2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

var canım bacaklarımda vardı şimdi göbeğimin alt kısımlarındada olmaya başladı. ne kadar istemesemde

:26: bugun canım çok sıkkın ne yapmak istediğimi bilmiyorum sıkıldım ama çooooooooooooooooooooook yürüsem diyorum yanlız istemiyorum kimsede yok bnle gelecek evdede oturmak istemiyorum ne istediğimi bende bilmiyorum açıkçası karışık bi ruh halindeyim

Ay canım benim. Sen benim karnımı bir görsen şaşarsın. Krem dediler kullandım badem ve zeytin yağı dediler.kullandım ama hiç fayda etmedi bir iki derken çoğaldı. İnşallah senin öyle olmaz.

Aynen canim ben ne yasadiysam oda yasadi:) Benimkide cok cekti benden sagolsun ara sira parladi ama o kadar da olsun:))

Cok tesekkur ederimmm:) pzartesi doktorda boyle desinnn:)

canım bende 27 haftalığım. şuana kadar çatlamam olmadı. yağlarıda haftada 1 2 kez anca sürüyorum. yalnız bu karnımın son şiş hali bundan sonraki çatlaklık bundan eminim. dün ananemlere gittik 5 kez doğum yapmasına rağmen hiç ama hiç çatlağı yok anneminde öle kasıkta doğduğum için az bi çatlağı var. inşallah onlara çekerim :)

Mayis anneleri olarak sanirim cogumuz erken dogum yapacagiz. Bende simdi doktordN geldim bebek cok asagida nasil rahatsiz olmuyosun dedi. Asagida oldugu icin basinin olcusunu bile alamadi. Henuz acilma yok ama yorulma dikkat et dedi

benım henuz catlagım yok canım ınsallahta olmaz..

göbek delıgımın etrafı masmavı damar sadece.. değişik.. o gobek delıgınden baslayıp rahme dogru ınen kara cızgı de bende olusmadı.. olusan var mı???

Mayis anneleri olarak sanirim cogumuz erken dogum yapacagiz. Bende simdi doktordN geldim bebek cok asagida nasil rahatsiz olmuyosun dedi. Asagida oldugu icin basinin olcusunu bile alamadi. Henuz acilma yok ama yorulma dikkat et dedi

Dikkatli ol canim ya yat dinlen hep valla nasil bi psikolojideyim bilmiyorum ama ben sverken bile yukari dogru seviyorum hic elimi asagi dogru surerek sevmiyorum korkudan

Benim 24. Haftada belli olmya basladi canim

bu sene fazla bronzlastim ve tenim hala esmer..esmer oluncada catlak pek görunmez hic catlagim yok diye seviniyordum gecen karnima baktim bide ne görim sagda catlamis solda catlamis cok deil ama ins gecerler

Henuz yok cnm ama kremler olmasaydı coktan harıta gıbı olmustum

kızlar bişi sorucam hani açılma var yok bişi diyosunuz ya onu nasıl bi muaynede anlıyorlar normal karından ultrasonla bakıncamı yoksa alttanmı muayne ediyorlar.

kızlar bişi sorucam hani açılma var yok bişi diyosunuz ya onu nasıl bi muaynede anlıyorlar normal karından ultrasonla bakıncamı yoksa alttanmı muayne ediyorlar.

Alttan muayenede daha net ölçebiliyolar canım ama idrara sıkışık gidersen karından da belli oluyor..

Benimkine ultrasyonda olcuyor canim en basindan beri sorunlar yasadigim icin her gittigimde olcuyor

Alttan muayenede daha net ölçebiliyolar canım ama idrara sıkışık gidersen karından da belli oluyor..

Benimkine ultrasyonda olcuyor canim en basindan beri sorunlar yasadigim icin her gittigimde olcuyor

teşekkürederim bana hiç bu konuyla ilgili bişi demediler de o yönde bi muayne oldummu olmadımmı bilemedim. gittiğimde sorim en iyisi

Ikı hamılelıgımde de olustu ama bu sefer kı cok gec oldu. Yanlıs hatırlamıyorsam cızgının bıtımınden ıkı gogus arasına kadar kac parmak varsa, doguma o kadar hafta var denıyordu. Oğlum da bırebır tuttu.

Sımdı ıse; 4.5 parmak kalmış tövbe tövbeeeee!!!!!!

Insallah canım. Bugun oglum sabah kahvaltısı hazırlarken; " annecim bu dunyadaki en guzel yıldız sensın, sen benım gunesımsın" dedı... Laflarına bakar mısınız tatlı dilli kuzunun:))
Erıdım bıttım tabii ağladım, o gazla tum evı banyoları temızledım, yemegı hallettım, ıs gorusmesı yaptım. Sımdı cok yoruldum, soluma yattım kızımın hareket etmesını beklıyorum. Annelık cok guzel...

doğuma hazırlık karın güçlendirici yada kegel egzersizleri yapıyomusunuz bende nette dolaşırken gördüm şimdi.

karın guclendırıcı deıl de bugday yagı aldım kegel egzersızı ve perıne masajı ıcın.. yag ıle yapıcam acılması ıcın.. daha erken ama olsun ben baslamayı dusunuyorum.. su grıp bir geçsin ..

Benim göğüsümün altında az belirgin göbeğime kadar kahverengi çizgi göbeğimin altından vajinaya kadar daha koyu oluştu. Göğüs kenarlarında boynumda yer yer kahverengi lekeler oldu Allah'tan yüzümde hiç bir şey yok. Göbeğim aşırı çatlak resmini göndersem acırsınız bana

demi ikiz olunca erken oluyo bu arada doktorunu da takdir ettim genelde ikiz leri hemen sezaryn yaparlar seninki normali deneme sansı sunmuş inşallah 2. de doğum pozisyonu alır 32. haftadan sonra dönermiş genelde diye okumuştum biyerde ama son anda sancı başlayıncada döneneler varmış tabi hayırlısı diyelim allah hepimimze yardımcı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…