• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
selam anneler

doktordan geldim. 15+4 teyim doktor 3 lü için bir hafta erken gelmişsin dedi.ultrasonla cinsiyetine baktık % 90 prensesmiş :) 11. haftada erkek demişti kendimi erkeğe alıştırmıştım. Annnesi yesin bebeşini ya baya tombiş bişi olmuş

merhaba deniz, hastanenin doğum olanakları nasıl? mükemmel geçmişti demişssin ama ayrıntılarını çok merak ediyorum ben de düşündüğüm için:)

Kızımı 2011 haziranda doğurmuştum akropolde :49: , epidural normal doğum ile, şansıma o gün başka hiç doğumda olmamıştı, bütün hemşireler doktorlar hizmetimizdeydi, doğum yaptığım gece nöbetçi hemşire resmen yanımda sabahlamıştı, başka da merak ettiklerin varsa sorabilirsin Sweetcim :3:

merhaba deniz, hastanenin doğum olanakları nasıl? mükemmel geçmişti demişssin ama ayrıntılarını çok merak ediyorum ben de düşündüğüm için:)

Kızımı 2011 haziranda doğurmuştum akropolde :49: , epidural normal doğum ile, şansıma o gün başka hiç doğumda olmamıştı, bütün hemşireler doktorlar hizmetimizdeydi, doğum yaptığım gece nöbetçi hemşire resmen yanımda sabahlamıştı, başka da merak ettiklerin varsa sorabilirsin Sweetcim :3:

çok teşekkür ederim:16: inşallah güzel doğumlarımız olur hepimizin

Kızlarrrrrr bugün çok detaylı ultrasona girdim bebişin kalbi böbreği, kemikleri herşeylerine bakıldı, çok şükür herşey yolundaymış, renkli ultrasonda yüzünü ellerini ayaklarını gördük çokkkk sevimliydi ultrason yaklaşık 1 saat kadar sürdü ve resmen bi tarafımıza 200 TL kaçtı :) ama olsun bence değerdi o yumuk minik eller ayakları bir görmeliydiniz bu arada asıl şoku cinsiyet konusunda yaşadık bugüne kadar 3 yere gittim 3ü de erkek demişti şimdi detaylı ultrosonla bakılınca kızışım olacağını öğrendik %99 ihtimal verdi doktor heyooo yaşasın kzıışım olacak oğluş da olsa çok sevinicektim ama kızışa da çok sevindim annesinin bitanesi gelio inşallah dünyaya :) bu arada en çok kime bakarsan ona benzer çocuk dediler masaüstü görüntümü miranda kerr yaptım hahaha belli mi olur belki tutar :)

detaylı ultrason 5. ayda oluyo ama annesi bebeğini çok özlemiş.hayırlı olsun. ben de prensim olacak sanıyordum prensesim olacakmış bugün öğrendim.ilk bebiş ne olursa 2. ye diğerini isteyecektim zaten

heheh komıkıs "kıyıdan koseden bıseyler gorurduk" :)))
aynı benım kız!! ya tam buyudu artık goruruz dedıgımız gun once bı el sallamıstı "cekmeyın cekmeyınnn" der gıbı sonra
kapaklanmıstı..tummm muyene esnasında, doktor cıhazı salladı durdu ama yokkkkkk ınaaaaattt:))))
sımdıkı?!!!! o kadar hareket ettı kı doktor "ya goremedım..dur amannnn" dedı durdu...
hele bı doğ!!! ben mı senı sen mı benı:)))

ben olsam çatlarım canım. devlete git istersen ben bugün devlette öğrendim. yada özelde başka bir doktora. bide ultrasona girmeden çikolata ye hiç durmuyo, inan ki kıpırtılarını hissettim çikolatadan sonra.

Kızlar ben bir haftadır çok şeker tüketir pldum günde bir iki paket bitiriyorum ama midem ekşiyor sürekli ne yapayım bebeğime zararı oluyomudur ki

Sonunda gördüm :52: 15+4 müşüz.Bir önceki kontrolde kıpır kıpırdı hiçbirşey yememiştim hemde,bunda aklımda ya tatlı bişeyler yiyeyim dedim yedim gittim yan gelip yattı istifini bile bozmadı:1: Doktor kıza benziyor ama olmayadabilir sonraki kontrolde kesinleşsin dedi.Birşey alamadım yine bakınıp bakınıp eve döndüm :1: O iyi olsunda biz sabredelim bekleyelim yeter ki :16:

selam anneler

doktordan geldim. 15+4 teyim doktor 3 lü için bir hafta erken gelmişsin dedi.ultrasonla cinsiyetine baktık % 90 prensesmiş :) 11. haftada erkek demişti kendimi erkeğe alıştırmıştım. Annnesi yesin bebeşini ya baya tombiş bişi olmuş

