2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

insanları anlayabilsem

canım misafiri cok severim ama normalde beni arayıp sormazlar bile bu dediklerim eltilerim azıcık cok ayakta kalsam alt tarafım kopacak gibi oluyor bir iş yapsam iki yatmak zorunda kalıyorum ee bide yatılı misafir

Merhaba canim sana bisey soracaktim.benim bir doktorum var zaten ama esim hic bir muayeneye denk gelmedigi icin cuma gunu yuzuncu yila bir gidelim beraber diye dusunuyoruz.renkli ultrasonu falan varmi,gerci bir defaligina gidicem ama doktor tavsiye edersende sevinirim.

benim bütün perdelerim nevresim takımlarım ordan ben cok memnunum canım güle güle kullan

Olsun canım benim bizimkiler de hep maviş maviş ciciler almışlar kız olduğunu söyleyince şok oldular ama babamız maviş, inşallah maviş gözlü bi kız olur bu renkler ona da yakışır dediler ne yapsınlar gariplerim :)

Ahh canım benim yaaa aynen bi de ben de şans da yok 9 günde 5 akşam misafiri ağırladım, millet ohhh bu da hamile mi o mu bu mu demeden homili gırtlak yiyip muhabbet ediyor ben hizmetçi bi de lütufmuş gibi ahh canım neden bu kadar hazırlandın gerek yoktu falan diyorlar yapmasan da dedikodun yürü gider, bi de öyle bir denk geldi ki her birine ayrı hazırlık yapmak zorunda kaldım inanmazsın 1 haftada 1,5 kilo vermişim milleti memnun edicem diye ama hakkımı da helal etmiyorum sırt ağrısından ağlaya ağlaya hazırlık yaptım hem ofiste çalış, kalan zamanda evde hazırlık yap canımdan bezdim valla allah herkesi nasıl biliosa öyle yapsın ahhh bitanecik annecim, canımın içi yanımda olsa böyle olmazdı hiç birşey herşey ne kadar kolay olurdu inşallah allah kavuştursun en kısa sürede diye dua ediyorum, kızlar siz de dua edin benim için

Gunaydin bayanlar,
benim dune kadar bulantilarim, yorgunlugum ve gaz problemim devam ediyordu, dunden bu yana karnim indi, bulantim kesildi ve enerjik birisi oldum. Tabi bu guzel haber fakat, hic kuruntulu degilimdir fakat icimi bir kusku burudu acaba bebisim iyi mi diye!!! sanki hamile degilim, zaten bebegimin hareketlerini hic hissetdememistim diger arkadaslarin bahsettigi gibi. 15, haftadayiz ne diyorsunuz? Kontrolumuze daha 15 gun var.

Günaydın arkadaşlar,

bebeklerimize müzik vs.bişeyler dinletin diye yazıyor okuduğum kitapta.ben kulaklıkdan müzik dinliyorum.bunu bebek duyamaz dimi.
ona dışarıdan fiziken dinletmek mi lazım.
tevrübeli anneler sizler nasıl yaptınız?

bir de çok komik 2 akşamdır bebeğimle konuşmak istiyorum ne söyleyeceğimi bilemiyorum .eşim başladı konuşmaya alçak ses tonu ile seve okşaya konuşuyor.ben daha beceremedim.belkide yanlızken yapsam daha rahat yaparım :)

hala hareketlerini hissetmedim ondan mı acaba

aynı şey bende de var.ne yapacan sırf gidip arkamızdan konuşmasınlar diye mecbur yapıyorsun.ama sonunda pişman oluyorum.konuşurlarsa konuşsunlar yapmasaydım keşke diye ama içim el vermiyo.eşimin üzülmesini istemiyorum.o bana bu kadar anlayışlı ve iyiyken onu üzecek bişey yapmak istemiyorum.ailesi sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz.ama kendini hastalığa vuriyi olsanda hastayım de.hem iş hem ev zaten çok zor bi de üstüne misafir inan hiç çekilmiyor ama dedim ya mecbur...ALLAH yardımcın olsun canım

merhaba canım.renkli ultrasonu olmadığı için ayrıntılı ultrason için beni başka hastanede yaptırmaya yönlendirdi.Ben Meral Sönmezer'e gidiyorum.Kendim memnunum ama eşim doktoru beğenmiyor.Sana tavsiyem koru hastanesi ümit korucuoğlu hem renkli ultrason varmış hemde makineleri çok yeniymiş.Bana arkadaşım tavsiye etti.Benim de kafam karışık hastane konusunda.Allah yardımcımız olsun.

