• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ahh bu kaynanalar...kimisi ne iyi kimisi ne kötü oluyor... cok ozeniyorum ben iyi kayınvalıdesi olanlara :((
benimki bildiğin soguk nevale. bi havalar bi kendini begenmişlikler. umarım cocugum ona cekmez bencil biri olmaz. bana cok zararı var mı deseniz yok. çok da gelip gitmez ama bi geleyim dese ya 20 kişiyi toplar tüm küçük cocuklarıyla birlikte yada yatıya gelir yine yanına küçük bi kaç cocuk alarak. amaç beni gormek değil tabi. ogluna yaranmaya çalışmak. 16 haftalık hamileyim birgün nasılsın diye sormuşlugu yoktur. genel anlamda sorar prosedür icabı cevabı da dinlemez. bazen cok üzülüyorum çok etkileniyorum. agladıgım oluyor... sizin burda yazdıklarınızı okuyunca kendimi yalnız hissetmiyorum en azından. insan boyle seyleri tek kendi yasıyor zannediyor yalnız hissediyor cogu zaman :((

hiç üzülme tatlım. yalnız değilsin..zamanında bende çok ağladım çok yıprandım onların yüzündn bi düşük yaşadım ama kimin umrunda ben bebeğimi kaybettğmle kaldım.. açık konuşym ben iyi kaynana ne gördüm ne duydum:1: o yüzdn fazla takmamak gerek..

ben internetten hiç sipariş vermedim, markete haftanın iki günü geliyor, yaklaşık 2 senedir ondan alıyorum. tadı diğer tavuktan biraz daha yoğun ama çok değil. daha az eti var. üzerinde yazan organik yazısına inanmıyorum ama canım tavuk istediğinde o daha güvenli geliyor. geçen ay migrosta gördüğüm organik ibareli tavuktan aldım ama her zamanki aldığım gibi değildi. normalinden bir farkı yok gibi geldi bana.

:18: bugün dörtte amniyosentez sonucum çıkıyor, oooff çok dua edin oğluşumu rabbim bana bağışlasın dün akşamdanb eridirde kıpırdamıyor hiçç offf kötüyüm yaaa:43::5:

isim konusunu şimdiden düşünmenin pek faydalı olmayacağına karar vermiş bulunmaktayım:) aylardır kızımız olursa hira yada azra diye tutturuyordum. şimdi eşim hergün yeni bi isim bulup getiriyo:) onlarda hoşuma gidiyo. şimdilik erteledim:) isim seçeneklerimiz:
azra
hira
ırmak
nehir (babası şuan çok istiyo)
ece

şimdilk bukadar:D liste uzayacağa benziyo bakalım.. sizce hangisi güzel kızlar?

hepsi birbirinden güzel cnm:16: biz kızımızın ismini hira koymayı düşünüyoruz..

arkadaslar merhaba,,

hatırlarsanız benım ıkılı ıyı,,4 lu test cok kötu cıkmıştı. drlar ultrasonda bakmadan amınosentez önerdı...bız cumartesı testı yenıledık,,baska drada gıttık o da tekrar olçum yapıp 4 lu test yaptı. sonuçlarım sabah cıktı.ıkısıde cok ıyı ve degerleri bırbırıne yakn..bu sabah yenı tup bebek dru ınceledı..ılk testte dr ölçum hatası yapmış yada kan bozulmuş olabılır dedi..bebegı ultrasonda 15 dk ınceledı ensesını olçtu kalbıne karacıgerıne bobreklerıne heryerıne baktı..cok ıyı masallah dedı. sızı boşa uzmuşler ben olsam testı yenılemezdım bıle..bızım ıcın ıkılı test onemlı..3 veya 4 lü yaptırmıyorum dedı. beslenmemı anlattı. tetano asısını hatırlattı.magnezyum ılacı verdı.arkadaslar kaç gundur uyku yoktu bende..bana hemen amınosentez dıyen ultrasonda bakmayan ıkı drumuda bıraktım....amınosentezede 1000-1250 tl istedıler.. ıkı hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var..sonucu kötu cıkanlar ıyı bır labaratuarda sonucu yenıleyın hemen drun dedıgını yapmayın
Çook sevindim gözünüz aydın.

