• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
cnm bu kapı susu muhtesem oglun cok zevklıymış...klasık kapı suslerını sevmıyorum ben de ınsallh bundan yapcam resmı kaydettım:)

Sağol canım:) Ben de çok beğendim, en zor süsü seçti inşallah elime yüzüme bulaştırmam. Hemen başlamak istiyorum ama malzemeleri toparlayamıyorum. Sen nerden nasıl alacaksın mesela bu malzemeleri

Keçe işleri ile ilgilenen tecrübeli arkadaşlarım,
Ben ilk denemem için ne yapacağıma karar verdim. Oğlum kendi seçti, anne bu olsun dedi. Şimdi bunu yapmamlazım mutlaka.
Resimi aşağı ekledim. Almam gereken tahmini malzemeleri de çıkardm ama havalar çok kötü sırf bunun için uzağa gitmek istemiyorum. Evim bu tür yerlereyakın değil. İnternet sitelerine baktım onların da birinde keçe var, iğnesi yok öbüründe iğne var diğer malzemeler yok. Şöyle şunların hepsini birden alabileceğim bir internet adresi yok mu acaba? Emeğim sensin 'deki başlangıcsetını hıc bulamadım onu kaldırmıslar galiba... Lütfen yardımmm bana... Ben bu malzemeleri nerden nasıl alacagım?

Demir çok zevkliymiş :46: İlk tecrübe için annesini biraz zorlayacak gb :) Siteler hakkında bilgim çok yok paylaşmıştım,aslında kendin alman çok iyi bazı küçük kalıpları balık vs hazırda bulabilirsin.Ama işte ulaşım :44: Hadi birinden birini keçelerini fln hallettin diyelim internetten,diğer küçük malzemeleri ben göndereyim sana :9:

:18: bugün dörtte amniyosentez sonucum çıkıyor, oooff çok dua edin oğluşumu rabbim bana bağışlasın dün akşamdanb eridirde kıpırdamıyor hiçç offf kötüyüm yaaa:43::5:

Allah'ın izniyle inşallah iyi haberler duyarsın.Demesi kolay tabi ama üzme kendini miniğinde sıkılmasın.:26:

@YAKUT ESRA – Sen bebek müjdesi hediyesi diyince, yalnız değilmişim diye mutlu oldum. Ben ciddi ciddi beklemiştim. Hatta eşime ima da ettim bu durumu, ne gerek var dedi. Doğum da bizde hediye alınır, hem eş hem aileler, ama bu bizim çok beklediğimiz bir bebek olduğu için ben hamile kaldığımda da bir hediye beklemiştim açıkçası. Hatta KV şehir dışında, geçen haftalarda kalmaya geldi, o kesin bişey alır demiştim, o da sallana sallana gelmiş. Bi uyuz oldum kendisine 
@MİRACLE – Gözün aydın, ben emindim iyi sonuçlar geleceğinden, Allah’ım hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin.
@OFERTA – işten çıkarıldığında deli dehşet sinirlenmiştim. Bu yeni iş ihtimali beni çok mutlu etti, bebeğin uğuruyla geliyor işte, maşallah 

az önce ben tamda size yazarken bir arkadaşım aradı.danışmanlık firmasında çalışıyor patronuyla benimle ilgili konuşmuş ve haftada 3-4 gün parttıme beni işe alabileceklerini söylemiş görüşmeye çağıracaklar.inanamıyorum 4 aylık hamileyim ve beni işe alabilirlermiş ne olur dua edin kızlar çok istiyorum olmasını.

oferta bak Allah daraltır da bunaltmaz bak yenı bır iş fırsatı cıktı bebegının kısmetı... bak bu kerata çok nasipli olacak....senın ıcınde okudum bır ayetel kursı

Demir çok zevkliymiş :46: İlk tecrübe için annesini biraz zorlayacak gb :) Siteler hakkında bilgim çok yok paylaşmıştım,aslında kendin alman çok iyi bazı küçük kalıpları balık vs hazırda bulabilirsin.Ama işte ulaşım :44: Hadi birinden birini keçelerini fln hallettin diyelim internetten,diğer küçük malzemeleri ben göndereyim sana :9