evet annem olmasa bende hiç bişeye yetişemezdim insanların anlayışlı olması lazım ama gerçekten olmuyorlar.Normalde yalnız yasıyorum annem beni ziyarete gelmişti hizmetten canı cıktı yazık.Boşver hazırlık yapma artık sende hazır şeyler koyuver hiç kimseye yaranamazsın kendi sağlığn önemli ben artık kabul edemem çünkü kasık ağrısından duramadım ve cok düşündüm insanlar neder diye yavrularımı tehlikeye attım rabbim onları benden ayırmasın sen birde çalışıyormuşsun hiç kıyamam dualarım seninle sende bizden eksik etme

çok işim var çıkacaktım ama bunu okuyunca dayanamadım kızlar, ilk hamileliğimde aynen sizin gibi paraladım kendimi misafir konusunda, birkeresinde işten geldim yatana kadar temizlik yaptım sonra sabah 4 gibi kalkıp pasta börek yaptım ve işe gittim akşam misafirlerimi ağırladım sırtım resmen ikiye ayrıldı ertesi günü bir belağrısı,metrodan evime yürüyemedim ki çok kısa mesafe taksiciye rica ederek bindim eve geldim ve kanamam oldu ve doğurana kadar yatmak zorunda kaldım sadece tuvalete gidebiliyordum,aman kızlar dikkatli olun eşiniz de dahil kimseyi memnun edemezsiniz bunları sizi korkutmak için yazmıyorum yanlış anlamayın lütfen ben çok pişman oldum siz olmayın şimdi eşim homurdanıyor hiçkimseyle görüşmüyoruz diye 4 ayın kaldı diyorum ben gitmiyorum kimseye kimseyide kabul etmiyorum zor bir hamilelik geçiriyorum diye,alınan istediği kadar alınsınnn

tatlım normalde ordan alışveriş yapılmıyormuş çok beğendeim deyince telefona çıkan kızcağız kırmadı beni bugün havale göndericem cicişler gelince resimleri eklerim

Canım alıntı yapmıstım ama telden karıstı istanbul fatih medicalparka gidiyorum canım.. Ayrıntılı usg çok önemli kızlar mutlaka yaptırın Anneden bebeğe giden kan akışına bakılıyor güzel besleniyormı diye bebeğin tüm organlarına bakılıyor ve yanımıza kar olarak çok güzel bir resim ve 10 saniyelik bit vdeo kalıyor:)

Arkadaşlar,

istanbulda oturanlar için güzel bir etkinlik bence.sizlerin bu etkinliklere ilginiz ne derece bilmiyorum ama ben evlendiğimde 2 evlilik fuarına katılmıştım.çok da fikir sahibi olmuştum her konuda.

allah kısmet ederse gitmeyi düşünüyorum.belki bebeğime alışverişler yaparım.odası için farklı şeyler bulurum diye düşünüyorum.

sizinle de paylaşmak istedim.

Fuar Adı:CBME Türkiye Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı-2014
Fuar Açılımı:CBME Türkiye 26. Istanbul Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı
Fuar Alanı:Cnr Expo Center
Tarih:16 - 19 Ocak 2014 - (Organizatör firmadan teyit ettiriniz.)
Sektör:Çocuk ve Bebek Eşyaları, Oyuncak, Moda, Hazır Giyim
Organizatör:EFEM Uluslararası Fuar Org. Hiz. Ltd. Şti
Telefon:212-288 64 00[/COLOR]

Ayyyy bir tek ben saniyordum sendemi hareketleri hissetmedin canim doktorum bana normal dedi ama insan yinede üzülüyor. Senin kizmiydi canim erkek miydi ? Birde kaçıncı çocukdu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…