- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.100
- 398
günyadın kızlar
bi haftadır olmasada dünden beri fecibi baş ağrısı geldi bana akşam 7 de yattım geç kalktım ama hala geçmedi çok ağrıyo gerçekten geçirmek için bişeyler yaptın mı sen
Benim annem de içten içe öyle düşünüyor,hatta biz de hamileydik ama böyle değildik diyor. Ama pek umursamıyorum açıkçası.
Şımarıklık yapmadığımı biliyorum, yapsam yaparım zaten kime de. Kocam çekecek nazımı
Ayrıca hangi hamile ister ki sıkıntı çekip yakınmayı. Benim de göğüslerim çok acıyor, ağlayasım geliyor bazen duşta su değince falan. E bu mızmızlık mı, acıyor işte. Herkesin hamileliği bir değil, sıkıntı çekmesek yakınmayız biz de...
Ayrıca sizin ikinci hamileliğiniz, hiç öyle durduk yere mızmızlık yapmazsınız eminim ki. Hadi ilk olsa neyse,biraz naz yapar insan...
Anneniz başka şeye bunalmış ve size patlamış bence. Keşke o kadar üzülüp yıpratmasaydınız kendinizi. Annenizle de oturup konuşursunuz müsait bir zamanda. Küslük olmasın tabi ama kırıldığınızı, hassas olduğunuzu anlatın. O da anlayacaktır sizi...
Çok heyecanlııııHayırlı,iyi haberler duymanız dileğiyle.Ben çok merak ediyorum kontrollerden dönenleri,bebiş haberlerini
Günaydın KIZLAR sohbet koyu :) Ben huzursuz bir gebelik geçiriyorum eşimin işleriyle başım dertte. Ortaklığı var 2 yıldır adam gibi para kazanamıyorlar. Defalarca konuştuk annesi. Babam ben. Anlamıyor.aynı tas aynı hamam.Senden ayrılırım diye tehdit bile ettim . Hemen savunmaya geçiyor.Bebeğim doğumdan sonra huzursuz bir bebek olacak diye çok korkuyorum. Ben bebeğime ne alabilirsem ne yapabilirsem o gibi görünüyor. Babasından pek bir beklentim yok açıkçası Buda beni çok mutsuz ediyor. Of ne yapayım ben
2 güne bir basım ağrıyor benim deözellikle kalabalık ortamlara girdiğimde.. esime masaj yaptırıyorum sol tarafım ağrıyor hep ve inanır mısınız bilmem felak nas ayetelkursi okuyup üflemesini söylüyorum ve bi sure sonra geçiyor..brlki psikolojik ama önemli olan ise yaramasi..
Benim de zaman zaman geçmek bilmeyen baş ağrılarım oluyor. Haftada 1-2 kez. Bugün de onlardan biri.
İlaç kullanmak istemiyorum ama doktora son gittiğimizde danıştık, minoseti günde 2 kez kullanabilirsin dedi.
Çok dayanılmayacak gibi olmadığı sürece içmiyorum tabi. Onun yerine ılık bir duş alıp uzanmayı tercih ediyorum.
Keşke benim yanımda da okuyup üfleyecek biri olsa. O da iyi geliyor bana ama annem uzakta malesef
geldik şimdi canm hala ağzım kulaklarımda :)) kızımız olacakmış inşallah :) sağlığı sıhhati yerindeymiş çok şükür :) cinsiyetini öğrenemeyenlerde inşallah en yakın zamanda öğrenir :)
geldik şimdi canm hala ağzım kulaklarımda :)) kızımız olacakmış inşallah :) sağlığı sıhhati yerindeymiş çok şükür :) cinsiyetini öğrenemeyenlerde inşallah en yakın zamanda öğrenir :)
Günaydın KIZLAR sohbet koyu :) Ben huzursuz bir gebelik geçiriyorum eşimin işleriyle başım dertte. Ortaklığı var 2 yıldır adam gibi para kazanamıyorlar. Defalarca konuştuk annesi. Babam ben. Anlamıyor.aynı tas aynı hamam.Senden ayrılırım diye tehdit bile ettim . Hemen savunmaya geçiyor.Bebeğim doğumdan sonra huzursuz bir bebek olacak diye çok korkuyorum. Ben bebeğime ne alabilirsem ne yapabilirsem o gibi görünüyor. Babasından pek bir beklentim yok açıkçası Buda beni çok mutsuz ediyor. Of ne yapayım ben
Baş ağrısına iyi gelen dualar
1.dua
Bismillahir Rahmânir Rahim. Kâf-Hâ-Yâ-âyn-Sâd. Zikru rahmeti Rabbike abdehü zekeriyyâ. İz nâdâ Rabbehü nidâen hafiyya. Kâle Rabbi innî vehenel azmu minnî veştealer ra’sü şey’en velem ekün bi düâike Rabbi şakıyya. Üskün bi iznillahi Teâlâ yâ berrun. Üskün bi iznillahi Teâlâ yâ berrun.
2.dua
Rabbünallâhüllezî fıs semai tekaddesesmüke, emruke fıs semai vel ardı kemâ rahmetüke fıs semâ' fec'al rahmeteke fil ardığfir lenâ havbenâ ve hatâya n â ente rabbüt tayyibine enzil rahmeten min rahmetike ve şifâen min şifâike alâ hâzel veceı.
