- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
aynen canım yaa bende ilk başlarda para verip özele gidiyodumm kadın hep moralimim bozuyodu doğru dürüst açıklama yapmıyodu son 3 kontrlümü devlete gittim allahım ne kadar iyi bi doktor hemde erkek ama insanı nasıl rahatlatıyor bebişimin her yerini gösteriyor eşime gel bak babası falan diyor hastaneden ağzımız kulaklarda mutlu çıkıyoz ve bi kuruş ödemeden nerde yaşıosun ankara daysan tavsiye ederim :)
Evet canım ankaradayım eşim erkek dra karşı ama yinede söylersen sevinirim birde devlet babaları içeri almıyor diye biliyorum eşin girebildimi?
ben de ankaradayım kızlar, özele gidiyorum ama iyi bir devlet hastanesi de bilmek iyi oldu, ne olur ne olmaz bilgim olsun.
ama nasipse doğumu akropol hastanesinde nurten hanım da yapcam oda çok iyi bi doktor ama malum özelde doğum masraflı o yüzden 6. aya kadar sami bey e gitcem çünkü çooook menunum ama devlette doğum yapmak istemiyorum doktorumda doğuma girmio o yüzden akropolü istiyorum hayırlısı bakalımmm
ben de aynı yere gidiyorum canım, ebru hanım benim doktorum da. çok memnunum. kontrollerde belki karşılaşırız:) geçen gün sormuştum yine burda, hastanenin yeni doğan bakım ünitesi yokmuş. bu yüzden kararsız kaldım. sen ne düşünüyorsun bu konuda?