Ben balık yiyemediğim için kullanıyorum.Hamileyken tiskindiğim için yiyemeiyorum ama ..önceden yerdim..
Dr.um günde bir tane almamı söyledi..
Benimki de verdi... Fda daily...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben balık yiyemediğim için kullanıyorum.Hamileyken tiskindiğim için yiyemeiyorum ama ..önceden yerdim..
Dr.um günde bir tane almamı söyledi..
benimde göbeğimden aşağıya doğru ağrılar oluyor. ilk aylarda rahim büyümesinden olduğunu söylüyodu DRum. ama bu daha aşağıda ve sert sanki. sizde de böyle ağrılar var mı arkadaşlar?
Evet canım benimde öyle. belki de ayaklarımızı üşütüyor olabiliriz. çünkü akşama doğru karnım iyice şişmeye başlıyor benim :)
selam kızlar.. bana doktorum çatlak kremi olarak lıerac önerdi. şuan öyle bir problemım yok siz kullanmaya başladınız mı? neler kullanıyorsunuz?
Kızlar çok sağolun cvplarınız için doktorum ikili testte sadece ense kalınlığına ve burun kemiğine bakmıştı oda normal çıkmıştı kanda test yapılmamıştı 16.haftamda 4 lü test yapıldı şimdi amiyosentez yapmaya karar verdik eşimle yaşım 34 ilk gebeliğim ve korkuyorum çocuğuma birşey olmasından ve kötü sonuç almaktan dua edin lütfen
Balik yagi kullanan var mi
canım günaydın, bende senin gibi geçen hafta 3lü test yaptırdım sonucum 1/310 çıktı riskli değil ama riske yakın çıktı,bir doktor yaptır dedi biri yaptırma bence dedi,ama bu şüpheyle doğuma kadar neyapardım yaptırdım geçen çarşamba, işlem korkulacak gibi değil işlemin riski var ama çok düşük bir risk,emin ellerde yaptırdıktan sonra tabi en önemlisi rabbime sığındıktan sonra bişicik olmuyor,sonra 3gün dinlenmen gerekiyor ama ben ertesi günü işe geldimşükür bi sıkıntım olmadı seninde olmaz inşallah arkadaşım,önemli olan temiz çıksın sonuçlarımız birbirimize bol bol dua edelimmm rabbim sonuçlarımız temiz çıksın yüzümüzü güldürsün inşallah
![]()
Canım tarama testleri hele ki kan testleri çoğu zaman sadece bir istatistiksel değeri ifade ediyor. Burun kemiği ve ense kalınlığı, ultrason sonucları daha önemli diye biliyorum. Tarama testleri çok iyi çıkması o çocuk sağlıklı demek değil, kotu çıkması da hasta demek değil... Riskinizi yazmamıssınız ama yuksekse ve bu yuzden amnıoya karar verdıysenız olumsuz dusunmeyın lutfen. Olasılıgı yuksek cıkan hasta, dusuk cıkan saglıklı demek degıl, bu sadece belli oranda bir ihtimal...
Canım ikili testte sadece ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıldı gayet normaldi ama kan testi istemedi doktorum 16 haftada 4 lü test yaptırdım oda 1/50 çıktı oran neyapacağımı şaşırmış vaziyetteyim çok korkuyorum
Âmin canım inş güzel çıkar herşey benim 1/50 bu beni çok korkutuyor gece gözüme uyku girmedi gözlerim şişti ağlamaktan
ben ayaklarımı üşüttüğümü düşünmüyorum, işyerinde sürekli tayt + bot giyiyorum ve botlarım sıcak tutuyor. ama tayttan dolayı üşütüyor olabilirmiyim bilmiyorum(
Normal zamanımızdan daha hassasız artık canım. Ben hamile kalmadan öncede ayaklarım hiç ısınmazdı şimdi de hiç ısınmıyo belki benim ondandır :)) bi çözüm yok malesefama bi daha ki doktor kontrolümde tekrar sorucam :)
Canım ikili testte sadece ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıldı gayet normaldi ama kan testi istemedi doktorum 16 haftada 4 lü test yaptırdım oda 1/50 çıktı oran neyapacağımı şaşırmış vaziyetteyim çok korkuyorum
Canim benim kiyamam sana simdi beni iyi dinle 6 sene önce ben 22 yasindaydim ogluma yapilan trstte 1/50 cikti down sendronu riski dunya basima yikildi.Olucem sandim Amniosentez yapildi. Cok şükür temiz cikti ama dayanamadik sonuclar cokgec cikiyor bana yillar asirlar geciyormus gibi geldi araya birilerini sokarak cok unlu bir profa gorunduk istanbulda recep bey var. Ona gorunduk o bebek sapasaglam demesine ragmen ben amniosentez sonucunu gormeden inanamam dedim sonuc temiz cikti cok sukur amam omrumden omur gitti.Simdiki gebeligimde bu sacmaliga dayanarak bu testi yaptirmadim ki zaten onceden mudahale etme sansin yok.Ama DETAYLi ULTRASON I kesinlikle tavsiye ediyorum herkeze çünkü orda bebekde bir rahatsizlik varsa dogar dogmaz bazi hastaliklarda mudahale etme sansi var. Bunu dikkate alin kizlar.Sende hic uzme tatli canini bak ben en guzel ornegim dua et bol bol icini ferah tut.Kızlar çok sağolun cvplarınız için doktorum ikili testte sadece ense kalınlığına ve burun kemiğine bakmıştı oda normal çıkmıştı kanda test yapılmamıştı 19.haftada 4 lü test yapıldı şimdi amiyosentez yapmaya karar verdik eşimle yaşım 34 ilk gebeliğim ve korkuyorum çocuğuma birşey olmasından ve kötü sonuç almaktan dua edin lütfen