• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Arkadaşlar merhaba 3 gün önce size ilk defa merhaba dedim ve 2 gündür forumda olamadım ama çok çok üzgünüm dün gebeliğim sonlandırıldı. Zaten rahim içi kanam vardı hastanede 4 gün kaldım ve kanama azaldığı için eve çıkmıştım salı günü kontrol için gittiğimde doktorum ultrasonda bebeğin kalp atışlarını göremedi. Başka bir uzmana daha ayrıntılı bir görüntüleme sistemine yönlendirdi fakat sonuç yine aynı..Bir an önce gebeliğin sonlandırılması gerek yoksa sana zarar verebilir dediği için hemen dün kürtaj oldum...
Hepinize sağlık la bebişlerinizi kucağınıza almanız için dua edeceğim, hayırlısıyla, sağlıkla, rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirirsiniz inşallah...

allah tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın cnm..

bende senin gibiyim cnm. doktorum ohh ohh çok güzelll dedi :)) biraz sadistçe olacak ama gebeliğin güzel ilerliyor dedi. bulantılar betahcg nın yüseldiğinin göstergesiymiş.

buna sevindim canm ben de üzülüyodum acaba sağlıksız diyemi bukadar kötü geçiyor sen neler yiyebiliyosun canım ya ben hiçbişey yiyemiyom ne yesem diye düşünürken bile midem bulanıyor :14:

Hoşgeldin sağlıklı hamilelikler :)elma da denedim bu kraker daha iyi geldi bi de limon iyi gelio ..

Gözün Aydın canım .. Cinsiyet belli değil sen kız mi olduğunu hissediyorsun ... Ben de kız hissediyorum ama eşim erkek Dio :) bakalım bekleyip görücez sağlıklı olsun da :)

yoo hıssıyat degıl...
zaten benım hıssıme guven olmaz.
Kızımda usgde de hıssıyatta da nerdeyse kımlıkte bıle erkek ıken..dogumda kızımız oldu:))
o sebeple hıssıyatmıs usg ımıs.. bos:)
ben daha zıyade evdekı esyalar olsun...evın duzenı olsun "kız" ıcın daha uygun dıye dıyorum:)))
saglıklı noksansız olsun da gerısı onemlı degıl elbet ama dualarda sınır olmaz.. ısteklerde sınır olmaz..

gözün aydın canım. sen cinsiyetinimi öğrendin bebeğinin erken değilmi daha? yoksa gönlünden geçenmi:)

yoo cınsıyetı ogrenebılmek ıcın erken daha... en temız 14.16.haftada ogrenılır.
Gercı benım kızım hep gızledı..
Daha ozamanlar baslamıs bızı elınde cevırmeye..yer annesı onu muccks kızıma ya.

Kızlar benim bi sorum olucak, benim miğde bulantılarım cok yoğun bide avrupa yakasında oturuyrm ama anadolu yakasına geçiyorum hergün işim nedeniyle, ondan dolayı kusmalarım elde değil, doktor da bana Premesis diye bi bulantı ilacı verdi, zararı olmaz dedi vitamin ağırlıklı dedi ama çoğu arkadaşım içme bebekde damak yarıklığı yapıyor o haplar diyo, aranızda kullanan var mı :44:

kesınlıkle katılıyorum.
Benım 9ayım nasıl gectı anlatsam...mumkun degıl yasadıklarımı ıfade edemem.
Ama ne doktorum ne de ben bu konuda tavız verdık..ne serum yolu ıle ne de hap olarak almadım o ılaclar..
Zordu..hayatım tek oda koltuk kenarı seklınde ıdı.
Tv falan bıle ızleyemıyordum bı gıda reklamı cıksa...aman Allah'ımm...
"Balık" dedırtmıyordum bıle adı ıla tadı resmı anında cıkarmama sebep oluyordu falan fılan...
Herkesın kendı kararı ama ınsaellah gucunuz olur da sabredebılırsınız...

bıçağın üstüne oturmak ne demek anlamadım ben :26:

Canım kusmaları bu kadar çok takma kafana. Evde başka çocuk yoksa dışardan söyleyin bir müddet, yada yakınların pişirip getirsin. Kızımda bende senin drumundaydım ancak bu şekilde çözmüştüm. Evde yemek kokusu olmazsa bulantılar daha çok azalıyor. Birde zencefilli limon çayı çok içmiştim. Benimde derdim neden bulantılarım yok keşke olsa onun varlığının belirtileri..

hoşgeldin canım aramıza.

