2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
2li 3lü 4lü taramaların hepsini de istiyormu doktorunuz siz mi yaptırıyosunuz ? 4 lü tarama ne işe yarıyo ? ben 2li yaptırdım yaşım 38 zaten riskli dr bana amniyosentez tavsiye edilir sms yaptırmıycam dedi zaten problemliyim birsürü problemim var 15-16 haftadayım

Bende kolan da yaptırdım ikili testimi, bana çok uzakta olmasına rağmen özellikle tavsiye edildiği için doktorum kolonu tercih ettim. Memnun da kaldım..

Ben ikili test için aradığım da toplam 310 oluyor dediler alianz sigortam vardı toplamda 190 lira ödedm arkadaşlar.

Sedosss hayırlısı canım,senin yazdığın gibi o kadar mesaj okuyorum ki...bende oğluma alıştım,inşallah değişmez:)) Gerçi bizimkisi de 4 boyutlu ultrasondu ve yakınen gördüm :))) Sağlıklı olsunlar da..

hımm tamam şimdi anladım. evet isteniyor ben ikili üçlü dörtlü test yaptırmadım ama sanırım buna sırf bebişimi doya doya görmek için girebilirim

hımm tamam şimdi anladım. evet isteniyor ben ikili üçlü dörtlü test yaptırmadım ama sanırım buna sırf bebişimi doya doya görmek için girebilirim

kk yeniyim :) nasıl mesaj yazacağımı bilemediğim alıntı ile yazıyorum.
bende Allah nasip ederse 2014 mayısta anne olacağım beni de listenize ekleyebilir misiniz?

sat.22.08.2013
beklenen doğum tarihim.29.05.2014

bugün ben de kontrole gittim, 12. haftada kız demişti doktorum, kesin kız dedi bir kez daha. 3 lü teste gerek yok dedi, artık gelişimini anlamak için kafa çapı bacak kemiği, göbek çevresi falan ölçüyorlar.

Arkadaşım rahim büyüyor ondan oluyor normal. Sakın uzme kendini.

Bende öyle biliyorum.Geçtiğimiz haftada ara ara oldu hatta bu son haftada karnımda büyüdü zaten.Böylesi ilk defa oldu da,şimdi iyiyim çok şükür :) Teşekkür ederim:78:

Kızlar bugün kayınvalidemle görümcem aradılar english home de çok güzel bebek takımları var alt açma nevresim takımı aldık çok güzeller :)) hem kıza hem erkeğe olcak şekilde aldık tavsiye ederim fiyatları da gayet normaldi alt açma v önlük takımı 55 tl nevresim takım 77 tl .. Ben zaten oranın tarzını çok beğeniyorum siz de bakın derim :)

evet düşünsenize cd verilecekmiş.ve çok detaylı inceleme.çok heyecanlıyım bende.
inşllah hepimizin ki güzel ve sağlıklı çıkar.

Kızlar tetanoz aşısı ne zaman yapılcaz sağlık ocağından arandınızmı? benim yarın aşım var..1 doz olucam sadece 6 ay önce düşük yaptığım için 1 doz olmuştum ozaman.

Çok ağrım var,ağladım ağlayacağım neredeyse,ara ara oluyordu ama bu kadarı normal mi ki?

Agrı mı sancı mı?
Gectı gercı sukur.. rahım buyumesı; hımmm nasıl desem boyle catır cutur bı sancı oluyor...yanı vurmalı gıbı degıl.
Gercı vurmalı da olsa sancı ve agrı farklı. "sancı" demeye alıs:))) gecmıs olsunnn

Bı basagrısı vurdu kı bana amanınnnnn hemen uyuttum kendımı, gectı sukur.
zaten kronık basagrım var...hıc cekemeyecegım bı de onu:))

selam arkadaşlar ;

bu ara pek yazamadım ayrıca cok yoruldum misafir ağırlamalar vs. felan derken zor oldu.

Cinsiyet öğrenenler olmuş hepinizi tebrik ederim inşallah cumartesi bende öğrenebilirim

Bebeklerimi artık tamamen hissedebiliyorum yatarken ve özellikle tuvalette sanki göğsüme batıyor gibi oluyor iyice büyüdük biz :)

cok yoruluyorum artık ve iştahım kesildi

evleneli bir yılı geçti evimize bir kere ayak basmayan eşimin akrabaları bize gelmek için yarışır oldular çok şükür eşim anlayışlı bir insan benim yerme kabul etmiyor

ne zor bi durum sanki herkesin hamileliği bir ayrıca uzakta olduğum için birde yatılı gelmeyi planlıyorlar sinirleniyorum.Hayırlısı bakalım

canım ya girdiğin adresten fiyatları göremiyorum. nasıl satın alıyoruz. bu arada benimkide erkek bakalım ayrıntılı ultrasonda değişmezse. ben henüz alışveriş yapmadım. ayrıntılıyı bekliyorum. hayırlısı bakalım.

bende yeni evlendiğimde hamile kalmıştım oğluma gelen giden hiç eksik olmadı kanada da görümcem yaşıyo 2 aylık evliydim ve yeni hamile:) geldi 2 ay kalmıştı canavar gibi çocuklarla tabi şimdi 2. bebek gelen yok tabi arada 2 de düşüğüm oldu

:)) Aralıksız,uzuunca sürdü,regl dönemlerinde ilk günüm çok kötü yatakta geçerdi,onun gbydi aynı.En son belimde birikip kaldı gb ama canımın acısı geçti.
Senin taktikte çok güzelmiş :))

Onlar sadece doğuma gelmiş olmamak için,aradaki boşluğu kapatıyorlar galiba :) Bize de bu kadar zaman gelmemiş olanlar hamilelikle beraber gelmişlerdi Olsun bereket bereket onlar:103: Sinirlenip minikleride sıkıntıya sokma

Son düzenleme:
2li yaptirsaydim keske tee araligin ortasina atti beni 16. Hafta bitiminde gidicem doktora .
Ozledim valla minnacik biseydi gordugumde
Hissetmeye baslasak ne iyi olacak
Tekme yemek istiyorum artikkkkk

Bi de bisey sorucam kizlar mstkap kullanmanin bi zarari var midir?
Benim esim yurtdisinda calisiyo,herseyi kendim halletmek zorundayim bu nedenle..
Kullandim valla insallah bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…