• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Slm kizlar
Kiz erkek mevzusu olmus bende size bisey anlatayim.

Benim ailemde bende dahil olmak uzere hep erkek cocugumuz var kuenlerimin hepsinin 2oglu var esim 5erkek kardeshepsinin oglu var eltim hamile erkekmis anlayacaginiz her iki ailedede kiz yok gecen sene ben hamileydim ve kizdi herkes cok mutluydu daha dogmadan hediyeleri alindi heyecanla dogumumu bekliyordu herkes 38. Haftada kalbi durdu rabbim nasip etmedi olsun isyanim yok bu dunyada nasibi yokmus tam bir sene gecti simdi yine hamileyim herkes arayip cinsiyetini soruyor bilmiyorum merak ediyorum evet hemde cok merak ediyorum ama hep duam rabbim kucagima almayi nasip et kucagima sag saglim alayimda kiz erkek fark etmez bi oglum var bir oglum daha olsun yada bi kizim yeterki saglikli olsun kucagima alayim.....
Canım cok üzüldüm cok zor olmuştur senin için:( allah bu bebeğini saglıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin dogru diyosun evlat evlâttır allah hayırlı olanından versin..nazar da hak sonuçta diri insanı mezara koyar derler bizim orda ben her evden çıkarken felak nas okuyup oyle çıkıyorum..
Benimde hamilelik psikolojim bugünlerde azmış durumda eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum:43:

Akşam sen bana hiç sarılmıyosun dedim aşkım bunalıyorum diyen sen değilmiydin cok üzerine düşmek istemiyorum dedi bilmiyorum ne konustuğumuda bilmiyorum artık ...

bazen gelip geciyor öyle düzeliyor sonra hayırlısı bakalım
:) yazık ya adamlar da ne yapacagını şaşırdı:) bizimkinin benle birlikte midesi bulanıyordu simdi de kilo alıyor:) ben karnımı gösterince o da bana gösteriyor :) neyse..cinsiyetleriniz belli oldu mu sizin?

Son düzenleme:
ama daha bizde varız teyzeleri yavrum daha cok ufak görünmüyor birşey :)))
ama annesi meraktan ölü:9:yoooo :)

biz de varız , ikili kontrolde yanıltıcı olmasın diye cinsiyetini öğrenmek istemedik, 25inde dr kontrolümüz var, bebeğimi bir an önce görmek istiyorum günler geçmek bilmiyor.

oyy oyy :) Her zaman ki halinizden daha güzel olduğunuzu unutmayın :) Hem annelik yolundasınız,hem bunu daha fazla sorumlulukla yapıyorsunuz,hem hormonlarınız sizden yana (tamam bazen çok çektiriyorlar ama iyi manada olanlar fazla :1: ) kendinizi daha iyi hissetmelisiniz.Eşlerinde işi zor,normalde hafızamdan şikayetçiyimdir hiçbirşeyi unutmam,bugün üstüste aradı şu vardı bu vardı diye eşim,ne oluyor sana diyor gülüyor :) Buarada araştırdığım şeylerde ikizlerle ilgili birşey görünce hemen siz geliyorsunuz aklıma,çok farklı bi heyecan olsa gerek :1:

ben bişey unutursam hatırlamazsam benimki beni azarlıyor :(:43::43::43:

oyy oyy :) Her zaman ki halinizden daha güzel olduğunuzu unutmayın :) Hem annelik yolundasınız,hem bunu daha fazla sorumlulukla yapıyorsunuz,hem hormonlarınız sizden yana (tamam bazen çok çektiriyorlar ama iyi manada olanlar fazla :1: ) kendinizi daha iyi hissetmelisiniz.Eşlerinde işi zor,normalde hafızamdan şikayetçiyimdir hiçbirşeyi unutmam,bugün üstüste aradı şu vardı bu vardı diye eşim,ne oluyor sana diyor gülüyor :) Buarada araştırdığım şeylerde ikizlerle ilgili birşey görünce hemen siz geliyorsunuz aklıma,çok farklı bi heyecan olsa gerek :1:

ay canım cok teşekkür ederim evet işim bir yandan zor bir yandan kolay herkesin okadar farklı teorileri varki hepsini alıyorum sağolsunlar ençokta Allah yardımcın olsun diyenlerin:)Gece çok düşündüm hamilelik boyunca sadece vucudum değil bütün hayatın değişiyor sürekli cinsiyet tahminleri yapanların doğum hikayelerini anlatanların sanki her bebek aynıymış gibi yaklaşımlarda bulunanları hamilelik boyunca olumsuzlukları diz boyu sıralayanları görümcemin telefonda aman cocuklara dikkat et demesi sanki ben insan değilmişim gibi :( bunalıyosun bi süre sonra en iyisi takmamak onuda becerebilirsem ne ala :)

Canım cok üzüldüm cok zor olmuştur senin için:( allah bu bebeğini saglıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin dogru diyosun evlat evlâttır allah hayırlı olanından versin..nazar da hak sonuçta diri insanı mezara koyar derler bizim orda ben her evden çıkarken felak nas okuyup oyle çıkıyorum..