Benim esimin tarafi hayirli olsun bile demedi :))
Esim zaten yok cocugu yapip kacti amerikada calisiyor..
Cok sukur elim kolum saglam ben her ihtiyacini yaparkm cocuklarimin kimseden bi beklentim yok..
Yapan kendine yapar..bigun kv dem kapima duserse cevabini da alir..
Etme bulma dunyasi malum..
Bir kucakta, bir karında var üstelik galiba? Çok zor olmalı, Allah yardımcınız olsun. Eşinizin ailesi size destek olsa ne kadar iyi olurdu oysa!!!

arya da çok güzelmiş. game of thrones dize bi dizi varya ordaki kiçik kızın ismiydi sanırım:) çok hırslı güçlü:D
Eşim sıcak bakmadı ama şimdi sizin söylediklerinizden sonra dahada hosuma gitti.
:18: bugün dörtte amniyosentez sonucum çıkıyor, oooff çok dua edin oğluşumu rabbim bana bağışlasın dün akşamdanb eridirde kıpırdamıyor hiçç offf kötüyüm yaaa:43::5:
Çok az kalmış, dualarımız seninle, lütfen buradan hemen haber ver. Allah'ım iyi haberler duyursun da bayram edin inşallah.

Günaydın Canlar,

Herkes isim arayışına girmiş. Bir tek isim düşünmeyen ben kaldım sanırım. Aklımda hiç ama hiç bir şey yok. Sıfır durumdayım şuan. Sanırım benim minik kızım İsimsiz kahraman olacak. Ne babamızda ne bende bir isim arayışı yok.

Al bizdende. Okadar :) bi türlü isim mevzunua giremedik :)

Selam bacılar:)

Doktorumla konuştum az önce, 3lü testimin sonucu normal çıkmış çok şükür:))
Darısı tüm olumlu haber bekleyen kardeşlerimin başına

Ohh süper darısıı tüm annelerin başına :16:

arkadaslar merhaba,,

hatırlarsanız benım ıkılı ıyı,,4 lu test cok kötu cıkmıştı. drlar ultrasonda bakmadan amınosentez önerdı...bız cumartesı testı yenıledık,,baska drada gıttık o da tekrar olçum yapıp 4 lu test yaptı. sonuçlarım sabah cıktı.ıkısıde cok ıyı ve degerleri bırbırıne yakn..bu sabah yenı tup bebek dru ınceledı..ılk testte dr ölçum hatası yapmış yada kan bozulmuş olabılır dedi..bebegı ultrasonda 15 dk ınceledı ensesını olçtu kalbıne karacıgerıne bobreklerıne heryerıne baktı..cok ıyı masallah dedı. sızı boşa uzmuşler ben olsam testı yenılemezdım bıle..bızım ıcın ıkılı test onemlı..3 veya 4 lü yaptırmıyorum dedı. beslenmemı anlattı. tetano asısını hatırlattı.magnezyum ılacı verdı.arkadaslar kaç gundur uyku yoktu bende..bana hemen amınosentez dıyen ultrasonda bakmayan ıkı drumuda bıraktım....amınosentezede 1000-1250 tl istedıler.. ıkı hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var..sonucu kötu cıkanlar ıyı bır labaratuarda sonucu yenıleyın hemen drun dedıgını yapmayın
e demiştik sana bir şey çıkmayacak diye :)))) çok sevindim. Allah bir daha sıkıntı yaşatmasın.

Ben hala bebeğimin kıpırtılarını hissedemiyorum malesef ya :(
ama karnımın üstüne sanki kalbimi koymuşum gibi pıt pıt gözle bariz görülür sekilde atıyo. Bu kalp atışları benim kalbimin mi yoksa bebeğimin kalbi mi ki, bi türlü çözemedim :)
canım o senin kalp atışın.

içini ferah tut, güzel sonuçlar gelecek inşallah.

arkadaslar merhaba,,

canımm çok geçmiş olsun öncelikle.. sonucun böyle güzel olmasına çok sevındım rabbım bebişlerimizi bize bağışlasın:nazar: sni böyle üzüp korkmana sebep oldklrı içinde çok üzüldüm..ah bu doktorlar hangısıne güvenecğimizi şaşırdık..

inşallah hayırlı haberlerini duyarız canım içini ferah tut.. rabbım seni ve bebişini korusun..