hayırlı olsun sizinkileri duydukça bende heycanlanıyorum acaba bendemi devlete gitsem öğrenmek için bekleyecek sabrım kalmıyo bazen dr bidaha aralık 7 den sonra geldemişti merakla beklemek çok zormuş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Sonunda gördüm :52: 15+4 müşüz.Bir önceki kontrolde kıpır kıpırdı hiçbirşey yememiştim hemde,bunda aklımda ya tatlı bişeyler yiyeyim dedim yedim gittim yan gelip yattı istifini bile bozmadı:1: Doktor kıza benziyor ama olmayadabilir sonraki kontrolde kesinleşsin dedi.Birşey alamadım yine bakınıp bakınıp eve döndüm :1: O iyi olsunda biz sabredelim bekleyelim yeter ki :16:

canm senle haftamız ve dogum tarıhımız de tutuyor..ben bir aydır hep tatlı aşerdiğim için benımkı de kıpır kıpır.4 lü ultrasonda yapmadıgı kalmadı .. ıkılı testte yuzde 90 kız denmişti ama erkek oldugunu görduk hatta ben ınanmadım hayır bızımkı kız dedım dr bey bacakları ve pipisını zumladı annesi paşa gelıyor dedı ve resmını verdı:) ve erken cınsıyet tahmınınde bulunan drlara kızdı..ben bes haftadır oğlanı kızım dıye sevmişim::)saglıklı olsunda cınsıyet önemlı degıl

Kızlar ben bir haftadır çok şeker tüketir pldum günde bir iki paket bitiriyorum ama midem ekşiyor sürekli ne yapayım bebeğime zararı oluyomudur ki

ben bır aydır tatlı aserıyorum... öyle böyle degıl.. hatta gıdıp aclık tokluk sekerıme bakıldı bırsey yokmuş. dr da sutlu tatlılardan ye dedi... yenedıgım zamanda ruyalarıma gırıyordu kalkıp su ıcıyordum:) hergun bır tane sutlaç yada bır dılım tavuk gögsu yıyorum kendımı kandırıyorum. normalde baklava lokma yemeyen ben sımdı olsa da yesem dıyorum:)

ben bır aydır tatlı aserıyorum... öyle böyle degıl.. hatta gıdıp aclık tokluk sekerıme bakıldı bırsey yokmuş. dr da sutlu tatlılardan ye dedi... yenedıgım zamanda ruyalarıma gırıyordu kalkıp su ıcıyordum:) hergun bır tane sutlaç yada bır dılım tavuk gögsu yıyorum kendımı kandırıyorum. normalde baklava lokma yemeyen ben sımdı olsa da yesem dıyorum:)

İşin kötüsü benim sütlü tatlı şerbetli tatlılarlada aram yok bildiğin çocuk gibi şeker yiyorum azaltsam iyi olacak sanırım senin cinsiyeti belli mi

Birşeyi elli kere söylersen olur derler ya zorla sorunlu yapmamak lazım çocukları önyargı ile... Bir olay anlatayım; akşamları babası eve gelince oğluşumun bir huyu var. Baba para kazandın mı der, babası da hayır derse git biraz daha çalış kazan gel der... Bir gece yine böyle oldu, babası da ah ahh en yap böyle yakında kızım babacım yoruldn mu, bir kahve yapayım der sana ohh dedi:))) Biz buna çok güldük, zaten kendi aramızda şakalaştık oğlum duymadı bile... Laf arasında kayınvalideme de anlattım gülüştük... Ertesi gün kayınpederim eşimi arayıp sakın böyle şeyler söylemeyin, yapmayın, alırım sizden çocuğu demiş?!?? ( herhalde şaka yaptı) Kayınvalidem de oğlum için onu o kadar çok seviyorumki, bir başkasını onun kadar sevebileceğimi düşünmüyorum demiş.

Ben yıllarca kardeş ayrımından çok çektim, şimdi kızıma da aynısını yaptırmammmm!

Aaa sen ılk mesajında da buna vurgu yapmıssın ama anlamamısım.
Senın soyledıgın farklı bırsey.
Sen ıkıncının ruhanıyetınden endıselısın.
Ayhhh bak bu enteresanmıs.
uzulme sımdıden... ne desem bılemedım hakıkaten.
Tek torun mu oglun? belkı sebep budur. ıkıncının tadını sımdıden tahmın edemıyorlardır belkı.

