- 26 Kasım 2013
- 262
- 43
- 73
Arkadaşım inan seni okadar iyi anlıyorum ki.. Bana ikili testte doktor kız dedi ama ozamana kadar hep erkek derse naparım diye düşünüp durdum tabi bi yandan Allahım sen günah yazma nolur diye dua edip bi yandanda kendime engel olamadım bi türlü. Sonra düşündüm dedim arkadaşlarımın oğulları için bile ölüyorken kendi oğlum olsa kimbilir neler hissederim diye.. Biraz daha toparlamıştım kendimi. Allah affetsin bizi böyle düşündüğümüz zamanlarda inşallah, herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize inşalllah.. İçini ferah tut kucağımıza geldiğinde canımızı verecek kadar seveceğiz hepsini yeter ki sağlıkla gelsinler :))
kızlar çok acil bana bi cevap verin doktordan geliyorum doktor yarım saat ultrasonda bebeğime baktı Allaha çok Şükür sağlıklı dedi tabii cinsiyeti göremedi bir türlü bacaklarını açmadı sıpaaa doktorda baya bi zorladı karnımı salladı bebeği salladı açsın diye ama açmadı tabii önce erkeğe benziyor dedi ama sonra görür gibi oldu burası bomboş dedi kız dedi ya ben kesin göremedim dedi öğleden sonra tekrar gel ama çikolata yede gel dedi şimdi benim sorum sizlerde bu kadar uzun süre ultrasonda kalıyormusunuz aynı gün 2 kere bir sakıncası olurmu birde doktor salladı karnıma hafifce vurdu birşey olurmu 2 bebeğim ama evham bir türlü beni bırakmıyor
kızlar çok acil bana bi cevap verin doktordan geliyorum doktor yarım saat ultrasonda bebeğime baktı Allaha çok Şükür sağlıklı dedi tabii cinsiyeti göremedi bir türlü bacaklarını açmadı sıpaaa doktorda baya bi zorladı karnımı salladı bebeği salladı açsın diye ama açmadı tabii önce erkeğe benziyor dedi ama sonra görür gibi oldu burası bomboş dedi kız dedi ya ben kesin göremedim dedi öğleden sonra tekrar gel ama çikolata yede gel dedi şimdi benim sorum sizlerde bu kadar uzun süre ultrasonda kalıyormusunuz aynı gün 2 kere bir sakıncası olurmu birde doktor salladı karnıma hafifce vurdu birşey olurmu 2 bebeğim ama evham bir türlü beni bırakmıyor
Muhakkak çok çok seveceğiz ama işte insan kendine, düşüncelerine engel olamıyorannem çok kızdı bana günaha giriyorsun, Allah'ın gücüne gidecek ne ayıp böyle düşünmek diye. Malum hassas bir dönemdeyiz, günaha girdim, bebeğimi üzdüm, yanlış bişey yaptım psikolojisinden çıkamıyorum.. Benimle benzer hisleri paylaşan ve beni anlayan sizlere denk geldiğim için şuan kendimi daha iyi hissediyorum. Teşekkür ederim :)
Kızlar tetanoz aşısı ne zaman yapılcaz sağlık ocağından arandınızmı? benim yarın aşım var..1 doz olucam sadece 6 ay önce düşük yaptığım için 1 doz olmuştum ozaman.
Tesekkur ederim.zaten doktorumdan memnunun sadece is yerime cok yakin diye oraya gidicem esim ilk defa gorecek nasipse.benim arkadasimin eside koru hastanesine gidiyor ve cok memnunlar.yuzuncu yil donanimli bi hastane degil koru daha iyi olabilir.uzaktan geliyorsun zaten iyi karar vermek lazim.benim doktorum tanidik sayilir.bize iyide normalde nasildir hastalara karsi bilimiyorum.bilgisine cok guveniyorum.
Bana sağlık ocağı 20 Aralık a randevu verdi Tam 17.haftamı doldurdugum güne denk geliyor, benden 3 hafta önde gebeliği olan bir arkadaşıma da kendi sağlık ocağı 23 Aralığa tarih vermiş o benden önde ama benden sonra aşı vuruluyor kafama takıldı normal bir durum mu?
