• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bende bu sıralar kendimi hep yanlız hisediyorum geçen hafadan beri eşim eve hep gece yarısından sonra geldi hele iki gecedir ikide geliyo buda benim sinirlerimi bozuyo durduramıyorum kendimi ağlıyorm sürekli çok mutsuz hissediyorum kendimi çokkk:43::43::43:

Walla hastalıklar biraz da eşimin soğuk davranışları benim de psikolojimi bozdu geçen gün 3 posta gözlerim şişene başım ağrıyana kadar ağladım :p

Canim benim kiyamam sana simdi beni iyi dinle 6 sene önce ben 22 yasindaydim ogluma yapilan trstte 1/50 cikti down sendronu riski dunya basima yikildi.Olucem sandim Amniosentez yapildi. Cok şükür temiz cikti ama dayanamadik sonuclar cokgec cikiyor bana yillar asirlar geciyormus gibi geldi araya birilerini sokarak cok unlu bir profa gorunduk istanbulda recep bey var. Ona gorunduk o bebek sapasaglam demesine ragmen ben amniosentez sonucunu gormeden inanamam dedim sonuc temiz cikti cok sukur amam omrumden omur gitti.Simdiki gebeligimde bu sacmaliga dayanarak bu testi yaptirmadim ki zaten onceden mudahale etme sansin yok.Ama DETAYLi ULTRASON I kesinlikle tavsiye ediyorum herkeze çünkü orda bebekde bir rahatsizlik varsa dogar dogmaz bazi hastaliklarda mudahale etme sansi var. Bunu dikkate alin kizlar.Sende hic uzme tatli canini bak ben en guzel ornegim dua et bol bol icini ferah tut.

bende müdahale şansı olmadığını bildiğimden ikili testimi yaptırmadım.hiçbirini yaptırmıycam dedim.çünkü tüm hamileliğim boyunca kendime herşeyi zehir edeceğimi böylece bebeğimi üzeceğimi düşünüyorum.şimdi üçlü için gün verdi doktorum.karar veremedim acaba yaptırsam mı yaptırmasam mı?pişman olacğım bi karar vermek istemiyorum neolur akıl verin banada.ilk çocuğum olduğundan çok tecrübeli değilim fikriniz ne kızlar??

bu kadar sık aralıklarla ultrasona girmek bebek iiçin zararlı değil mi canım.
ben yeni gittim 2 hafta sonra tekrar gidicem o bile sıkıntı bana.

Tam da bunu düşünürken okuyunca duraksadım yine.21nde her zaman gittiğim doktorumda kontrolüm vardı gittik.Dün devlet hastahanesine gittim hem kendi doktorumdan başka hiçbir doktor görmedi diye hemde tahliller testler yapıldı rutin detaylı için gün verdi doktor.Şimdi Aralık 6 aşım var,13'ünde de detaylı ultrason var.Eee sonra da kendi doktorumda kontrolüm var o da görecek sonuçları.Bana da sıkıntı yaptı bu durum bir yandan son aylarda her hafta veya daha sık doktor kontrolleri oluyor onu düşünüp rahatlatıyorum kendimi bir yandanda o zamanla bu zaman farklı diye şimdi tam gelişimi olduğu için sıkılıyorum:44:

Kızlar çok üzgünüm geçen hafta 4 lü test yaptırdım bugün sonuçları aldım 50/1 dawn sentromu riski çıktı oran çok fazla doktorum karından sıvı almayı önerdi çok korkuyorum bebeğime birşey olmasından kafayı yemek üzereyim allahım yardım et

Allah yardımcınız olsun.İnşallah bu da hep bahsedilen yanılmalardandır.

Büyüdüklerini düşününce zaten nasıl içim çoşuyor :))) Hepsi ayrı ayrı bir güzellik duygu..
Allahım tüm anne-baba olmak isteyenlere nasip etsin...

