herkese günaydın bu arada benim haftasonum berbat geçti annemle kavga ettik.benim çok mızmız bir hamile olduğumu düşünüyormuş herşeye şikayet ediyormuşum bide bunları eşimin yanında söyledi. daha neler neler anlatmıyayım valla çok üzüldüm o kadar ağladımki cumartesi aklıma hep kötü şeyler geldi.bebeğime haksızlık yaptım hatta bir ara keşke olmasaydı dedim.insanın annesi böyle derse diğer insanlar ne yapar dimi.aslında hiçte mızmız biri değilim tek şikayet ettiğim gaz sorunum var bide göğüslerim çok acıyor dedim olayda bu.sanırım patlayacağı vardı bana düştü oda.hala çok üzgünüm hiç gitmek konuşmak istemiyorum öyle çok kırıldımki kimseyede dert yanamadım. düşünsenize eşimemi şikayet etseydim sustum ve saatlerce ağladım.annem oğluma bakıyor 4 senedir belki onun yorgunluğu var belkide başka bişey ama şimdi küsememde oğlum var arada.ama hala içim acıyor.sizinde kafanızı şişirmedim inşallah anlatınca rahatladım birazcık
Arkadaşlar konuya cinsiyet için anket ekledim. Kesinleşen cinsiyetleri belirtirseniz sevinirim
merhaba canım.renkli ultrasonu olmadığı için ayrıntılı ultrason için beni başka hastanede yaptırmaya yönlendirdi.Ben Meral Sönmezer'e gidiyorum.Kendim memnunum ama eşim doktoru beğenmiyor.Sana tavsiyem koru hastanesi ümit korucuoğlu hem renkli ultrason varmış hemde makineleri çok yeniymiş.Bana arkadaşım tavsiye etti.Benim de kafam karışık hastane konusunda.Allah yardımcımız olsun.
Gunaydin bayanlar,
benim dune kadar bulantilarim, yorgunlugum ve gaz problemim devam ediyordu, dunden bu yana karnim indi, bulantim kesildi ve enerjik birisi oldum. Tabi bu guzel haber fakat, hic kuruntulu degilimdir fakat icimi bir kusku burudu acaba bebisim iyi mi diye!!! sanki hamile degilim, zaten bebegimin hareketlerini hic hissetdememistim diger arkadaslarin bahsettigi gibi. 15, haftadayiz ne diyorsunuz? Kontrolumuze daha 15 gun var.
Günaydın arkadaşlar,
bebeklerimize müzik vs.bişeyler dinletin diye yazıyor okuduğum kitapta.ben kulaklıkdan müzik dinliyorum.bunu bebek duyamaz dimi.
ona dışarıdan fiziken dinletmek mi lazım.
tevrübeli anneler sizler nasıl yaptınız?
bir de çok komik 2 akşamdır bebeğimle konuşmak istiyorum ne söyleyeceğimi bilemiyorum .eşim başladı konuşmaya alçak ses tonu ile seve okşaya konuşuyor.ben daha beceremedim.belkide yanlızken yapsam daha rahat yaparım :)
hala hareketlerini hissetmedim ondan mı acaba
Merhabalar, hamile kaldığımı öğrendiğimden beri takip ediyordum sizleri yazmak bugüne kısmetmiş. 15 haftalık hamileyim, beklenen doğum tarihim 20 mayıs. Geçen haftaya kadar ben dahil herkes bir kızım olacağını düşünüyordu, cumartesi günü dr.um erkek dedi. Emin misiniz dedim emin olmasam söylemem dedi. Çok yanlış oldugunu biliyorum fakat ciddi bir hayal kırıklığı yaşadım. Ağlayacak gibi oldum, çok kızdı ailem banabende çokyanlış yaptığımın farkındayım. İlk bebeğim sonuçta, ama bu hatadan dönemiyorum, bu melankolik ruh halinden çıkamıyorum. Hem bebeğimi üzüyor hem günaha giriyorum.. İlk mesaj için uzun oldu ama beni anlayacağınızı düşündüm. :26:
Canım ben yalnızken bütün gun kendim müzik yapıyorum bebislerime zaten benim sesimi tanısınlar istiyorum birde yemek yerken dustayken konuşuyorum iyimisiniz menunmusunyz bunu sevdiniz mı diye soruyorum mesela birde sesli Kur'an okuyorum duysunlar diye..Günaydın arkadaşlar,
bebeklerimize müzik vs.bişeyler dinletin diye yazıyor okuduğum kitapta.ben kulaklıkdan müzik dinliyorum.bunu bebek duyamaz dimi.
ona dışarıdan fiziken dinletmek mi lazım.
tevrübeli anneler sizler nasıl yaptınız?
bir de çok komik 2 akşamdır bebeğimle konuşmak istiyorum ne söyleyeceğimi bilemiyorum .eşim başladı konuşmaya alçak ses tonu ile seve okşaya konuşuyor.ben daha beceremedim.belkide yanlızken yapsam daha rahat yaparım :)
hala hareketlerini hissetmedim ondan mı acaba
Arkadaşlar konuya cinsiyet için anket ekledim. Kesinleşen cinsiyetleri belirtirseniz sevinirim
Canım benim çok alıngan olduğumuz bir dönemdeyiz annemde bana der ama ben ciddi demediğini bilirim ciddiye almam annen seni üzmek istememiştir bence belki bişeye kızmıştır o anda sana denk gelmiştir üzme kendini lütfen bebişlerimizde etkileniyor bizden .
