kesin cevabı alırsın o zaman :)) hadi bakalım hayırlısı :)
Insallah cnm hayirlisi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesin cevabı alırsın o zaman :)) hadi bakalım hayırlısı :)
Ayyy cogunluk ogrendi meraktan catliyorum pazartesi gidecem bende zaman gecmiyoooo :)
Evimize iki kızce geliyo kızlar cinsiyetlerimiz belli oldu bugun :)
iyi akşamlar arkadaşlar
benimde cumartesi kontrolüm var ama saatler dakikalar geçmiyor işte çok yoğun olduğum halde, bi iyi olduğunu öğrensem üstümden ağır yük kalkacak, karnım fazla büyümedi, bende korkuyorum gelişmedi mi bişey mi oldu diye, Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. beklemek çok zor![]()
Bu korkular nolcak bilmiyorum.bendede var ayni sıkıntı.mesele internetteki bircok site diyorki rahminizi artik elinizle hissedebilirsiniz lakin ben hissetmiyorum.sonrada uzuluyorum birsey oldu diye
Benimde kendi doktorumda 11 aralikta randevum ama yarin esim gorsun diye baska bir doktora gidicem ay umarim soyler cinsiyetini.kiz erkek farketmez ama insan merak ediyo iste
Canım ben lierac aldım onu kullanıyorum. Çatlamayada başladım zaten.
İyiyim canım sağol...
Benimde merak ettiklerim var ama girmiyorlar,eskiden yazanları da pek göremiyorum üzülüyorum..
Melisanurum,aybah nerede acaba..
Cinsiyet belli olmadımı daha,hayırlısı olsun canım şimdiden.Benim bir oğlum daha olucak,cinsiyet öğrenince farklı duygulara daha giriyor insan..Biz 3 böcek 1 çiçek olduk..3 erkekle nasıl başa çıkacağım :)))
Karnını ıyıce ıcıne cekmeye calıs.
Yavas yavas basla...
"aaaa nıye cekemıyorum" dedıgın nokta bebegın:)))
ben bunu kesfettıgımde cok gulmustum yaaaaw:)))
İyi akşamlar ne güzel herkes cinsiyetleri öğrenmeye başlamış :) ben de malum geçen bahsetmiştim 13+5 iken bi dahiliyeci tanıdığa gittik kız dedi. Ancak pazartesi doktora gittik, 14+1 ken gittim ama doktor 14+4 olduğunu söyledi "ne kızı daha cinsiyeti belli değil 3 hafta sonra gel dedi" şimdi de acaba görüyo da söylemiyo mu diye paranoyaklaştım.. şuan 15 haftalık hamileyim yoksa başka bi doktora mı gitsem rüyalarıma girmeye başladı :) Bu arada tarama testi sonuçlarımda da
PAPP-A 1860.2,
t-Hcg 56.6,
NT 1.60 çıktı. Bu konudaki tecrübelerinizi paylaşır mısınız iyi geceler