2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canım benim çok alıngan olduğumuz bir dönemdeyiz annemde bana der ama ben ciddi demediğini bilirim ciddiye almam annen seni üzmek istememiştir bence belki bişeye kızmıştır o anda sana denk gelmiştir üzme kendini lütfen bebişlerimizde etkileniyor bizden .

Arkadaşlar konuya cinsiyet için anket ekledim. Kesinleşen cinsiyetleri belirtirseniz sevinirim

Bende kaç gündür bunu düşünüyordum acaba sonradan anket eklenebilir mi diye süper olmuş görelim bakslım şimdi kız bebişler mi yoksa erkek bebişler mi fazla :))
Bu arada bugün kontrolum var ankette kızı işaretledim umarım değişmez :18:

Tesekkur ederim.zaten doktorumdan memnunun sadece is yerime cok yakin diye oraya gidicem esim ilk defa gorecek nasipse.benim arkadasimin eside koru hastanesine gidiyor ve cok memnunlar.yuzuncu yil donanimli bi hastane degil koru daha iyi olabilir.uzaktan geliyorsun zaten iyi karar vermek lazim.benim doktorum tanidik sayilir.bize iyide normalde nasildir hastalara karsi bilimiyorum.bilgisine cok guveniyorum.

Merhabalar, hamile kaldığımı öğrendiğimden beri takip ediyordum sizleri yazmak bugüne kısmetmiş. 15 haftalık hamileyim, beklenen doğum tarihim 20 mayıs. Geçen haftaya kadar ben dahil herkes bir kızım olacağını düşünüyordu, cumartesi günü dr.um erkek dedi. Emin misiniz dedim emin olmasam söylemem dedi. Çok yanlış oldugunu biliyorum fakat ciddi bir hayal kırıklığı yaşadım. Ağlayacak gibi oldum, çok kızdı ailem bana bende çokyanlış yaptığımın farkındayım. İlk bebeğim sonuçta, ama bu hatadan dönemiyorum, bu melankolik ruh halinden çıkamıyorum. Hem bebeğimi üzüyor hem günaha giriyorum.. İlk mesaj için uzun oldu ama beni anlayacağınızı düşündüm. :26:

Canim bende hissetmiyorum ikinci gebelik olmasina ragmen..kendini dinleme daha dur 2-3 hafta gecsin

Telefondan girdigim icin kac haftaliksin goremiyorum ama 16 hafta bitince duymaya baslar.ama ne anlar ne hisseder onu bilmiyorum :))

Oncelikle hosgeldin..niye uzuyosun kendini.bu sadece bi fikir,kucagina alinca kuzgun olsa ne fayda deli gibi seviyosun birak kizi erkegi :))
Cinsiyet bi istektir sonucta rabbim hayirli olani versin..
Bende ilk erkek dediklerinde cok mutsuzdum.18.hafta kiz oldu birden :))
Resimde yanimda duran karakizim benim :))

Canım ben yalnızken bütün gun kendim müzik yapıyorum bebislerime zaten benim sesimi tanısınlar istiyorum birde yemek yerken dustayken konuşuyorum iyimisiniz menunmusunyz bunu sevdiniz mı diye soruyorum mesela birde sesli Kur'an okuyorum duysunlar diye..

Arkadaşlar konuya cinsiyet için anket ekledim. Kesinleşen cinsiyetleri belirtirseniz sevinirim

çok güzel olmuş eline sağlık

evet canımbende hemen ertesi gün aradım zaten dayanamadım.

bende çok konuşuyorum hatta oğlumda kreşten gelince naber kardeşim bugün iyimisin diyor çok tatlı bir görsen

