2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canım çok geçmiş olsun dün de ben baktım ki hapşuruyorum yaptım bizim şifa çaydan eşime de içirdim o hasta oldu mu bende oluorum :)) üç gece ard Arda içicem :)) bi de naptım bilio musun cam kavanozlarım vardı onları folyoyla kapladım dışlarını su doldurdum 6-7 damla okiliptüs yağı damlattım peteklerin üstüne koydum havayı kurutmuyor ve nezle gribi engelliyormuş tavsiye ederim :) evde buhar makinası var onu sevmiyorum nedense :)

Bugün eşim transfer için bir iş yeri görüşmesine üçüncü aşama için çağrıldı koşulları daha iyi olucak Rabbim izin verirse iki güne belli olacakmış dualarınızı bekliyorum ... Ben de KPSS ye girmiştim bu arada bankadan istifa ettim çalışma şartlarından dolayı tek il tercihim olduğu için hala atanamadım bekliyorum son bir atama daha var Haziran da belki o olur ama şansa bırakmamak in tekrar çalışmaya başladım iktisat mezunuyum 82,5 puanım var benden bir yıl önce bulunduğum ile arkadaşlarım 78 le atandı bu sene kadro açmadılar şansızlık diz boyu :) ama hayırlısı diyorum bebişim annesini üzmüyor daha iyi imkanları olsun diye KPSS ye tekrar başladım çalışmaya çok şükür eşimin kazancı güzel ama ben de katkıda bulunmak istiyorum çalışan bir bayanın ev hanımlığına alışması zor oluyor :)) ben de içimi dökeyim dedim kızlar

Cinsiyet Haberleri Yavaş Yavaş Geliyor. Ne Mutlu... MaşAllah miniklerimize...

[TABLE="class: grid, width: 700"]
[TR]
[TD="align: center"]SAT[/TD]
[TD="align: center"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[TD="align: center"]Nick[/TD]
[TD="align: center"]Tahmini Cinsiyet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]28.07.2013[/TD]
[TD="align: center"]04.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]YAKUTESRA[/TD]
[TD="align: center"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]03.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]10.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]zeytinft[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]04.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]11.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]_inci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]04.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]11.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]WithLove[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]05.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]12.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]cordelia81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]05.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]12.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]Lilacsofie[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]07.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]14.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]edgy81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]20.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]Evli_Mutlu_Huzurlu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]22.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]oferta[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]22.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]prenscim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]17.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]24.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]tunemi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ellerine sağlık benimki 12. haftada erkekti şimdi %90 kız, tabi yine değişmezse :)

Slm kızlar, ben bugün kontrole gittim , doktor kesin bir şey söyleyemedi, daha çok kıza benziyor dedi.

merhaba kızlar nasılsınız??

biz iyiyiz ama iştahım çok fazla yaaa frenleyemiyorum kendimi. ve işin tuhafı kuru fasulyeye aş eriyorummm :)))

Merhaba kızlar...

17+2 hamileyim bugün doktora gittim herşey iyi güzel dedi muhtemelen nisan sonu gibi olucak doğumum çünkü sezeryan olacak tahmini doğum tarihi 01 mayıs gösteriyor..Ayrıca cinsiyetimizde belli oldu OĞLUM olucak yani 2.kez erkek annesi oluyorum,içimden hep kız kız istiyordum ama rabbim böyle uygun gördü demmekki sağlıklı sihattli birde hayırlı olsunda ne olursa kabulümüz :) şimdi asıl geldi önemli konuya isim konusu :) ilk oğlumun ismi MUSTAFA EFE ama EFE yi kullanıyoruz (Mustafa eşimin dedesinin adı) şimdi efe uyumlu EGE düşünüyorum ama bende geçen yıl dedemi kaybettim bir nevi babam dı ama babamdan cok emeği vardır onun ismini düşünüyorum ama CEZMİ acaba ağır olur mu çocukta CEZMİ EGE koysak EFE de olduğu gibi EGE yi kullansak nasıl olur acaba çok kararsız kaldım...Dedemin ismini koymak istiyorum hem anneannemde mutlu olur diye düşünüyorum yardımcı olun lütfen fikir verin değişik isimlerde olabilir

kızlar bişey ilgimi çekti forumdan da kendi etrafımda da var ilk çocuğu erkek olanın 2.de erkek ... bilemiyorum tesadüf mü?? ama dikkatimi çekti

slm lar herkese.cinsiyetler belli olmaya başlamış ne mutlu.sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inş.benim haftaya randevum var bakalım doktorumuz birşeyler söyleyebilecekmi?