Bende yarın gidicem oferta aramızda bir gün var umarım sağlıklı bir şekilde kalp atışını duyarız.

teşekkürler canım başka çocugum yok geçen sene düşük yapmıştım bu 2. hamileliğim geçen senekide böyle geçiyordu 7 haftalıkken düşük yapmıştım benm hergeçen gün artıyor canım bulantılarım midem boşken bile bulanıyor artık oturup ağlıyorum:43: sonra bebişimle konuşuyorum:emir_bebek::emir_bebek:

kızlarr nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz sağlıklı hamilelikler diliyorum:54::54: ben birkaçgündür yoktum aranızda. eşim bana süpriz yapmış ve birlikte bodruma tatile gittik ama mahfettim herşeyi çok kötü geçti herşey aslında çok iyiydi çok güzeldi otel,yemekler,arkadaşlar ama ben tat alamadım :50::50::50: mide bulantılarım hat safada ne yesem yemesemde lavobada aldım solugu bitkin halsiz düştüm artık döndük ve dün yine gün boyu afedersiniz kusmalar dewamm şekerim çok düştü eşim hastaneye kaldırdı geceyi hastanede geçirdik serum verdiler doktorum normal diyor ama ben dayanamayıp ağladım artık çok bitkinim kızlar çok ağır geçiyor hamileliğim herşeyden tiksiniyorm mutfaga giremiyorum bile böyle kötü geçince acaba bebeğimin durumu kötümü diye düşünüyorum cuma günü kalp atışlarını dinlemek için gideceğiz ya duyamassam diye üzülüyorum:43::43::43: sizin nasıl geçiyor hamileliğiniz

senı rahatlatmalı...
Doktorlar bu durumu cok onemsemez.
ZAten bu belırtıler bebegın gayet saglıklı oldugunu gosterır..
Ve senın de bunu atlatacagın asıkar...
ama ıste o yasanılanlar ahhh... sankı sırtında bı agırlık varmıs gıbı yataktan dogrulamamak (kı o kadar yıyemeyıp cıkarmalar..aylarca da surunce halsızlık normal)
o sebeple uzme kendını.. gunler saatler gecmeyecek senın ıcın kesın...
Insaellah 12-16 haftada normale donersın.
ama bebegın ıyı merak etme.
-tatıl kotu bı fıkır ama esın bu donemı daha rahat gecırırsın havan degısır dıye dusunmustur. Cunku bazı bulantılı-kusmalı
hamılelerın komsuda bıle daha rahat oldugu soylenıyor.-

Bugün bir arkadaşım beğendiğin bir bebek resmi bul ona bak dedi ona benzermiş o öyle yapmış bebişinin maşallahı var :)

Ben 2li test yaptırmıcam canım kızımada yaptırmadım doktoruma sormuştum bir problem çıkarsa tedavi var mı diye yok dedi bende aldırmam diye yaptırmadım zaten 23. Haftada ayrıntılı usg var orda bakılıyor ve tedavi edilme şansı var.

Hayırlı olsun hoşgeldin:)

Gözün aydın canım

Ben 2 kere yedim canım istedi çokta severim zaten ama içimde sızlamıyor değil:(

Canım inşallah bidaha gittiğinde normal yerinde olur kese bol bol dinlenmeye çalış kendinide bebişide üzme

Ayyy ne güzel temizlik yapmak bide benim evi görün 2 gündür mide bulantısından iş yapasım yok havalarda tam uyuma havası ev berbat bende temizlik için kadınla anlaştım 15 te bir gelicek derinden yapar rahatlarım kızımla çok zor hep ilgi istiyor..

aynen.
Ben de 2lı ımıs 3lu ımıs testlerı yaptırmadım-sımdı de yaptırmayacagım.
Bı sıkıntı gozlemlense bıle yapılacak bısey yok -henuz- e amnıyosentez ve cocuk aldırma surecı bana gore olmadıgı
ıcın testler bana gore degıl.

senı rahatlatmalı...
Doktorlar bu durumu cok onemsemez.
ZAten bu belırtıler bebegın gayet saglıklı oldugunu gosterır..
Ve senın de bunu atlatacagın asıkar...
ama ıste o yasanılanlar ahhh... sankı sırtında bı agırlık varmıs gıbı yataktan dogrulamamak (kı o kadar yıyemeyıp cıkarmalar..aylarca da surunce halsızlık normal)
o sebeple uzme kendını.. gunler saatler gecmeyecek senın ıcın kesın...
Insaellah 12-16 haftada normale donersın.
ama bebegın ıyı merak etme.
-tatıl kotu bı fıkır ama esın bu donemı daha rahat gecırırsın havan degısır dıye dusunmustur. Cunku bazı bulantılı-kusmalı
hamılelerın komsuda bıle daha rahat oldugu soylenıyor.-

