Yok anacım sözleşmem yenilenmedi daha, şimdi de seçimi tutturdular seçimden sonraymış bari işten çıkarmasalar birşey almaya korkuyorum gerçekten. Eşimin maddi durumundan dolayı çok takmamaya çalışıyorum ama herşey para değil ki seviyorum ben işimi devam etmek istiyorum, öyle bir kv var ki bende evde kaldığımı duyduğu andan itibaren beni her sabah, her öğlen ve her akşam taciz ve eziyet eder. O yüzden tek desteğim işim, bazı eksiklerimi kapatmak da yardımcı oluyor çok şükür, inşallah çıkarılmam işten hayırlısıyla.Ben daha bir tek çöp bile almadım canım hiç üzülmeee sadece netten bakmakla kalıyorum baktığım herşeyinde bir sonraki ay fiyatı artmış oluyorKısmetse İstanbul'a gideceğim hafta sonu artık o zaman başlarız.
Bu arada çok geçmiş olsun umarımm zamanı gelince alırsın yavrunu kucağına dikkatli ol çok yorma kendini senin sözleşmen ne zaman yenilenecek yahu yenilense bir an önce keşke.
Erkek merakı olan insanlara uyuz oluyorum. Benım kayınvalidem de oyleydi hamilelik süresince dua ettım inş kızım olur dıye kendinede soyledim kız istiyorum ben dedim oda susmaya başladı. Şimdi kızım olacak 2 kızım olacak inş bu sefer 3. Yu tutturmuş
Yok anacım sözleşmem yenilenmedi daha, şimdi de seçimi tutturdular seçimden sonraymış bari işten çıkarmasalar birşey almaya korkuyorum gerçekten. Eşimin maddi durumundan dolayı çok takmamaya çalışıyorum ama herşey para değil ki seviyorum ben işimi devam etmek istiyorum, öyle bir kv var ki bende evde kaldığımı duyduğu andan itibaren beni her sabah, her öğlen ve her akşam taciz ve eziyet eder. O yüzden tek desteğim işim, bazı eksiklerimi kapatmak da yardımcı oluyor çok şükür, inşallah çıkarılmam işten hayırlısıyla.
Annaaaaamm ben sizleri okuyunca strese giriyorum yaaa, ben bu hafta sadece odasını aldım bir de uyku seti o kadar, lohusa takımım bilene yoooookkkk
Canıııımmmm bilmem mı ? Dun dıyetısyenden çıktık kosa kosa gerı dondum 1 haftalık yazdıgı programda tatlı hıc ama hıc bır sey yok . Dondum gerı hafta sonu falan 1 kucuk kase sutlu tatlı da olsa olmaz mı dıye ; bır umut benımkı :)
Katı bır sekılde kesınlıkle hayır dedı sakın , benımse gozumun onunde baklavalar , tulumbalar yada tum tatlılar donup duruyor.
Bu arada esımın annesı hafta sonundan berıdır bızde ınsafa geldı de 6. ayımda artık bır ısın varsa yardıma gelım dedı . Bu arada eşimde yıllık izne cıktı evde kendısı... Ana ogul evdeler suan ... Ehh pekı dedım ben de muhtacım malum hem ıs hem ev mumkun olmuyor artık evde utu falan aldı basını yurudu :) (Ben sabahları bır yıgının ıcınden gıyecek bır parca bulup gıyınıp cıkıyordum .)
Mustakbel Kayın valıdem geldı cumartesı gunu buz dolabını sıldı saolsun , cumartesı pazar pazartesı bugunde salı , evımın gecen haftakı halıne kurban olayım hala bır gelısme yok ... Dun de ısten erken cıktım hastane doktor moktor epey de gec kaldım dısarlarda da bır sey yemedım akşam eve gıttım yemek yok, benım aclıktan dızlerım tıtrıyor, yine ben hazırladım yemegı ...
Bakalım bugun neler olmuş akşama gorecegız.
dün dr gunumdü. tartıldım. eskiden 5 kılo almıştım.200 gr vermişim.bu druma başlayalı 11 hafta oldu. sadece 11 haftada 600 grm aldım.200 gramıda verdim. dr bebegın kılosundan mutlu bana yedıklerıne aynen devam sana dogumu toplam 7-8 kıloyla tamamlatacagım dedi.yedıklerıne dıkkat et dedi. hocam eşim manken mı 7 kılo alsın dedı sız boyle dedıkçe yemıyor.15 kılo alsın hamılelıkte yemıcekte ne zmn yıcek dedi..esşim daha nasıl dıkkat etsın dedi tuz şeker kullanmıyor akşam yedıden sonra yıyemıyor şişkınlıkten ..dr bey kılo alması lazımken neden kılo verıyor dedı.bırsey olmaz yedıklerını dırek bebek alıyor dedi.benım dedıklerıme uydu yatmasına ragmen almadı dedi.drdan cıktım farklı tartılarda tartıldım.tartısı doğru drun..ben şişkınlıkten yemek yıyemıyorum.ahh şişkınlık olmasa yerım de yıyemıyorum. eşimde dru dınlemıcen artık benım dedıklerımı yıcen dıyor.ıstedıgını ye boşver dıyo..karnın olmasa hamıle demıcekler bu ne afrekalı gıbı gezıyon dıye dalga gecıyor.
bebeğim doğup da pipisini görmeyince akıllanır mı daha mı çok üzerime gelir bilemiyorum. yahu hangi devirde yaşıyoruz?
bazen o kadar bunalıyorum ki işyeri ayrı sıkıntı, kayınvalide ayrı sıkıntı, annemin de kıskançlıkları var tabi, artık ağırlaştım haftasonu bazen hiç çıkamadan öylece yatıyorum evde, anneme gitmezsem ama kayınvalideme gidersem ki kayınvalidem 2 adım ötemde oturuyor, hemen telefonda sesi değişiyor. herkesi ayrı ayrı memnun etmek çok zor.
yine dün akşam kayınvalidemde görümcem birşey yaptı. 2 küçük kağıda iki isim yazdı kayınvalideme dediki 'ikisinden birini seç ne çıkarsa o olsun ismi' dedi. veee ikisi de erkek ismiydi, erkek ismi yazmasına mı yanayım yoksa bebeğimin isminde bile beni safdışı bırakmalarınamı yanayım şaşırdım kaldım. çok üzülüyorum ama laftan anlayacak yapıda değiller ben de napıyım susuyorum gülüp geçiyorum.
tayin işim olmadı hala 4 saat yol yapıyorum hiç beni düşünen yok((
Geçmiş olsun benımde midem çok fena yanıyor
Gebelikte midesi yananların bebişleri saclı dogar derler dusunuyorumda eger öyleyse benım mide fena yanıyor bazen yaa
Eltiminkide cok yaniyormus ki minik ayicikim geliyor heryerinde sac cikicak killi olucak kesin diyordusanadaa geçmişş olsun.................aynen bendee öylee duydum.bide 4 boyutlu resimde saclarii var gibiydi........her saclı doguran anneyede soruyorum yaniyomuydu diye evet diyolar
Eltiminkide cok yaniyormus ki minik ayicikim geliyor heryerinde sac cikicak killi olucak kesin diyorducunki abartili fena yaniyordu ilac bile almak zorunda kalmisti bebiside fazlasiyyla sacli dogmus ama killi filan degildi Allah korusun sadece saclari vardi ve simsiyahti masalah
Tmm canım eklıycem haberlesırız zaten 14 subatt buyuk gun hem sevgılıler gunu hem bebiş zıyaret gunu
Canim ben istanbuldayım kk dan buldum birini başka şehirlere de gidiyordu yanlış hatirlamiyorsam istersen özelden paylaşırim nikini numarasini bir konusursun
ya cnm bu arada ismin ne =) benim adim ayni kader =) ben sana bisey sorcam görumcen eltin falan varya sen daha iyi biliosundur etrafinda dogum yapan insanlar var-burda sistem farkli ben hastaneye ne göturmem gerektigini bilmiorum-ebe bahsetcek mi onu da bilmiom bisey demedi hala ama-lohusa gecelik pijama bakiom bulamiom lohusa ic camasiri falan gerek olcak mi böyle seylere-esim de arastirmis burda 4 saatten sonra sorun yoksa eve gönderiolarmis zaten dogumdan sonra-bizim grupta hatunlar nerdeyse evi hastaneye tasiyolarsorsam mi acaba diorum ama sordugumda da kari garip karsilio herseyi biz daha farkli bakioz dogum olayina bunlar daha farkli bakioya dogal olarak kariya garip gelio yanii =) sen bu isleri nasil halletcen ne alcan ya da aldin bana da anlatir misin ? bir de biberon emzik hangi marka ve nerden alcan-cam biberon almayi dusunuorum ama emin degilim sorular sorularrrr
Kendi yukun fazlasiyla agir kayinvalinde de yuk oluyor sana esinde benim esim gibi davransin biz misafirlikteyken bile esim mutfaga gelir yardim eder kaynanamda git oglum ben yardim ederim der ve yardim eder bana ... oglunun mutfakta durmasina calismasina gönlu razi olmaz
Siz yine iyisiniz biz daha bebeğe bir zibin bile almadik. Önümüzdeki ay baslicaz kismetse.Biraz fazla rahatim sanirim ikinci bebeğin verdiği rahatlik bu :SBizde arabasi ve giyimi disinda hic bisiy almadik canim kendimede sadece simdilik sadece emzirme sutyeni aldim
mobilyasini odasini alanlari görunce onlarmi cok hizli ben mi cok yavasim diyorum
Esim beni durduruyor ay basindan sonra alicaz diye tutturdu maasim gelmeden almam diyo bebek her ay maasinimi bekliycek bana fakir ama gururlu genc numarasi yapma dedimne dediysem dedim ama inat iste bekliycem mecbur benimde almama izin vermiyo
neyse alana kadar gelene kadar vs derken 34. haftamda olurum ancak yetisirler insallah hem acele etmeyince daha cok fikir oluyor görducke duydukca...
misal gecen kanguru gördum yari fiyatinada inmis illa alalim dedim esim birakmadi marka arastirmadan olmaz dedi neyse o arastirdi ben arastirdim derken cogu kanguru degilde sling önermis ve iyikide almamisiz diyorum
Canım bılemezsın evlendıgımden berıdır neler cektım ben esımden dolaptan hazır yemegını ısıtıp yemez bır kırlı corabını alıpta kırlı sepetıne atamaz .Kendı karnını doyturmaktan acız kocamı ben bebek bakar gıbı baktım bu gune kadar , güya anneside bana yardıma geldı dedım ya bana dert oldular sormayın ...
Sankı kaynanamız hamılelık gecırmemıs bu ısın nasıl oldugunu bılmıyor gıbı hala oglunu nazlıyor benımde onu nazlamamı beklıyorlar , ınsanın her zamanı bır olmuyor işte ; sımdı benım bakıma benım nazlanmaya ıhtıyacım var hadı ben kımseden bır sey ıstemıyorumda kımse de benden bır sey ıstemesın ama yanı ...
Keşke benımde azıcık ısten gucten anlayan bır corba falan yapabılen bana kıymet veren bır kocam olsaydı..
ikinci bebekte herkes öyle oluyor normal olarak heyecanda kaciyor ucuncude ise sanki bebek olmuycakmis gibi davraniyorlar öyle göruyorum cevremden :))Siz yine iyisiniz biz daha bebeğe bir zibin bile almadik. Önümüzdeki ay baslicaz kismetse.Biraz fazla rahatim sanirim ikinci bebeğin verdiği rahatlik bu :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?