bugun kendime hamile pantolonu diktim.çok önceleri bi forumda görmüştüm.hoşuma gitmişti neden olmasın dedim.biraz dikiş bilen ve dikiş makinası olan varsa yapabilirsiniz.aslında terziye etarif etseniz o bile uygular.giyemediğiniz bi kenarda duran ve fazla dar olmayan düşük belli jeanleriniizden yapabilirsiniz.bel yani kemer kısmını dikişlerinden dikkatlice çıkardım.
giymediğim eski bi penyeyi kol kısmından yukarısnı kestim diktörgen bi parça elde ettim.ve bunu belden yukarı kımına diktim.nerdeyse göysümün alt kısmına kadar geliyor orayada lastik geçirdim böylece düşmeyi engelleyecek.lc waikikiden fitilli kadife siyah bi hamile pantolonu almıştım.mantık aynı.tek artım ben ilk hamileliğimdede kalçalardan fazla kilo almıyorum sadece göbek büyüyyor arkadan bakan yan dönene kadar hamile olduğumu anlamazdı.toplamda 11 kilo almıştım.şimdide ancak 1 kilo aldım o bile sabit değil.ö yüzden yaptığım pantolonu uzun bi süre giyerim die düşünüyorum.

bazı anne adaylarımız karnının ne zaman çıkacağını merak etmiş.heyecanınızı anlıyorum ama herşey olması gerektiği gibi ilerleyecek değilmi?acele etmeyin her anınızın kıymetini bilin ve deli dolu yaşayın.inanın koca bi karın gerçekten çok zor.son ayınınzda zaten birden bire büyüyecek.ve gece uykularına bay bay sürekli sol yanınıza yatmak zorunda kalacaksınız ve desteklemek hem karnı hem bacak aranıza yastık koymanız gerekecek.hasbel kader 3 saat deliksiz uyumuşsam sabah sol bacağım uyuşmuş olıurdu.yüz üstü ve sırt üstü uyuma hayalleri kurardım doğumdan sonra.(nerde bu seferde süt dolu memelerden dolayı yine yüz üstü yatamıyorsunuz:))he birde koca göbeği süreki köşelere çarpardım.ani hareketlerde ıyyy nasıl acırdı.bide endişe ederdim eyvah birşey olmuşmu die.

Muhtesem huzur dolu bir video bayılıyorum iyi seyirler :))

[video=youtube_share;DCOLRe_x9C0]http://youtu.be/DCOLRe_x9C0[/video]

Son düzenleme:
Selam Arkadaslar,
Iki hafta once kontrolum vardi, tekrar kontrol icin 2 hafta daha beklemem gerekiyor, umarim cinsiyeti ogrenecegiz.
Aksamlari gazdan oturu karnim cok sisiyor hatta baya bir kasiyor ama sabah kalktim mi hicbirsey yok, hamile degilim sanki. Ayrica 15. haftadayim ama bulanti hala devam ediyor kusmalar son 2 gundur azaldi ama benim istahim bir turlu gelemedi, tiksinmelere devam ve bu hafta bir kilo daha vermisim (

canım sen öyle mutlu olacaksan koy tabi iki ismi seviyorum ben gençken egeyi yaşlanınca cezmiyi kullanır:) oğlum olursa bizde dedemizin ismini koycaz. bahri aras :)

Kendinizle gurur duymalısınız bence, ben şahsen sizinle gurur duydum. Ben iş hayatında kendime istemeden hakim olamıyorum ve bazen asabiyet haline yenik düşebiliyorum. O anlar da bile kendime o kadar çok kızıyorum, ama sizin yazdıklarınızı okuyunca yavruma yapıtığım haksızlık için kendimden utandım. Allah hepimizin sabrını artırsın, bebeklerimizi hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alabilelim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…