Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cinsiyetler belli oluyor artık çoğunluklada kız gibi görünüyor. Bencede annem bana hep der allahım sanada bir kız çocuğu versin diye. Ne kadar gurur verici birşey. Ama onlar içinde hayatımdaki herseyden vazgeçerim gerekirse anne baba candır. Ama erkekler evlendikten sonra değişiyor kendi abimden biliyorum. Bizimki kesin olmasada kız diye düşünüyoruz.
Bu arada KIZLAR ben arada bunalıma giriyorum resmen. Hiçbir şey yapmak istemiyorum çok kötü oluyorum. Size oluyor mu ya. Bu gün bunalım günüm mesela. :44:
kızlar benimde oglum olacak ikinci kez
Günaydın hayırlı cumalar arkadaslar sizler cinsiyetini öğrenip söyledikçe bende iyice heveslendim 9 una daha çok var dr arıyorum gitsem pazartesi eşim evdeyken belki öğrenirim diye meraktan çatlıycam 4 yaşında bir oğlum var buda içimden kız geçiyor ve kız olmasını çok istiyorum sağlıklı olsunda yinede kız olsun diye dua etmekten kendimi alıkoyamıyorum.
Ay cinsiyetler belli oluyor artık çoğunluklada kız gibi görünüyor. Bencede annem bana hep der allahım sanada bir kız çocuğu versin diye. Ne kadar gurur verici birşey. Ama onlar içinde hayatımdaki herseyden vazgeçerim gerekirse anne baba candır. Ama erkekler evlendikten sonra değişiyor kendi abimden biliyorum. Bizimki kesin olmasada kız diye düşünüyoruz.
Bu arada KIZLAR ben arada bunalıma giriyorum resmen. Hiçbir şey yapmak istemiyorum çok kötü oluyorum. Size oluyor mu ya. Bu gün bunalım günüm mesela. :44:
sanırım cinsiyetini öğrenmeyecek olan bitek ben varım.![]()
Bende varım canım sıpa göstermedi kapattı heryerini ama çok merak ediyorum pazartesi devlet hastanesine randevu aldım şansımı deniycem belki bi ihtimal söylerler.
ogrenmemeyı mı tercıh ettın.
Ablam 5 cocugunun da cınsıyetını hıc ogrenmek ıstememıstı.
erkek çocuk: dünya üzerinde ki neredeyse tüm insanların isteği (özellikle ilk çocukta)
kız çocuk : çoğu insanların duyduğu zaman hıım, ay, öylemi, olsun ....... gibi sözlerine maruz kalıyo...
Allah ın Nebisi MUHAMMED MUSTAFA nın da 4 kızı vardı ve onlar onun gözbebekleriydi ... bizler kim oluyoruz da Rabbim in verdiğine gönül koyuyoruz ... işte insanoğlu ademoğlu ne kadar aciziz ...
birde dün bir program izliyorum ihtiyar çift diyor ki 5 çocuğumuz var ama 1 kızımız var herkes yuvasında mutlu olsun diyo ve ekliyo '' evlat kız çocuğuymuş''
ben hep kızı olmayanlara üzülürüm çünkü annenin yanında olan ve onu en iyi anlayan odur erkek evlat daha bi uzaktır hani babalar için bile derler kızın yoksa babalık zevkini tatmamışsındiye, bencede öyle kızın nazlanması sevmesi bi başka
ama ben neden bu aralar kendimde oğlum olsun istemeye döndüm onuda anlamış değilim hayırlısı tabi
Yüzümde iltahaplı sivilceler çıktı oldukça da sertler ve sancı yapıyorlar. Daha önce anjioödem geçirmiştim, nüksetmesinden korkuyorum yarın için dermatoloji doktoruna randevu aldım. zaten 2 testin sonucunu göstermek için doktora çıkıcam arada onu da hallederim dedim.
sen nasılsın canım ?
evet öğrenmemeye karar verdik eşimle. ama son aylarda ultrasonla bakıldığında biz anlarmıyız onu bilemiyorum. bütün hazırlıklarımıda ağırlıklı beyaz, yeşil, sarı vb. yapıcam.
yooo anlasılmıyor.. oldukca sıkısmıs oluyor- hadı hayırlısı:))
Slmlar...
Dr.dan geldim,herşey yolunda..3 lü testi gerek görmedi dr.umuz..
Merak eden arkadaşlarım vardı,onları göremiyorum nedense...ben de sık yazamıyorum..
Allah kısmet ederse bir oğlum daha olucak..
Oğlum da yaşadığım herşeyin tersini bu hamileliğimde yaşadım..
Benimde hamilelik psikolojim bugünlerde azmış durumda eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum
Akşam sen bana hiç sarılmıyosun dedim aşkım bunalıyorum diyen sen değilmiydin cok üzerine düşmek istemiyorum dedi bilmiyorum ne konustuğumuda bilmiyorum artık ...
bazen gelip geciyor öyle düzeliyor sonra hayırlısı bakalım
Günaydın kızlaar, herkes iyidir umarım.
Bugün kontrolüm var, 15 gün sonra ilk kez görücem kızımı,özledim:) Dün de oğlum diziyle uçarak karnıma zıplamıştı oynamak için, çok canım yandı, yürürken biraz da acıma oluyor inşallah bir sorun yoktur.
Bende varım canım sıpa göstermedi kapattı heryerini ama çok merak ediyorum pazartesi devlet hastanesine randevu aldım şansımı deniycem belki bi ihtimal söylerler.