Allah'ın izniyle inşallah iyi haberler duyarsın.Demesi kolay tabi ama üzme kendini miniğinde sıkılmasın.:26:

Vallahi zorlayacak:)) yapınca resmini koyarım fiyasko olsa bile;))))
Evet haklısın gidip görerek almak lazım en doğrusu...Kadıköy'de yerler var mı bildiğiniz hava düzelse servisle oraya gitmeye çalışırım...Ben taa Çekmeköydeyim...
Pekii malzemeleri resme göre bakarak çıkardım sence eksik birşey var mı gözden kaçırdığım? Bir de dikmek için keçeye uygun iplik bulamadım hıcbır yerde. Normal iplik tutmaz tahmınımce ınce gelir?

Buarada teklifin için çok tesekkur ederım, olmazsa yaparız oyle. Çok dusuncelısın sagol.

Günaydın canim ayni sorunu bende yaşadım bu gece ama bende aptallik dün ayaklarim islakdi hep banyolari yikadim .Usuttum sanırım. Geçmiş olsun .

canım ben mısır yemiştim yatmadan önce sanırım hazmedemedi miğdem ağrıyla bana geri döndü nefesim sıkıştı sabaha kadar evin içinde dolaştım zeytinyağı içtim herşey yaptım ama nafile 7 gibi geçti rahatladım çok şükür ama felaketti...

Günaydııınn..
Hediye mevzusu hakkında bende fikrimi belirtmek isterim,bence bu kesinlikle kadına yüklenen birşey olmamalı.Bizim bebeği öğrendiğimiz zaman evlilik yıldönümümüzdü aynı gün zaten benim doğum günüm,hepsi birleşince doğum günü süprizi çiçek ve minik biberon kolyem geldi :) Ama bizim beklediğimiz bu haberdi ve gerçek bir hediye olmuştu.Özel günlerde genelleyerek konuşuyorum bazı bayanlar erkeğe değilde hep kendine düşünüyor :) Bana garip geliyor.Bizde eşimde bende çok seviyoruz hediyeydi değişik birşeydi elimle yapayımı fln ( eşiminde el becerisi çoktur) o yüzden hediye ara ara hep var hayatımızda alışkanlık olması daha güzel :)Başkasından ( anneler babalar) beklemedim tabi miniğime içlerinden geleni yapmaları beni daha çok sevindirir.Bence erkekte bu konuda 2. planda olmamalı her zaman.

Allah kolaylık versin.Bende hem gaz hemde aşının yaptığı ağrı eşliğinde kötü bir gece geçirdim,dönüp duramadımda,sırt üstü yatıp bi ara dalmışım ama kalbime sancılar batıyordu uyandım.Ben hareket yaparak kurtuluyorum gazdan ama kendini çok zorlama fazla da bekleme derim,gaz sıkışması ciddi birşey.

doğru söylüyorsun cok korktum önce ama cok şükür geçti 8 gibi uyuyabildim.
ben internetten hiç sipariş vermedim, markete haftanın iki günü geliyor, yaklaşık 2 senedir ondan alıyorum. tadı diğer tavuktan biraz daha yoğun ama çok değil. daha az eti var. üzerinde yazan organik yazısına inanmıyorum ama canım tavuk istediğinde o daha güvenli geliyor. geçen ay migrosta gördüğüm organik ibareli tavuktan aldım ama her zamanki aldığım gibi değildi. normalinden bir farkı yok gibi geldi bana.

aklıma takıldı benimde okadar cok sey okuyorum ki tavuk hakkında ne yapacağımı şaşırdım.Ne yiyeceğimizi bilemeyen hale geldik..