Keçe işleri ile ilgilenen tecrübeli arkadaşlarım,
Ben ilk denemem için ne yapacağıma karar verdim. Oğlum kendi seçti, anne bu olsun dedi. Şimdi bunu yapmamlazım mutlaka.
Resimi aşağı ekledim. Almam gereken tahmini malzemeleri de çıkardm ama havalar çok kötü sırf bunun için uzağa gitmek istemiyorum. Evim bu tür yerlereyakın değil. İnternet sitelerine baktım onların da birinde keçe var, iğnesi yok öbüründe iğne var diğer malzemeler yok. Şöyle şunların hepsini birden alabileceğim bir internet adresi yok mu acaba? Emeğim sensin 'deki başlangıcsetını hıc bulamadım onu kaldırmıslar galiba... Lütfen yardımmm bana... Ben bu malzemeleri nerden nasıl alacagım?
$image.webp

Tahmini gerekli malzemeler:
Kece renkleri:
Beyaz
Mavi acik
Mavi koyu
Siyah
Kirmizi
Toz pembe (ten rengi)
Sari
Mor
Turuncu
Yesil
Kahverengi

Oynar goz 7-8 cift
Kemer ve bant icin ince kurdela siyah puantiyeli
Sac icin siyah ya da koyu kahve en ince yun iplik
Sarkitma icin puantiyeli ince kurdela
Dolgu malzemesi

selam kızlar nasılsınız bu saat oldu kahvaltı yapamadım kuru incir falan takılıyorum evde kahvaltı yapmak ölüm geliyor bana hele de yalnız...ah kızlar kapsüllerle besleniyorum resmen,kilo almadım karnımda gaz olmayınca hamile değil gibi yani babamız la ben anlıyoruz farkı ama dışardan insanlar anlamıyor hamile olduğumu 2 ay önce gazlıyken yer veriyorlardı imdi ayakta geliyorum hep,bebek ne kadar diyolar 15 cm deyince hani nerde diyorlar....üzülmeli miyim sevinmeli miyim anlamadım merak etmiyor da değilim nerde benim bebeğim yaa:44:

canım benim de karnım büyümedi, herkesin farklı oluyor demek ki, takma kafana, iç karnımız genişmiş demek ki, ve benim iştahım falanda kilomda maşallah yerinde kilodan göbek yapmış gibi görünüyorum, bebişlerimiz iyi olsunlarda gerisi önemli değil. :13:

Canım 4.5 aylık hamile olup belli olmuyorsa incesindir, alçakgönüllülük yapma;))
Yok bebeğim yaa keske ince olsam da çıksa göbeğim :)ince olanların daha çabuk belli oluyor sanırım bendeyi göbek devede kulak sanırım :)
günaydın hepinize benim içi bugün hiç gün aymadı malesef :(

hazımsızlıkla beraber ciddi derecede gaz sancısı cekiyorum geceden beri uyumadım her yolu denedim eğer biraz daha geçmezse acilin yolunu tutucam hayırlısı olsun ..

güzel birgün geçirmeniz dileğiyle...
Canım Rezene iç iyi gelir
Canım, ferro yu gece içebilir miyz? sabah aç karna değilde gece içsem diyorum veya akşam yemeğinden 2 saat sonra içip uyusam diyorum acaba olur mu

bende de aynısı oldu. neredeyse 14. haftadan beri arada bir ufak tekmeler hissediyordum ama şuan 18. haftadayım ve 3 -4 gündür bende hissetmiyorum endişelenmiştim. ama cumartesi DR a gittiğimde pıt pıt kalp atışlarını duyunca bir rahatladım.
Evet canım Dr içebilirsin dedi ben öyle yapıyorum
Ben hala bebeğimin kıpırtılarını hissedemiyorum malesef ya :(
ama karnımın üstüne sanki kalbimi koymuşum gibi pıt pıt gözle bariz görülür sekilde atıyo. Bu kalp atışları benim kalbimin mi yoksa bebeğimin kalbi mi ki, bi türlü çözemedim :)
Canım meraklında ben de ilk kez dün gece hissettim :)

arkadaslar merhaba,,

geçmiş olsun canım gözün aydın, allah bir daha sıkıntı stres yaşatmasın:nazar:

arkadaslar merhaba,,

Çok çok sevindim bu haberler nasıl mutlu ediyor beni anlatamam.. Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallahh, aminnn..

