2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Muhakkak çok çok seveceğiz ama işte insan kendine, düşüncelerine engel olamıyor annem çok kızdı bana günaha giriyorsun, Allah'ın gücüne gidecek ne ayıp böyle düşünmek diye. Malum hassas bir dönemdeyiz, günaha girdim, bebeğimi üzdüm, yanlış bişey yaptım psikolojisinden çıkamıyorum.. Benimle benzer hisleri paylaşan ve beni anlayan sizlere denk geldiğim için şuan kendimi daha iyi hissediyorum. Teşekkür ederim :)

bence kızdır benim kızım bağdaş kurmuş oturuyodu 5. ayda anca belli oldu erkekler gösteriyo bi şekilde :)

Yok canım ondan bişey olmaz sallamayacak biley olmuyormuş doktorum bana araba ile çukura girmişsin gibi düşün dedi.

Bende 22 Aralık'ta terseniz aşısı için gidicem. 1 doz yetmiyor arkadaşlar en az 3 doz. 1 doz koruyuculuğu sadece bir aymış.

Evet aynı şeyleri yaşayan birilerinin olduğunu bilmek güzel her nekadar yanlış duygulara kapılsakta :)) üzülme Allah içimizi biliyor elbet
Herşey çok güzel olacakkk

Kızlar tetanoz aşısı ne zaman yapılcaz sağlık ocağından arandınızmı? benim yarın aşım var..1 doz olucam sadece 6 ay önce düşük yaptığım için 1 doz olmuştum ozaman.

ben 20.haftada olucam, doktoruma sordum 2. doz şeklinde olabilirsin dedi.

Bakalım hayırlısı diyelim kontrollere devam edip beypazarında doğuracağım şimdilik kararım bu yönde.

Sağlık ocağına gittim aşı için 16. haftadan sonra başlıyorlarmış.ben aşı olmadın riskli gebelik olduğu için yapılmıcakmış.

Merhaba kızlar,

24ünde randevumuz vardı. Kesin olarak kızım olacak. Adı da hazır "Ela". İkili testim iyi çıktığı için üçlü veya dörtlü test istemedi doktorum. Alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Kime desem daha erken, son ay gidip hepsini alırsın diyorlar. Kimse heyecanımı paylaşmıyo gibi gelıyo bana, çok abartıyorum gibi hissediyoum kendimi. Sizde de böylemi? Bende şimdilik fiyat araştırması yapıyorum. Bol bol bebek videoları seyrediyorum. Bizden bu kadar selamlar herkese kendinize iyi bakın.

Son düzenleme:

Canım, Allah ne verirse şükretmek lazım.
bende kız çocuklarını çok seviyordum, ilk hamileliğimde bebeğin erkeğe benziyor derlerdi ve ben cevaben şunu demiştim.
ne erkeği ya ben kız istiyorum erkek olursa aldırım falan.
Allah'a büyük konuşmak istememiştim ama ağzımdan da böyle bir cümlede çıktı yani. sonrası ise bebeğim kalbi durdu aldılar.
o an çok korktum. ve o üzüntüyü asla atamadım.
senin için kötü bir örneğim biliyorum beni affet ama kızda olsa erkek de olsa yaradandan gelen başım gözüm üstüne.
şimdiki bebeğim de erkek :) ve şimdi çok mutluyum erkek olduğu için.:)

benımde ikili test sonucum iyi olduğu için doktorum gerek görmedi ama ben yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsız kaldım..bizi bizden iyi anlayan olamaz cnm kim ne derse desin ben başladım ufak ufak temel ihtiyaçlrı almaya.. civil de harika şeyler var bakmanı tavsıye ederim.. bnımde kızım olck allah kısmet ederse.. bizdede isim hazır ' hira' olck..

selam kızlar.. bana doktorum çatlak kremi olarak lıerac önerdi. şuan öyle bir problemım yok siz kullanmaya başladınız mı? neler kullanıyorsunuz?

Aminnn canım hepimizin yardımcısı olsun inşallah valla ben de pişman oluyoruym amaaaannn napiim yani olduğu kadar diyorum artık bir daha misafir almicam kesin kararlıyım :)

Yoooo asla kötü örnek değil, çünkü bunu çok söylüyorlar, başına öyle bişey gelirki ben ne dedim diye üzülürsün diye. Ömrün boyunca taşıyacağın bir yük olur diyorlar, haklılar. Benimki hastalıklı bir düşünce. Cinsiyeti belli olmadığı zaman erkek gibi hissediyorum diyenlere sinir oluyordum. Şimdi de bu düşüncemden ötürü kendime kızıyorum.dilerim zihnimdeki bu düşüncelerden kurtulurum. Dr kesin erkek dedi, dilimd hala kızım var, nası şartlandıysam Allah'ım bebeklerimizi bize bağışlasın..

selam kızlar.. bana doktorum çatlak kremi olarak lıerac önerdi. şuan öyle bir problemım yok siz kullanmaya başladınız mı? neler kullanıyorsunuz?

Dr banada lierac önerdi. Henüz almadım 15. Haftadayım. Artık başlaman lazım dedi. Birkaç eczaneye sordum 100 ml fiyatı 80 tl. 200 ml fiyatı 129 tl. Bir eczane 100 lük ambalajda promosyonlu ürün gelecek 200 lük ürün 100 lira civarı olacak bekle alma dedi. Başka bi eczanede eczacı hanım "pregnacare" diye bir ürün önerdi. 6. 7. Aydan sonra her ay bir kutu ürün tüketeceksin bu hem çok iyi hemde ekonomik dedi. 35 tl idi fiyatı. Henüz dr. La konuşmadım ama internetten araştırıyorum, beğenen kadar beğenmeyen de var.. Kararsızım..

ben çatlak kremlerinin işe yarayacağını çok düşünmüyorum ama çatlaklarım olursa niye kullanmadım demekte istemiyorum. o yüzden bende bayağı bir araştırma yaptım. en son bepanthol un çatlak kreminde karar kıldım. hem bayer firmasının ürünü hem fiyatı uygun 30 TL. şu an günde 1 sefer sürüyorum. biraz daha ilerki aylarda günde 2 kez sürüp artı bebe yağı kullanmayı düşünüyorum.

Selam arkadaşlar..

Okuyorum herkes iyi çok şükür,bizde iyiyiz..yazacak pek bişey bulamıyorum..

2 'li testimiz iyi çıktığı için bizim dr.umuzda 3 lü testi gerek görmedi.
Çoğu dr.aynı görüşte sanırım..

13 Aralıkta kontrolümüz var.Herşey yolunda..

bende int.dn araştırıyorum ama birinin iyi dediğini diğeri beğenmemiş iyice kafam karıştı..sanırım bu kremlerin etkileri kişiden kişiye değişiyor.

bende %100 etki ediceklerini sanmıyorum ama kullanmasam da pişman olurum kullanmadm da böyle oldum diye bepantholn bşka ürünlerini kullanmıştım gerçekten güzel ürünleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…