Keçe işleri ile ilgilenen tecrübeli arkadaşlarım,
Ben ilk denemem için ne yapacağıma karar verdim. Oğlum kendi seçti, anne bu olsun dedi. Şimdi bunu yapmamlazım mutlaka.
Resimi aşağı ekledim. Almam gereken tahmini malzemeleri de çıkardm ama havalar çok kötü sırf bunun için uzağa gitmek istemiyorum. Evim bu tür yerlereyakın değil. İnternet sitelerine baktım onların da birinde keçe var, iğnesi yok öbüründe iğne var diğer malzemeler yok. Şöyle şunların hepsini birden alabileceğim bir internet adresi yok mu acaba? Emeğim sensin 'deki başlangıcsetını hıc bulamadım onu kaldırmıslar galiba... Lütfen yardımmm bana... Ben bu malzemeleri nerden nasıl alacagım?
Eki Görüntüle 890236

Tahmini gerekli malzemeler:
Kece renkleri:
Beyaz
Mavi acik
Mavi koyu
Siyah
Kirmizi
Toz pembe (ten rengi)
Sari
Mor
Turuncu
Yesil
Kahverengi

Oynar goz 7-8 cift
Kemer ve bant icin ince kurdela siyah puantiyeli
Sac icin siyah ya da koyu kahve en ince yun iplik
Sarkitma icin puantiyeli ince kurdela
Dolgu malzemesi

Çok güzzelmiş 10 marifet. diye site var ordan getirtedebilirsin diğer kurdele için felan birmax var aklıma gelenler bunlar..

Oferta güzel haberlerle gelmen dileğiyle
Rezene cayı aklımda kızlar cok sağolun...

evet birde grip mikrobu gelmiş maşallah beni bulmuş nasıl olduysa Allahım herşeyden okadar kaçıp d.edersem olacağı buydu felaketim kızlar çorba yapmaya calısıcam kendime :(

Evet haklısın gidip görerek almak lazım en doğrusu...Kadıköy'de yerler var mı bildiğiniz hava düzelse servisle oraya gitmeye çalışırım...Ben taa Çekmeköydeyim...
Pekii malzemeleri resme göre bakarak çıkardım sence eksik birşey var mı gözden kaçırdığım? Bir de dikmek için keçeye uygun iplik bulamadım hıcbır yerde. Normal iplik tutmaz tahmınımce ınce gelir?

Buarada teklifin için çok tesekkur ederım, olmazsa yaparız oyle. Çok dusuncelısın sagol.

Ben taaa Sakaryadayım,Kadıköyden alabileceğin yerlerle ilgili fikrim yok :9: İşin ucunda çocuklar olunca elimden geleni yaparım.Şimdi yardımda eder minik elleriyle ne büyük bir keyif :)
Normal ip değilde annelerimizin oya yaptığı naylon ipler var ya onlardan daha iyi olur.Zaten keçenin ilmeği değişik ya çok ayrılmaz.
Tekrar tekrar okudum eksik yok gb.Merakla bekliyorum bende dikişlerimi bitirip keçelere geçecem :)

Son düzenleme:
canım ben mısır yemiştim yatmadan önce sanırım hazmedemedi miğdem ağrıyla bana geri döndü nefesim sıkıştı sabaha kadar evin içinde dolaştım zeytinyağı içtim herşey yaptım ama nafile 7 gibi geçti rahatladım çok şükür ama felaketti...

doğru söylüyorsun cok korktum önce ama cok şükür geçti 8 gibi uyuyabildim.

aklıma takıldı benimde okadar cok sey okuyorum ki tavuk hakkında ne yapacağımı şaşırdım.Ne yiyeceğimizi bilemeyen hale geldik..

Çok güzzelmiş 10 marifet. diye site var ordan getirtedebilirsin diğer kurdele için felan birmax var aklıma gelenler bunlar..

Oferta güzel haberlerle gelmen dileğiyle
Rezene cayı aklımda kızlar cok sağolun...

evet birde grip mikrobu gelmiş maşallah beni bulmuş nasıl olduysa Allahım herşeyden okadar kaçıp d.edersem olacağı buydu felaketim kızlar çorba yapmaya calısıcam kendime :(

10marifet sitesinde malzeme satısı bölümü yok mu bemi bulamıyorum:((

Sağol canım:) Ben de çok beğendim, en zor süsü seçti inşallah elime yüzüme bulaştırmam. Hemen başlamak istia
ben ızmırdeyım kemeraltı dıye bır yer var... çok guzel.. gelınlıkcıler ayrı nıkah sekerlerı ayrı bebek esyaları ayrı.. herseyı bulabılıyorsun ve de cok ucuz.. benım arkadasım var herseyını keseden yapmıstı hep ordan almışş. hem de daha ucuz.. ama ben netten bakmıstım kese her renk var ve fıyatı 3-5 lıra arası...ama ben 8 ay dolmadan hıcbırsey almayacagım...