Canım ben yalnızken bütün gun kendim müzik yapıyorum bebislerime zaten benim sesimi tanısınlar istiyorum birde yemek yerken dustayken konuşuyorum iyimisiniz menunmusunyz bunu sevdiniz mı diye soruyorum mesela birde sesli Kur'an okuyorum duysunlar diye..
Sinehas arkadaşım yorumunuz için çok teşekkür ederim. Biliyorum çok seveceğim, şu anda çok seviyorum, istediğim bir bebekti. Gebe kalmak için uğraştım da. Ama şartlamışım kendimi karnımı hala kızım diye seviyorum. Eşim erkek olduğunu duyduğunda ağlayacaktın neredeyse diyor.. En kısa zamanda aklımı başıma alırım umarım. Herkes isim düşünmeye başladı ben hala erkek ismi bakmıyorum. Şu ezan vakti yine ne büyük yanlış yapıyorum
kızlar çok acil bana bi cevap verin doktordan geliyorum doktor yarım saat ultrasonda bebeğime baktı Allaha çok Şükür sağlıklı dedi tabii cinsiyeti göremedi bir türlü bacaklarını açmadı sıpaaa doktorda baya bi zorladı karnımı salladı bebeği salladı açsın diye ama açmadı tabii önce erkeğe benziyor dedi ama sonra görür gibi oldu burası bomboş dedi kız dedi ya ben kesin göremedim dedi öğleden sonra tekrar gel ama çikolata yede gel dedi şimdi benim sorum sizlerde bu kadar uzun süre ultrasonda kalıyormusunuz aynı gün 2 kere bir sakıncası olurmu birde doktor salladı karnıma hafifce vurdu birşey olurmu 2 bebeğim ama evham bir türlü beni bırakmıyor
bide beni düşün ikinicide erkek geliyor :44:
Kızlar tetanoz aşısı ne zaman yapılcaz sağlık ocağından arandınızmı? benim yarın aşım var..1 doz olucam sadece 6 ay önce düşük yaptığım için 1 doz olmuştum ozaman.
Oferta haklısınız :)) iki erkek bebek bir eş, tek prenses sizsiniz.. İşte insan kız diye umunca hep, bir şaşkınlık yaşıyor haliyle.. Değişir mi ki :)) hayırlı sağlıklı olsunlar dilerim..
Bende kaç gündür bunu düşünüyordum acaba sonradan anket eklenebilir mi diye süper olmuş görelim bakslım şimdi kız bebişler mi yoksa erkek bebişler mi fazla :))
Bu arada bugün kontrolum var ankette kızı işaretledim umarım değişmez :18:
çok güzel olmuş eline sağlık
kızlar çok acil bana bi cevap verin doktordan geliyorum doktor yarım saat ultrasonda bebeğime baktı Allaha çok Şükür sağlıklı dedi tabii cinsiyeti göremedi bir türlü bacaklarını açmadı sıpaaa doktorda baya bi zorladı karnımı salladı bebeği salladı açsın diye ama açmadı tabii önce erkeğe benziyor dedi ama sonra görür gibi oldu burası bomboş dedi kız dedi ya ben kesin göremedim dedi öğleden sonra tekrar gel ama çikolata yede gel dedi şimdi benim sorum sizlerde bu kadar uzun süre ultrasonda kalıyormusunuz aynı gün 2 kere bir sakıncası olurmu birde doktor salladı karnıma hafifce vurdu birşey olurmu 2 bebeğim ama evham bir türlü beni bırakmıyor
Sinehas arkadaşım yorumunuz için çok teşekkür ederim. Biliyorum çok seveceğim, şu anda çok seviyorum, istediğim bir bebekti. Gebe kalmak için uğraştım da. Ama şartlamışım kendimi karnımı hala kızım diye seviyorum. Eşim erkek olduğunu duyduğunda ağlayacaktın neredeyse diyor.. En kısa zamanda aklımı başıma alırım umarım. Herkes isim düşünmeye başladı ben hala erkek ismi bakmıyorum. Şu ezan vakti yine ne büyük yanlış yapıyorum
Arkadaşlar bende çok bocaladığım için bunu yapmak zorunda kaldım. Bir kız bir erkek oluyor cinsiyetler her mesajı okuyorum ama yinede uzun süre pc başında oturunca ağrılarım hemen boy gösteriyor. Böyle kestirme bir yol buldum kusura bakmayın kolaya kaçtığım için..
Bana sağlık ocağı 20 Aralık a randevu verdi Tam 17.haftamı doldurdugum güne denk geliyor, benden 3 hafta önde gebeliği olan bir arkadaşıma da kendi sağlık ocağı 23 Aralığa tarih vermiş o benden önde ama benden sonra aşı vuruluyor kafama takıldı normal bir durum mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?