2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Rabbim gönlümüzden geçeni verdi çok şükür,aratmadı miniğimizi,inşallah sağlıklıda olsun yeter,eşimde bende cinsiyete hiç odaklanmadık.Ama cinsiyeti öğrenmekte ayrı bir sevinç,tahmin bile böyle heyecanlandırdığına göre :) Erkek anneye ayrı bir duruş katıyor,kız da çok yakışıyor :) İkiside ayrı güzel

Annesine benzesin,maşallahh

aynen, kaynanalar anca oğlunu tutar.
şimdilik benim koca en azından kafasına vuruyor inşallah seniinki de en kısa zaman da anlar değerini.

amann dert ettiğin şeye bak, ya sana benzeyecek, ya da babasına:

ben şöyle bişey farkettim. biz 8 kardeşiz ve hepsinin çocuklarının gözleri eşlerine benzemiş. yani ablamların çocukları eniştemlere, abimlerin çocuklarının gözleri ise yengemlere benziyor. bu nedenle benim oğlanında gözleri babasına çeker diye düşünüyorum. bir de eşimde bende kumralız bebiş de sarışın veya kumral olur gibime geliyor.
Eli ayağı düzgün olsunda hayırlısı ile.

arkadaşlar, ben 5 gündür gribim. ilaç içemeyeceğim için nane limon, acı, kuşburnu vb. şeylere ağırlık verdim. bugün biraz daha iyiyim ama rahimimde ara ara sancı oluyor. acaba öksürürken hapşırırken bebeğe bişey olmuşmudur, korkuyorum. bir de bugün hafiften kulağımda ağrıyor, acaba grip yayıldıda kulağamı vuruyor. grip olup geçiren var mı arkadaşlar?
bana yol gösterin lütfen

sanırım bende yeni grip oluyorum. hapşurmaktan mahvoldum.burnumda akıyo.zaten sabah kalktığım gibi boğazım acışıyodu.şimdi git gide artıyo.gözlerim sulanıyo ve tam rahat açamıyorum (

canım çok geçmiş olsun ben 1 hafta öksürdüm burdanda görmüşsündür belki isyan hallerimi:) kasıklarım ağrıyodu artık öksürmekten. dr a gttm en sonunda mecburen çünkü bebeğime bişey olacak diye korktum. antibiyotik veremem dedi öksürüğünü azaltması için şurup verdi ismi benical bebeklere bile kullanılıyo sanırım. bende çok ilaç içen biri değilimdir zaten oturur çekerdim hastalığımı:) ondan sanırım etkisi oldu oldukça azaldı öksürüğüm 3 gün kullandım sadece. ıhlamur nane limon ballı limonlu şerbet denemediğim kalmamıştı. istersen kullan tabi dr una sor öyle:) çoook geçmiş olsun şimdiden. bide şey denicem annem çok ısrar ediyoda midem bulanıcak diye yapamıyorum. harnup pekmezi var keçiboynuzu da deniyo. bir çay bardağına ılık su ile karıştırıp hergün iç dedi. ablam hamilyeken öyle iyileştirmiş. onude denicem. sende dene istersen

Amiiiin:) ne guzel bi kız bebek allah saglıklı sıhhatli kucağına kavuştursun:)

amin canm cümlemizle beraber inşallah :)

Teşekkür ederim canım, oğlum bana çok benziyor esmer bir çocuk..bu da eşime benzesin sarışın ve yeşil gözlü olsun :))

Yukarda ne güzel yazmışsınız,ben de yazıcaktım da çok asabiyim gergin yazmaktan korktum kendimden..bir annenin bir kızı olmalı demiş arkadaş...bu bizim yarım olduğumuzu mu v.s. mi gösterir..İlla bir kız olmalı şartmı yani..Tam bir anneyim hiç bir eksiğim yok eminim burdakilerin de kesinlikle yoktur..Farklı muamelemi oluyor anlamadım..Forumda da defalarca söyledim,sayfaya ilk yazanlardan da benim..ne farkeder,sağlıklı olsun..

Amin canım,yok dert etmiyorum..merak işte..ultrason fotolarına bakıp bakıp duygusala bağlıyorum..nasıl seviyorum onu şimdiden Allahım herkese anne-baba olmayı nasip etsin..Allah gönlümüze göre versin..