seçtiğiniz kapı süsü çok güzel ama sanki biraz zorlayacak gibi :)) Kadıköy'de boğadan rıhtıma inerken sağ tarafta ki ara sokaklarda elişi malzemesi satan dükkanlar var. daha önce keçe çalışmadım ama mutlaka keçe de vardır. yolun diğer kısmında da sanat malzemeleri satan yerler var çiya'ya doğru belki kalıp falan orda da olabilir. bazı boncukçularda da görüyorum keçe.

arkadaslar merhaba,,
hatırlarsanız benım ıkılı ıyı,,4 lu test cok kötu cıkmıştı. drlar ultrasonda bakmadan amınosentez önerdı...bız cumartesı testı yenıledık,,baska drada gıttık o da tekrar olçum yapıp 4 lu test yaptı. sonuçlarım sabah cıktı.ıkısıde cok ıyı ve degerleri bırbırıne yakn..bu sabah yenı tup bebek dru ınceledı..ılk testte dr ölçum hatası yapmış yada kan bozulmuş olabılır dedi..bebegı ultrasonda 15 dk ınceledı ensesını olçtu kalbıne karacıgerıne bobreklerıne heryerıne baktı..cok ıyı masallah dedı. sızı boşa uzmuşler ben olsam testı yenılemezdım bıle..bızım ıcın ıkılı test onemlı..3 veya 4 lü yaptırmıyorum dedı. beslenmemı anlattı. tetano asısını hatırlattı.magnezyum ılacı verdı.arkadaslar kaç gundur uyku yoktu bende..bana hemen amınosentez dıyen ultrasonda bakmayan ıkı drumuda bıraktım....amınosentezede 1000-1250 tl istedıler.. ıkı hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var..sonucu kötu cıkanlar ıyı bır labaratuarda sonucu yenıleyın hemen drun dedıgını yapmayın

Gözün aydın canımcımm çok sevindimm:)

az önce ben tamda size yazarken bir arkadaşım aradı.danışmanlık firmasında çalışıyor patronuyla benimle ilgili konuşmuş ve haftada 3-4 gün parttıme beni işe alabileceklerini söylemiş görüşmeye çağıracaklar.inanamıyorum 4 aylık hamileyim ve beni işe alabilirlermiş ne olur dua edin kızlar çok istiyorum olmasını.

Hayırlısı olur inşallah canım. Gözün aydın. Bide bende Rüzgar ismini beğendim seçeneklerden :)

arkadaslar merhaba,,

hatırlarsanız benım ıkılı ıyı,,4 lu test cok kötu cıkmıştı. drlar ultrasonda bakmadan amınosentez önerdı...bız cumartesı testı yenıledık,,baska drada gıttık o da tekrar olçum yapıp 4 lu test yaptı. sonuçlarım sabah cıktı.ıkısıde cok ıyı ve degerleri bırbırıne yakn..bu sabah yenı tup bebek dru ınceledı..ılk testte dr ölçum hatası yapmış yada kan bozulmuş olabılır dedi..bebegı ultrasonda 15 dk ınceledı ensesını olçtu kalbıne karacıgerıne bobreklerıne heryerıne baktı..cok ıyı masallah dedı. sızı boşa uzmuşler ben olsam testı yenılemezdım bıle..bızım ıcın ıkılı test onemlı..3 veya 4 lü yaptırmıyorum dedı. beslenmemı anlattı. tetano asısını hatırlattı.magnezyum ılacı verdı.arkadaslar kaç gundur uyku yoktu bende..bana hemen amınosentez dıyen ultrasonda bakmayan ıkı drumuda bıraktım....amınosentezede 1000-1250 tl istedıler.. ıkı hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var..sonucu kötu cıkanlar ıyı bır labaratuarda sonucu yenıleyın hemen drun dedıgını yapmayın

çok sevindim çokkkk bugün hep güzel haberler alıyorum harika bir gün.boşuna üzüldün canım neyse geldi geçti işte...
benimde ayrıntılı ultrasonum iki hafta sonra .beraber takip ederiz artık.