Ben eşim için kız olmasını çok istemiştim..Biz 6 kız 1 erkek büyüdük,babama hep aşıktım ama o sevgisini bize hiç bir zaman vermedi..Şimdi bile her adını duyduğumda sesini duyduğumda gözlerim doluyor..nasıl seviyorum nasıl seviyorum anlatamam..Sevgi görmesem de seviyorum yani..
Baba-kız ilişkini ne ben ne de diğer kardeşlerim yaşamadı,hep korkuyla büyüdük..O yüzden bir kızım olsun eşimle arasındaki ilişkiyi bende doya doya yaşayayım..O da tatsın..İnşallah bu ufaklık büyüsün de belki 3.çocuğu düşünürüm ,rabbim nasip edicek bana biliyorum sabırla onu bekliyorum..

Herkese günaydın..

Amin inşallah.Bende tek kızım ama babamda sevgisini gösteremez çok sorunlar yaşadık bunlarında etkisi var tabii,ben dedeme ve abime aşık biri olarak büyüdüm dedemi 1999 depreminde kaybettik,abim çok şükür ki hala ilişkilerimiz aynı ablam olsa belki böyle olamazdık diyorum,babamla ilişkimizin boyutu ben evlenince değişti yine gösteremez ama insan biliyor işte nasıl sevdiğini.Bende birgün kızımız olursa seninle arası çok iyi olsun derdim hep eşime.Rabbim gönlüne göre versin inşallah :34:

Canım ikili testte sadece ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıldı gayet normaldi ama kan testi istemedi doktorum 16 haftada 4 lü test yaptırdım oda 1/50 çıktı oran neyapacağımı şaşırmış vaziyetteyim çok korkuyorum

Sıkma canını arkadasım.benim arkadasımda boyledi sıvı aldirdi.o kadar cok agladiki.simdi kizi gayet saglikli ilk okula 6 yadinda.icini ferah tutmaya calıs olumlu düsün lütfen

Kızlaaaaaaaaaaar,

dün can sıkıntısından nisan 2014 annelerini okudum biraz.22-25 hafta gebelikte cinsiyet öğrenemeyenler varmış.
ve yine 22-25 arası haftalıklarda hareket hissetmeyenlerde var.

onları okuyunca teselli buldum.:16:

Geç gelmesinin sebebi işiyse o senin için bebeğin için çalışıyor öyle düşün :)) üzülüp bebeğini de üzme

öylede insan en azından geceleri yanında olsun istiyo

Walla hastalıklar biraz da eşimin soğuk davranışları benim de psikolojimi bozdu geçen gün 3 posta gözlerim şişene başım ağrıyana kadar ağladım :p

bende ağlıyorum bide onun yanında ağlayamıyorum beyefendi çekip gidiyo daha çok sinir oluyorum

merhaba kızlar 3 gündür annemdeydim dün geldim sizde coşmuşsunuz o arada cinsiyetler belli olmuş ne güzel, annemdeyken ben de annemin dr una gittim belki cinsiyet söyler diye devlet dr u o kadar tatlıydı ki küçük yerlerde devlet iyi oluyor gerçekten bu zamana kadar özele gidiyorum daha renkli ultrason görmemiştim kalp atışı duymamıştım anneöin dr unda duydum ilk, her şeye rağmen bacak arasında kordon olduğu için söylemedi dr yine

bu arada geçen hafta idrarımda iltihap çıkmıştı dr kültür testi istemişti 2. test temiz çıktı ama kasık ağrılarım devam ediyor hem de zaman zaman şiddetleniyor doktorumu aradım tekrar progestana başlamamı söyledi annemin dr u da bebek aşağıda dikkat et demişti bu ağrıların sebebi bebek aşağıda olduğu için mi acaba? dr 3 hafta sonra gel dedi zaten 2 hafta önce gitmiştim kendisine poffff ben kesin görünürüm bir başkasına arada...

