Kızlar benim karnım zaten büyükçeydi ama iki gündür devleşti! Yani şuanda resmini çeksem koysam şok olursunuz.
Kaburgalarımı itelemeye başladı karnım, canım yanıyor...Oysa doktor minyon bir kız olacak demişti:) Böyle giderse doğuma doğru karnımı düşünemiyorum bile...
canım üzülme benimde aynı ikinci bebekte çabuk çıkarmış karın.bende 3,5 aylık dediğmde kimse inanmıyor en az altı aylık gibiyim çünkü
En iyi doktorlar erkeklerden çıkıyor haberiniz olsun ben devlete gitmiştim esimizde almışlardı içeri hepsi öylemi bilmiyorum kapının önünde doktor erkekli diye hemşireye soruyorlardı evet deyince giren içeri pek olmadı bana sordular hic farketmez dedim kadın doktorun önünde cok uzun kuyruk vardı ben erkeğe geçtim isim çabuk. Bitti çıktım :))) bide okadar cok ilgilendiği aklımda ne varsa sordum yok kızım tedirgin olma söyle yap böyle yap dedi şaşırdım kaldım bazı kadınlar cok fena erkekler daha iyi geliyor bana
şahsen ben asla kadın doktora gitmem çevremde ne kadar arkadaşım varsa hiç memnun olmadılar kadınlardan.ilk çocuğumdada erkekti doktorum şimdide öyle.bu arada bu adamlar doktor yani ben kadın erkek diye ayıranlara hayret ediyorum.emin olun hiç biri bizim vücudumuzla ilgilenmiyordur amaçları işlerini yapmak.bu arada benim ağbimde kadın doğumcu belki bu yüzden bu denli rahatımdır.