Göbeği çatlamaya başlayan var mı?
Benim 29. Haftada bir gün içinde göbek deliğimin sağında minik bir kırmızı çatlak oldu 2 saat sonra solunda oluştu
Günde 4 defa krem sürmeye başladım korkuyorum her yerim çatlar diye.
Çok kuru bir cildim var napıcam ben.
:18::18:
Benim 29. Haftada bir gün içinde göbek deliğimin sağında minik bir kırmızı çatlak oldu 2 saat sonra solunda oluştu
Aynen canim ben ne yasadiysam oda yasadi:) Benimkide cok cekti benden sagolsun ara sira parladi ama o kadar da olsun:))Benim eşim bütün belirtileri yaşadı diyebilirim :) Mideside bulandı,ben istifra etmedim ama o etti :)
Geçenlerde bel ağrılarımda daha ben anlatmadan o bana bizzat nasıl bir ağrı çektiğimi anlattı,çünkü aynı şekilde ağrıyormuş :)
Şimdi mide yanması var belirtilerden diyoruz artık gülüyoruz :)
Tam yol arkadaşım işte :) Herşeyi bölüştü benimle..İlgiside yardımıda hiç eksik olmaz..Rabbim başımdan eksik etmesin onu,birbirimizden mahrum etmesin bizi..Kızımada hep babasını anlatıyorum çok şanslı bir kız olacaksın diyorum şimdiden,tek isteğim hep beraber bol bol huzurlu sağlıklı vakit geçirmek..
Buarada şeker yüklemen için bilgim olmadığından yorum yapmıyorum canım,benim normal çıkmıştı,normal değerler neydi hatırlamıyorum şuan,umar:ım iyidir sonuçların:112:
bence super
Mayis anneleri olarak sanirim cogumuz erken dogum yapacagiz. Bende simdi doktordN geldim bebek cok asagida nasil rahatsiz olmuyosun dedi. Asagida oldugu icin basinin olcusunu bile alamadi. Henuz acilma yok ama yorulma dikkat et dedi
benım henuz catlagım yok canım ınsallahta olmaz..
göbek delıgımın etrafı masmavı damar sadece.. değişik.. o gobek delıgınden baslayıp rahme dogru ınen kara cızgı de bende olusmadı.. olusan var mı???
Selam kizlar..soyle bi gecmise baktım..ne cok paylaşım olmuş:)
oncelikle tas düşüren annelerimiz olmuş cok gecmis olsun hamileyken birde ikinci bir hastalık cok zor allah kolaylık versin..
Bi arkadas bulanık görüyorum demiş..bildigim kadarıyla preeakleampsi dedikleri şey için bulanık görme onemli bir belirti..tansiyon yükselmesi olabilir doktora söylenmeli diye düşünüyorum..
Herkes hayatından eşinden bahsetmiş bazı esleri okurken ben burda kızdım ama bazen eldenbisey gelmiyorsa o durumu kabul edip barışmak daha kolay olabilur.. Birde hamilelik hassas bi donem allah hepimize kolaylık versin..
Canım yazdıklarını genelde okuyorum ve ne kadar guclu bi kadın diyorum..hepimizin hayatı bi sekilde koşturup yorulmazlar geciyo hic olmazsa bunları cocuklarımız ve esimiz için yapıyor olmak bile guzel..hayata pozitif bakıp yorgunluklarımız çıkarken gulumsenemek dilegiyle...
Henuz yok cnm ama kremler olmasaydı coktan harıta gıbı olmustumGöbeği çatlamaya başlayan var mı?
kızlar bişi sorucam hani açılma var yok bişi diyosunuz ya onu nasıl bi muaynede anlıyorlar normal karından ultrasonla bakıncamı yoksa alttanmı muayne ediyorlar.
Benimkine ultrasyonda olcuyor canim en basindan beri sorunlar yasadigim icin her gittigimde olcuyorkızlar bişi sorucam hani açılma var yok bişi diyosunuz ya onu nasıl bi muaynede anlıyorlar normal karından ultrasonla bakıncamı yoksa alttanmı muayne ediyorlar.
Alttan muayenede daha net ölçebiliyolar canım ama idrara sıkışık gidersen karından da belli oluyor..
Benimkine ultrasyonda olcuyor canim en basindan beri sorunlar yasadigim icin her gittigimde olcuyor
göbek delıgımın etrafı masmavı damar sadece.. değişik.. o gobek delıgınden baslayıp rahme dogru ınen kara cızgı de bende olusmadı.. olusan var mı???
Selam kizlar..soyle bi gecmise baktım..ne cok paylaşım olmuş:)
oncelikle tas düşüren annelerimiz olmuş cok gecmis olsun hamileyken birde ikinci bir hastalık cok zor allah kolaylık versin..
Bi arkadas bulanık görüyorum demiş..bildigim kadarıyla preeakleampsi dedikleri şey için bulanık görme onemli bir belirti..tansiyon yükselmesi olabilir doktora söylenmeli diye düşünüyorum..
Herkes hayatından eşinden bahsetmiş bazı esleri okurken ben burda kızdım ama bazen eldenbisey gelmiyorsa o durumu kabul edip barışmak daha kolay olabilur.. Birde hamilelik hassas bi donem allah hepimize kolaylık versin..
Canım yazdıklarını genelde okuyorum ve ne kadar guclu bi kadın diyorum..hepimizin hayatı bi sekilde koşturup yorulmazlar geciyo hic olmazsa bunları cocuklarımız ve esimiz için yapıyor olmak bile guzel..hayata pozitif bakıp yorgunluklarımız çıkarken gulumsenemek dilegiyle...
doğuma hazırlık karın güçlendirici yada kegel egzersizleri yapıyomusunuz bende nette dolaşırken gördüm şimdi.
Canım 12 Mayıs benim tarihim dedigim gibi 14 Nisan'da 36 bitiyo 29 Nisan'da 38 bitiyo ki 38 o gören ikiz hamile arkadasımız yok sayılır..benim kuzumun biri pozisyon olarak ters su an eger donerse normal dogum deneyecez ins..yoksa maalesef sezeryan..ki ben normal yapmayı cok istiyorum ins kızım doguma kadar döner..
:) canım bende Nisan diyorum cunku benim Mayıs'ı görmem bi ilk olur kk de:) 36 haftayı göreyim diye dua ediyorum kuzularım için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?