Geçmiş olsun,hapşırırken duyulan acıyla bişey olmaz demişti dr. bana,tam 1,5 ay gribim sürmüştü..
Limonlu su içmek,Ihlamur zenfecil tüketmek,Pekmez-bal çok iyi geliyor,en kısa zamanda iyi olursun inşallah.

heeeee gelelım gogus meselesıne ya da meme meselesıne:)))
benım de ıcım dolu bu konuda.
ben normalde cupE kullanıyorum yanı devasa:)
sımdı hanı kızımı emzırıyordum ya ben kızım ıkı yasında ben 1aylık hamıle ıken bıraktık emmeyı (tam da planladıgım gıbı ock sukur)...
benım sut cekılmedı hala.. ıyıce de gogusler doldu.
ya da kızımın hakkı cekıldı bebegın hakkı geldı ???? bılemıyorum...
yenı bebegın hakkı 5-6 aydan once de gelır mı bılemedım.. yanı ortalık karısık.:))
benım cupE oldu sıze.. cup Z :))))

ok. denemeye çalışırım. saol.

sanırım bende yeni grip oluyorum. hapşurmaktan mahvoldum.burnumda akıyo.zaten sabah kalktığım gibi boğazım acışıyodu.şimdi git gide artıyo.gözlerim sulanıyo ve tam rahat açamıyorum (

canım, yapabilirsen başından önlem almaya çalış. bilinen c vitamini meyve, sıvı tüketmek vb. şeylerin yanı sıra tuzlu su ile ağzını bol bol çalkala.
burnuna da tuzlu su çek bu da biraz rahatlatıyor.
ben diyomki bunu bir atlatayım tuzlu su ile hergün gargara yapayım.
yoksa önümüz kış. ben çok çabuk grip alıyorum.

dediğimi baya bi yanlış anlamış farklı yerlere çekmişsiniz annelik kız ya da erkek evladın olmasıyla orantılı bişey deil yarım ya da tam olmakla ne alakası var anlayamadm..demek istediğim kız evlat erkeğe göre anneye daha yakındır yardımcıdır dert ortağıdır erkek annesi olmayıda isterdm ki hep içime öle doğmuştu ama kızımız geliomuş..bu yazdıklarımdan da başka yorumlar çıkmaz umarımm..

Onları Allah'a havale ediyoruz :) Bilinçaltında sipariş yatanlar onlar,sıkıntı çekmemiş,sıkıntı çekeni görmemiş olanlar diye tahmin ediyorum.Çok şükür ki etrafımda o yapıda insanlar yok,gerçekten ciddi anlamda kırıcı olurum. Çok kızdım çok:99: Allah sağlık versin işte,beden sağlığı,ruh sağlığı,akıl sağlığı...

aynen öle canm her seyden önce sağlıklı olmaları..duyunca şoke oluosun bişi çıkamıo ağzından bundan sonra böle bişi duyarsam gardımı aldım ağızlarının payını veririm :))

HAnımlarrr gecmısler olsun su tuzlu gargarayı deneyın.. zaten bebeklere de uygulanacak yontemlerın ılkı serum fızyolojıktır.
aynısı. gecmısler olsun.
HAyırlı olsun saglıklı olsun zamanında gelsın sızlerı mutlu etsın...
saka?!!!! ayyy rabbım koruyor ınsanları da benım karsımda kımse boyle bı laf etmedı.. duyunca boyle oluyorsam...
AAAAAA yanlıs anlamıssın ama... arkadas "bır anne" derken sayısal manada kullanmadı kı o "bır"ı.
Olur mu oyle sey... ya anne-kız ılıskısınden bahsetmeye calısmıs.
Ben kız hıc ıstememıstım..sımdı ne kadar mutluyum kızımla. oglum olsa mutsuz mu olacaktım..yooo.
Kız cocukları ıcın "ne guzel annesıne yoldas olacak..hayırlı evlat kız cocugudur..hastanelerde gorursunuz hep anne babalarını tasıyan
kızlardır" denır..
e erkekler ıcın de "babasının oglu...babasına yardımcı olacak.. ısını yurutecek.. ılk cocugun erkek olması ıyıdır" denılır
hepsı ayrı ayrı... sımdı ben ılk oglum olmadı dıye dovuneyım mı...hıc de bıle ıkıncı erkek olur..olmazsa ucunsu.. olmazsa da olmaz.
Allah'ım hayırlısını saglıklısını nasıp etsın..
Annesın en ıyı sen bılıyorsun. Ama arkadas onu demek ıstemedı.

