bebişler hareketlenmiş gelsin tekmelerrr.. insanın artık içi rahatlıyor o hareketleri hissettikçe bebeğinin iyi olduğu aklına geliyor ve rahatlıyor.
benim bir tane kızım var kızımı öğrenmeye gittiğimizde doktor kız dedi ben çok sevindim eşim doktora eminmisiniz bir kez daha bakın dedi çok bouzlmuştu. sonra alıştı bu duruma. şimdi ikincide kız oluyor ben gene çok sevindim çünkü hep hayalimde 2 kız annesi olmak vardı. ne hissettin diye sorduğumda kızım adına sevindim dedi ama yorum yapmadı. gene bozuldu erkek istiyordu sanırım. ama bu sefer ben ondan daha çok bozuldum. bu duruma çok sinirlendim. benim eşimde Karadenizli onlarda erkekmeraklısı oluyor.
sonra alıştı tabi kızım kızım diye seviyor karnımı.
Ben bunun en guzel ornegıyım.
Kendımı bıldım bılelı "ben erkek annesı olacagım. kızları sevmıyorum" derdım.. hatta kızım kendını gostermedıgınden ve ayrıntılıda
perınatolog "erkek" dedıgınden doguma "MustafaHılmı" dıye gırdık.. "Fatma" dıye cıktık:)))...
o kız, bana neler yaptı dusunun kı ıkıncısı de kız olsun ıstedım.. bu defa da net bı sekılde -fotolu belgelı..edepsızzz- erkek
oldugunu ogrendık.. ya hayırlısı:).. ablam ıle aramda 20 yas var ve ben de o da yalnız kaldık.. o sebeple kızımın kız kardesı olsun
ıstedım..nasıp... sımdıde MustafaHılmı'mız gelıyor... EVlad!
iyiyim ben arkadaşım sen nasılsın :) gece kuşu olarak yazayım dedim...
gecekusu olma hakkın var mı senın??? anne adayıııııı ıkı erkek anne adayıııı
tavsıyem sımdıden bebeklerınıze duzenlı uykuyu asılayın.
Ben hep erken (22 kadar) uyurum..tavuk dıye anılırım falan.. ama bunun faydasını gordum... 26aylık kızım bı gun olsun uyku sorunu
yasamadı-yasatmadı...
ınsaellah sızınkıler de oyle olur.
Bu arada senınkıler elbet sıkıntı olusturacak -eh ıkız- ama en aza ındırmek adına nacızane tavsıyem bu.
kızlaaarrr günaaydınn !!!
ya bu ünlü anneler nasıl geziyo o topuklularla ?? ben hamile kalmadan önce bayılırdım o ince topuklu stilettoları giymeye. ama şimdi hepsine elveda dedim

( onlarda kaç doktora gidiolardır Allah bilir demekki riskli görmüyolar... siz ne diosunuz bu konuda ?
8aylık hamıle ıdım 16lık gıyıyordum... hergun degıl tabı dugun dernek falan.. -zaten antrenorum benım topukla ne ısım olur-
sık sık gıymek elbet saglıklı degıl ama ıste dugundu falan gıyebıldım ben.