:) yazık ya adamlar da ne yapacagını şaşırdı:) bizimkinin benle birlikte midesi bulanıyordu simdi de kilo alıyor:) ben karnımı gösterince o da bana gösteriyor :) neyse..cinsiyetleriniz belli oldu mu sizin?

aynen :)kilo sorunu bizde de var eşimde almaya başladı :) yok canım sadece bir kız bir erkeğe benziyor dedi kesin bişey söylemedi sizin oldumu?

ay canım cok teşekkür ederim evet işim bir yandan zor bir yandan kolay herkesin okadar farklı teorileri varki hepsini alıyorum sağolsunlar ençokta Allah yardımcın olsun diyenlerin:)Gece çok düşündüm hamilelik boyunca sadece vucudum değil bütün hayatın değişiyor sürekli cinsiyet tahminleri yapanların doğum hikayelerini anlatanların sanki her bebek aynıymış gibi yaklaşımlarda bulunanları hamilelik boyunca olumsuzlukları diz boyu sıralayanları görümcemin telefonda aman cocuklara dikkat et demesi sanki ben insan değilmişim gibi :( bunalıyosun bi süre sonra en iyisi takmamak onuda becerebilirsem ne ala :)

aynen :)kilo sorunu bizde de var eşimde almaya başladı :) yok canım sadece bir kız bir erkeğe benziyor dedi kesin bişey söylemedi sizin oldumu?
Sorun su ki ben kilo almadım daha sadece karnım buyuyo ama esim alıyo:) bide diyo ki cok istahli yiyorsun benimde canım istiyo:)
Pazartesi gidicem canım bende bakalım gösterecekler mı 1 ay once biri erkeğe benziyor dedi ama biraz inanmakla birlikte erken oldugu için güvenmedim pek:)

Sorun su ki ben kilo almadım daha sadece karnım buyuyo ama esim alıyo:) bide diyo ki cok istahli yiyorsun benimde canım istiyo:)
Pazartesi gidicem canım bende bakalım gösterecekler mı 1 ay once biri erkeğe benziyor dedi ama biraz inanmakla birlikte erken oldugu için güvenmedim pek:)

bana cok benziyorsun bende 1 kilo aldım :) ben inan hiç önemsemiyorum hepsine razıyım eşimin azda olsa 1 tane erkek olmasını istediğinin farkındayım ailesinde hiç erkek torun yok :) ama bana göre sağlıklı olsunlar yeter çünkü karnımda taşırken bile endişeliyim onlar için

bana cok benziyorsun bende 1 kilo aldım :) ben inan hiç önemsemiyorum hepsine razıyım eşimin azda olsa 1 tane erkek olmasını istediğinin farkındayım ailesinde hiç erkek torun yok :) ama bana göre sağlıklı olsunlar yeter çünkü karnımda taşırken bile endişeliyim onlar için
Allah vaktiyle zamaniyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bende hepsine sevinirim:) benim esim de kız istiyo gibi biraz güya bana caktirmiyo ama bi kızım olsa söyle olur boyle olur falan diyo sürekli onunda kız kardeşi yok hiç sanırım ondan:) bakalım hayırlısı..ikiz anneleri topigimize gelmiyosun hiç bu ara hatırlatmış da olayım:)

Az önce gördüm minik kızımı... Ellerini başının altına yastık yapmış gülümsüyor, yatıyordu. Allah'ım sen ne büyüksün, nelere kadirsin.
Hamile olarak dua etmek geldi içimden bir kere daha, Allah'ım canı gönülden isteyen herkese evlat versin, verdiği evlatları korusun, sakınsın. Amin:)

canım merakımdan soruyorum adının yanındaki rakamlar neyi temsil ediyor?

unıversıtedekı okul numaramdı.aklımda kalan tek numara nerdeyse ondan onu ekledım

Off burnuma kokuları geliyor böylee ama nasıl aşeriyorum resmen çokta düşkün değilimdir aslında:(
Kardeşin idare eder durumda mı peki ? Olmamış derken :D Vazgeçicem içmekten sanırım :)