Sinehas arkadaşım yorumunuz için çok teşekkür ederim. Biliyorum çok seveceğim, şu anda çok seviyorum, istediğim bir bebekti. Gebe kalmak için uğraştım da. Ama şartlamışım kendimi karnımı hala kızım diye seviyorum. Eşim erkek olduğunu duyduğunda ağlayacaktın neredeyse diyor.. En kısa zamanda aklımı başıma alırım umarım. Herkes isim düşünmeye başladı ben hala erkek ismi bakmıyorum. Şu ezan vakti yine ne büyük yanlış yapıyorum

bide beni düşün ikinicide erkek geliyor :44:

kızlar çok acil bana bi cevap verin doktordan geliyorum doktor yarım saat ultrasonda bebeğime baktı Allaha çok Şükür sağlıklı dedi tabii cinsiyeti göremedi bir türlü bacaklarını açmadı sıpaaa doktorda baya bi zorladı karnımı salladı bebeği salladı açsın diye ama açmadı tabii önce erkeğe benziyor dedi ama sonra görür gibi oldu burası bomboş dedi kız dedi ya ben kesin göremedim dedi öğleden sonra tekrar gel ama çikolata yede gel dedi şimdi benim sorum sizlerde bu kadar uzun süre ultrasonda kalıyormusunuz aynı gün 2 kere bir sakıncası olurmu birde doktor salladı karnıma hafifce vurdu birşey olurmu 2 bebeğim ama evham bir türlü beni bırakmıyor

canım bnm ya boşuna ehvam yapma bn internetten araştırdım ultrasonun bebeğe bilenen bi zararı yok yazıyordu
ayrıca bnm geçen kontrolümde bebiş çok hareketliydi doktor kalp atışlarını dineletebilmek için bebeği yakalamakta güçlük çekti karnıma bastırdı biraz en son kalkarken de hafifçe vurdu karnıma, ya sonuçta onlar doktor bebeğe zarar verecek bişey yapabileceklerini düşünmüyorum

Kızlar tetanoz aşısı ne zaman yapılcaz sağlık ocağından arandınızmı? benim yarın aşım var..1 doz olucam sadece 6 ay önce düşük yaptığım için 1 doz olmuştum ozaman.

Bana sağlık ocağı 20 Aralık a randevu verdi Tam 17.haftamı doldurdugum güne denk geliyor, benden 3 hafta önde gebeliği olan bir arkadaşıma da kendi sağlık ocağı 23 Aralığa tarih vermiş o benden önde ama benden sonra aşı vuruluyor kafama takıldı normal bir durum mu?

çok güzel olmuş eline sağlık

Arkadaşlar bende çok bocaladığım için bunu yapmak zorunda kaldım. Bir kız bir erkek oluyor cinsiyetler her mesajı okuyorum ama yinede uzun süre pc başında oturunca ağrılarım hemen boy gösteriyor. Böyle kestirme bir yol buldum kusura bakmayın kolaya kaçtığım için.

Canım bir şey olmaz merak etme benimde 2'li testte aynısı olmuştu yarım saatten fazla uğraştı hatta doktor sinirlenmeye başlamıştı ne inatçı bir bebek diye :) Benim ağrımda vardı üstelik birde hareket etsin diye karnıma bastırdı bi kaç defa. Bende telaşlandım baya araştırdımda bir sorun olmadı çok şükür.

Arkadaşım inan seni okadar iyi anlıyorum ki.. Bana ikili testte doktor kız dedi ama ozamana kadar hep erkek derse naparım diye düşünüp durdum tabi bi yandan Allahım sen günah yazma nolur diye dua edip bi yandanda kendime engel olamadım bi türlü. Sonra düşündüm dedim arkadaşlarımın oğulları için bile ölüyorken kendi oğlum olsa kimbilir neler hissederim diye.. Biraz daha toparlamıştım kendimi. Allah affetsin bizi böyle düşündüğümüz zamanlarda inşallah, herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize inşalllah.. İçini ferah tut kucağımıza geldiğinde canımızı verecek kadar seveceğiz hepsini yeter ki sağlıkla gelsinler :))

Ne demek sen kendine dikkat et gerisi önemli değil, hem bence böylesi daha güzel olmuş ellerine sağlık

bende hiç anlayamadım bu sağlık ocaklarını bnide 23 aralıkta çağırdılar ama ne için bilemiyorum:18: ve ordaki doktorlara hiç güvenemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…