Muhakkak çok çok seveceğiz ama işte insan kendine, düşüncelerine engel olamıyorannem çok kızdı bana günaha giriyorsun, Allah'ın gücüne gidecek ne ayıp böyle düşünmek diye. Malum hassas bir dönemdeyiz, günaha girdim, bebeğimi üzdüm, yanlış bişey yaptım psikolojisinden çıkamıyorum.. Benimle benzer hisleri paylaşan ve beni anlayan sizlere denk geldiğim için şuan kendimi daha iyi hissediyorum. Teşekkür ederim :)
Merhaba kızlar,
34ünde randevumuz vardı. Kesin olarak kızım olacak. Adı da hazır "Ela". İkili testim iyi çıktığı için üçlü veya dörtlü test istemedi doktorum. Alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Kime desem daha erken, son ay gidip hepsini alırsın diyorlar. Kimse heyecanımı paylaşmıyo gibi gelıyo bana, çok abartıyorum gibi hissediyoum kendimi. Sizde de böylemi? Bende şimdilik fiyat araştırması yapıyorum. Bol bol bebek videoları seyrediyorum. Bizden bu kadar selamlar herkese kendinize iyi bakın.
aynı şey bende de var.ne yapacan sırf gidip arkamızdan konuşmasınlar diye mecbur yapıyorsun.ama sonunda pişman oluyorum.konuşurlarsa konuşsunlar yapmasaydım keşke diye ama içim el vermiyo.eşimin üzülmesini istemiyorum.o bana bu kadar anlayışlı ve iyiyken onu üzecek bişey yapmak istemiyorum.ailesi sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz.ama kendini hastalığa vuriyi olsanda hastayım de.hem iş hem ev zaten çok zor bi de üstüne misafir inan hiç çekilmiyor ama dedim ya mecbur...ALLAH yardımcın olsun canım
hoş geldin aramıza
Canım, Allah ne verirse şükretmek lazım.
bende kız çocuklarını çok seviyordum, ilk hamileliğimde bebeğin erkeğe benziyor derlerdi ve ben cevaben şunu demiştim.
ne erkeği ya ben kız istiyorum erkek olursa aldırım falan.
Allah'a büyük konuşmak istememiştim ama ağzımdan da böyle bir cümlede çıktı yani. sonrası ise bebeğim kalbi durdu aldılar.
o an çok korktum. ve o üzüntüyü asla atamadım.
senin için kötü bir örneğim biliyorum beni affet ama kızda olsa erkek de olsa yaradandan gelen başım gözüm üstüne.
şimdiki bebeğim de erkek :) ve şimdi çok mutluyum erkek olduğu için.:)
selam kızlar.. bana doktorum çatlak kremi olarak lıerac önerdi. şuan öyle bir problemım yok siz kullanmaya başladınız mı? neler kullanıyorsunuz?
Dr banada lierac önerdi. Henüz almadım 15. Haftadayım. Artık başlaman lazım dedi. Birkaç eczaneye sordum 100 ml fiyatı 80 tl. 200 ml fiyatı 129 tl. Bir eczane 100 lük ambalajda promosyonlu ürün gelecek 200 lük ürün 100 lira civarı olacak bekle alma dedi. Başka bi eczanede eczacı hanım "pregnacare" diye bir ürün önerdi. 6. 7. Aydan sonra her ay bir kutu ürün tüketeceksin bu hem çok iyi hemde ekonomik dedi. 35 tl idi fiyatı. Henüz dr. La konuşmadım ama internetten araştırıyorum, beğenen kadar beğenmeyen de var.. Kararsızım..
Dr banada lierac önerdi. Henüz almadım 15. Haftadayım. Artık başlaman lazım dedi. Birkaç eczaneye sordum 100 ml fiyatı 80 tl. 200 ml fiyatı 129 tl. Bir eczane 100 lük ambalajda promosyonlu ürün gelecek 200 lük ürün 100 lira civarı olacak bekle alma dedi. Başka bi eczanede eczacı hanım "pregnacare" diye bir ürün önerdi. 6. 7. Aydan sonra her ay bir kutu ürün tüketeceksin bu hem çok iyi hemde ekonomik dedi. 35 tl idi fiyatı. Henüz dr. La konuşmadım ama internetten araştırıyorum, beğenen kadar beğenmeyen de var.. Kararsızım..
ben çatlak kremlerinin işe yarayacağını çok düşünmüyorum ama çatlaklarım olursa niye kullanmadım demekte istemiyorum. o yüzden bende bayağı bir araştırma yaptım. en son bepanthol un çatlak kreminde karar kıldım. hem bayer firmasının ürünü hem fiyatı uygun 30 TL. şu an günde 1 sefer sürüyorum. biraz daha ilerki aylarda günde 2 kez sürüp artı bebe yağı kullanmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?