Benim sormak hiç aklıma gelmedi yani 3 gündür böyle. Ben çok aramam kahveyi 40 yılda bir lakin aşeriyorum işte. Neyse anlaşılan o ki bu sevdadan vazgeçip kendimi portakala vermeye devam edeyim :)

Doktor randevusunada çok var arayıp söylesem muayene etmem lazım der. Düşünmekteydim ama şu bebeğin vücdundan 100 saat atılmaması kafamı karıştırdı :D

ben gerçek bir kahve tiryakisiyim doktoruma sorduğumda bana söylediklerini aynen aktarıyorum ''abd de güne kahveyle başlanır ve günde en az 6 bardak kahve içilir.sağıklı çocuklar doğar.biz bunu fazla abartmayalım 2 fincanı geçmeyelim mümkünse bol sütle birlikte içelim.''benim granül kahvelere cok düşknlüğüm yok eskidende günde 1 tane türk kahvesi içerdim şimdide içiyorum bütün arkadaşlarımda gebelikleri süresince içtiler.

Evden cıkamadıgımdan...cıktıgım o ıkı gunde de esım ve kızımın ıhtıyaclarını gıdermek ıcın kosturdugumdan kendıme bıseyler alamadım.
Kızımda karnım 5aylıkken cıkmaya baslamıstı ama bu defa bayagıdır dısarda:)... yanı hamıle kıyafetı sart. dun ınternetten sıparıs vereyım
barı artık ne zaman gelırse... anam!!! sabah ılk ısıklarla kapıdaydı kıyafetler:))) hey Allah'ım kargo konusunda oldukca kısmetsız
gecmısım varken...ben evden cıkmayayım dıye..tovbe tovbeeeeee:)

En cok temızlık yapmayı ozledım.
Bı yapsam 1 ay yatsam aglamayacagım.. offff adama cok yuklenıyorum.
Normalde eslerın bırlıkte karar vermesı gerekır ya cocuk sayısına.
ben hep bayanın bu konuda bır tık onde oldugunu dusunurum. netıcede sıkıntı ceken -bı sekılde- hayatı kısıtlanan o.
Amma ben bızım ıcın -benım hayatım sıfırlandıgı halde- bu hakkı artık esıme devretmek ıstıyorum.
Ya adam camasır utu yemek...ve kızım... offff cok sınır bozucu.

Son düzenleme:
kızlar 10 gündür midemde yanma hazımsızlık var.berbat bir his midemden boğazıma kadar yanıyorum.aynı şeyi yaşayan var mı?bana bir çare!!!:53:

bennnnn
ya bunu sureklı soylemek ıstemıyorum ama adım "MIDEvePROBLEMLERI"ne cıkacak..
Valla ınternetten arastır...mıdeyı yakan gıdaları tuketme.
Yedıkten sonra 1/2 saat kadar dık otur. yanı ne bılım bende ıse yaramadı hıcbırı ama 10 gunlukse senınkı
gecıcıdır kesın. gecmıs olsun.

bennnnn
ya bunu sureklı soylemek ıstemıyorum ama adım "MIDEvePROBLEMLERI"ne cıkacak..
Valla ınternetten arastır...mıdeyı yakan gıdaları tuketme.
Yedıkten sonra 1/2 saat kadar dık otur. yanı ne bılım bende ıse yaramadı hıcbırı ama 10 gunlukse senınkı
gecıcıdır kesın. gecmıs olsun.

umarım geçicidir.ne yesem rahatsız ediyor su bile içsem sanki bir şişe acılı şalgam içmişim gibi.

kızlar 10 gündür midemde yanma hazımsızlık var.berbat bir his midemden boğazıma kadar yanıyorum.aynı şeyi yaşayan var mı?bana bir çare!!!:53:

mide yanması çok kötü ya,dün akşam yemekten sonra midem yanmaya başladı,ballı süt içtim geçti çok şükür...

umarım geçicidir.ne yesem rahatsız ediyor su bile içsem sanki bir şişe acılı şalgam içmişim gibi.

soda da ıyı gelır...sık sık okudum. bende ıse yaramadı hıc ama ıstıkrarlıyım, sık sık ıcıyorum.
Su; yenı yenı tuketmeye basladım.
Normalde cok ıcerdım ama mıde sıkayetlerım baslayalı 1/2 bardak bıle ıcemıyordum gunde. soda ıle atlattım o donemlerı.
Sımdı 1lt ıcebılıyorum sukur. artacak ınsaellah.

Back
X