çok çok teşekkür ederim canım gerçekten çok rahatlıyorum böyle şeyler yazılınca yoksa hep aklıma acaba durum vahimmi diye :26:düşünüp kendimi harap ediyorum gün geçtikçe bulantılar tiksinti uyku hali artıyor evet tatil eşimin fikriydi ve değişik ortam iyi gelebilir idiye düşünmüş çok güzel bir yerdi ama hiç tadını çıkartamadım artık allah kısmet ederse seneye bebişle gideriz:emir_bebek:

Kizlar ben de hamileyim son adet tarihim 17 agustos..cumartesi bebisimin kalp atisini gormeye gidicez dua edin sorunsuz olsun her sey..sizler de bebeklerinize sag salim kavusun insallah..

günaydın kızlar..
cennet hurmasının cok faydası varmış. daha önce duyan var mı? hamilelerin muhakkak yemesi gereken bir meyveymiş. tam zamanı şimdi bol bol tüketelim.

normal hurma ramazanda tüketilen eren doğum riskini arttırıyor ama cennet hurması için öyle bir şey yazmamışlar.

Ben de adını bilmiyorum hamilelere faydali olan bir hurma yiyordum ramazandaki değil ama.sonra erken doğum riskini okuyunca bıraktım ne farkları var acaba

Arkadaşlar merhaba 3 gün önce size ilk defa merhaba dedim ve 2 gündür forumda olamadım ama çok çok üzgünüm dün gebeliğim sonlandırıldı. Zaten rahim içi kanam vardı hastanede 4 gün kaldım ve kanama azaldığı için eve çıkmıştım salı günü kontrol için gittiğimde doktorum ultrasonda bebeğin kalp atışlarını göremedi. Başka bir uzmana daha ayrıntılı bir görüntüleme sistemine yönlendirdi fakat sonuç yine aynı..Bir an önce gebeliğin sonlandırılması gerek yoksa sana zarar verebilir dediği için hemen dün kürtaj oldum...
Hepinize sağlık la bebişlerinizi kucağınıza almanız için dua edeceğim, hayırlısıyla, sağlıkla, rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirirsiniz inşallah...

canım çok üzüldüm gerçekten. Allah yavruna ömür versin. İnşallah bir sonraki hamileliğinde sağlıkla eline alırsın.

kızlar aranızda sürekli midesi kazınan çok çabuk acıkan ama doğru düzgün bir şey yiyemeyen var mı? deliricem artık :84: canım hiç bir şey yemek istemiyor ama açım, yediğimde de yarım tabakla doyuyorum yemeği bitiremiyorum sonra hemen acıkıyorum tabi meyveyle falan geçiştiriyorum ama hep açım hep açım hiç doymuyo midem :52: özellikle geceleri aç karnına uyumak çok zor oluyor. ne yapsam bilmiyorum ki ? :44: fikri olan var mı?

canım bulgur gibi hububat ürünlerinden yiyebilirsin. Ben kısıra sardım bu ara 1 bardaktan yapıyorum iki öğün yiyorum. Üstüne su zaten karın şişiyor. :9::9:

Kızlar yazılarınızı okuyorum kimi kusuyor, kimi midesi bulanıyor kimi durmadan acıkıyor vs. benim göbeğimin çok erken olmasına rağmen dışarı çıkması dışında hiçbir belirti yok:44:

şükürler olsun ki benim gibi olanda varmış.korkmaya başlamıştım artık:53:

:3: bende yeniyim buralarda aslında aday ben diğilm ama ... kız kardeşimde mayıs annesi olcak inşaAllah onun adına yazıyorum :8: bilgsayarı olmadığı için ben devraldım diyelim :16: ykaşık 1 haftadır takipediyorum burayı yetişbildğimce okuyorum ... Rabbi Rahim herkezin muradını gerçekleştirsin inşaAllah :) herkez evladının kokusuna doysun sağlıkla kavuşsun inşaAllah ... buarada kardeşimin sat ı 12 08 2013 yaşı 21 ilk bebek ankarada :21: başka bilgi gerekirse verebilirim :35::35::35:

Hoşgeldiniz sayın vekil ve kardeşi...:1: Kardeşiniz ev hanımı mı?

Back
X