Arkadaşm çok teşekkr ederm duygularıma tercüman olduğun için :) aynen senn anlattğn gibi çünkü :) diğer konuyada gelince cahiliyet mi düşüncesizlikli mi bilemiorum ama bu devirde hala böyle düşünülmesi tuhaf malesef..

tüm anne adaylarına merhaba,

geçen sayfaları okudum üzülenler ağlayanlar kendını kötü hissedenler olmuş. annenın hamılelıkte yasadıgı bebege geçiyor. herkes ve drlar bunuı dıyor. En azından sağlıklısınız işe gıdıyorsunuz havanız değişiyor farklı kişiler görüyorsunuz. Kanamalardan dolayı ben 9 ay boyunca yatmak zorundayım.Bugun heyet raporumuzu da aldık.. bu gün 4 lü testimiz vardı bir umutla evde yavasça yürüyeyim mi dedim hayır sadece tuvalete kalkabılırsın dedi:Cunku gecen haftalarda hastanede yattım falan fılan...ben de eskiden çok ağlardım. Ama ağlamıyorum artık olumsuz düşünmüyorum. Kötü şeyler dusununce uyuyamazdım artık allahıma bıraktım. yatakta nasıl vakit geciyor derseniz Şal örüyorum, bebege yönelık bırsey örmüyorum, kıtap okuyorum habire film belgesel izliyorum alese ve yabancı dil sınavına çalışmaya başladım doktora için, oyun oynuyorum, puzzle yapıyorum. Annem bakıyor bana. canım annem 2 aydır evıne gıdemıyor.Kayınvalıdem de bır ay bakmıstı saolsun.yemek yataga geliyor sadece banyo tuvalet ıcın kalkıyorum.Ama asla aglamıyorum bebegım huysuz olmasın dıye cunku daha once agladıgımda kasıklarım agrırdı.Acıklı fılm ya da şarkı dınlemıyorum habıre hareketlı hatta çok komık ellerımle sadece dans bıle edıyorum. ben eskıden cok aktıf bırıydım işim yogundu habıre gezer dolaşırdık ben bıle bu sürece alıştım. Ama tabıkıde eşim annemler ve kayınvalıdemın hakkını ödeyemem.bır de her hafta zıyaretıme gelen havamı degıstıren canım uc tane arkadasım da saolsun hep moral verıyorlar.. Benım de kaderım buymuş dıyorum asla bebegımı üzmüyorum.. O yüzden çok şanlısınız kendınızı ve bebişlerinizi üzmeyin.. Ayrıca bızım cınsıyet erkek degışmedı bu sefer.. drdan da bır aferın aldım:) yatmana ragmen sadece 1,5 kılo almıssın dedi:)60 la tup bebege basladık:) sımdı 61,5:) ama kocaman bır gobek:)sana serbest zaten yatıyorsun canının ıstedıgını abartmadan ye dedı:) Sakın üzmeyin ağlamayın ılerde huysuz cocuklarla bır ömur boyu ugraasırız yoksa:) ne yaparız o zaman degıl mı:))))

Evlatlarimiz sağlıklı olsun da hayırlı olsun da cinsiyeti hiç önemli değil. Kuzum benim ben dr sormadan demişti cinsiyeti kiz da erkekte ikisininde ayrı güzelliği var.

canım, yapabilirsen başından önlem almaya çalış. bilinen c vitamini meyve, sıvı tüketmek vb. şeylerin yanı sıra tuzlu su ile ağzını bol bol çalkala.
burnuna da tuzlu su çek bu da biraz rahatlatıyor.
ben diyomki bunu bir atlatayım tuzlu su ile hergün gargara yapayım.
yoksa önümüz kış. ben çok çabuk grip alıyorum.[/QUOTE]

tavsiyelerin için çok sğl canım.sabahtan beri kötüye gidiyorum.işteyim yapabileceğim hiçbirşey yokki.anca eve gidince bi hal çaresine bakacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…