2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

benım kızım mı olacak... doktor "erkek gıbı" demıstı.

S.a hanimlar...
14+2de doktor %70 kiz gibi dedikten sonra 2 doktora daha gittim.
2si de bacagiyla kapadigi icin cinsiyetini goremedi.
Boyle olunca kiz diye dusunebilir miyim artik ?
Kiza cok alistim ama yine de merak ediyo insan...
Tecrubesi, fikri olan var mi acaba ??? :))

Canım sanırım onlarda çok kısa süre yatabiliyor sen bilirsin ama bebişler hızlı büyüyor.

Benide ekleyin sat 29 temmuz tahmini doğum 5 Mayıs valla kız gibi. Büyük ihtimalle

inşallah biryanım hep olumlu düşünüyor,biryanımda endişeli, inşallah senin sonuçlarında temiz çıkar,Allahım hiçbirimizin yüzünü soldurmasın

canım bana ıkılı teste yüzde 95 kız dedi. 15+4 güne kadar kendi drumda kız dedi. çogunlukla göstermıyordu. bacakları kapalıydı..diğer drum 16 haftadan önce yorum yapmam dedi zaten göstermıyor dedi. kanama olunca risklı gebelık uzmanı 4 boyutluya soktu kanama sebebını tam görmek ıcın... süprız süprızzz.. o zaman 15+6 ydım.. dr yuzde yuz erkek dedı. ben ıtıraz ettım dıger drlar kız dedı bırde kıza alıştm. drda bana hem kordonu gösterdı hem de pipiyi. bır de resmını verdı al sen karar ver dedi::)dun kendı drumda erkek dedi.. yanı 16dan öncekı tahmınler net olamıyor

Canım benim randevum 18 aralıkta medicalparkta yaptırıcam drumda orda zaten ama fiyat konusunda bir bilgim yok sen biliyor musun?

medıcalparkı bilmiyoum cnm .bu arada kolan hast.randevu için aradığımda kurum bu ücreti karşılamıyor dedi.sgk+baükur +emekli sandığı falan.özel sağ.sigortasında da teminat varsa karşılanıyormuş.sen hangi medıcalparka gidiyorsun.

bende bugun öğrendim kızlar erkek 2.erkek evladım oluyor 17+2 günlük
Hayırlı olsunnnnnn
Slm kızlar, ben bugün kontrole gittim , doktor kesin bir şey söyleyemedi, daha çok kıza benziyor dedi.
Hayırlı olsunnnn
veeeeeeeeeeee KIZIMIZ oluyormuş :) gönlümden geçen oldu :) Allahım herkese hayırlı bebekler versin
Ne guzel gonlundekı de hayırlısı da olsun ınsaellah
En başından beri kızdı hala kız diyor doktorum adımızda demet esma olacak inşallah :)
Oh oh masaellah adıyla yasasın...saglıklı olsunn
azalma yok, aynenn(

Kızımda (2011) ayrıntılı (medıcana ınt) 400tl ıdı. Perınatolog ıdı doktor.

teşekkürler cnm.bunu her hastasından istyormuş.detaylı ultrason anlamındaymış.bebeğin yarık damak ,yarık dudak durumu var mı,kalbi normal işlevde mi,diğer tüm iç organları sağlıklı mı?parmaklarına kadar detaylı ultrasyonagrafi imiş.bize söylediği böyle.

ayrıca doktora sunmak üzere raporlanıyormuş.cd de veriyorlarmış,resimde renkli resim alacağız zaten ama ben ilk defa alıcam inşallah.

bu arada nette okumuştum bazı doktorlar hamileiğin 32.haftasında da istyolarmış onu 2.kez.

Bayaga surpriz olmus size %95 dedikten sonra... :)
Bu arada cok gecmis olsun.
Rabbim şafi ismiyle saglikli dogumlar nasip etsin vakti zamaninda...

arkadaşlar bende 100.yıl hastanesine gidiyorum Ankara'da.Üçlü taramamızı yaptırdık.Sonuçlarımız iyi çıktı.Doktorumuz 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason için fatih ünv.hast.yönlendirdi.Bende beypazarında devlet hastanesinde yaptırsam diyorum farkeden bişey olurmu?Kendim beypazarında oturmaktayım.

Perınatolog olduktan sonra nıye farketsın kı?
doktorun ekstra bısey farkedıp "falan fılan doktora gıdeceksın" demedıyse...
senın kararın senın bılecegın bırsey.

benimde oğluşum oynuyor kızlar, hissettimmm.
pır pır atıyodu bir damar. bugün elimi karnıma koydum ve hissettim. çoooook güze:)))))

Evet yaaa aynen benim de 3 farklı doktor erkek dedi, 17. haftada 4 boyutlu ultrosonda kız olduğu ortaya çıktı yani herşey değişebiliyor :) ben de oğluşa çok alışmıştım kaç ay boyunca oğluş diye sevdim ama sonradan kızış çıktı hiç belli olmuyor yani

deme arkasaşım benimde 3 farklı doktor erkek dedi bugünde sipariş verdim hastane çıkışı bakın bakalım beğenecekmisiniz ama kız çıkarsa elimde patlayacak
Minidamla Baby$mothers bakalım beğenecekmisiniz

benimde oğluşum oynuyor kızlar, hissettimmm.
pır pır atıyodu bir damar. bugün elimi karnıma koydum ve hissettim. çoooook güze:)))))

bende ufaktan hissediyorum gibi geliyo böyle karıncalanma gibi o an yüzümde aptal bi tebessüm oluyo 2 çocuk olmasına ramen heyecan hiç bitmiyo.. bazende gazdan hareketler oluyo ama gazmı bebekmi ayırt edebiliyorum.

Çok ağrım var,ağladım ağlayacağım neredeyse,ara ara oluyordu ama bu kadarı normal mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…