Senden de çok güzel haberler gelecek eminimm.. Hiç sıkma canını. Senin gibi hareketlerini hissemiyorum şu kadar zamandır diyen bi kaç anne daha vardı bugün ama normalmiş, tatlı bişeyler ye uzan bakalım kayıtsız kalabileck mi senin oğlan :)

gecen hafta bana moral veren dua okuyan umudunu yıtırme dıyen tum arkadaslarıma tesekkur ederım..Allah hepımızın bebegını bıze bagışlasın...burda bırbırımızı tanımasakta hep tek yurek oluyoruz ..2,5 aydır yatmama ragmen burda bana umut verdıgınız derdıme ortak olup benle uzuldugunuz ıcın hepınıze tesekkur ederım..Allah razı olsun

3 lü test olmayıp sadece afp değeri için kan veren yok mu aranız da?
ya da 3 lü testi çıkan arkadaşlarda afp değeri olarak ne yazıyor?

Aynı dediğin gibi doktorum sadece afp değeri için baktırdı. Ntd risk negatif yazıyor. Doktor sorun yok dedı.
17+o da AFP 25,51
BPD 36,4
AFP ekuvulan değer 0,85

kalbini ferah tut arkadaşım inşallah olumlu sonuç alacaksın:)

3 lü test olmayıp sadece afp değeri için kan veren yok mu aranız da?
ya da 3 lü testi çıkan arkadaşlarda afp değeri olarak ne yazıyor?

ben doktorumu aradım o sonuç normal dedi ben de detay sormadım, hastaneye de ay sonu gidicem anca o zaman alırım, sana bi faydam olamayacak maalesef:(

Keçe işleri ile ilgilenen tecrübeli arkadaşlarım,
Ben ilk denemem için ne yapacağıma karar verdim. Oğlum kendi seçti, anne bu olsun dedi. Şimdi bunu yapmamlazım mutlaka.
Resimi aşağı ekledim. Almam gereken tahmini malzemeleri de çıkardm ama havalar çok kötü sırf bunun için uzağa gitmek istemiyorum. Evim bu tür yerlereyakın değil. İnternet sitelerine baktım onların da birinde keçe var, iğnesi yok öbüründe iğne var diğer malzemeler yok. Şöyle şunların hepsini birden alabileceğim bir internet adresi yok mu acaba? Emeğim sensin 'deki başlangıcsetını hıc bulamadım onu kaldırmıslar galiba... Lütfen yardımmm bana... Ben bu malzemeleri nerden nasıl alacagım?
Eki Görüntüle 890236

Tahmini gerekli malzemeler:
Kece renkleri:
Beyaz
Mavi acik
Mavi koyu
Siyah
Kirmizi
Toz pembe (ten rengi)
Sari
Mor
Turuncu
Yesil
Kahverengi

Oynar goz 7-8 cift
Kemer ve bant icin ince kurdela siyah puantiyeli
Sac icin siyah ya da koyu kahve en ince yun iplik
Sarkitma icin puantiyeli ince kurdela
Dolgu malzemesi

cnm bu kapı susu muhtesem oglun cok zevklıymış...klasık kapı suslerını sevmıyorum ben de ınsallh bundan yapcam resmı kaydettım:)

Yok bebeğim yaa keske ince olsam da çıksa göbeğim :)ince olanların daha çabuk belli oluyor sanırım bendeyi göbek devede kulak sanırım :)

Canım Rezene iç iyi gelir

Evet canım Dr içebilirsin dedi ben öyle yapıyorum

Canım meraklında ben de ilk kez dün gece hissettim :)

Aaa gözün aydınnn bak merak ediyordun nasıl nasıl diye... Çok sevindim gözün aydın o zaman;)))

Back
X