3.dua
Bismillahirrahmânirrahîm
Resûlullah, Hazret-i Alî’ye buyurdu ki: “Başın ağrıyınca, elini başına koy ve Haşr sûresinin sonunu – Lev enzelnâ’dan itibaren – oku”
Resûlullah’ın Haşr sûresinin bu kısmını okuduğu zaman, mübârek elini, mübârek başına koyduğu ve: “Ölüm hâriç, bu her hastalığa şifâdır” buyurduğu bildirilmiştir (Bu ayetler, ayatı hırz dualarının içinde vardır)
Haşr Suresi 21-24 Ayet
Okunuşu:
Bismillahirrahmanirrahim
21 Lev enzelnâ hâzel kur'âne alâ cebelil-leraeytehû khâşian(m)-mütesaddian(m)-min haşyetillâh Ve tilkel emsâlü nadribuhâ linnâsi leallehum yetefekkerûn 22 Hüvallâhüllezî lâ ilâhe illâ hû âlimül ğaybi veş-şehâdeti hüver-Rahmân-ür-Rahîm 23 Hüvallâhüllezî lâ ilâhe illâ hû El Melik'ül Guddûs-üs-Selâmü'l Mü'minül Müheyminül Azîzül Cebbârül MütekebbirSübhânallâhi ammâ yüşrikûn 24 Hüvallâhül khâligul bâriül musavviru lehul esmâül hüsnâ Yüsebbihû lehû mâ fis-semâvâti vel'ard Ve hüvel Azîzul Hakîm
-----
arkadaşlar ben başım ağrıdıgında bu duaları denedim suya okuyup suyu içtim ve duaları kağıda yazıp yanımda taşıdım, bana faydası oldu
size de şifa olur inşallah, doktorum bana parol yazdım ilaç evde duruyor ama ben kullanmak istemiyorum açıkçası
Hadi bakalım canım. Güzel haberlerle gel inşAllah.
benimde kalabalığa girince ve üzülünce hemen ağırmaya başlıyo, bende bol bol kendimi okumaya çalışıyorum dün akşam aslında eşime diyecektim oku beni diyede uyumuşum öyle ilaç kullanmayıda pek svmiyorum dayanacaz artık
gözün aydın maşallah darısı benim başıma inş
Çok sevindim,hep iyi haberlerini duyun inşallah,maşallah miniğeBiz öğrenemedik,kıza benziyor ama olmayadabilir dedi doktor,ben eşime prenses babası diyorum ama bakalım nasibimiz neyse başımızın üstüne :)
gözün aydın bir cimcime daha geliyor demekki
Amiiiin:) ne guzel bi kız bebek allah saglıklı sıhhatli kucağına kavuştursun:)geldik şimdi canm hala ağzım kulaklarımda :)) kızımız olacakmış inşallah :) sağlığı sıhhati yerindeymiş çok şükür :) cinsiyetini öğrenemeyenlerde inşallah en yakın zamanda öğrenir :)
günyadın kızlar
bi haftadır olmasada dünden beri fecibi baş ağrısı geldi bana akşam 7 de yattım geç kalktım ama hala geçmedi çok ağrıyo gerçekten geçirmek için bişeyler yaptın mı sen
slm canım, üzülme neredeyse seninle aynı şeyleri yaşıyorum.
benim de eşim 2 yıldır kendi işini yapıyor ve para kazanamıyor. eniştesi ile ortak. taa başında ben çok söylendim 6 ay bir sene oldu, şimdiye kadar kazanamadıysan bundan sonra zor falan dedim. ama ailesi hayırlısıyla olur açılır falan diyo. ya nereye açılıyor ben çalışmasam ne yiycez kimsenin haberi yok.
neyseki ben tutumlu davrandım da çok açılmadık ama görümcem bilmem kaç para borç yapmış veee şimdi de o diyo olmuyosa zorlamayın kapatın falan....
veeee
eşim şimdi bana diyoki seni dinlemeyince burnum..b....n çıkmıyo. sonunda anladı, ama giden gün ömürden gidiyo.
yinede herşey için ALlah'a şükrediyorum sağlığımız sıhhatimiz yerinde. Allah bebeği bize aratmadı. ya eşimin işi olaydı belki de o para bebek için DR DR gezmeyle gidecekti ya da ne bilim başka bişey için gidecekti.
uzun lafın kısası herşer de bir hayır vardır. en azından şuanda onlar bize muhtaç değerimiz bugün değilse bile eninde sonunda anlayacaklar.
üzme kendini lütfen....
benimde oğluşum geliyormuş.
13. haftada DR erkek demişti. 14 buçuk olduğunda rahatsızlanınca tekrar gitmiştim DR a yine erkek dedi. kız erkek farketmezde şimdi oğlum diye sevipte sonradan cinsiyet değiştirirse o kötü olur:)
benimde oğluşum geliyormuş.
13. haftada DR erkek demişti. 14 buçuk olduğunda rahatsızlanınca tekrar gitmiştim DR a yine erkek dedi. kız erkek farketmezde şimdi oğlum diye sevipte sonradan cinsiyet değiştirirse o kötü olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?