iyi sabahlar arkadaşlar,
dün uzunca bir aradan sonra işe başladımilk günüm bankadayım.ama ilk güne rağmen güzel geçti.raporlu olduğum süre evde olmanın en iyi yanı bence ayaklarını uzatıp dinlenmek olduğunu anladım.12 saat oturarak işte geçirmek zor bu sabah 6,30 da uyandığımda hava kağkaranlıktı.bebeğime haksızlık yaptığımı düşündüm ayaklarım işe gelmedi desem yeridir
dün gece 3 lü test sonuçları mail olarak geldi.geç saatte netten baktım sonuçlar iyi çıkmış.AFPT:0,69 NTD10000 çıkmış değerler.
herkese sağlıklı sonuçlar olsun.
bu arada doktorumuz 20.hafta için fetal biometri için perintologdan randevu alıp detaylı ölçüm yaptıracksınız dedi.
küçük bir araştırma yaptım.internatıonal ve bakırköy acıbadem 1.150 tl.kolon hastanesi:300 tl medipol 280 tl.
bize yakın olduğundan kolan hastanesine gitmeyi düşündüm.
size bu istekler yapıldı mı?
Ben ikili test için aradığım da toplam 310 oluyor dediler alianz sigortam vardı toplamda 190 lira ödedm arkadaşlar.medıcalparkı bilmiyoum cnm .bu arada kolan hast.randevu için aradığımda kurum bu ücreti karşılamıyor dedi.sgk+baükur +emekli sandığı falan.özel sağ.sigortasında da teminat varsa karşılanıyormuş.sen hangi medıcalparka gidiyorsun.
Evet yaaa aynen benim de 3 farklı doktor erkek dedi, 17. haftada 4 boyutlu ultrosonda kız olduğu ortaya çıktı yani herşey değişebiliyor :) ben de oğluşa çok alışmıştım kaç ay boyunca oğluş diye sevdim ama sonradan kızış çıktı hiç belli olmuyor yani
Çok ağrım var,ağladım ağlayacağım neredeyse,ara ara oluyordu ama bu kadarı normal mi ki?
teşekkürler cnm.bunu her hastasından istyormuş.detaylı ultrason anlamındaymış.bebeğin yarık damak ,yarık dudak durumu var mı,kalbi normal işlevde mi,diğer tüm iç organları sağlıklı mı?parmaklarına kadar detaylı ultrasyonagrafi imiş.bize söylediği böyle.
ayrıca doktora sunmak üzere raporlanıyormuş.cd de veriyorlarmış,resimde renkli resim alacağız zaten ama ben ilk defa alıcam inşallah.
bu arada nette okumuştum bazı doktorlar hamileiğin 32.haftasında da istyolarmış onu 2.kez.
hımm tamam şimdi anladım. evet isteniyor ben ikili üçlü dörtlü test yaptırmadım ama sanırım buna sırf bebişimi doya doya görmek için girebilirim
Arkadaşım rahim büyüyor ondan oluyor normal. Sakın uzme kendini.
hımm tamam şimdi anladım. evet isteniyor ben ikili üçlü dörtlü test yaptırmadım ama sanırım buna sırf bebişimi doya doya görmek için girebilirim
Çok ağrım var,ağladım ağlayacağım neredeyse,ara ara oluyordu ama bu kadarı normal mi ki?
kk yeniyim :) nasıl mesaj yazacağımı bilemediğim alıntı ile yazıyorum.
bende Allah nasip ederse 2014 mayısta anne olacağım beni de listenize ekleyebilir misiniz?
sat.22.08.2013
beklenen doğum tarihim.29.05.2014
deme arkasaşım benimde 3 farklı doktor erkek dedi bugünde sipariş verdim hastane çıkışı bakın bakalım beğenecekmisiniz ama kız çıkarsa elimde patlayacak
Minidamla Baby$mothers bakalım beğenecekmisiniz
selam arkadaşlar ;
bu ara pek yazamadım ayrıca cok yoruldum misafir ağırlamalar vs. felan derken zor oldu.
Cinsiyet öğrenenler olmuş hepinizi tebrik ederim inşallah cumartesi bende öğrenebilirim
Bebeklerimi artık tamamen hissedebiliyorum yatarken ve özellikle tuvalette sanki göğsüme batıyor gibi oluyor iyice büyüdük biz :)
cok yoruluyorum artık ve iştahım kesildi
evleneli bir yılı geçti evimize bir kere ayak basmayan eşimin akrabaları bize gelmek için yarışır oldular çok şükür eşim anlayışlı bir insan benim yerme kabul etmiyor
ne zor bi durum sanki herkesin hamileliği bir ayrıca uzakta olduğum için birde yatılı gelmeyi planlıyorlar sinirleniyorum.Hayırlısı bakalım
Agrı mı sancı mı?
Gectı gercı sukur.. rahım buyumesı; hımmm nasıl desem boyle catır cutur bı sancı oluyor...yanı vurmalı gıbı degıl.
Gercı vurmalı da olsa sancı ve agrı farklı. "sancı" demeye alıs:))) gecmıs olsunnn
Bı basagrısı vurdu kı bana amanınnnnn hemen uyuttum kendımı, gectı sukur.
zaten kronık basagrım var...hıc cekemeyecegım bı de onu:))
selam arkadaşlar ;
bu ara pek yazamadım ayrıca cok yoruldum misafir ağırlamalar vs. felan derken zor oldu.
Cinsiyet öğrenenler olmuş hepinizi tebrik ederim inşallah cumartesi bende öğrenebilirim
Bebeklerimi artık tamamen hissedebiliyorum yatarken ve özellikle tuvalette sanki göğsüme batıyor gibi oluyor iyice büyüdük biz :)
cok yoruluyorum artık ve iştahım kesildi
evleneli bir yılı geçti evimize bir kere ayak basmayan eşimin akrabaları bize gelmek için yarışır oldular çok şükür eşim anlayışlı bir insan benim yerme kabul etmiyor
ne zor bi durum sanki herkesin hamileliği bir ayrıca uzakta olduğum için birde yatılı gelmeyi planlıyorlar sinirleniyorum.Hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?