İşin kötüsü benim sütlü tatlı şerbetli tatlılarlada aram yok bildiğin çocuk gibi şeker yiyorum azaltsam iyi olacak sanırım senin cinsiyeti belli mi

evet canım sonunda netleşti erkek olacak....ıkılı testte kız denmıstı ama erkekmiş..senın kı belli oldu mu..şekerı de ye ama kendıne sınır getır ... bıtter cıkolata ye.. hıc yememezlık yapma yoksa ınsan kendını kotu hıssedıyor. zaten bu aşermede gecer yakında

hayırlı olsun sizinkileri duydukça bende heycanlanıyorum acaba bendemi devlete gitsem öğrenmek için bekleyecek sabrım kalmıyo bazen dr bidaha aralık 7 den sonra geldemişti merakla beklemek çok zormuş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

7 aralık çok geç.git canım benden tavsiye. etrafımdakiler cinsiyet belli olmadı mı hala deyip duruyodu.ben de çok merak ediyordum. valla devlet olunca kafama göre gidiyorum ultrasona gircem bebeğime bakcam diye, 2 li 3 lü test yaptırıyorum ne varsa hepsini ücretsiz. bi de beklemiyorum randevulu sistem ya. hatta doktorum akşam 8 e kadar çalışıyo haftanın bir iki günü.antalya merkezdeyim ben.bi gün babasıyla gel o da baksın ultrasona dedi. iyi doktoru araştırmak önemli. devlet de olsa özel de olsa doktordaki en önemli şey vicdan.

benden sonra 37 haftalık biri girdi ultrasona hala bebişi cinsiyetini göstermemiş. artık göstermezmiş sürpriz olacak ona.

canm senle haftamız ve dogum tarıhımız de tutuyor..ben bir aydır hep tatlı aşerdiğim için benımkı de kıpır kıpır.4 lü ultrasonda yapmadıgı kalmadı .. ıkılı testte yuzde 90 kız denmişti ama erkek oldugunu görduk hatta ben ınanmadım hayır bızımkı kız dedım dr bey bacakları ve pipisını zumladı annesi paşa gelıyor dedı ve resmını verdı:) ve erken cınsıyet tahmınınde bulunan drlara kızdı..ben bes haftadır oğlanı kızım dıye sevmişim::)saglıklı olsunda cınsıyet önemlı degıl

benim de sizle aynı. maşallah çok tatlı olmuşlar

Aynen vallahi... Zaten ilk çocuga ilk verdiğin mesaj kardesıne zarar vereceğin kesin, ona yaklasma... Bizimkiler oğluma artık normal şekilde bakıp davranmıyorlar onu hıssıedıyorum, hani bir kişiye hatalı davrandıgın zaman üzerinde bir eziklik duygusu olur ya öyle işte... Bu gücüme gidiyor... Allah izin verirse her ikisine de yetebilmek için elimden geleni yapacagım. Bunu onlara nasıl anlatacağım bilmiyorum!
Canım sıkma canını doğduktan sonra anlarlar onlarda..en guzel anlatma bicimi davranışlardir zaten..en cok sen seversin sonuçta o senin oğlun büyükler sadece kuruntu yapıyorlar sanırım..aslında oğlunun kardeşi olması asıl oğluna en buyuk hediye artık canı gibi seveceği bi kardeşi olacak bütün cocuklarda gözlemlediğim kiskansada kıskanmasa da kardeşler cok seviliyor ve kıskanmak sadece ailenin tutumuyla kısıtlı degil biraz da cocuğun fitratiyla alakalı..ins oğlun kardeşini hemen kabullenir sende zorlanmazsin sabır konusunda..kayınvalideler de iki cocuğunuzun uyumuna ve senin iyi idarene bakıp oğlunu saçma bi sekilde sahiplendiklerine pişman olur..
arkadaşlar herkes kendi düşüncesini söyleyince neden bu kadar tavır alıyor bazı kişiler,zaman geçtikçe hepimiz degişiyoruz sinirli agresif duygusal mutlu mutsuz bütün halleri yaşıyoruz,ama geçen günlerdede çok dikkatimi çekti,bir arkadaş kendi düşüncesini savundu diye üstüne gidildi,benim için hiç sorun degil,ben ne düşünürsem onu söylerim,sizlerde öylesiniz,bayan doktor erkek doktor ne farkeder yeterki insan olsun,insan gibi davransın,beklentilerimizi karşılasın,ben kadın doktorlar kötü erkek doktorlar iyi gibide bir genelleme yapmadım,bu konu hakkında daha yorum yapmıycam isteyen istedigini yazsın,münakaşaya gerek yok,kimseyede saldırmadım,çok çirkin bir laf,kendi düşüncemi söyledim sadece,iyi günler...
Katılıyorum canım cok saçma bi iddia..secim doktoruna gore değişen bi durum kadın erkek diye ayırmak cok komik.. Ayrıca tercih meselesi en basta..Sanırım hepimiz hamile olduğumuz için cok komik bi tarzda mevzuları tartışmaya cevirebiliyoruz..:) ve ayrıca yazıyla anlasirken bu tur problemler hep olur..sende kırılma kimse kırılmasın bende kırılmadım gecen günkü mevzuda cunku fikir fikirdir saygı duyanı dinler sende saygı duyarsın saygı duymayanı da dinlemezsin kıymet vermezsin olur biter canını sıkmaya gerek yok canım..hadi gitme gel aramıza sohbete devam..

Back
X