Arkadaşım 8 kasımda dr kontrolünde dr biz sormadan erkek dedi. Ama kesin bilgiyi 9 aralıkta söylerim dedi :)
biz de bu hafta sonu gideceğiz bakalım görebilecek mi :) öncelikle sağlıklı olsunlar tabi
kızlar merhaba ...bende hasta oldum dr falan gitmiyorumhuy işte hiç sevmem gitmeyi eczaneye gitti sabah eşim bi öksürük şurubu tamam ama içim parçalanıyo öksürürken hiç öyle altarnatif şeyleri içmeyide sevmem neyse bir kaç güne atlatırım inşaAllah ...
northstar .... canım yaşadıkların hiçte yabancı olmadığım konular ve inan senden çok çok daha zor zamanlar yaşadık yanlış anlama diyebilirsin ki herkesin kendine yaşadığı hayat zor , ama inan çok zor dönemler atlattık halada etkileri sürüyo ..yalnız eşine tam de
stek olursan altından kalkarsınız nacizane fikrim ... inşaAllah bir an önce atlatırsınız
oferta... ben sayfaları okuyana kadar sen yapabileceğin en güzel şeyi yapmışsınçok sevindim inanki şükretki sana kızan annen var ya olmasaydı ...ben 8 yaşımda kaybettim annemi . anne bu yeri doldurulmuyo asla anne olsakta anne istiyoruz
28 mayıs gibi bebeğim doğucak hayırlısıyla... 1 oğlum var şubatta 5 yaşında olucak. bebeğimde erkeğe benziyomuş net olarak 2 hafta sonra belli olucak
Cup e varmiymis ben 75 B idim 12. Hafta C ye geçtim ama sanırım D nin yolu gözüktü :) hatta E oldugunu bilmiyordum acaba varmidir diye dün düşündüm daha:) annem de noldu ya bunlara diyo ne biliyim noldu :)heeeee gelelım gogus meselesıne ya da meme meselesıne:)))
benım de ıcım dolu bu konuda.
ben normalde cupE kullanıyorum yanı devasa:)
sımdı hanı kızımı emzırıyordum ya ben kızım ıkı yasında ben 1aylık hamıle ıken bıraktık emmeyı (tam da planladıgım gıbı ock sukur)...
benım sut cekılmedı hala.. ıyıce de gogusler doldu.
ya da kızımın hakkı cekıldı bebegın hakkı geldı ???? bılemıyorum...
yenı bebegın hakkı 5-6 aydan once de gelır mı bılemedım.. yanı ortalık karısık.:))
benım cupE oldu sıze.. cup Z :))))
Canım 13 haftadan itibaren elimle karnımı hafifçe kavradigim zaman ikisinin de nerde oldugunu bilebiliyordum hem sert hem hassas oluyo :)Benim haftamda ya da o günlerden geçen arkadaşlar elinizi karniniza koydugunuzda bebeğin yerini anliyo musunuz elinize birşey takılıyor mu
Tuvalete çıkınca geçiyor canım eger çıkmazsam bende akşamları 1 ay daha büyüyorum:)Hanımlar siz de akşamları şişiyor musunuz benim gibi
akşam yemeklerden sonra net 5-6 aylık görünüyor göbeğim:))
var mı bir hal çaresi bu şişkinliğin
Tuvalete çıkınca geçiyor canım eger çıkmazsam bende akşamları 1 ay daha büyüyorum:)
teşekkür ederim hepinize yorumları için boğazım düğümlendi işteyim gözümden süzülen yaşlara mani olamıyorum bilgisayar başındayım.az önce dediğinizi yaptım aradım annemi hiç bişey yokmuş gibi konuştuk bankadaymış sıra bekliyormuş dün gelmediniz Kuzeyin öğretmenine başörtüsü oyalamış öğretmenler günü için onu verecektim dedi. içim acıdı ben ise dün hiç aramadım sormadım ve bir daha hiç gitmem filan dedim kendi kendime.off ya kendimde anneyim anlamıyorum ben galiba boşuna bütün cumartesi ağladım durdum.içimdeki miniğe hiç acımadım bile.
Destek olduğunuz için sağolun arkadaşlar. Şimdi sakinleştim biraz sabah 2.5 saat ağladıktan sonra. Annemde gel bize değişiklik olur dedi ama gelemicem Halim yok dedim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?