:18: bugün dörtte amniyosentez sonucum çıkıyor, oooff çok dua edin oğluşumu rabbim bana bağışlasın dün akşamdanb eridirde kıpırdamıyor hiçç offf kötüyüm yaaa:43::5:

eminim sende çok iyi haberler vereceksin.dua ediyorum senin için.

oferta bak Allah daraltır da bunaltmaz bak yenı bır iş fırsatı cıktı bebegının kısmetı... bak bu kerata çok nasipli olacak....senın ıcınde okudum bır ayetel kursı

allah razı olsun canım.çok mutluyum bugün çok güzelde bir pasta yaptım akşam oğluşuma oda sevinsin kuzucuğum

Ben taaa Sakaryadayım,Kadıköyden alabileceğin yerlerle ilgili fikrim yok :9: İşin ucunda çocuklar olunca elimden geleni yaparım.Şimdi yardımda eder minik elleriyle ne büyük bir keyif :)
Normal ip değilde annelerimizin oya yaptığı naylon ipler var ya onlardan daha iyi olur.Zaten keçenin ilmeği değişik ya çok ayrılmaz.
Tekrar tekrar okudum eksik yok gb.Merakla bekliyorum bende dikişlerimi bitirip keçelere geçecem :)
Çok çok sağol cnm. Bu linkteki iğnelere bir bakar mısın hangisini almalıyım

neler | Tuhafiye ve Hobi Malzemeleri Sat Noktas

arkadaslar merhaba,,

Nasil sevindim anlatamam arkadasim. Simdi hayırlısıyla bebeklerimizin dogumunu beklemek kaldi. Sevgiler

hiç üzülme tatlım. yalnız değilsin..zamanında bende çok ağladım çok yıprandım onların yüzündn bi düşük yaşadım ama kimin umrunda ben bebeğimi kaybettğmle kaldım.. açık konuşym ben iyi kaynana ne gördüm ne duydum:1: o yüzdn fazla takmamak gerek..

benim kaynanam RABBİM ondan binlerce kez razı olsun.çok çok iyi bi hanım.ilk geldiğim günden beri belkide eşimdende fazla sevip değer veriyor bana.genelleme yapmayalım lütfen :)))

eşimin bana sürprizini yazmaya kalksam sayfa yetmez.ALLAH eşimden razı olsun hep çok iyi bi eş oldu bana.kaynanam mutluluktan ne yapacağını bilmiyordu.gitmiş kocaman iki kişilik yorgan minder yapmıştı o yaşlı haliyle.düğünümüzde dolaplar dolusu yapmasına rağmen elinden gelen neyse hiç esirgemeden yapıp verdi.bebeğimin ilk hediyeside amcasından geldi.mutlu eksiksiz bi hayatım var çok şükür.eşimi ve ailesini komple çok çok seviyorum.biliyorumki onlarda beni aynı şekilde seviyorlar.çok anlayışlılar ve çok nazikler bana karşı.5tne görümcem ama çok şükür iğne başı kadar incinmiş değilim hiçbirinden.aslında mesele iman gücüyle alakalı.ALLAHTAN korkan evladının yada kardeşinin hep mutlu olmasını ister.YARADANA böyle insanlarla karşılaştırdığı için hep şükrediyorum.RABBİM hepinizin evini şenlendirsin.hep mutlu olun inş.

Son düzenleme:
Gözün aydın canımcımm çok sevindimm:)

çok saol cnm şunu anladım mutlaka tum drlar öyle degıldır ama tup bebek ve rısklı gebelerı bazı drlar sömuruyor..eşimi zor sakınlestırdım yanlış 4 lu tarama yapan profa gıdıp gerekenlerı dıyecektı. aman boşver dedım ben bır musaıt zamanda gıderım sen canını sıkma kaç kışıye yanlış testle amınosentez yapıyor ama gunahınıda almak ıstemıyorum allaha havale ettım

evet kızlar bebişimi bügün göreye gittim ve kızım olacagının haberini aldım çok şükür herşey normal hareketli ve uzun boylı bi kızım olacakmış Rabbim hepimize mutlu hablerle kaşılaşmayı nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X