hayırlı cumalar cnm,devlet hastanesine gitsen,ordada söylüyorlar...
netten randevu almak için bakıyordum ama bulduğum hastaneler söylemiyor cesaret edemedim bidaha bakacağım şimdi çok merak ediyorum ama öyle böyle değil ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı cumalar cnm,devlet hastanesine gitsen,ordada söylüyorlar...
7 aralık çok geç.git canım benden tavsiye. etrafımdakiler cinsiyet belli olmadı mı hala deyip duruyodu.ben de çok merak ediyordum. valla devlet olunca kafama göre gidiyorum ultrasona gircem bebeğime bakcam diye, 2 li 3 lü test yaptırıyorum ne varsa hepsini ücretsiz. bi de beklemiyorum randevulu sistem ya. hatta doktorum akşam 8 e kadar çalışıyo haftanın bir iki günü.antalya merkezdeyim ben.bi gün babasıyla gel o da baksın ultrasona dedi. iyi doktoru araştırmak önemli. devlet de olsa özel de olsa doktordaki en önemli şey vicdan.
benden sonra 37 haftalık biri girdi ultrasona hala bebişi cinsiyetini göstermemiş. artık göstermezmiş sürpriz olacak ona.
erkek çocuk: dünya üzerinde ki neredeyse tüm insanların isteği (özellikle ilk çocukta)
kız çocuk : çoğu insanların duyduğu zaman hıım, ay, öylemi, olsun ....... gibi sözlerine maruz kalıyo...
Allah ın Nebisi MUHAMMED MUSTAFA nın da 4 kızı vardı ve onlar onun gözbebekleriydi ... bizler kim oluyoruz da Rabbim in verdiğine gönül koyuyoruz ... işte insanoğlu ademoğlu ne kadar aciziz ...
birde dün bir program izliyorum ihtiyar çift diyor ki 5 çocuğumuz var ama 1 kızımız var herkes yuvasında mutlu olsun diyo ve ekliyo '' evlat kız çocuğuymuş''
netten randevu almak için bakıyordum ama bulduğum hastaneler söylemiyor cesaret edemedim bidaha bakacağım şimdi çok merak ediyorum ama öyle böyle değil ya.
Ben hep oglum olsun ıstedım.
ISmı falan hazır bısekılde beklıyordum.
Annem "kız ne kadar guzeldır...hayırlıdır." vs dese de "ya ben kız annesı olamam" derdım.
dogumda kızımın oldugunu ogrendım.
Sımdı ıkıncısını de -farketmese de- kız ıstedım hep.
Oyhhhh benım bırıcık kızım:)) ıyıkı kız olmus...
Ama "kız mı? bosver" meselesını anlamadım... saka hakıkaten:))
sımdı doktor "erkege benzıyor" dedı ya.. "olsun... o da olacak" dedım ama:))))
cok tuhafım cok!!
Allah'ım hepsıne saglık versın guzel gunlerını bol bol yasatsın.
Slmlar...
Dr.dan geldim,herşey yolunda..3 lü testi gerek görmedi dr.umuz..
Merak eden arkadaşlarım vardı,onları göremiyorum nedense...ben de sık yazamıyorum..
Allah kısmet ederse bir oğlum daha olucak..
Oğlum da yaşadığım herşeyin tersini bu hamileliğimde yaşadım..
ben karşıyakada oturuyorumm..ınsallah çok guzel olur
Slmlar...
Dr.dan geldim,herşey yolunda..3 lü testi gerek görmedi dr.umuz..
Merak eden arkadaşlarım vardı,onları göremiyorum nedense...ben de sık yazamıyorum..
Allah kısmet ederse bir oğlum daha olucak..
Oğlum da yaşadığım herşeyin tersini bu hamileliğimde yaşadım..
Slm kizlar
Kiz erkek mevzusu olmus bende size bisey anlatayim.
Benim ailemde bende dahil olmak uzere hep erkek cocugumuz var kuenlerimin hepsinin 2oglu var esim 5erkek kardeshepsinin oglu var eltim hamile erkekmis anlayacaginiz her iki ailedede kiz yok gecen sene ben hamileydim ve kizdi herkes cok mutluydu daha dogmadan hediyeleri alindi heyecanla dogumumu bekliyordu herkes 38. Haftada kalbi durdu rabbim nasip etmedi olsun isyanim yok bu dunyada nasibi yokmus tam bir sene gecti simdi yine hamileyim herkes arayip cinsiyetini soruyor bilmiyorum merak ediyorum evet hemde cok merak ediyorum ama hep duam rabbim kucagima almayi nasip et kucagima sag saglim alayimda kiz erkek fark etmez bi oglum var bir oglum daha olsun yada bi kizim yeterki saglikli olsun kucagima alayim.....
Ay cinsiyetler belli oluyor artık çoğunluklada kız gibi görünüyor. Bencede annem bana hep der allahım sanada bir kız çocuğu versin diye. Ne kadar gurur verici birşey. Ama onlar içinde hayatımdaki herseyden vazgeçerim gerekirse anne baba candır. Ama erkekler evlendikten sonra değişiyor kendi abimden biliyorum. Bizimki kesin olmasada kız diye düşünüyoruz.
Bu arada KIZLAR ben arada bunalıma giriyorum resmen. Hiçbir şey yapmak istemiyorum çok kötü oluyorum. Size oluyor mu ya. Bu gün bunalım günüm mesela. :44: