2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Bende gereksiz buluyorum almadım boşuna yer kaplayacak. Bebek taşıma işini oto koltuğu ile yapılabilir :)

Günaydın güzel anneler umarım çok güzel hafta sonu geçirirsiniz.dün eşim çok geç gelmedi 8 buçukta geldi sonra yemeğe gidelim dedi ben yedim dedim sonra tatlı yemeye gittik mmadoya ımmm harikaydı. Gelince şekerimi ölçmedim tabiki.

Bugün karnımda hafif bir ağrı var ve bi saattir meleğim hareket etmiyor çok endişeliyim:18::44:

günaydın canım. ayy çok iyi yapmışsınız. afiyet olsun. tamam şekere dikkat et ama çok da kafana takma arada bir kaçamak iyidir. bebeği de sorun etme canım belki uyuyordur benim de geçen hafta öyle oldu korktum birşey olacak diye ama öğleden sonra kızım uyandı başladı hareketleri. bekle biraz daha oynar.

Arkadaşlar internetten sipariş vermek istiyorum ebebekten ama daha önce hiç sipariş vermedim sorun olur mu bide neye dikkat etmem gerekli bilgi verirseniz sevinirim

Arkadaşlar internetten sipariş vermek istiyorum ebebekten ama daha önce hiç sipariş vermedim sorun olur mu bide neye dikkat etmem gerekli bilgi verirseniz sevinirim

E bebek burda yakın olduğu için bende ordan sipariş vermedim hiç. Ama başka sitelerden verdim. E bebekte güvenilir bir Sitedir diye düşünüyorum. Valla dikkat edecek bi husus yok bütün bilgilerini veriyorsun çünkü. Önemli olan sitenin güvenilirliği yani.

ben de bugün bir mağazaya gideceğim. bebek şekeri satıyorlar. daha uygun ve cazip gelirse şeker yaptıracağım yoksa hafta içi kızılaya gidip sabun malzemesi bakacağım. satan yerleri bulmak biraz zor olacak ama bakalım. sen hangi şehirdesin arkadaşım? :44:

Teşekkürler canım su 28 gün indirimi varda ana kucağı almak istiyorum gereklimi onuda bilmiyorum siz ne yaptınız çok kararsızım

Teşekkürler canım su 28 gün indirimi varda ana kucağı almak istiyorum gereklimi onuda bilmiyorum siz ne yaptınız çok kararsızım

Ben e bebek ten fisher price yağmur ormanı ana kucağını aldım. Bende 28 gün indiriminden çok şey aldım alacaklarım bitti sayılır ama hala takip ediyorum :)

Canım ben e bebekten bi sürü şey aldım hiç sorun yaşamadım hepsi zamanında istediğim şekilde geldi

Canım dün fisherprice ın indirimi vardı ben oradan aldım ana kucağını bebeğe göre değişio ama kullanan bebek ana kucağında çok rahat ediyor anneyi de rahat ettiriyor ben de niyeti bozup aldım ama sonra pisman oldum çünkü gelecek günlerde tiny love da indirime girecekmiş onun ev tipi ana kucağnı beğenmiştim baya neyse hayırlısı olsun bugün de nuna pepp bebek arabası ve oto koltuğunu aldım gerçekten uygun fiyatları takip etmekte fayda var

Afiyet olsun canini sikma uyuyodur birazdn uyanir bende bazen 2 saat kadar hic hissetmiyorum bebisimi...

canım merhaba ...ben oto koltuğunu bazı yerlerde kullanım olarak sevmiyorum .öyleki;
bebek anneyi en yakın hissedebileceği yerde kalbinin denginde olmak istermiş .oto koltuğunda bu mümkün değil (yürüyerek gidenler için söylüyorum) ki arabada olsa indiği anda torbalarımızı taşıdığımız gibi taşıyoruz malesef. kendi adıma çok üzülüyorum ...
birde bilmiyorum hiç fiyatını sordunuz mu ama biz geçen gün aldık 25 tl idi . üstelik çantasıyla birlikte .yani çok extra birşeye girmiyor bence ..ama yinede siz bilirsiniz umarım yanlış anlaşılmamışımdır
Bende gereksiz buluyorum almadım boşuna yer kaplayacak. Bebek taşıma işini oto koltuğu ile yapılabilir :)

Ben Sakaryadayım..Mağazalara bakamadım çok net ama Cen Tasarım diye bir site var eşim beyefendiyle görüştü,beğendiğimiz modele 4 lira dedi,kokusunu biz seçiyoruz ve paketlerinde geliyormuş,sadece zamanını çok sıkıştırmayalım dedi,bunlar İzmir'den..
İstanbulda bir arkadaşım kendisi yapıyor beğendiğim modeli buldu,fiyat olarak 6 ama 5 ten olur dedi:44: O kendisi evde yapıyor..
Burdada zor bulmam,ya çok uçuk bir fiyat verecekler ya da seçme şansım az olacak gb..Genel fiyatlar orada nedir bakalım sende öğrenince

insallah tatlim zate curuk offf walla

cok yorma kendini tatlimmm...bende 7 aydir ilk defa dun gece 1 minoset icip yattim biraz rahat uyumusum ama bisi oldu mu olmadimi aman hareket edio mu diye bittim resmen...

netten alisweriste kapida odemeyi secerseniz pisman olmazsiniz heralde parayi odemez geri yollarsiniz bi sorunda

insallah tatlim zate curuk offf walla

cok yorma kendini tatlimmm...bende 7 aydir ilk defa dun gece 1 minoset icip yattim biraz rahat uyumusum ama bisi oldu mu olmadimi aman hareket edio mu diye bittim resmen...

Ayy sorma canim is yapıyorum hemen yatıp bakıyorum hareket ediyomu bişeyler yiyorum şekerli sonra hemn bidaha bakıyorum. Booooyyyyle gececek zaman inşallah

kizlar doruktan suhendan dan randevu aldim taaa 20 gun sonraya wrrdi pazartesi arayip sekreterle goruscem dr kabul etsi die sizce ne diyim dr a beni geri cewirmesi sonucta tahlillerde dr u hastaneyi gorcek nie birakti diyince ne demeliyim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…