Off o ağrılar beni de korkutuyorrr. Bayramda başlamıştı benim doktoru aradım iğne olmamı söylemişti. Sonra hiç geçmedi hala var. Bazen şiddetli bazen hafif ama var işte. Testlerde benimde birşey çıkmadı. Bana aşağıda diyen de olmadı ama net cevap verende olmadı. Zaten iki farklı doktora gittim şimdiye kadar. Umarım sadece rahim büyümesine bağlı bir ağrıdır başka birşey düşünmek istemiyorum çünkü:(

Çok sağol canım amiyosentez kesin yaptırıcaz oda beni korkutuyor Allah'a sığındım inş yawruma birşey olmaz desteğin için çok tşkr ederim

Melisa arkadaşım sağlıklısonuçlar almanı dilerim. Kuzenim de seninle aynı şeyleri yaşadı. Amniyosentez yaptırana kadarki stresi, sonrası sonuç bekleme süresince yaşadıklarının canlı tanığıyım. İçi çıktı ağlamaktan. Ama şimdi 5 yaşında canavar gibi bi oğlu var. Diğer arkadaşlarında dediği gibi yüreğini ferah tut. Çünkü sonuçlar güzel gelecek, buna inan, istatistiki bilgilerde yanılma payı oldukça yuksek. Bebeğin sapasağlam eminim;..

selam kızlar :16:
oh oh cinsiyetler bir bir belli olmuş, biz hala bekliyoruz :19:
ben ilk hamileliğimde hiç üşümüyordum çünki yaza denk gelmişti :1:
ama bunda donuyorum resmen ki zaten kansızlık var hep üşürüm şimdi daha fena :18:
bu arada pazartesi prenatoloğa gidiyoruz, ense kalınlığı geçen hafta yine 2,5 çıktı doktorumuz bi görünün uzmana diye sevk etti bizi,
pazartesi öğlen gidicez nasipse dualarınızı eksik etmeyin nolur :5:
ilk hamileliğim çok sorunsuz geçmişti bu malesef öyle değil umarım sağlıkla kucağımıza alırız meleğimizi :18:

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum bulantılar azaldı çok şükür bu hafta:nazar:umarım herkes iyidir çok fazla okuyamadım geçmişi..bizim ikili testimiz iyi çıktı Allah'a çok şükür ama cinsiyeti öğrenemedik henüz daha erken dedi doktorumuz 11 Aralık'ta gidecez 17 haftalık oluruz artık belli olur heralde meraklardayız çok fazla :17:

Buarada eskilerden kimse kalmamış sanki çok mu uzak kaldım umarım herkes iyidir :5:

Selam KIZLAR doktorumu aradım üçlü test sonuçlarım iyi çıkmış çok şükür darısı başınıza inş. Birde bugün anneme gelmiştim burda doktora gittim başka bi doktor cinsiyeti kesin belli oldu. Kızımız geliyor Allah nasip ederse. Kaseker canım beni listede kız yapabilirsin cinsiyeti artık. Hemen pembiş bir hırka aldım kızıcığıma. Annemde hemen pembe ip aldı hırka örmek için :)) çok mutluyum cinsiyetide kesinleştiği için. 3 lü de iyi çıktığı için. ;)) darısı öğrenmeyenlerin başına

Selam KIZLAR doktorumu aradım üçlü test sonuçlarım iyi çıkmış çok şükür darısı başınıza inş. Birde bugün anneme gelmiştim burda doktora gittim başka bi doktor cinsiyeti kesin belli oldu. Kızımız geliyor Allah nasip ederse. Kaseker canım beni listede kız yapabilirsin cinsiyeti artık. Hemen pembiş bir hırka aldım kızıcığıma. Annemde hemen pembe ip aldı hırka örmek için :)) çok mutluyum cinsiyetide kesinleştiği için. 3 lü de iyi çıktığı için. ;)) darısı öğrenmeyenlerin başına

Çok sevindim canım,sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..Hayırlı olsun şimdiden..Avatarındaki gibi bir kızın olur inşallah :)

Kızlaaaaaaaaaaar,

dün can sıkıntısından nisan 2014 annelerini okudum biraz.22-25 hafta gebelikte cinsiyet öğrenemeyenler varmış.
ve yine 22-25 arası haftalıklarda hareket hissetmeyenlerde var.

onları okuyunca teselli buldum.:16:

Aaaaaa ama ben hep soyluyorum normal dıye... duymuyor musunuz benı?
hep tıkanıyor dı mı o kulaklar tedırgın olunca:)))

Back
X