- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
- 163
Canım cok üzüldüm cok zor olmuştur senin içinSlm kizlar
Kiz erkek mevzusu olmus bende size bisey anlatayim.
Benim ailemde bende dahil olmak uzere hep erkek cocugumuz var kuenlerimin hepsinin 2oglu var esim 5erkek kardeshepsinin oglu var eltim hamile erkekmis anlayacaginiz her iki ailedede kiz yok gecen sene ben hamileydim ve kizdi herkes cok mutluydu daha dogmadan hediyeleri alindi heyecanla dogumumu bekliyordu herkes 38. Haftada kalbi durdu rabbim nasip etmedi olsun isyanim yok bu dunyada nasibi yokmus tam bir sene gecti simdi yine hamileyim herkes arayip cinsiyetini soruyor bilmiyorum merak ediyorum evet hemde cok merak ediyorum ama hep duam rabbim kucagima almayi nasip et kucagima sag saglim alayimda kiz erkek fark etmez bi oglum var bir oglum daha olsun yada bi kizim yeterki saglikli olsun kucagima alayim.....
:) yazık ya adamlar da ne yapacagını şaşırdı:) bizimkinin benle birlikte midesi bulanıyordu simdi de kilo alıyor:) ben karnımı gösterince o da bana gösteriyor :) neyse..cinsiyetleriniz belli oldu mu sizin?Benimde hamilelik psikolojim bugünlerde azmış durumda eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum
Akşam sen bana hiç sarılmıyosun dedim aşkım bunalıyorum diyen sen değilmiydin cok üzerine düşmek istemiyorum dedi bilmiyorum ne konustuğumuda bilmiyorum artık ...
bazen gelip geciyor öyle düzeliyor sonra hayırlısı bakalım
Son düzenleme: