu ademoğlu ne kadar aciziz ...
birde dün bir program izliyorum ihtiyar çift diyor ki 5 çocuğumuz var ama 1 kızımız var herkes yuvasında mutlu olsun diyo ve ekliyo '' evlat kız çocuğuymuş''

Back
X